kardemir iş başvurusu 2017 / Kardemir Personel Alımı ve İş İlanları | Personel Alımları

Kardemir Iş Başvurusu 2017

kardemir iş başvurusu 2017

Kardemir’de çalışmak isteyen adaylara müjde. Kardemir bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Kardemir personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Köklü bir geçmişe sahip olan Kardemir, ülkemizin ilk entegre demir-çelik fabrikasıdır. Firma tarafından üretilen ilk Türk demiri, tarihlidir. senesine gelindiğinde özelleştirmeye gidilmiştir.

Kardemir Personel Alımı ve İş İlanları

Kardemir İş İlanları

Kardemir personeli olmak istiyorsanız, ilanların kaçırılmadan takip edilmesi gerekir. Bunun için funduszeue.info adresi gerek iş ilanları, gerekse başvurular için kullanılabilir. Firma farklı zamanlarda iş alımı yaptığı için, başvurmak isteyenler güncel olarak takipte bulunmalıdır.

funduszeue.info İş İlanları

funduszeue.info İş İlanları

 

 

Nasıl Başvurulur?

Kardemir personeli olmak isteyenler, kendi sitesi üzerinden başvuru yapabilir. Bunun için öncelikle sisteme üye olunmalıdır. Yukarıda verdiğimiz linkin en altında hesap açmak için bir bağlantı vardır. Adaylar buraya tıklayarak, gerekli işlemleri yapabilir.

Üyelik girişi ardından başvuru tamamlanabilir. Firma ihtiyaçları çerçevesinde ilan yayınlamaktadır. Dolayısıyla sonraki alımlar dikkatle takip edilmelidir.

Çalışılabilecek Pozisyonlar

Kardemir bünyesinde birçok pozisyon yer almaktadır. Ancak hepsi diğerinden farklıdır. Bunlardan herhangi birinde alım yapılabilir. Bunlardan bazıları,

  1. Temizlik İşçisi,
  2. Laboratuvar İşçisi,
  3. Test Center Operatörü,
  4. Demiryolu Kontrol İşçisi,
  5. Kalite Kontrol İşçisi,
  6. Saha İşçisi,
  7. Metalürji Mühendisi,
  8. Makine Mühendisi,
  9. Bilgisayar Mühendisi,
  10. Sevk Operatörü,

Şeklindedir.

Pozisyon Açıklamaları

Kardemir tarafından açılabilecek, yukarıdaki pozisyonların açıklamaları şöyledir;

  • Temizlik İşçisi: Gerekli temizlik işlerini yapmak ile görevli personeldir.
  • Laboratuvar İşçisi: Laboratuvar ve benzeri yerlerde, ilgili araç ve gereçlerin temizliği ile görevli personeldir.
  • Kalite Kontrol İşçisi: İlgili üretim aktivitelerinde, kalite planları kapsamında kontroller sağlamak, kayıt almak, iş akışında düzen meydana getirmek gibi görevleri vardır.
  • Saha İşçisi: Operasyon sürecinde görev alan personeldir.
  • Metalürji Mühendisi: Metalürji mühendisi metallerde özelliklerin değerlendirilmesi, gerekli tasarımların yapılması, üretimde meydana gelebilecek sorunların çözülmesi gibi görevleri vardır
  • Makine Mühendisi: Gerekli ve temel nitelikte hesaplamaları eksiksiz, hatasız bir şekilde sağlamak, en düşük maliyet ile en üst kalitede sonuçlar sağlamak,  iş güvenliği ve iş sağlığı gibi görevleri vardır.
  • Bilgisayar Mühendisi: Bilgisayar ekipmanları ile donanımı yönünde araştırma, tasarlama, test etme gibi görevleri vardır.

Kardemir iş ilanı yayınladığında, adaylarda aranan nitelikler de paylaşılır.

Temel Bilgiler

Minimum Çalışma Yaşı: 18

KARDEMİR A.Ş.'de Eğitim Alan Öğrencilerimize Ziyaret

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, KARDEMİR A.Ş.  İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Uğur ALTUNDAĞ ve Eğitim Müdürü Melek Burcu Öztürk ile birlikte KARDEMİR Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İş Birliğinde "İkili Mesleki Eğitim Uygulamasına" ilişkin protokol kapsamında teorik ve uygulamalı eğitim alan 30 öğrencimizin eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Öğrencilerin uygulama eğitim alanlarını ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ öğrencilerle bir süre sohbet ederek eğitim faaliyetlerinin gidişatı hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret kapsamında genel değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ "Öğrencilerimiz KARDEMİR'de eğitim almaktan çok mutlu" olduğunu ifade ederek "Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER'in liderliğinde, Valimiz Sayın Fuat GÜREL'in himayelerinde iş dünyasının ihtiyaç duyduğu meslek ve alanlarda nitelikli iş gücünün yetiştirilmesini sağlayacak şekilde mesleki eğitimin kalitesini artırmak ve eğitim-istihdam-üretim bağlantısının sağlıklı bir zeminde yürütülmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz.

Sektör ile mesleki ve teknik eğitim arasındaki kapsayıcı bağ kurmanın, iş birliğini zenginleştirmenin en önemli adımlarından biri olan "İkili Mesleki Eğitim" iş birliği protokolü kapsamında ilimiz genelinde mesleki ve teknik eğitimin güçlendirilmesi amacıyla önemli adımlar atılmaktadır. Bu kapsamda KARDEMİR A.Ş. ile imzalanan işbirliği protokolü ile Kardemir'in düzenlediği beceri eğitimi sınavları ve mülakatlarda başarılı olan 8.sınıftan mezun 30 (otuz) öğrencimiz 4 yıl boyunca mesleki eğitim yani teorik ve pratik eğitim yapmak üzere işletmeye kabul edilmiştir.

Öğrencilerimizin gerçek iş ortamlarında kalma sürelerini yükseltmeyi hedefleyen ve profesyoneller ile çalışma fırsatı veren bu protokol ile gün geçtikçe artan kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması konusunda ciddi bir adım atmış bulunuyoruz.

Ülkemizin alî hedeflerine koşar adımlarla ilerlerken İlimizin mesleki eğitimdeki kalitesini artırmak ve mesleki eğitim öğrencilerimizin nitelikli ve gelişime açık bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak en önemli görevlerimizdendir.

Mesleki eğitimde önemli adımların atıldığı bu dönemde, Sayın Bakanımızın emir ve talimatlarıyla ve "İş gücü piyasasında artık 'Aradığım elemanı bulamıyorum.' mazereti kalkacak." düsturuyla gün geçtikçe artan kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması konusunda ülkemiz genelinde ciddi, büyük ve kalıcı adımlar atılmaya başlanmıştır.

Bu düşünceler ile öğrencilerimize bu fırsatı veren Kardemir A.Ş Yönetim Kuruluna, Genel Müdürümüz Necdet UTKANLAR şahsında emeği geçen tüm Kardemir ailesine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Sanayi ve okul iş birliği çerçevesinde genç nesillerin yetiştirilmesi amacıyla öğrenciler, kaynak ile endüstriyel bakım ve onarım sınıflarında haftanın 2 günü teorik, 3 gün ise uygulamalı eğitim alıyor.

Eğitim için başvuru yapan kişi arasından ilk 30'a giren öğrenciler, KARDEMİR'de iş hayatını da yakından görerek, profesyonellerle çalışma fırsatına sahip oluyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası