postmodern jukebox türkiye / Postmodern Jukebox 01 Temmuz Çeşme | monash.pw

Postmodern Jukebox Türkiye

postmodern jukebox türkiye

Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox

Ana Sayfa Etkinlik Konser Parti

Tarihler: 30 Haziran Perşembe ~ 30 Haziran Perşembe

Yer: Turkcell Vadi

Ücret: Avantajlı Dönem Fiyatları: VIP - TL 1. Kategori - TL 2. Kategori - TL 3. Kategori - TL 4. Kategori - TL 5. Kategori - TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 98 00 Biletix Satış Noktaları,monash.pw ve Mekan gişe

Adres: Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi 1. Apt No İç Kapı No AYAZAĞA Sarıyer İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookDiğer

monash.pw Haz 30, ~ Haz 30,

Pop müziği bir zaman makinesinde yorumlaması ile tanınan, zaman sınırlamasını yok eden müzik kolektifi Postmodern Jukebox, 30 Haziran ’de müzikseverleri 80’li yılların çılgın eğlencesine davet ediyor.

Geçtiğimiz eylül ayında başlayan The Grand Reopening Tour ile ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'dayı kapsayan büyük bir turneye çıkan Postmodern Jukebox, modern müzik tarihinin en büyük hitlerini geçmiş dönemlerin klasik tarzlarında seslendiriyor.

Çok yetenekli şarkıcılar ve müzisyenlerden oluşan topluluğa her konserde sürpriz konuklar eşlik ediyor ve bu sayede dinleyiciler tüm zamanların en heyecan verici canlı müzik deneyimlerinden birine katılıyor.

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem Fiyatları: VIP - TL 1. Kategori - TL 2. Kategori - TL 3. Kategori - TL 4. Kategori - TL 5. Kategori - TL

Önemli Notlar:

- 6 yaş altı giremez, 6 yaş üstü bilete tabidir.- Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Katılımcılar /İzleyiciler COVID kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. - Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

Postmodern Jukebox

Mekandaki Etkinlikler

Turkcell Vadi

Daha Fazlasını Göster

monash.pw

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Yazdırmak için tıklayınız

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Postmodern Jukebox 30 Haziran’da İstanbul’da

Geçtiğimiz eylül ayında başlayan The Grand Reopening Tour ile ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'yı kapsayan büyük bir turneye çıkan Postmodern Jukebox, modern müzik tarihinin en büyük hitlerini geçmiş dönemlerin klasik tarzlarında seslendiriyor.

Yetenekli şarkıcılar ve müzisyenlerden oluşan topluluğa her konserde sürpriz konuklar eşlik ediyor ve bu sayede dinleyiciler tüm zamanların en heyecan verici canlı müzik deneyimlerinden birine katılıyor. 

Son on yılda, viral bir fenomenden dünya çapında bir müzik efsanesine dönüşen, YouTube kanallarında beş milyondan fazla abone toplayan, Jazz Age estetiğine  derinden kök salmış bir grup olan Postmodern Jukebox, Piu Entertainment organizasyonu ile 30 Haziran’da Istanbul’da, Turkcell Vadi’de müzikseverlerle buluşacak.


müzikpop müzikjukebox

Postmodern Jukebox

Postmodern Jukebox

Ana Sayfa Etkinlik Konser Parti

Tarihler: 30 Ekim Çarşamba ~ 30 Ekim Çarşamba 30 Ekim

Yer: Ooze Venue

Ücret: Avantajlı Dönem Bilet Fiyatları Ayakta - TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 98 00 Biletix Satış Noktaları,monash.pw ve Mekan gişe

Adres: Kazım Karabekir Cad. No: 46 Bornova İzmir

Paylaş: TwitterFacebookDiğer

monash.pw Eki 30, ~ Eki 30,

Yapı Kredi’den yılında İstanbul, İzmir ve Ankaralı cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi

Scott Bradlee önderliğindeki Postmodern Jukebox, Yapı Kredi Yıl Konserleri kapsamında ’lerin estetiğini, zamansız stilini caz ve swing dokunuşlarıyla Ekim ayında Türkiye’ye taşıyacak.

Amerikalı müzisyen, piyanist ve aranjör Scott Bradlee’nin kurucusu olduğu, caz ve swing aromalı popüler şarkı yorumlarıyla kalıpların dışına çıkan dünya çapında büyük üne sahip müzik kolektifi Postmodern Jukebox, ‘Welcome to the Twenties ’ dünya turnesini Yapı Kredi Yıl Konserleri kapsamında Türkiye’ye taşıyor.

28 Ekim’de Ankara’daki Milyon Performance Hall, 29 Ekim’de İstanbul’daki Volkswagen Arena ve 30 Ekim’de İzmir’deki Ooze Venue, Postmodern Jukebox’ın stil ve virtüözlüğü birleştiren benzersiz performansına ev sahipliği yapacak.

Cazın doğuşuna tanıklık eden 'lerden ilham alan ‘Welcome to the Twenties ’ turnesi, dünya çapında şehirde dinleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Scott Bradlee'ye göre tam anlamıyla bir "Great Gatsby yansıması" olan bu turne, 'ler konseptli gelmiş geçmiş en büyük parti. Tüm dertlerinizden soyutlanıp gerçek müzisyenliği ve zamansız stili kutlayacağınız, ’leri adeta yaşayacağınız bir konser…

*Yapı Kredi kartlarına avantajlı ön satış tarihleri : 1 – 7 Temmuz

Organizasyon Piu Entertainment ve Atlantis Yapım tarafından düzenlenmektedir.

- Etkinliğin Kapı Açılış Saati , Konser Başlangıç ’dir.- Organizatör firmanın programda, performans saatlerinde veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giremez.- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

MÜZİK

monash.pw

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Yazdırmak için tıklayınız

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır