faranjit için boğaz spreyi isimleri / Boğaz için 15 en iyi sprey - değerlendirme

Faranjit Için Boğaz Spreyi Isimleri

faranjit için boğaz spreyi isimleri

Antihistaminikler ve Dekonjestanlar


Burun tıkanıklığı, dolgunluğu, sinüs problemleri ve soğuk algınlığı için kullanılan ilaçlar en sık kullanılan ilaçlardandır. Akıllıca kullanıldıkları zaman birçok kimseyi hayatları boyunca en az bir kere rahatsız eden ve birçok kimseye de sürekli sıkıntı veren şikayetlerin önüne geçebilirler.

Bu gruptaki ilaçlar, alerjinin, üst solunum yolu enfeksiyonlarının (soğuk algınlığı, sinüzit gibi) ve vazomotor rinitin (ruhsal gerginlik, tiroid hastalığı, hamilelik ve diğer bazı sebeplerle ortaya çıkan burun tıkanıklığı gibi) şikayetlerinin düzeltilmesinde kullanılırlar. Alerjiyi, enfeksiyonu tedavi etmezler, sadece hastaya rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırarak kişilere konfor sağlarlar.

Antihistaminikler
"Histamin", kişinin alerjik olduğu madde ile karşılaştığında veya iltihap durumlarında ortaya çıkan önemli bir kimyasal ajandır. Antihistaminikler, histaminin etkisini önlerler ve böylece alerjinin oluşturduğu şikayetlere iyi gelirler. En iyi sonuç için bu ilaçlar alerji şikayetleri ortaya çıkmadan alınmalıdırlar.

Antihistaminiklerin ortaya çıkardığı en sıkıcı yan etki "uyku hâli" vermeleridir. Bu durum gece yatmadan önce alındığında iyi olabilse de gündüz sıkıntı yaratabilir. Hatta bazen zararlı olabilir. Araba veya tehlikeli olabilecek makine kullananlara bu ilaçlar önerilmez. İlk dozlar en fazla uyku verirler, sonraki dozlarda biraz bağışıklık gelişir.

Günümüzde yeni çıkan antihistaminik türleri ile kısmen de olsa bu şikayetlerin önüne geçilebilmektedir.

Dekonjestanlar
Burun ve hava pasajlarında bulunan dokudaki kan damarlarının şişmesi ile burun, sinüs ve göğüste oluşan tıkanıklığa "konjesyon" denir. Buradaki dokularda çok geniş kan kapasitesine sahip olan damarlar vardır. Daha önce bahsedildiği gibi "histamin" buradaki damarları uyararak genişlemelerine sebep olur.

Dekonjestanlar ise kan damarlarının büzülmesine yol açarak hava pasajlarını yeniden açarlar.

Dekonjestan ilaçların yan etkisi, kişide "sinirlilik hâli" yaratmalarıdır. Uykuya dalmada zorluk yapabilirler, kan basıncı ile nabız sayısını yükseltebilirler. Yüksek tansiyonu, kalp ritim (nabız) bozukluğu ve kalp rahatsızlığı olan kişilerde dekonjestanlar kullanılmamalıdırlar. Göz tansiyonu olan kişilerde de kullanılmamalıdırlar. Dekonjestan alan bazı hastalarda idrar yapmada zorluk olabilir. Hatta, zayıflamak için kullanılan ilaçların içerisinde dekonjestan maddeler de bulunabilir. Etkileri üst üste eklenmesin diye diyet ilacı kullananlarda dekonjestanlar veya dekonjestan kullananlarda diyet ilaçları beraber kullanılmamalıdırlar.

Birlikte Kullanma
Teorik olarak etkileri iyi dengelenirse, antihistaminiklerin verdiği uyku hâli dekonjestanların verdiği uykusuzluk ile giderilebilir. Bundan dolayı birlikte üretildikleri ilaçlar piyasada bulunmaktadır.

Bir hasta bir ilaçtan aylar veya yıllar boyunca fayda görebilir fakat artık etkisi azalmışsa diğer bir ilaca geçerek onun etkisinden faydalanabilir.

Herkesin bu tür ilaçlara verdiği cevap farklı olabileceği için kişi kendine iyi gelen dozu ayarlayabilir. Meselâ, antihistaminiği akşam, dekonjestanı sabah alabilir. Veya her ikisini de alır fakat akşamları antihistaminiğin dozunu artırabilir, gündüz tersini yapabilir.

İLAÇ İYİ GELDİĞİ ŞİKAYETLER YAN ETKİLERİ

Antihis- Hapşırma Sersemlik
taminik- Burun akıntısı Ağız ve boğaz kuruluğu
ler Burun tıkanıklığı
Göz kaşıntısı
Konjesyon

Dekon- Burun tıkanıklığı Uyarı
jestan- Konjesyon Uykusuzluk
lar Nabız artışı

Birlikte Hepsi Az veya çok hepsi


Soğuk Algınlığı İlaçları
Dekonjestanlar ve antihistaminikler, "soğuk algınlığı" ilaçlarının vazgeçilmez içeriğidirler, fakat, kurutucu ajanlar, aspirin (aspirin türevleri) ve öksürük baskılayıcı maddeler de ilaçlara eklenmiş olabilir. Kişi, kendi şikayetlerine en uygun gelebilecek içeriği olan ilacı seçmelidir. Şayet ilacın üzerinde kimyasal maddeler ve neye iyi geldikleri tam olarak açıklanmamışsa, kişi bunları açıklamasını eczacıdan istemelidir.

Burun Spreyleri
Burun spreyleri, genel olarak iki gruba ayrılmaktadırlar. "Alerji, vazomotor rinit veya polip" için son zamanlarda piyasada bulunan ve hekim kontrolü altında uzun süre rahatlıkla kullanılabilen burun spreyleri vardır. Bizim burada bahsedeceklerimiz eskiden beri bilinip kullanılan dekonjestan (burun açıcı) burun spreyleridir. Burundaki kan damarlarını büzerek anî rahatlama sağlarlar. Fakat ağızdan alınan dekonjestanların aksine burun damarları üzerinde direkt etki yaptıkları için çok kuvvetlidirler ve birkaç saat sonra burun damarları refleks olarak tekrar genişlerler. Buna "rebound etki" denir. Kişi spreyi tekrar kullanma ihtiyacı hisseder ve bu kısır döngü devam eder gider.

Yetişkinlerde bu etkinin ortaya çıkması yaklaşık bir hafta alsa da bebeklerde iki gün içerisinde gelişebilir. Bebeklerde 12 ilâ 24 saat bu damla kesildiğinde genellikle normale dönüş olur fakat yetişkinler hemen toparlamayabilirler ve ağızdan alınan dekonjestanlar veya kortizonlu burun spreyleri ile takviye edilmeleri gerekebilir. Hatta yıllar boyu bu spreyleri kullanan yetişkinlerde tedavi için burun içerisinden bir operasyon da yapılabilir. Bundan dolayı spreylerde şuna dikkat edilmesi lazımdır: "Bu ilacı beş günden uzun kullanmayınız."

Dekonjestan özellikli burun spreyleri acil ve kısa süreli durumlarda tercih edilmelidirler.

(Daha önce de belirtildiği gibi, bahsedilen bu durumlar "alerji, vazomotor rinit, polip" gibi durumlarda kullanılan burun spreyleri için geçerli değildirler.)

Soğuk algınlığı, öksürük ve boğaz tahrişinin ilk belirtilerinin tedavisi için

BİSOLDUO ACTION SPREY - AĞIZ VE BOĞAZ SPREYİ

Boğazda meydana gelen tahriş, boğaz ağrısı, kuru öksürük, ses kısıklığı, yutma ağrısı ve şişmiş lenf düğümleri soğuk algınlığının ilk belirtileridir. SOĞUK ALGINLIĞI SEMPTOMLARINI ilk andan itibaren BİSOLDUO® Action Sprey ile tedavi etmenizi öneriyoruz. Çünkü BİSOLDUO® Action Sprey kötüleşmesini önler, öksürüğü ve tahriş olmuş boğazı rahatlatır.BİSOLDUO® Action Sprey ayrıca boğaz ağrısı ve ses süresini de kısaltır.

BİSOLDUO® Action Sprey ağız ve boğazdaki kuru ve tahriş dokunun tedavisine yönelik bir ağız ve boğaz spreyidir.

  • BİSOLDUO® ACTION SPREY akut farenjit ve/veya ağrısı, ses kısıklığı, öksürük ve ağrılı yutma gibi belirtilerini azaltmaktadır. Ayrıca kuru ve tahriş olmuş dokunun nemlendirilmesini sağlar ve mukozanın bariyer yapısını koruyarak yenilenmesini destekler.
  • BİSOLDUO® ACTION SPREY ağız ve boğazdaki mukozanın enflamasyonunu azaltmayı destekler ve boğaz ağrısı veya ses kısıklığı süresini azaltır.
  • BİSOLDUO® ACTION SPREY ses kısıklığı, kuru öksürük, ve boğaz ağrısı gibi ilk belirtileri rahatlatır ve önler.
  • BİSOLDUO® ACTION SPREY enflamasyon azaltıcı ve mukoza zarını sağlamlaştırıcı özellikleri ile doğal bir hücre koruyucu molekül olan Ectoin® içermektedir.

Bal, hatmi kökü ekstresi ve Ectoin® boğazın tahriş olmuş mukoza zarı üzerinde koruyucu bir film oluşturarak soğuk algınlığı semptomlarının lokal olarak şiddetlenmesini önler. Doğal Ectoin® molekülü ayrıca boğazdaki iltihabi reaksiyonu önleyici ve sümük salgılayan zarları yatıştırıcı özelliklere sahiptir.

BİSOLDUO® ACTION SPREY hoş bir bal ve hatmi tadı olan alkolsüz bir ağız ve boğaz spreyidir. Etkisi doğal maddelere dayalıdır.

Çok kullanışlı olan bu spreyin taşınması da kolaydır.

BİSOLDUO® ACTION SPREY hoş bir bal ve hatmi tadı olan alkolsüz bir ağız ve boğaz spreyidir. Etkisi doğal maddelere

Çok kullanışlı olan bu spreyin taşınması da kolaydır.

Dozaj

BİSOLDUO® ACTION SPREY soğuk algınlığı belirtilerinin tedavisine yöneliktir.

BİSOLDUO® ACTION SPREY’in ses kısıklığı, kuru öksürük, ve boğaz ağrısı bulguları ilk görüldüğünde kullanılmaya başlanması önerilmektedir.

BİSOLDUO® ACTION SPREY doktorunuz tarafından başka türlü önerilmedikçe ağza ve boğaza aşağıdaki şekilde uygulanmalıdır:

yaşındaki çocuklarGünde 3 kez 1 defa püskürtülür.
yaşındaki çocuklarGünde 3 kez 2 defa püskürtülür.
Yetişkinler, 12 yaş ve üstü çocuklarGünde birkaç kez 4 defa püskürtülür.

Uyarılar

  • İki yaşın altındaki çocuklar BİSOLDUO® ACTION SPREY’i kullanmamalıdır.
  • BİSOLDUO® ACTION SPREY Ectoin® veya ağız ve boğaz spreyinin içerdiği başka herhangi bir maddeye (hatmi, bal, potasyum sorbat, silikon dioksit, maltodekstrin) karşı aşırı duyarlılık durumunda kullanılmamalıdır.
  • Fruktoz intoleransı (hassasiyeti) veya GlukozGalaktoz-Malabsorpsiyonu (yetersiz emilim) yaşıyorsanız BİSOLDUO® ACTION SPREY’i kullanmayın.
  • Alerjik reaksiyonların görülmesi durumunda BİSOLDUO® ACTION SPREY kullanımı bir an önce kesilmelidir.
  • Hijyeni sağlamak için her sprey şişesi yalnızca bir kişi tarafından kullanılmalıdır.
  • Spreyi, şişe açıldıktan sonra 6 hafta içinde tüketiniz.
  • BİSOLDUO® ACTION SPREY çocukların ulaşamayacağı yerde saklanmalıdır.
  • Ürün hasar görmüş veya delinmiş ise kullanmayın.
KULLANIM KILAVUZU

BİSOLDUO® ACTION SPREY Kullanım Şekli

BİSOLDUO® ACTION SPREY ‘i ilk kullanımdan önce kutuyu çalkalayın, kapağı çıkarın ve pompadaki havayı serbest bırakmak için 4 kez pompalayın. Sprey fonksiyonunun bozulmuş olması durumunda (şişe dik pozisyonda tutulmamışsa gerçekleşebilir), pompa mekanizmasına dik pozisyonda birkaç kez basın.

  1. Kutuyu çalkalayın, kapağı çıkarın.
  2. Şişeyi elinizde dik tutun ve işaret parmağınızı sprey başının üstüne yerleştirin.
  3. Ağzınızı açın.
  4. Spreyi ağzınızın önünde tutun ve spreyin başına hızlı ve sert bir şekilde basın. Lütfen ürünü uygulanması sırasında nefes almayın.
  5. Sprey başını ağzınızın dışında tutun.
  6. Cihazın ağzınızın iç kısmına veya dilinize değmesi durumunda şişenin değen ucunu temiz, tiftiksiz bir bez ile silin.
  7. Şişenin kapağını geri takın.

Merak Edilenler

Çocuklar BİSOLDUO® ACTION SPREY kullanabilir mi?

BİSOLDUO® ACTION SPREY’in 2 yaşından büyük çocuklarda kullanılması önerilir. Kutuda bulunan (online olarak da bulunmaktadır) kullanım kılavuzundaki doz uygulama talimatlarına uyarak ve doktora danışılarak kullanılmalıdır.

BİSOLDUO® ACTION SPREY’i ne kadar süre ile kullanmalıyım?

Günde maksimum 10 uygulamadan fazlası yapılmamalıdır. Aralıksız 30 günden fazla kullanmayın.

BİSOLDUO® ACTION SPREY’i hamilelik ve emzirme döneminde alabilir miyim?

Gebelik ve emzirme döneminde kullanılması önerilmemektedir.

BİSOLDUO® ACTION SPREY’in içeriğinde gluten, laktoz , alkol, yapay aroma ve tatlandırıcı var mıdır?

İçeriğinde gluten, laktoz , alkol, yapay aroma ve tatlandırıcı bulunmamaktadır.

TÜM SORULARI GÖRÜN

Boğaz Spreyi

Boğaz için sprey ağız sağlığının vazgeçilmez parçalarındandır. Birçok rahatsızlık için tercih edilen boğaz spreyleri doğal içerikleri sayesinde güvenle kullanılır. Hastalıkların ortaya çıkmaya başladığı anlarda ilerlemesinin önüne geçerek sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Soğuk algınlığı gibi hastalıkların önlenmesine yardımcı olur. Kimi boğaz hastalıklarının ise şiddetli belirtilerini azaltır. Doğal ve saf içeriği sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Beğeniyle kullanılan boğaz spreyleri yaşam kalitenizi arttırır. Sağlıklı ve rahat bir hayat sürdürülmesine yardımcı olur. Boğaz spreyleri, boğaz ağrısını geçirmek, ağız hijyeninin sağlamak, boğaz enfeksiyonlarını önlemek, diş eti iltihabını azaltmak gibi farklı amaçlarla sağlık ve hijyeni arttırmak amacıyla kullanılır. Antiseptik boğaz spreyi sayesinde ağız ve boğazda oluşabilecek mikrop ve bakteriler yok edilir. Boğaz ağrısı ve öksürük tedavisinde iyileştirici etki gösterirler. Boğazı koruyarak soğuk algınlığına iyi gelir. Şiddetli boğaz ağrısı ve öksürük gibi problemlerde kişiye fayda sağlar. Nemlendirici etkisiyle yutkunma kolaylığı sağlar, hassasiyeti azaltır. Boğazınızı, olası tahrişlere karşı korur. Akut farenjit ve larenjitin sebep olduğu boğaz ağrısı, ses kısıklığı, ağrılı yutma ve öksürük gibi belirtilerin azaltılmasına yardımcı olur. Soğuk algınlığı semptomlarının ilerlemesinin önüne geçer. Ortaya çıkan ilk belirtileri rahatlatarak kötüleşmesinin önüne geçer. Boğaz ağrısı ses kısıklığı gibi rahatsızlıkların süresini kısaltır. Doğal ve güvenilir içeriğe sahiptirler. Gönül rahatlığıyla kendiniz ve aileniz için kullanabilirsiniz. Yetişkinler, çocuklar, bebekler için bulunan ayrı spreyler sayesinde her yaş grubundaki kişiler için uygun spreye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Pediatrik boğaz spreyleri ile çocuklarınızın sağlığını kolay şekilde koruyabilirsiniz.

Kaliteli ve Güvenilir Boğaz Spreyi Çeşitleri

Kaliteli ve Güvenilir Boğaz Spreyi Çeşitleri

İhtiyacınıza uygun birçok boğaz spreyi çeşidi bulunur. Propolis boğaz spreyi mevsim geçişlerinde kullanılarak bu dönemin daha rahat atlatılmasına yardımcı olur. Propolis arı tutkalı olarak da anılır. Reçinemsi bir arı ürünüdür. Arıların bitki kaynaklarından topladığı ve sonrasında tükürükleri ve balmumu ile karıştırarak ortaya çıkardıkları bi üründür. İçerisinde birçok mineral ve vitamin barındırmasıyla bilinir. Antibakteriyel özelliğinin yanı sıra birçok rahatsızlık için önleyici ve tedavi edici etkisi bulunur. Propolis, soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıkların tedavisinde iyileştirici rol oynar. Propolisli boğaz spreylerinin içerisinde boğazı rahatlatmaya yönelik farklı doğal ürünlerde bulunur. Bu sayede çok daha kısa sürede iyi olmanıza yardımcı olur. Çocuk boğaz spreyi doğal ve kaliteli içeriğiyle sıklıkla tercih edilir. Çocuğunuzu hastalıklardan korur, yakalandığı hastalıkları daha kolay atlatmasına yardımcı olur. Boğazınızı rahatlatarak ağrı ve acısını azaltır. Boğaz yüzeyindeki kuruluğu, boğaz tahrişini büyük oranda önler ve boğaz ağrısını azaltır. Doğallığı sayesinde müşteriler güvenle tercih eder. İçerisinde bulunan bitki ve meyve aromaları sayesinde çocuğunuz onu severek kullanır. Naneli boğaz spreyi ağzınızı ferahlatır ve hoş bir kokuya neden olur. Hoşa giden tadı sayesinde tekrarlı kullanımlarda zorluk oluşturmaz. Çocuklarınızın beğendiği tatlar sayesinde rahat kullanım sağlar. Hastalık belirtilerinin görülmeye başlandığında kullanılması hastalığın şiddetini arttırmasının önüne geçer. Çocuklarınıza kaliteli bir hayat sunar. Sağlıklı yaşamalarına yardımcı olur. Hastalıkların şiddetini azaltarak iyileşmeye katkı sağlar. Ballı boğaz spreyi boğaz ağrısı, boğaz tahrişi gibi rahatsızlıkların önlenmesine ve iyileşmesine katkı sağlar. İçerisindeki zengin mineraller sayesinde sağlığınızı arttırır. Bal probiyotiktir, boğazı yumuşatır, öksürüğe iyi gelir, antibakteriyeldir. Boğazı pürüzsüzleştirmenin yanında enfeksiyona yol açan bakterileri öldürerek iyileştirir. Ballı sprey balın tüm bu olumlu yönlerini içerisinde barındırır. Doğal besinlerle iyileşmenize katkı sağlar. Hastalıkların öncesinde kullanılması oluşabilecek rahatsızlıkların önlenmesine katkıda bulunur. Saf içeriği sayesinde müşteriler tarafından tercih edilir. Boğaz ağrısı, boğaz kuruluğuna iyi gelir. Boğazı yumuşatarak yutkunma zorluğunu hafifletir. Ağız hijyeninin arttırarak hastalıklardan korunmanıza yardımcı olur ve enfeksiyona sebep olabilecek bakterileri yok eder. Sağlıklı bir yaşam sürdürmenize katkı sağlar. Boğaz temizleme spreyi’ne Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz.

Boğaz Spreyi Kullanım Avantajları

Boğaz Spreyi Kullanım Avantajları

Boğaz spreyleri koruyucu ve önleyici özellikleriyle hayatınızın vazgeçilmez parçalarından biridir. Boğaz ağrısı, tahrişi, yutkunma zorluğu gibi rahatsızlıkların şiddetini hafifletir. Hastalıklardan önce kullanılması oluşabilecek belirtilerin önüne geçer. Doğal ve kaliteli içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Üretildiği doğal ürünler sayesinde sağlığa zararı dokunmaz. Boğaz enfeksiyonlarının önüne geçilmesinde yardımcı olur. Çocuklar, bebekler yetişkinler için olan farklı versiyonları sayesinde her yaş grubu için uygundur. Bebekler için boğaz spreyi bebeğinizin hastalıklardan korunmasına yardımcı olur. Saf içeriği sayesinde ailenizin kıymetli üyesine herhangi bir zarar vermez. Boğaz temizleme spreyleri aile üyelerinizin sağlığını korumada önemli ürünlerdir. Boğazınızı olası bakteri ve mikroplardan arındırır ve hastalıkların önüne geçer. Var olan hastalıklara karşı ise rahatlatıcı işlev görür. Hastalıkları çok daha hafif atlatmanıza yardımcı olur. İçerisindeki bitkisel ürünler sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Tüm aileniz için faydalı bir üründür. Bütçe dostu olması bir diğer tercih edilme nedenleri arasındadır. Temiz içeriği sayesinde güvenle kullanılır. Soğuk algınlığı ateş, öksürük, hapşırma, gözlerde sulanma ve çeşitli boğaz rahatsızlıklarına sebep olan bir rahatsızlıktır. Boğaz fısfısı soğuk algınlığının sebep olduğu boğazda ağrı, yanma, kuruluk gibi belirtileri hafifleterek hastalığı daha kolay atlatmanıza yardımcı olur. Boğaz hassaslığı, şişliği, yutkunamama gibi enfeksiyonun sebep olduğu belirtileri de hafifletir. Kısa sürede sağlığınıza kavuşabilmeniz için sizi destekler. Vücudunuzdaki enfeksiyonlarla olan mücadelenizde yardımcı olur. Hayat kalitenizi arttırarak yaşamınızı kolaylaştırır. Bakterilerden koruyarak boğazınızı yumuşatır. Ağız sağlığınızı arttırır. Propolis de geleneksel hastalık tedavilerinde yardımcıdır. Arıların yaptığı özel bir karışım olan propolis ağız ve diş sağlığında oldukça etkilidir. Grip için, bağışıklık sistemini güçlendirmek için sıklıkla kullanılır. Güçlü bir antioksidan olan propolis bağışıklık sisteminin güçlendirir. Antibiyotik etkisi bulunmaktadır. Boğaz rahatlatıcı sprey grip mevsimi öncesinde ve sürecinde tüketilmesi olası hastalıklara karşı önlem oluşturmaktadır.

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Boğaz Spreyleri

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Boğaz Spreyleri

Hastalıklardan korunmada ve belirtileri azaltmada temel gereksinim olan boğaz spreyleri, uygun fiyat aralıklarıyla sunulur. Boğaz spreyi fiyatları markalara, içeriğinde kullanılan bitkisel ürünlere ve miktarlarına göre farklılık gösterir. Doğal ve faydalı içerikleriyle sıklıkla tercih edilen doğal boğaz spreyi markaları bulunur. Dünyanın dört bir yanında sevilerek kullanılan boğaz spreyi markaları yaşam standartlarınızı yükseltir. Boğaz spreyi indirim fırsatları istediğiniz ürüne ulaşmanızı kolaylaştırır. Kampanyalı fiyatlar ile alanında uzman markaların ürünlerine kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Kapsamlı boğaz spreyi çeşitleri sayesinde tüm aile üyeleriniz için uygun ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Her yaştaki müşteriye hitap eder. Doğal içeriği sayesinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Farklı içeriklere yer veren ürünler sayesinde ihtiyacınıza uygun ürünü bulmanız kolaylaşır. Birbirinden farklı çeşitli doğal içeriklere sahip boğaz spreylerini inceleyebilirsiniz. Sağlıklı yaşamanıza katkı sağlayacak ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Propolisli, ballı farklı türdeki aroma çeşitlerine sahip olan boğaz spreylerini damak zevkinize uygun şekilde seçebilirsiniz. Hem zevkinize hem sağlığınıza uygun ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bitkisel boğaz spreyleri hastalıklara karşı kolaylıkla önlem alır oluşan hastalık belirtilerini azaltır. Boğazda meydana gelen ağrı, kuruluk, yutkunamama durumlarında kişilere yardımcı olarak belirtileri azaltır. Soğuk algınlığını daha rahat atlatmanıza yardımcı olur. Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam geçirmenizde destek olur. Siz de Trendyol’a özel uygun fiyatlı boğaz spreylerini karşılaştırabilir kendiniz için uygun ürünü tercih edebilirsiniz.

En İyi 15 Boğaz Spreyi

yer

isim

Özellik Değerlendirmesi


İnsan bağışıklık bir nedenden ötürü periyodik olarak zayıflama eğilimindedir. Hastaların hastalık sırasındaki genel durumu, hafif koymak, en iyisi değildir. Her şeyden önce, boğazdaki rahatsızlıktan soğuk ya da boğaz ağrısı rahatsız olduğunda. Komplikasyonları önlemek için önlem almak gerekir - özel hazırlıklar kullanın. En etkili seçenek sprey kullanımıdır. Hemen harekete başlarlar ve zararlı bakterileri yok ederler.

Modern eczane zincirleri hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılabilecek çeşitli araçlar sunar. Spreyler birçok işlevi yerine getirir: antienflamatuar, antiseptik, nemlendirici ve diğerleri. Terapötik etkileri, hastalığın gelişimini durdurabilir. Bileşimdeki aktif ve yardımcı maddeler, rahatsız edici semptomları bastırır ve kısa sürede hastalığı tamamen ortadan kaldırır.

Kontrendikasyonlar var. Doktorunuza danışın.

En iyi antiseptik boğaz spreyleri

Patojenik mikroorganizmaların imhası, bu tür ilaçların ana görevidir. Viral ve fungal bakterilerin mukozasını giderebilirler. Kullanımları ile kısa sürede iyileşmek için gerçek bir fırsat var.

5 lugol


En iyi fiyat
ülke: Litvanya
Ortalama fiyat: 75 ovmak.
Derecelendirme ():

Demokratik bir fiyata sahip olan uyuşturucu uzun zamandır birçok kullanıcının güvenini kazanmıştır. Zararlı mikroorganizmalar üzerinde toksik bir etkiye sahip olabilir ve böylece ağrıyı önler ve hastanın durumunu iyileştirir. Buna ek olarak, Lugol anında hasarlı bademcikleri sararak yenileyici bir işlev görüyor. Genellikle, uzmanlar boğaz ağrısı ve farenjit için bir çare önerir. İlk uygulamadan sonra, boğazda bakteri bulunmayan, koruyucu bir film bulunur.

Ana bileşen iyottur. Terapötik bir etkiye sahip olan ve değişken yoğunluktaki acıları hafifleten kişidir. Yetişkinler günde yaklaşık 6 defa sprey püskürtmelidir. Çocukların ilacı, güvenli kompozisyon nedeniyle bebeklikten itibaren gösterilmiştir. Ancak bazı veliler yukarıdaki gerçeklerden şüphelidir. İyotun mideye girebileceğini ve tiroid bezinin çalışmasını etkileyebileceğini varsayıyorlar. Bununla birlikte, küçük bir kısmı küçük bir gövdeye zarar veremez.


4 Oralsept


Hızlı eylem
ülke: Yunanistan
Ortalama fiyat: ov.
Derecelendirme ():

İlacın en önemli işlevi antiseptik bir etkidir. Hastalar için çok büyük bir artı ayrıca spreyin anestezik özelliğidir. Kullanımdan birkaç saat sonra boğazdaki rahatsızlık kayboluyor ve aktif maddeler patojenlerle savaşmaya başlıyor. Tedavi süresi ayrı ayrı reçete edilir - doktorlar Oralcept kullanım süresini hastalığın ihmal aşamasına göre belirler. Ne zaman angina ilacı yaklaşık 5 gün kullanmanız önerilir.

3 yaşından itibaren uygun çocukları püskürtüseafoodplus.info bir dağıtıcı sayesinde, gırtlakın sorunlu bölgelerine kolayca püskürtülür ve en iyi özelliklerini gösterir. Oralcept'in etkinliği ile ilgili müşteri yorumları oldukça çelişkilidir, ancak çoğu kullanımın olumlu bir sonucuna işaret eder - boğazın şişmesi birkaç saat içinde geçer. Bazı hastalar sadece bu ilacın analjezik etkisini not eder.

3 Miramistin


Geniş uygulama yelpazesi
ülke: Rusya
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Bu araç geniş bir yelpazedeki etki nedeniyle alıcılar arasında ünlendi. Uygulamasının kapsamı çeşitlidir: ürolojiden cerrahiye. En sık, Miramistin, kulak burun boğaz uzmanları tarafından boğazdaki ağrılı hisler için reçete edilir. Her yaşta bir çocuk, tamamen güvenli olduğundan, yerli üreticilerin ürünlerini güvenle satın alabilir. Şeffaf dokunun tadı yoktur, bu yüzden prosedür rahatsızlık vermeyecektir. İncelemelerde, müşteriler sonuca olumlu tepki veriyor - acının rahatlaması onları memnun ediyor.

Komplike olmayan bileşime rağmen, Miramistin, mikropların çoğalmasına ve vücuda zarar vermesine izin vermemek için en iyi özellikleri gösterir. Ana bileşen benzildimetil miristoilaminopropil amonyum klorürdür ve yardımcı sudur. Birlikte laringeal doku rejenerasyonunu iyileştirebilir ve hastalığın çeşitli komplikasyonlarını önleyebilirler. Spreyin dezavantajları, uygulamanın zamanlamasını içerir - 10 güne kadar, aksi takdirde ağız boşluğunun dysbiosis şeklinde hoş olmayan bir yan etki elde edebilirsiniz.

2 Chlorophyllipt


Yüksek verim
ülke: Ukrayna
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Boğaz ağrısı ve boğazda ağrıyla ilişkili diğer rahatsızlıklar için en iyi ilaçlardan biri. Uygulamadan birkaç gün sonra rahatsızlık vermeyi keseceklerdir. Klorofililt bileşimindeki bitkisel bileşenler, ilaçların güvenliğinden emin olmanızı sağlar. Bu nedenle, bir yaşından küçük çocuklara şüphesiz alınamaz. Tüm kullanıcılar gibi sulama boğazlarının uygun işlemi - incelemelerde kullanım kolaylığına dikkat çeker.

Okaliptüs esansiyel yağı antibakteriyel, analjezik ve antiviral etkilerin uygulanmasına yardımcı olan ana bileşendir. Ek olarak, alet balgamı sulandırır ve öksürerek doğal olarak temizler. Alıcılar incelemelerde tedavinin etkinliğinin yüksek olduğunu belirtiyor ve aktif olarak Chlorophyllipt'in okuyucular tarafından edinilmesini tavsiye ediyorlar. Sütun eksilerinde, alışmanız gereken ilacın spesifik tadı hakkında yazıyorlar.


1 Geksoral


En iyi eylem
ülke: Fransa
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Boğaz ağrısı için en çok satan ilaçlardan biri. Ve bu şans eseri değildir - kullanımın olumlu bir etkisi, doktorların değerlendirmelerine göre yargılanıyor, kabulün 3. gününde geliyor. Aracın farenjit, bademcik iltihabı gibi hastalıklar ile alınması önerilir. İstenen sonucu elde etmek için, günde iki kez Hexoral uygulamak yeterlidir. Hem yetişkinler hem de 3 yaş arası çocuklar için uygundur. Uyuşturucu alıcılarının avantajları arasında küçük bir yan etki olasılığı vardır.

Mantar ve bakteriyel enfeksiyonlar, diğer ilaçların yanında öne çıkan, spreye maruz kalmaktadır. Ek olarak, birçok ilaç üreticisinin sahip olamadığı hamile kadınlar için kullanılmasına izin verilir. Gekatidin - Mikropların metabolik işlemlerinin bozulduğu ana etken bileşen, sonuç olarak ölürler. Bileşimdeki tıbbi alkol, antiseptik bir işlevi yerine getirmenize izin verir ve levomenthol neredeyse anında ağrıyı ortadan kaldırır. Hoş olmayan tat dezavantaj sütununda belirtilmiştir.

en üste

Üst Nemlendirici Boğaz Spreyleri

Bu kategorinin ayırt edici bir özelliği, boğazda aşırı kuruluğun ortadan kaldırılmasıdır. Bileşimdeki deniz suyu ve bitkisel yağlar sayesinde ağrılı hisler azalır ve bakteriler yavaş yavaş ölürler ve önemli zararlar vermek için zamanları olmaz.Böylece, hastalıktan tam bir kurtuluş süreci var.

5 Argento sept


Bütün aile için araçlar
ülke: İngiltere
Ortalama fiyat: 17 ovmak.
Derecelendirme ():

Boğazın mukoza üzerinde nemlendirici ve antibakteriyel etkiye sahip güvenli bir ilaç. Argento septa kullanımıyla, hızla değişen yoğunluktaki ağrıları unutabilirsiniz. Sulu, kokusuz kıvam, şişmiş bademcikleri sayar ve hastalığın nedenini ortadan kaldırır. Aracın tadına bakmak hemen hemen herkese sahiptir - çocuklar dahil çoğu kullanıcı gibi mütevazi mentol.

Gliserinli arıtılmış su, hoş olmayan gıdıklamayı nemlendirir ve ortadan kaldırır. Spreyi yaklaşık 4 gün aktif olarak kullanmanız önerilir. Bu süre istenen sonucu elde etmek için yeterli olacaktır. Araç bütün aile için uygundur - küçük çocuklar için kullanılabilir. Şişe uzun süre yeterli. Yaklaşık doz içerir. Müşteri yorumları çoğunlukla olumlu, Argento Septa'ya layık bir ilaç diyorlar.

4 Ingalipt


Fiyat ve kalitenin en iyi kombinasyonu
ülke: Rusya
Ortalama fiyat: 59 ovmak.
Derecelendirme ():

Uzun bir geçmişi olan bir ilaç. 'da geri düzenlendi. O zamandan beri milyonlarca hastaya yardım etti. Ingalipt'in antibakteriyel özelliği zararlı mikroorganizmaların yok edilmesine ve kısa sürede enfeksiyonun tedavisine yardımcı olur. Sprey bileşimindeki okaliptüs yağı, mukoza boğazını nemlendiren ağrıyı hafifletir. Streptotsidu mantar ve bakteri sayesinde var olamaz ve çoğalmaz. Nane özü boğaz ağrısı ve boğazdaki rahatsızlığı durdurmaya yardımcı olur. Sprey, boğaz ağrısı, larenjit ve diğer rahatsızlıklar için günde kez tavsiye edilir.

Net kontrendikasyonların olmaması, hem yetişkinler hem de 3 yaşına ulaşmış çocuklar için sprey kullanımını sağlar. Doktorlar bunu genellikle çocuklara karmaşık bir tedavi seçeneği ile reçete eder. Alıcılar aynı zamanda yüksek verime de dikkat çekiyor - çoğu düşük maliyetli ve pozitif sonuç gibi uygun bir dağıtıcı. Buna ek olarak, bir uzman Ingalipt ile istişare sonra ilacın gözle görülür bir avantajı olan hamile kadınlar için kullanılabilir. Tek dezavantaj - bir amatörün tadı.

3 kameton


Okuryazar kompozisyonu
ülke: Rusya
Ortalama fiyat: 44 ovmak.
Derecelendirme ():

Boğazın mukoza zarlarında iltihap önleyici bir işlev yapan lokal maruz kalma spreyi. Terapötik etki, yetkin bileşime bağlıdır. İlaç bunlardan en iyisi olarak kendini kanıtladı ve çok sayıda kullanıcı incelemesinde olumlu yorumlar aldı. Uygun püskürtme ucu kolay kullanım sağlar. Tedavi süresi, sadece gün olacak, bu sürenin bitiminden sonra, hastalar durumdaki önemli bir iyileşmeye dikkat edin.

Çocuklar Kameton 5 yıl boyunca ilaç olarak kabul edildi. Yan etkileri çok nadir görülür ve bu da güvenliği hakkında konuşmamızı sağlar. Sprey, boğaz hastalıklarının tedavisinde bağımsız bir ilaç olarak kullanılabilir. Ancak, karmaşık tedavi ile iyileşme çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Alıcılar sonuçtan memnun kaldı ve Kameton'u satın almasını tavsiye etti. Sadece kendine özgü tadı tüm kullanıcılar için uygun değildir.

2 Aqua Maris


Mükemmel terapötik etkiler
ülke: Hırvatistan
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Doğal tıp boğazdaki iltihaptan kurtulmanızı ve komplikasyonları önlemenizi sağlar. Renksiz sıvı, fazla safsızlık ve koruyucu madde içermeyen deniz suyunun tadına sahiptir. Aquamaris doğumdan beri hem yetişkinlere hem de çocuklara verilir. Günde kez kullanılmalıdır. İlacın antimikrobiyal ve anti-enflamatuar etkisi, kısa sürede hastalığın gelişimini dışlamak için izin verir. Kızarıklık ve boğaz ağrısı birkaç günlük kullanımdan sonra iz bırakmadan kaybolur.

Doktorlar, aracı tedaviye entegre bir yaklaşım için kullanmanızı tavsiye etmektedir. Bu durumda, Aquamaris tam bir tedaviye katkıda bulunacaktıseafoodplus.infomelerdeki alıcılar ilacın etkinliğini ve güvenliğini not eder. Hamile ve emziren kadınlar için kullanım olasılığını bariz avantajlarına bağlıyorlar. Tek dezavantajı, daha sonra hızlı bir terapötik etki ile gerekçelendirilen ilacın kayda değer maliyetidir.

1 Akvalor


En iyi güvenli ilaç
ülke: Fransa
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Uzun yıllar boyunca hastalara değişen şiddetli soğuk algınlığı ile baş yardımcı olur ünlü ilaç. Etkinliği ile birlikte güvenli kompozisyon, benzerleri arasında en iyi ilaçlardan biri olarak adlandırılmasını sağlar. Mideye girdiğinde, vücuda en ufak bir zarar vermez, bu nedenle genellikle küçük yaştaki çocukların tedavisi için reçete edilir. Yetişkin doktorlar, istenen sonucu elde etmek için Aqualor'u günde 4 kez kullanmanızı önerir.

Papatya ve aloe bitkisel takviyeleri ile Atlantik su - komplikasyonların daha da gelişmesini engellemeye yardımcı olan tüm bileşenler. Aqualore'un önemli bir avantajı, hamilelik sırasında emzirmenin yanı sıra güvenli kullanım imkanıdır. Şişliği önler ve ortaya çıkan ülserleri iyileştirir. Bu nedenle, ilaç pek çok alıcı için bir önceliktir. Kullanıcı incelemelerinde eksiler bulunamadı.

en üste


Boğaz için en iyi anti-enflamatuar spreyler

Bu kategori ana tedaviye yardımcı olarak tanımlanmaktadır. İlaçlar iltihabı hafifletir ve hastalık semptomlarının yoğunluğunu azaltır.

5 Proposol


Kullanım kolaylığı. Hızlı etkisi
ülke: Rusya
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Rus üretiminin en etkili spreylerinden biri. Proposol'ün benzersizliği bileşimindedir. Arı balı, yararlı maddelerin deposudur. Antibakteriyel ve antienflamatuar özellikleri, solunum hastalıkları döneminde farenks içindeki patojenik mikroorganizmaların ortadan kaldırılmasını mümkün kılar. Preparatın bir parçası olarak Propolis, boğazın etkilenen alanlarını dezenfekte eder ve uyuşturur. Günde en fazla 3 kez ilaçlama önerilir.

Alet, yenileyici özelliğe sahip olduğundan ülserlerin ve mukozadaki diğer yaraların tedavisi için uygundur. Aynı zamanda stomatit ve diş eti iltihabında da kullanılır. Hastalığın ihmaline bağlı olarak, uygulama süresi 3 ila 7 gün arasında değişmektedir. Zamanlamayı netleştirmek için bir uzmana danışmak daha iyidir. Hastalar ilacın sonucundan memnunlar. Kullanım kolaylığı ve hızlı etki olduğuna dikkat çekerler. Alerjik reaksiyonların olasılığı bir Eksi eksidir.

4 Akvirin-bağırıyor


Doğal maddeler içerir
ülke: Rusya
Ortalama fiyat: ov.
Derecelendirme ():

Araç geniş bir spektrumdur. Soğuk algınlığı ve faringeal mukozanın iltihaplanmasına bağlı diğer hastalıkları tedavi etmek için genellikle deneyimli doktorlar tarafından reçete edilir. Antiedematous özelliği, hastaların uygulamadan birkaç dakika sonra ağrıyı unutabilmelerine yardımcı olur. Aftöz ve ülseratif stomatit, ağız boşluğu ve gırtlak mantar lezyonları, boğaz ağrısı ve diğer birçok hastalık için Aquirin-oral önerilir. Günde sadece püskürtme yeterlidir.

İlaç doğal maddeler içerir, bu nedenle çocuklar için güvenlidir. Kompozisyondaki yağlar, hastalık henüz yeni başlıyorsa, neredeyse anında sorunu giderir. Ağrı sonunda gün içinde kaybolur. Çay ağacı yağı sayesinde ilaç, iltihap önleyici işlev gösterir. Uygun bir ağızlık kullanım işlemini kolaylaştırır. Kullanıcılar, ilacın etkinliğini bütçe fiyatı ile birlikte not eder.Sütun dezavantajları en iyi tadı olmadığını göstermektedir.

3 Angidak


Güçlü analjezik etki
ülke: Rusya
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Genellikle üst solunum yolu hastalıkları için reçete edilen ilaçlar. Nonsteroidal bir anti-enflamatuar ajandır. Bileşenler anında bakterilerin biriktiği alana nüfuz eder ve üreme işlevlerini önler. Anhvidak'i haftada kez yemeklerden sonra uygulayın. 3 yaşından itibaren çocuklar da kullanılabilir. İlacın tutarlılığı sıvıdır ve sarımsı bir renk tonuna sahiptir. İlaç kullanımı uygundur ve ekonomiktir.

Benzydamine, antiseptik ve antimikrobiyal etkilerden sorumlu olan ana maddedir. Yardımcı bileşenler yardımı ile Anhvidak, hastanın sağlığını iyileştirir. Ucuz bir sprey, ikinci günde zaten durumu hafifletmeye yardımcı olacaktır. Çoğu zaman, şiddetli ağrıya bile maruz kaldığı için boğaz ağrısı için reçete edilir. Kullanıcılar ilacı olumlu şekilde karakterize eder ve kullanmaları önerilir. Küçük bir şişeyi yanınıza almanız ya da seyahatinizde yanınızda götürebilirsiniz - kozmetik çantasında çok fazla yer kaplamaz. Alıcılar Anhvidak'ı en iyi araç olarak adlandırıyor ve belirgin dezavantajları bulamıyor.

2 Anti anjin


Herhangi bir karmaşıklığın anjini ile
ülke: Almanya
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

Enfeksiyonun odağını söndürmek bu aracın yeteneğine sahiptir. Eczane raflarından, kanıtlanmış etkinliğinden bahseden çabucak parçalarına ayırın. Sprey aktif olarak insan sağlığını ihlal eden bakterilerle savaşır. Konuşan adını taşıyor - herhangi bir karmaşıklığın boğazında atanıyor. Patojenleri - streptokok ve stafilokok - kısa sürede yok edilir ve tam iyileşme onları uzun süre bekletmez. Ek olarak, ilk kullanımdan birkaç dakika sonra ağrı azalır ve hastanın durumu düzelir.

Aktif bileşenler Anti anjin boğaz yüzeyinde durmaz, ancak dokularda derinlere nüfuz eder ve bu da bakteriler üzerinde kalitatif bir etki sağlar. Askorbik asit, vücudun koruyucu fonksiyonlarını geri kazanmaya yardımcı olur ve klorheksidin zararlı mikropları yok etmeye yardımcı olur. Komplekste, ilacın bütün bileşimi terapötik bir sonuç getirir. İncelemelerdeki kullanıcılar etkinlik hakkında yazıyor, ancak olumsuz yönde ilacın tadı ile ilgili.


1 Tantum Verde


En iyi analjezik etkisi
ülke: İtalya
Ortalama fiyat: ovmak.
Derecelendirme ():

İtalyan üreticiler, erken aşamalarda solunum yolu hastalıklarıyla başa çıkmaya yardımcı olan etkili bir anti-enflamatuar ilaç yarattılar. Farmakolojik eylemler sayesinde, tam anlamıyla gün tedavi içinde Tantum Verde hastalığı unutmanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Antibakteriyel ve analjezik özelliklerin yanı sıra antienflamatuar etkisi vardır. Aracı boğaz ağrısı, larenjit, farenjit ve diğerleri için reçete edilir.

Tantum Verde ayrıca 3 yaşından küçük çocuklar için de izin verilir. Boğazları günde 2 ila 7 kez, her prosedür için enjeksiyon yapmalı. Bileşenlerin fetusun kan sistemine nüfuz etme olasılığı bulunmadığından, ilaç hamile kadınlar tarafından kullanılabilir. Hastalar arasındaki yan etkiler oldukça nadirdir. Müşteriler, Tantum Verde'nin performansına olumlu yanıt veriyor ve bunu arkadaşlarına tavsiye ediyor. Dezavantajları sadece göreceli yüksek maliyetini içerir.

en üste

Uyarı! Yukarıdaki bilgiler satın almanız için bir rehber değildir. Herhangi bir tavsiye için uzmanlara başvurmalısınız!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir