ustura ile kaş dizaynı ankara / İfadenizi danışın - Sağlık Haberleri

Ustura Ile Kaş Dizaynı Ankara

ustura ile kaş dizaynı ankara

Kaş Alımı ve Tasarımı Kursu

1'e 1 KİŞİYE ÖZEL KAŞ ALIMI VE TASARIMI KURSU

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Şevval ÖZÇELİK Eğitim Kurumu, Kaş alımı ve tasarımı Kursu kariyer mesleği olarak tercih eden Uzman adaylarının, en yeni trend malzemeler ve dünyaya kendini kanıtlamış ürünler ile, 
Kaş Alımı ve Tasarımı kursunu ve el becerilerini maksimum seviyeye çıkartarak kaliteli bir kurs süreci ile tamamlamasını hedeflemektedir.

KAŞ ALIMI VE TASARIMI KURS SÜRESİ NEDİR?

Kaş alma eğitimi süresi 1 gün 4 saat sürmektedir.

KAŞ ALIMI VE TASARIMI KURS İÇERİĞİ NEDİR?

-          ✓ ALTIN ORAN İLE KAŞ TASARIMI

-          ✓ İP KULLANMA EĞİTİMİ

-          ✓ CIMBIZ KULLANMA EĞİTİMİ

-          ✓ USTRA İLE KAŞ ALMA EĞİTİMİ

-         ✓ WAX İLE KAŞ ALMA TEKNİĞİ

-         ✓ OMBRE KAŞ BOYAMA

-         ✓ ERKEK KAŞ ALIMI

KAŞ ALIMI KURSUNDAN SONRA ÇALIŞMA ALANLARI NERELERDİR?

Kuaförler, güzellik salonlarımake-up stüdyoları, klinikler, dövme salonları gibi yerlerde çalışabilirsiniz ve freelance olarak ta çalışma hakkına sahipsiniz. Makeup Makyaj StüdyolarındaKuaför ve Güzellik Salonları alanlarında çalışma imkanları bulunmaktadır.

KAŞ ALIMI KURSU SIRASINDA KULLANILAN ÜRÜN DETAYLARI NELERDİR?

Uygulama yaparken kullanmanız gereken tüm ürünler, eğitimlerimizde anlatılmaktadır. Tüm eğitim gereçleri kurumumuz tarafından orijinal halleri ile kullanımınıza sunulmuştur.
 Bu malzemelere açıklık getirmek gerekirse ürünler şu şekilde sıralanabilir;

✓ Kaş Ölçüm Cetveli

✓ Cımbız 

✓ Kaş makası

✓ Wax ağda

✓ tasarım kalemi 

✓ İp

✓ Ustura 

Kaş Tasarımı

‘Altın Oran Kaş’ deyince aklınıza tek bir kaş şekli gelmemelidir. Adı üstünde, bu sadece bir orandır. Altın oranlı bir kaş, kişinin yüzüne uygun olarak; kalın, ince, düz, kavisli vs farklı farklı şekillerde olabilir. Bu yüzden başkasında gördüğümüz ve onun yüzünde çok beğendiğimiz bir kaş şeklini körü körüne istemek ve kendi kaşımızı o şekle dönüştürmeye çalışmak ve bu uğurda ana kaşları tahrip etmek doğru bir yaklaşım değildir.

Size en çok yakışan kaş;

Kendi kaş kıllarınız yok sayılmadan tasarlanan kaştır.

Aslında birçoğumuzun, yüz azaları, vücut uzuvları zaten doğuştan altın orana en yakın şekildedir. Kaşlarımız da aynı şekilde altın orana uyumludur. Fakat yanlış kaş alımları ile zamanla kaşlarımızın şekli bozulabilir veya kaşlarımız küsebilir.  Yaşın ilerlemesine veya çok sık kilo alıp vermeye bağlı olarak cildin esnekliğini kaybetmesi gibi birçok sebepten kaşlar zamanla düşük ve asimetrik hale dönüşebilir.

Aslında belli bir noktaya kadar asimetri çok doğaldır. Sadece yüzümüzün değil tüm vücudumuzun sağ ve sol yarısı % eşit değildir. Sağ ve sol kaşımız da % simetrik değildir ve olmasına da gerek yoktur. Bu yüzden simetri konusunda aşırı takıntılı olmak gerçekçi bir yaklaşım değildir. Yabancı güzellik uzmanlarının çok sık söylediği gibi:

‘ Kaşlarınız ikiz kardeş değildir, sadece kardeştir’

Bunun yanı sıra ilk bakışta göze çarpan belirgin asimetriler güzelliğinizi gölgeler. Rahatsız edici boyutta bir asimetri varsa mutlaka düzeltilmeli veya botox, dolgu veya medikal estetik uygulamalarla kontrol altına alınmalıdır. Aksi halde ilerleyen yaşlarda cildin gevşemesine bağlı olarak bu asimetriler daha da belirgin hale gelecek ve bu da sizi rahatsız edecektir.

Sonuç olarak,

Sizin de kaşlarınızla ilgili şikayetleriniz veya sorularınız varsa bu konuda eğitimli, tecrübesine ve yeteneğine güvendiğiniz bir uzmana kaş tasarımı yaptırabilirsiniz ve kaşınızla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

 

YÜZÜNÜZE EN ÇOK YAKIŞAN KAŞ ŞEKLİ HANGİSİ

Yuvarlak Yüzlü, Geniş Yanaklı iseniz: İnce, keskin kavisli, yay gibi kaşlardan kaçınmanızı öneririz. Böyle kaşlar yüzünüzü olduğundan daha yuvarlak ve tombiş gösterir. Hafif kavisli veya düz şekillendirilmiş ve hacimli kaşlar tercih edebilirsiniz.

Alnınız dar, yüzünüz küçükse: Çok uzun ve kalkık kaşlarda ısrarcı olmamanızı tavsiye ederiz. Kaş uçlarınız, şakak kısımlarınızda saç diplerinize çok yakın duruyorsa kaş boyunuzu biraz kısaltabilirsiniz. Kaşlarınız çok kalın ve dağınıksa daha derli toplu alınmış, uç kısımları inceltilmiş kaşlar tercih edebilirsiniz.

Yüzünüz kare (köşeli) veya maskülen (erkeksi) hatlara sahipseniz:  Kalın, kavissiz, dümdüz alınmış kaşlardan kaçınmalısınız. Bu yüzünüzü olduğundan daha sert ve yüz hatlarınızı daha keskin gösterecektir. Yumuşak bir kavis verilmiş, kalından inceye doğru hafif geçişli bir kaş yüzünüzü daha zarif gösterecektir.

Kaş-Göz mesafeniz çok kısa ise (Kaşlar düşük, göze çok yakın ise): Dağınık, kalın kaşlardan kaçınmalısınız. Düzgünce alınmış, uç kısımları alttan alınarak yukarı doğru kaldırılmış kaşlar ile gözleriniz daha belirgin ve aydınlık görünür.

Alnınız geniş, yüzünüz oval ise: Kalın, doğal alınmış kaşlar tam size göre.

Kaşlarınıza en uygun şekli vermek her zaman sadece doğru kaş alımıyla mümkün olmayabilir. Bu konuda eğitimli, tecrübeli ve yetenekli bir uzmanın yönlendirmeleriyle;

  • Microblading kıl teknği
  • Kaş Liftingi
  • Kaş kaldırma botoxu, alın botoxu veya göz çevresi botoxu (sadece alanında uzman hekimler yapabilir)
  • Şakak dolgusu veya kaç altı dolgusu (sadece alanında uzman hekimler yapabilir)
  • Kaş kaldırma ile ilgili askılama veya cerrahi işlemler. (Sadece alanında uzman hekimler yapabilir)

Gibi uygulamaları yaptırarak ideal kaşlara kavuşabilirsiniz.

İfadenizi danışın

Haberin Devamı

Uzman tarafından yapılan yüze en uygun kaşı bulmak çok önemlidir. Kaşınızda boşluklar varsa bunu doğru ürünlerle doldurabilirsiniz. Seyrek kaşları ise kaş farıyla doldurabilirsiniz. Kaş kalemleri kuru olduğunda kaşları yorup hasar verebilir. Yağlı olduğu zaman da kaşların dökülmesine ve seyrelmesine neden olabilir.

İfadenizi danışın

KAŞ ALINMAZ, TASARLANIR!

Kaşlar her zaman uygun ışık altında ve doğru yönde cımbızla alınmalıdır. İp ya da ağda kullanılmamalıdır. Mimik yapmadan kaş alınması doğru değildir. Doğru şekli verebilmek için kişinin üzüldüğünde, sevindiğinde ve şaşırdığında kaşların nasıl göründüğü önemlidir. Bu gibi detaylar göz önüne alınarak kaşa şekil verilmelidir. Sadece uzman kişi tarafından belirlenen durumlarda cansız tüyleri daha yoğunlaştırmak için ustura kullanılmalıdır.

Kaşlarda kıl oranı yetersizse kalıcı kaş dizaynı uygulanır. Kalıcı kaş dizaynı tekniklerinden olan kaş kontür uygulaması günümüzde en popüler olan uygulamalardan biridir. Kaş kontür tekniği ile kaşa kıl efekti verilir. Bu uygulamaya başlanmadan önce kişinin yüz ve göz şekline göre ölçümleri alınır. Ölçümler altın orana bağlı kalınarak özel tasarlanmış cetvellerle yapılmalıdır. Yapılan ölçümler sonucunda oluşturulan kaş şekline anestezik krem uygulanıp işleme alınır. İşlem sonrasında herhangi bir komplikasyon oluşmaması adına bir hafta boyunca uzman kişi tarafından verilen onarıcı kremler kullanılmalıdır.

Haberin Devamı
İfadenizi danışın

funduszeue.info'a katkıları için teşekkürler.

kaşa ustura ile şekil verme

her ne kadar yazılanları okusam, videoları izlesem de yapmakta zorlandığım şey. çok ayrıntıya girilmemiş çünkü.

bendeki ustura açılır-kapanır ve bıçağı tırtıklı olanlardandı. bacağa kullandığımız traş bıçaklarını cilde yatay olarak tutmuş oluyoruz uygularken ama bu usturayı cilde dik tutmak gerekiyormuş, bunu anlayana kadar uğraştım biraz.

bir de kuru kuru yapmak pek iyi değil. uygulama sırasında ne kadar deriyi gersem de bazen cildime takıldı, hatta kırt kırt diye ses çıktı resmen. bu nedenle bir dahakine iyi bir krem sürüp öyle yapmaya çalışacağım.

ayrıca videolardaki gibi kılın çıkış yönünde uygulama yaptığımda almadı, fakat ters yönde sürünce alabildi. fakat bazı yerleri tam kesmemiş. oraları da yarın rötuşlayacağım.

bu detaylardan pek bahsedilmemiş ama önemli detaylar bence.

ayrıca benim cildimde kızarıklığa sebep oldu. bu nedenle yatıştırması için çinko oksit içeren pişik kremini sürdüm. hassas ciltliyseniz yatışırıcı bir krem almadan bu işe kalkışmayın.

kaşını yıllar içinde cımbızla aldıkça belli bölgelerde kelleşme olmasından çekinenler için kesinlikle rutin olması gereken bir işlem bu. benim amacım kaşlarımı gürleştirmek(gizlinot: gürleşmeyi sağladıktan sonra bir daha dokunmayacağım) ama kaşlarımı alıyor olsaydım cımbız yerine bunu tercih ederdim. çünkü usturayla alınan bölgelerin kelleşmesi seyrelmesi gibi bir olasılık yok. uzun vadede tercih edilebilecek bir yöntem. özellikle de kaşlarının şeklinden sıkılan, bir kavisli bir düz yapanlar için en iyi yöntem.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası