arff atama puanları / DHMİ KPSS /2 Önlisans Atama Taban Puanları - Tercihini Yap

Arff Atama Puanları

arff atama puanları

KPSSP93 puanı ve kadroları KPSS önlisans baraj puanı var mı? (Eğitim haberleri)

Güncel önlisans KPSS p93 puanı ile memur alımı yapan kurumlar

Arff Memuru Önlisans Atamaları KPSS Taban Puanları (Son 5 Yıl)

KPSS Önlisans mezunu atamalarına göre Arff Memuru taban puanları ve ilgili kurumlar aşağıda listelenmiştir. Tabloda Arff Memuru KPSS atama taban puanları en son alımları bulunmaktadır. Puan bilgileri ÖSYM baz alınarak hazırlanmıştır.

Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları

ARFF memurları ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı) standartlarına göre eğitim alırlar. Bu meslekteki memurlar hem personel yasaları nedeniyle hem de Uluslararası Sivil Havacılık mevzuatı açısından pek çok vasıfla donatılmalıdır. Kurumun her atamada koyduğu belli şartlar vardır. Bu şartlar için kılavuz incelemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca  adayların nitelik kodu Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması gerekmektedir.

Arff memuru atamalarında belirttiğimiz nitelikler kurum ve kuruluşlara göre farklılık göstermektedir. Atamalarda tercihte bulunmadan tercih kılavuzunun dikkatle okunması gerekmektedir.

Kadro UnvanıAtama YılıAranan NiteliklerToplam KontenjanYerleşenEn Düşük Taban PuanEn Yüksek  Puan
ARFF MEMURU/1,,,,727284,89,
ARFF MEMURU/2,,,121286,89,
ARFF MEMURU/2,,212188,96,
ARFF MEMURU/1,,202085,92,
ARFF MEMURU,,,363686,93,
ARFF MEMURU/2,,,373786,93,
ARFF MEMURU/1,,,1010
ARFF MEMURU/2,,74,92,
ARFF MEMURU/1,,76,89,

Nitelik kodları açıklamaları:

 İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans
programlarının birinden mezun olmak
 C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü ARFF Memuru -İtfaiyeci-)
 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü)
 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması

KPSS Önlisans Atama Taban Puanları

KPSS Önlisans Puan Hesaplama

KPSS Lisans Atama Taban Puanları

KPSS Ortaöğretim Atama Taban Puanları

* Yazılarımız tamamen bilgi amaçlıdır. Tercih yapacak adayların Ösym Kılavuzunu incelemeleri gerekmektedir.

Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları (Önlisans) , Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları (Önlisans) , Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları (Önlisans) , Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları (Önlisans) , Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları (Önlisans) , Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları (Önlisans)

Arff Memuru Atamaları KPSS Taban Puanları, KPSS taban puanları

İşin Olsa">

ÖSYM az önce beklenen sonuçları açıkladı. Az Önce gelen duyuru ile ÖSYM geçtiğimiz günlerde alınan tercihler için sonuçları duyurdu. Aynı zamanda sayısal bilgileride paylaşacan ÖSYM Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu KPSS taban ve tavan atama puanlarını duyurdu.

Adaylar yılı ilk merkezi atama tercih kılavuzu ile başvurularına 01 Temmuz tarihi ile başlamıştı ve 8 Temmuz tarihinde sona erdi. İşin Olsa ekibi olarak tercih sonuçlarının 1 hafta içerisinde açıklanacağını geçtiğimiz haberlerde belirtmiştik ve az önce açıklandı.

TERCİH SONUÇLARI BELLİ OLDU!

ÖSYM 'den 14 Temmuz tarihi erken saatlerde gelen duyuru ile KPSS/1: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları belli olduğu öğrenildi. Adaylar tercih sonuçlarına ÖSYM'nin resmi İnternet adresi üzerinden aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilecekler.

TERCİH YERLEŞTİRME SONUÇLARI BURADA

MEZUNİYETE GÖRE TABAN VE TAVAN PUANLAR BELLİ OLDU!

Adayların merak ettiği konulardan biriside KPSS Taban ve Tavan atama puanları idi. Buna göre ÖSYM tercih sonuçları ile birlikte sayısal bilgileri de açıkladı. Bu kapsamda Lise Mezunu 98, Ön Lisans mezunu ve Lisans Mezunu kişi atanarak KPSS /1 Tercihleri ile toplamda kişi atanmış oldu. Boş kalan kontenjan sayısı ise Lisans Mezunu 7 oldu. İşte Saysal veriler:

Lise Mezunu Taban ve Tavan Puanlar:

Taban: DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - KARAMAN - Taşra - 72, Puan İle

Tavan: SİGORTACILIK VE ÖZEL EMEKLİLİK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU - İSTANBUL - Merkez HİZMETLİ 98, Puan İle

Ön Lisans Mezunu Taban ve Tavan Puanlar:

Taban: SİNOP ÜNİVERSİTESİ - SİNOP - Merkez TEKNİKER 71, Puan İle

Tavan: DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - ORDU - Taşra ARFF MEMURU 99, Puan İle

Lisans Mezunu Taban ve Tavan Puanlar:

Taban: MUNZUR ÜNİVERSİTESİ - TUNCELİ - Merkez BİLGİSAYAR İŞLETMENİ 74, Puan İle

Tavan: DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - SİVAS - Taşra STAJYER HAVACILIK BİLGİ YÖNETİMİ UZMANI 97, Puan İle

SAYISAL BİLGİLER NEDİR:

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz ,

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası