cikolata sosu nasıl yapılır oktay usta / Karamel Sos Yapımı Oktay Usta | Yemek Tarifleri (Adım Adım Resimli Anlatım)

Cikolata Sosu Nasıl Yapılır Oktay Usta

cikolata sosu nasıl yapılır oktay usta

Çikolata Sosu Tarifi

Yarım saate yakındır çikolata sosu tarifi bakıyorum ama şöyle içime sinen bir tarif bulamadım. Aslında çok basit gibi görünebilir ama bence ustalık isteyen bir tarif çünkü her türlü pasta ve kekin üzerinde kullanılıyor. İyi yapılmamış olanı en güzel pastanın bile tadını bozabiliyor. Hazır soslarıda zor durumda kalmadıkça tercih etmiyorum. O yüzden size karşı komşum yasemin ablamın tarifini veriyorum. Onda birkaç tane tarif vardı verdiği bu sos özellikle profiterol pastası içinmiş ve en güzelide buymuş.

Çikolata Sosu Tarifi için malzemeler

&#; 4 su bardağı süt
&#; 2 çorba kaşığı un
&#; 1 su bardağı toz şeker
&#; 1 adet yumurta
&#; 2 çorba kaşığı kakao
&#; gram bitter çikolata
&#; 1 çorba kaşığı margarin

Çikolata Sosu Tarifi 2

Çikolata Sosu Tarifi

İlk olarak derin bir tencerenin içerisine süt un ve şekeri ekleyip ocağın altını açıyoruz. Malzemelerimizi bir yandansa çırpıyoruz. Daha sonra içerisine yumurta ve margarini ekliyoruz. Fokurdamasına yakın kakaoyu da ekliyoruz. Ben 2 kaşık kakao koyuyorum ama eğer renginin daha koyu ve tadınınsa biraz kekremsi olmasını istiyorsanız malzemeleri 2 katına çıkarabilirsiniz. En son olarak ta benmari usuli erittiğimiz çikolatayı ekleyip ocağın altını kapatıyoruz. Soğuyana kadar arada bir sosumuzu karıştırıyoruz.

Afiyet Olsun

Alt Kategoriler:Çikolatalı Tarifler

Çikolata Soslu Kek
Damla Çikolatalı Kek Oktay Usta
Damla Çikolatalı Soslu Kek
Çikolata Soslu Kek Tarifi

damla-cikolatalı-kek-oktay-usta
Cikolata Soslu Kek

İyi akşamlar sizlere yeni bir tarif
hazırladım dilimin döndüğünce sizlere anlatmaya çalışacağıfunduszeue.info önceki tariflerim:

Bayramlık TatlılarTIKLAYIN

İki renkli Kurabiye Oktay UstaTIKLAYIN

Yoğurtlu Erişte Salatası  TIKLAYIN

Magma Kek Oktay UstaTIKLAYIN

Şimdi yeni tarifime geçmek istiyorum:




Çikolatalı Soslu Kek İçin Malzemeler:

  • su bardağı toz şeker
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı damla çikolata
  • 11 yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket kabartma tozu

Çikolata Sosu İçin Malzemeler:

  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı şeker
damla-cikolatalı-kek-oktay-usta
Cikolata Soslu Kek

Çikolatalı Soslu Kek Nasıl Yapılır?

  • 2 yumurta kırılır su bardağı toz şeker eklenir çırpılır,sütü ve  sıvı yağı eklenir iyice karıştırılıfunduszeue.info karışıma un ,kabartma tozu ve vanilya eklenerek çırpılır.
  • Daha sonra damla çikolata ve kakao eklenir çırpılır kek kalıbına dökülür derecelik fırında pişirilir.

Çikolata Sosu Yapımı:

  • 1 su bardağı süt, 1 su bardağı toz şeker,1 su bardağı su ,2 yemek kaşığı un ve 3 yemek kaşığı kakao tencerede karıştırılıfunduszeue.infoğa konur sürekli karıştırarak pişirilir .Koyulaşınca indirilir soğutulur çırpılır ve kekin üzerine boşaltırız.

Afiyet Olsun

Çikolatalı Soslu Kek

Damla Çikolatalı Kek Oktay Usta
Damla Çikolatalı Soslu Kek
Çikolatalı Soslu Kek Tarifi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası