palmira bungalow & camping / Palmira Bungalow & Camping (@palmiraselimiye) • Instagram photos and videos

Palmira Bungalow & Camping

palmira bungalow & camping

Palmira Bungalow & Camping, Selimiye (Aegean) (TR) - Fırsatlar ve Yorumlar

Selimiye şehrinde Kizilkoy Castle'den km uzaklıkta bulunan Palmira Bungalow & Camping Otel misafirlerine ücretsiz otopark, WLAN bağlantısı sunar. Otel 6 klimalı oda sağlamaktadır. Otel saat resepsiyon, oda temizliği sunmaktadır.

Konum

Bu otel Ataturk'a km uzaklıktadır. Şehir merkezi otelden 1 km uzaklıktadır. Marin Cafe'a kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Odalar

Bu tesiste odalar ücretsiz Wi-Fi, iklim kontrolü, dolap gibi imkanlara sahiptir. Odaların çoğu denize bakmaktadır. Bu odalarda ayrıca duş, saç kurutma makinesi, havlular bulunmaktadır.

Yemek ve İçecek

Restoran kontinental kahvaltıyı sunar. Tesisten 50 metre uzaklıkta bulunan Badem Mantı, Asiyan Meyhanesi geniş yelpazede yemekleri servis etmektedir.

İnternet

Kablosuz internet bütün otelde mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesis bünyesinde ücretsiz özel otel park olanağı mevcut.

Oda sayısı:   6.

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

funduszeue.info

Diğer Oda Fiyatlarını Gör

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Hijyenik.'
'Kahvaltı mükemmel.'
'Hizmet iyi.'

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Selimiye Mah. Bük Mevkii No: 47

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Palmira Bungalow & Camping

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

39 yorum / değerlendirme

'Hijyenik.'
'Kahvaltı mükemmel.'
'Hizmet iyi.'

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Nuket Baykal

Çocuklu ailelerin rahatça konaklayabileceği yer

Dört dörtlük bir işletme. Çocuklu ailelerin de gönül rahatlığıyla tercih edebileceği tertemiz bir yer. Konumu çok güzel. Yemekleri harika. Ayşe Hanım'ın lezzetli mezeleri de ayrıca tavsiyemdir. Aile sıcaklığında, huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak bir yer. Ayrılıkken üzülüp bir daha ki seneyi iple çekeceksiniz. İsmail abim, Ayşe ablam ve Iraz'cığım sizleri tanıdığımız için çok mutluyuz. Başta da söylediğim gibi dört dörtlük

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Bilgin Suluova

Keyif veren manzara, mutlu eden işletme.

Uzun bir kamp rotamızın selimiye de ki konaklama noktası Palmira Camping oldu. Antalya'dan bu yana hemen hemen on farklı camping noktasında yaptığımız konaklamalar içerisinde bize en rahat, sakin ve samimi gelen iki yerden birisidir funduszeue.info olarak Selimiyenin hemen girişinde ki hoşgeldiniz tabelasının karşısında, köyü biraz tepeden gören bir konumda yer alıfunduszeue.info önce kampçılık yapmış deneyimli bir çiftin yönettiği işletme. Haliyle ihtiyaçların farkındalar. Ayrıca böyle çiftler klasik turist yolan paragöz işletmeci karakterinde olmadıkları için farklı farklı bir çok konuda size karşılıksız yardımcı da oluyorlar. Kısaca hizmetler ve olanaklardan bahsedersek: kamp çıkar için 10 12 arası toprak zemin üzerinde üç kişilik çadırların rahat sığacağı alan ayırmışlar. Her alanda iki adet prizle elektrik imkanı var. Duş sadece bir wc ise iki adet. Duşun genişlik ve tasarımı iyi wclerin temizliği iyi. Fakat bu konu aslında mekanın en temel sorunu. Çünkü mekanın dolu olduğu dönemlerde muhtemelen tek duş iki wc yetmeyecektir. Ayrıca duş ve wclerde ki sudan deniz suyu tadı geliyor. Bu aşırı rahatsızlık verici. Önümüzdeki dönem bu sorunların halledileceğine eminim. Dekorasyonu hoş bir mekan. Bir çardak bir küçük bir büyük salıncak bir oturma alanı bulunuyor. Ayrıca her bungalovun önünde masa ve sandalyeler mevcut. Mevsiminde giderseniz bahçedeki badem ağaçlarından dökülen bademleri toplayıp yiyebilirsiniz. İki adet sahil imkanları var. Birisi ücretsiz diğeri ücretli. Ücretli olan 30 TL bir içki dahilmiş. Biz ikisini de kullanmadık. Sığ limanına gidip arkadaki koydan girdik. Kahvaltı olarak açık büfe değil servis var. Çok abartılı olmayan fakat yeteri çeşitliliği sahip kaliteli bir kahvaltı.Saat da beş çayı veriliyor. Kek kısır vb. İkramlarıyla birlikte. Bu çok hoş oluyor. Akşam yemeği hiç denemedik bu sebeple fikrimiz yok. Fiyat iki kişilik kendi çadırınla kahvaltı dahil günlük lira, kahvaltısız 90 lira. Bungalov için iki kişi lira kahvaltı funduszeue.infoye de bulunan tek çadır yeri. Tercih edilebilir kaliteli bir mekan. Bizce deneyin!

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Hasan Ulaş Utlu

Tüm herkese teşekkürler

2 gece konaklayıp Datça'da bulunan bilindik kamp yerine geçecektik. Ambiyans, sunum, kalite o kadar iyi ki Datça turumuzdan vazgeçtik :) Kahvaltı ve yemekler şahane. Faruk - Ecem çifti işini severek yapıyor. Anneleri Ayşe hanım leziz yemekler ve hoş sohbeti ile size keyifli anlar sunuyor. Ayrıca kızları Iraz ile oğlumuz çok iyi anlaştı. Kısacası gerek kamp gerekse bungalow için Selimiye'de bulabileceğiniz en güzel yerlerden birine sahipler. İşini bu denli layığıyla yapan ender lokasyonlardan. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. Bizde bıraktığınız güzel anılar için teşekkürler.

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Ömer Sert

Huzurlu bir tatil arayanlara

Selimiye'nin deniz manzarasına karşı konumlanmıs, bol huzurlu, sakin, temiz bir tesis. Çadır kampı yaptık, tek sıkıntı cadırların kuruldugu alanın toz topragı bol olması, onun haricinde gerek wc, banyo gerek dış mekan dekorasyonu cok güzel. Kahvaltıları bir harika, mekanda calınan o hoş müzikler de keza öyle. Ayrıca işletme sahipleri cok sıcakkanlı insanlar..

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Belma İnce

Çadır kampı yapanlar için muhteşem!

Selimiye bölgesinde bulabileceğiniz tek çadır kamp alanına sahip yer. Bungalov alternatifi de mevcut. İşletmecileri çok samimi, çok içten bir aile. Her şeyinizle müşteri gibi değil aileden biri gibi ilgileniyorlar. Çadır alanları temiz, geniş, her alanın elektrik imkanı var. Duş kabinleri gördüğüm en iyi sisteme ve tasarıma sahip. Tuvalet, banyo gibi ortak kullanım alanları sürekli temiz. Kahvaltıları da şahane :) Çok memnun kaldım. Bir sonraki gelişimizde ilk durağımız olacağı kesin.

Otel Hakkında

yılında tamamen yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Palmira Bungalow, Marmaris Selimiye'de yemyeşil bir bahçe içerisinde misafirlerini ağırlamaktadır. Doğanın bütünlüğüyle uyumunu kaybetmeyen tesisi ahşap bir mimariye sahiptir. Ahşap bungalovlardan oluşan konaklama birimleri oldukça konforludur. Denize sadece metre mesafede yer almaktadır. Tüm konaklama birimlerinde özel banyo yer almaktadır. ücretsiz otoparkı ve Wi - Fi bağlantılı internet erişimi sağlanmaktadır. Oda temizlik hizmeti verilen tesiste tüm odalarda standart olarak split klima bulunmaktadır. Evcil hayvan kabul eden tesisin ek yatak imkanı da bulunmaktadır. Tesis yetkilileri havaalanı transferleri ve araç kiralama konusunda tüm konuklara yardımcı olmaktadır. Tesisin Covit için aldığı önemler şu şekildedir: *Periyodik açık alan dezenfektasyonu *Periyodik kapalı alan dezenfektasyonu *Ortak alanlarda güvenli sosyal mesafe düzenlemesi *Bağışıklık sistemini destekleyici gıda ve içecek *En az 24 saat boş bırakılmış odalar *Tüm personele corona virüs eğitimi *Tekstil ürünleri 90 derece sıcaklıkta yıkanıyor

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Palmira Bungalow & Camping

funduszeue.info

Sıkça Sorulan Sorular

Palmira Bungalow & Camping için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Palmira Bungalow & Camping için 1 gecelik ortalama fiyat TL.

Palmira Bungalow & Camping için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Palmira Bungalow & Camping odalarında Saç Kurutma Makinesi, Geniş Duş Başlıkları, Duş, Banyo/Wc, Oda Görevlisi bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Palmira Bungalow & Camping için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Palmira Bungalow & Camping için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Palmira Bungalow & Camping için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Palmira Bungalow & Camping için popüler tesis özellikleri; Resepsiyon, Evcil Hayvan Girebilir, Sigara İçme Alanı, Bahçe, Restoran olmasıdır.

Palmira Bungalow & Camping Covid sertifikalı bir tesis midir?

Palmira Bungalow & Camping güvenle konaklayabileceğiniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Güvenli Turizm Sertifikalı bir tesistir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası