çubuk cinayetinde son durum / Ankara'daki Nazmiye Koyuncu cinayetinde karar açıklandı

Çubuk Cinayetinde Son Durum

çubuk cinayetinde son durum

Bir kadın cinayeti daha! Uzaklaştırma kararı bulunan eşi tarafından öldürüldü

Olay, sabaha kar&#;&#; Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Ankara Bulvar&#; üzerinde meydana geldi. E&#;iyle ayr&#; ya&#;ayan ve uzakla&#;t&#;rma karar&#; bulunan Süleyman Yurdakul, bar&#;&#;ma bahanesiyle evine gitti&#;i Derya Damla Yurdakul ile tart&#;&#;maya ba&#;lad&#;.

asas

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Süleyman Yurdakul, Derya Damla Yurdakul'u gö&#;sünden b&#;çaklayarak evden kaçt&#;. Çevredeki vatanda&#;lar&#;n ihbar&#; üzerine olay yerine polis ve sa&#;l&#;k ekipleri sevk edildi. Ambulansla Halil &#;&#;vg&#;n Çubuk Devlet Hastanesi'ne kald&#;r&#;lan Yurdakul, doktorlar&#;n müdahalesine ra&#;men hayat&#;n&#; kaybetti. Yurdakul'un cenazesi, otopsi yap&#;lmak üzere Ankara Adli T&#;p Kurumu'na gönderildi. Süleyman Yurdakul ise polisin çal&#;&#;mas&#; sonucu yakalanarak gözalt&#;na al&#;nd&#;. Çubuk'taki bir okulda hizmetli olarak görev yapan ve yüzde 50 engeli olan Derya Damla Yurdakul'un 3 y&#;ld&#;r Süleyman Yurdakul ile evli oldu&#;u, olay s&#;ras&#;nda 2 ya&#;&#;ndaki çocuklar&#;n&#;n da evde oldu&#;u ö&#;renildi. (DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Nazmiye Koyuncu cinayeti davasında karar

Haberin Devamı

'BU KARARI KABUL ETMİYORUZ'

DHA'ya konuşan Nazmiye Koyuncu'nun annesi Sakine Er, kararı kabul etmediklerini söyleyerek, "Biz umduğumuzu alamadık, bu kararı kabul etmiyoruz. Biz ağırlaştırılmış müebbet almasını istiyorduk. Benim yavrumu katletti, savunmasızca öldürdü. Benim yavrumu 20 yerinden bıçaklamasına rağmen öyle aftan filan yararlanıp serbest kalamaz. Ben her yatağıma yattığımda yavrum rüyama gelsin diye dua ediyorum; ama yavrum gitti, 1,5 senedir yok, bekliyorum gelmiyor" diye konuştu.

Nazmiye Koyuncu cinayeti davasında karar

Zahide Çetin ise kuzeni Nazmiye'nin canavarca hisle katledildiğini söyleyerek "Ben kendisini morgda da gördüm, ciddi anlamda boğuşmuştu. Kendisini savunmak istemişti; ama sesini duyuramadı. Sanık müebbet aldı; ama ileride bir af çıktığında dışarı çıkmasını istemiyoruz" dedi.

'KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ'

Ailenin avukatı Gülsüm Serttaş ise karara itiraz edeceklerini söyleyerek, "İtirazlarımızı yapacağız, istinaf sürecinde davanın takipçisi olacağız. Dava sürecinde maktulenin gönül ilişkisi olduğu ile ilgili çok fazla iddia ortaya çıktı. Dava sürecinde gördük ki bununla ilgili delil sunabildikleri hiçbir şey olmadı. Sadece daha az bir ceza almak uğruna vefat eden bir annenin arkasından asılsız ithamlarda bulundular" diye konuştu.

Haberin Devamı

OLAYIN GEÇMİŞİ

Çubuk ilçesinde yaşayan Selman Koyuncu, 31 Aralık 'da Atatürk Mahallesi'ndeki evinde 19 yaşındaki eşi Nazmiye Koyuncu'yu iki aylık bebeğinin yanında bıçaklanmış halde bulduğunu belirterek Acil Servis'ten yardım istemiş, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kadının yaşamını yitirdiği belirlenmişti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Ramazan Dirgen'i gözaltına almış, şüphelinin evinde suç aleti iki bıçak, kan lekeleri olan elbiseler ile Koyuncu'ya ait cüzdan ve küpe bulunmuştu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Dirgen hakkında "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme", "kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" ve "konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçlarından iddianame düzenlemişti.

SON DAKİKA: Ankara'daki cinayetin sırrı çözüldü! Nazmiye Koyuncu'nun katili yakalandı

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Son dakika haberine göre Ankara’nın Çubuk ilçesinde 40 günlük bebeğinin yanında ikisi boğazından olmak üzere 20 bıçak darbesiyle vahşice öldürülen Nazmiye Koyuncu cinayeti çözüldü. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri, şüpheli Ramazan Dirgen’i Çubuk’ta yakaladı. Dirgen'in kullandığı araçta ve evinde yapılan aramada olayda kullandığı 2 bıçak ile ölen Nazmiye Koyuncu'ya ait cüzdan ile küpesi ele geçirildi. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları…

Son dakika: Ankara’daki sır cinayet çözüldü! Nazmiye Koyuncu’nun katili yakalandı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde evinde 2 aylık bebeğinin yanında kanlar içinde bulunan Nazmiye Koyuncu cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Canice öldürülen Nazmiye Koyuncu'nun faili Ramazan Dirgen yakalandı. Şüphelinin, Cinayet Büro Amirliği'deki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği de belirtildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Dirgen, Adliye'ye sevk edildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Son dakika: Ankara’daki sır cinayet çözüldü! Nazmiye Koyuncu’nun katili yakalandı

''GÖNÜL İLİŞKİMİZ VARDI…''

Kendisi de evli ve eşi hamile olan Dirgen, sorgusunda cinayet işlediğini itiraf ederken, Nazmiye Koyuncu ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu iddia etti. Dirgen'in, "Nazmiye ile gönül ilişkimiz vardı. Evlendikten sonra da görüşmeye devam ediyorduk. Cinayet günü de eve gittim. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim. Nasıl oldu anlayamadım" dediği öğrenildi.

Son dakika: Ankara’daki sır cinayet çözüldü! Nazmiye Koyuncu’nun katili yakalandı

CÜZDAN VE KÜPESİNİ ALMIŞ

Yapılan araştırmalarda Ramazan Dirgen'in eve girip, Nazmiye Koyuncu'yu bıçakladıktan sonra cüzdan ve küpelerini alarak kaçtığı belirlendi. Ramazan Dirgen, polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Dirgen'in kullandığı araçta ve evinde yapılan aramada olayda kullandığı 2 bıçak ile olay günü giydiği kan lekeleri bulunan elbiseleri ve ölen Nazmiye Koyuncu'ya ait cüzdan ile küpesi ele geçirildi. Şüphelinin, Cinayet Büro Amirliği'deki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği de belirtildi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Dirgen, Adliye'ye sevk edildi.

ARKADAŞINA GÖNDER

SON DAKİKA: Ankara'daki cinayetin sırrı çözüldü! Nazmiye Koyuncu'nun katili yakalandı

SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası