simli dantel havlu kenarları / Tığ işi dantel havlu kenarı örnekleri - 10marifet.org

Simli Dantel Havlu Kenarları

simli dantel havlu kenarları

shane -

tig-isi-zarif-havlu-kenari-nasil-yapilir

Havluları hazır aldığımız gibi belki kendimiz kullanırız ama misafir havlusu olarak illa ki kenarı el işlemeli, dantelli, iğne oyalı havluları tercih ederiz. Hele ki çeyizlerde havlu kenarı işlemeli havluların olmaması düşünülemez. Havlu kenarıın modası geçmez: havlu kenarı dantelleri, işlemeleri, oyaları, kanaviçeleri, aplikeleri zamana uyum sağlar ya da eski klasik havalarını koruyarak banyolara zevk katmaya devam eder. Biz bu yazıda tığ işi havlu kenarları ile bir derleme yapalım dedik.

Önce, yukarıdaki resimde aşamalarından birkaçını gördüğünüz pek güzel bir tığ işi havlu kenarı modelinin detaylı yapımına bir göz atalım isterseniz. Ya da önce aşağıdaki modellere bakın, sonra gidip bir bakın; belki siz de yapmak istersiniz. Tığ işi havlu kenarı süslemesi nasıl yapılır?

Daha ince bir iple, simpi ip tercih edilmiş burada, tığ işi bir havlu kenarı işlemesi nasıl yapılır, onun da anlatımını verelim, belki onu da yapmak istersiniz. Dantelli havlu kenarı nasıl yapılır?

Bu tığ işi havlu kenarını yaptığınızda böyle bir iş elde etmiş olacaksınız.

ince-simli-dantel-havlu-kenari-yapilisi

Şimdi de tığ işi havlu kenarı modellerinden zevkli bir derleme yapalım ki gözümüz gönlümüz açılsın.

tig-isi-boncuklu-turuncu-beyaz-dantel-havlu-kenari-ornegi

bordolu-beyazli-tig-isi-klasik-dantel-havlu-kenari

tig-isi-dantel-havlu-kenari-modelleri

tig-isi-beyaz-klasik-havlu-kenari

tig-isi-havlu-kenari-danteli-ornekleri

mavi-tig-isi-dantel-klasik-havlu-kenari-ornegi

tig-isi-cesitli-havlu-kenari-danteli-modelleri

ari-papatyali-tig-isi-beyaz-klasik-havlu-kenari-danteli

tig-isi-degisik-motifli-havlu-kenari-dantelleri

koyu-pembe-tig-isi-klasik-dantelli-havlu-kenari-modeli

kirmizi-dantel-sade-havlu-kenari-ornegi

orijinal-tig-isi-havlu-kenari-danteli-modelleri

cicek-islemeli-sari-beyaz-tig-isi-dantel-havlu-kenari-modeli

kirmizi-sari-beyaz-ince-tig-isi-dantel-havlu-kenari-suslemeleri

tig-isi-yazili-havlu-kenari

kirmizi-tig-isi-dantelli-havlu-kenari-ornegi

tig-isi-gulkurusu-havlu-kenari-danteli

rengarenk-tig-isi-dantel-islemeli-havlu-kenari-modelleri

ortasi-tig-isi-cicekli-dantel-havlu-kenari-ornegi

Peki gupürlü havlu kenarı modellerini görmek ister misiniz?

Halkalı havlu kenarı modelleri de burada.

Havlu ve Tülbent Kenarına Görkemli Tığ İşi Oya Modelleri

Merhaba hanımlar sizler için hazırlamış olduğumuz el emeğinin yoğun olarak kullanıldığı tığ işi oya modellerini sizlere sunuyoruz. Havlu ve tülbent kenarına sunduğumuz tığ işi oya modelleri banyolarınıza ve başınızda çok güzel görünecek hamarat hanımların tercihi olan banyo süslemelerinde kullanılan tığ oyaları el emeği olması ile misafirlerinize ağırlarken sizlere değer katacak bu değerli tığ işi oya modellerini tek renk ya da rengarenk hazırlayabilirsiniz. Gösterişli model seven hanımlar tığ işi oya modellerine farklı boncuklar ekleyebilir veya pul detayları ile de süsleyebilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan bu tığ işi oya modellerini yaparak maddi kazanç elde etmek için satışa sunabilir ve gelir elde edebilirsiniz. Ağır ve zor yapılan iğne oyalarını sizlere sunmaya devam ediyoruz. Sizler de bu güzel iyi tığ oyalarını inceleyerek yapabilirsiniz.

Gösterişli Tığ İşi Oya Örnekleri

Havlu kenarına yapılan simli iplik ve tek renk iplik kullanılarak hazırlanan tığ işi oya modelini dilediğiniz renklerde ve elinizde olan iplikleri değerlendirmek için yapabilirsiniz.

Tülbent üzerine yapabileceğiniz ve havlu üzerine yapabileceğiniz bu tığ işi oya modeli asil hanımların tercihi olan mor renk ile hazırlanmıştır.

Pırpır model hazırlanan tığ işi oya modeli tek renk tülbent kenarına rengarenk hazırlanmıştır. Yapım aşaması basit olan modeli sizlerde pratik şekilde yapabilirsiniz.

El emeği işçilikli tığ örnekleri en güzel ve kolay modeller arasında yer alıyor. Sizlerde en en yeni modelleri yapabilirsiniz.

Pırpır Tığ İşi Oya Modelleri

Sade ve Güzel Tığ İşi Oya Modeli Anlatımlı Yapımı

Kaynak: Oya ve Dantel Dünyası (Youtube)

Videoda yer alan kirpik tığ işi oya modeli en güzel modeller arasında yer almaktadır. Sizler de çok güzel yapılan bu tığ oyalarını el emeğinizi sergilemek için yapabilirsiniz çok severek kullanacağınız tığ modelleri şık tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Videoyu detaylı şekilde inceleyerek bu güzel tığ işi oya modelini Sizler de yapabilir ve çeyizlerinize ekleyebilirsiniz. Kullanılan iplik ve tığ numarası oldukça önemlidir bizim sizlere önerdiğimiz tığ ve ipliği seçerek yapabilirsiniz. Çok severek kullanacağınız tığ modelleri çeyizlerinize çok yakışacak günlük ve özel günlerde bu modeli tercih edebilirsiniz. Videoyu izleyerek detaylarına ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.

Simli Havlu veya Pike Kenarı Danteli Yapımı Videosu



simli dantel havlu veya pike ucu modeliSevgili hanımlar simli havlu veya pike kenarı danteli yapımlarına bir yenisini daha ekledim. Önce kenar kısmındaki ince şerit örülmektedir.  Sonra orta kısımdaki motif yapılıp üzerine kare motifler yapılarak tamamlanmaktadır.



Sponsorlu Bağlantılar



Yapmak isteyenler için ören hanım anlatımını yapmıştır. Sizler için en güzel havlu kenarı modellerini bir araya getirerek bir albüm hazırladım. Bu tür ağır modelleri pike kenarı olarak da kullanabilirsiniz. Haroşa robalı bebek yeleği yapımını detaylı olarak anlattım. simli dantel havlu kenarı modelisimli dantel havlu kenarı modeli


Sponsorlu Bağlantılar



nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır