hat meşgulken gelen aramayı görme / Telefonla Konuşurken Gelen Aramayı Nasıl Görebilirim? - Cepkolik

Hat Meşgulken Gelen Aramayı Görme

hat meşgulken gelen aramayı görme

Türk Telekom Meşgulken Arayanı Görme Nasıl Yapılır

Türk Telekom meşgulken arayanı görme Huawei ve Xiaomi cihazlarda nasıl yapılacağını anlatıyoruz. Turk Telekom meşgulken arayanı görme nasıl yapılır ve ücretlimi gelin birlikte inceleyelim.

Türk Telekom Meşgulken Arayanı Görme

Türk Telekom meşgulken arayanı görme nasıl yapılır, aktif ise telefonda görüşüyorken kısa aralıklar ile duyular bir bip sesi ile karşılaşırsınız. Bu ses arkadan bir arama geldiğini ifade etmek için kullanılır. Türk Telekom kullanıcılarının telefondayken arayanı görmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir. Türk Telekom meşgulken arayanı görme ve arama bekletme ayarları;

  • Telefonun ayarlar bölümüne gidin.
  • Arama ayarlarını seçin.
  • Diğer ayarlar sekmesine tıklayın.
  • Arama bekletme seçeneğini aktif hale getirin.
  • İşlem tamamlanmış olacaktır. Telefonunuzu açıp kapadıktan sonra arama bekletme servisini aktif olarak kullanabilirsiniz.

Telefon üzerinden ayarlar bölümünün yanı sıra mobil servis ayarlarından ya da kullandığınız hattın mobil uygulamasından da açabilirsiniz. Telefonla konuşurken gelen aramayı açma yolları ve detaylar yazımızda.

Telefonla Konuşurken Gelen Aramayı Görme Samsung

Telefonla Konuşurken Gelen Aramayı Görme Samsung

Telefonla konuşurken gelen aramayı görme Samsung model telefonlarda da yapılabilmektedir. Arama bekletme servisini aktif ettiğinizde halihazırda telefonda görüşüyorken arkadan arayan kişinin telefonunu açmanıza imkan tanır.

Arkadan arayanla konuşmaya başladığınızda diğer görüşmeniz beklemeye alınır. Bu noktada cihaz ayarlarını düzenleyerek Samsung cihazlarınız için yukarıda yer alan maddelendirmeleri takip ederek aramayı görme ve arama bekletme işlevlerini aktif hale getirebilirsiniz.


Daha fazla ilgili içerik;


Turkcell Meşgulken Arayanı Görme

Turkcell Meşgulken Arayanı Görme

Turkcell meşgulken arayanı görme aktif etmek için cihazınızdan ayarlar bölümünden arayanı görme ayarlarını yapabilirsiniz. Öte yandan Turkcell uygulamasını indirerek meşgulken arayanı görmek için arama servislerini düzenleyebilirsiniz.

Arama servislerini düzenlemek için Turkcell işlemler menüsünden ya da çağrı bekletme özelliğini aktif etmek için telefonun arama bölümünden işlem yapabilirsiniz. *43# tuşlamasını arama bölümünden yapmalı ve ardından arama tuşuna basmalısınız. Çağrı bekletme özelliği açılmış olacaktır.

Vodafone Meşgulken Arayanı Görme

Vodafone Meşgulken Arayanı Görme

Vodafone meşgulken arayanı görme özelliğini aktif etmek için telefonunuzun arama bölümünden *43# tuşlamasını yapın ve arama tuşuna basın. Cihazınızın meşgulken aramayı görünmeyi aktif hale getirmek için bu tuşlamayı yapmanız yeterlidir.

Arayanı görme aktifse ve kapatmak istiyorsanız yine *43# tuşlamasını yapmanız yeterlidir. Vodafone mobil uygulamada işlemler menüsü üzerinden arama ayarlarını da güncellemek mümkündür. Öte yandan cihazınızın mobil ayarları üzerinden de yukarıdaki maddelendirmeyi takip ederek işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Telefon meşgulken arayanı görme nasıl aktif edilir?

Telefon meşgulken arayanı görmek için *43# tuşlamasını yapın ve arama tuşuna tıklayın. Kapalı ise meşgulken arama özelliği aktif edilmiş olacaktır.

Biriyle konuşurken başkasının aradığını görme mümkün müdür?

Evet. Biriyle konuşurken arkadan başkası aradığında çağrı bekletme servisini aktif ederek arayanı görebilir hatta telefonunu açabilirsiniz.

Bir arama yaparken gelen diğer aramaları yanıtlamak için arama bekletme özelliğini kullanabilirsiniz. Cihazınız arızalı veya ağ sinyali zayıf olduğu için bir aramayı yanıtlayamadığınızda da arama yönlendirmeyi ayarlayarak aramaları başka bir numaraya ya da cihaza yönlendirebilirsiniz.

Gelen Aramayı Yanıtlama veya Reddetme

Ekran kilitliyken arama gelirse:
  • Aramayı yanıtlamak için simgesini sürükleyin.

  • Aramayı reddetmek için simgesini sürükleyin.

  • Aramayı reddetmek ve bir mesajla yanıtlamak için simgesine dokunun.

  • Geri aramaya ilişkin hatırlatıcı ayarlamak için simgesine dokunun.

Ekran kilitli değilken arama gelirse:
  • Aramayı yanıtlamak için simgesine dokunun.

  • Aramayı reddetmek için simgesine dokunun.

  • Aramayı reddetmek ve bir mesajla yanıtlamak için simgesine dokunun.

  • Geri aramaya ilişkin hatırlatıcı ayarlamak için simgesine dokunun.

Gelen Aramayı Havada Hareketler ile Yanıtlama

Yemek yaparken veya ellerinizi yıkarken olduğu gibi ekrana dokunmanın sizin için rahatsız edici olduğu durumlarda gelen bir aramayı yanıtlamak için hava hareketlerini kullanabilir ve Eller serbest modunu açabilirsiniz.



  1. bölümüne gidin ve Havadan basma öğesini etkinleştirin.

  2. Gelen bir arama olduğunda elinizi ekrandan cm kadar (yaklaşık 12–16 inç) uzakta ekranın üst kısmında simgesi görüntülenene kadar tutun ve aramayı yanıtlamak için elinizi ekrana doğru biraz daha yaklaştırın.

İlgili işlemler hakkında bilgi almak için Havadan basma ekranına erişebilir ve Öğretici öğesine dokunabilirsiniz.

Arama Bekletmeyi Etkinleştirme

Arama bekletme özelliği, bir arama esnasında bu aramayı beklemeye alarak gelen aramaları yanıtlamanıza olanak tanır. Bu özellik, operatörünüzün desteğini gerektirmektedir. Ayrıntılar için operatörünüzle iletişime geçin.

bölümüne ve ardından bölümüne gidin.

Cihazınızda iki SIM kart takılıysa SIM 1 ve SIM 2 ayarlarını ayrı ayrı yapılandırın.

Bu özellik operatörünüze bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Arama Esnasında Gelen Yeni Bir Aramayı Yanıtlama

  1. Mevcut bir arama yaparken yeni bir arama aldığınızda bu aramayı yanıtlamak için düğmesine dokunun.
  2. Aramalar arasında geçiş yapmak için düğmesine veya arama listesindeki aramayı bekletme düğmesine dokunun.

Arama Yönlendirmeyi Etkinleştirme

Arama yönlendirme özelliği etkinleştirildikten sonra ön tanımlı koşullarınızı karşılayan aramalar, otomatik olarak belirtilen telefon numarasına aktarılacaktır. Bu özellik, operatörünüzün desteğini gerektirmektedir. Ayrıntılar için operatörünüzle iletişime geçin.

  1. Telefon uygulamasını açın bölümüne gidin ve Arama yönlendirme öğesine dokunun.

  2. Bir yönlendirme yöntemi seçin ve etkinleştirin, ardından hedef numarayı girin ve onaylayın.

Cihazınızda iki SIM kart takılıysa SIM 1 ve SIM 2 ayarlarını ayrı ayrı yapılandırın.

Bu özellik operatörünüze bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Arama Yönlendirmeyi Devre Dışı Bırakma

  1. Telefon uygulamasını açın, bölümüne gidin ve Arama yönlendirme öğesine dokunun.

  2. Yönlendirme modunu seçin ve devre dışı bırakın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası