opet dizel katkı maddesi / Yakıt Güvence Sistemi | Fiat

Opet Dizel Katkı Maddesi

opet dizel katkı maddesi

Opet Adblue 10 Litre Dolum Aparatlı 8692920302832

Opet AdBlue 10 litre dolum aparatlı, dizel motora sahip olan araçlarda kullanılır. Ürünün içeriğinde %32.5 üre ve %67.5 saflaştırılan sudan oluşan su bazlı üre bulunur. Bu ürün, ISO 22241 standartlarına uygunluk taşımasıyla güven tazeler. Doğaya karşı nazik bir içeriğe sahiptir. Ürünün asıl amacı, SCR teknolojisine sahip olan dizel motorlu araçlar tarafından etrafa salınması mümkün olan zararlı Nox emisyonlarının standartlara uygun şekilde belirli seviyeleri inmesini sağlamasıdır. Ticari ve binek araçlarda, gelişmiş standartları karşılayabilmek adına ek olarak seçici katalitik indirgeme sistemi de kullanılabilir. Seçici katalitik indirgeme sistemine sahip olan araçlarda kullanılan mekanizmaya, ilk olarak AdBlue püskürtülür. Bu sayede sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlanır.

  • Doğayla uyumlu çözelti
  • Aparat ile beraber satılır
  • 10 litre hacim seçeneği

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Özellikleri

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Özellikleri

Opet AdBlue, dizel araçlarda kullanılan ve emisyon değerlerini düşürmeyi sağlayan bir kimyasaldır. SCR teknolojisine sahip olan araçlarda AdBlue ile etkileşime geçen egzoz atıkları, çevreye zararı olmayan bir atığa dönüştürülür. Su ve azota dönüşen egzoz, doğa ve insanın geleceği için zararlı değildir. Akaryakıt kadar önemli bir bileşen olan AdBlue ürününü düzenli periyotlar ile yenilemeniz tavsiye edilir. Özellikle, SCR sistemine sahip araçlardan alınan verimin üst düzey olması adına, AdBlue bakımlarının sıkı bir şekilde takip edilmesi önerilir. Ürünün; toz, kir ve akaryakıt gibi kirleticilik özelliğine sahip olabilen maddeler ile temasından kaçınılması son derece önemlidir. Araçta bulunan AdBlue deposuna herhangi bir kirletici karışması durumunda, SCR sisteminde bozulma meydana gelebilir. Bu gibi sorunların oluşmasını engellemek adına, titiz bir kullanım alanı oluşturmak son derece önemlidir.

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Yorumları

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Yorumları

Opet AdBlue 10 litre dolum aparatlı yorumlarında bileşimin son derece ihtiyaç duyulan bir ürün olduğundan bahsedilir. Aracın motorunu uzun bir süre kullanabilmek ve çevreye verilen zararı minimuma indirmek için düzenli bir şekilde AdBlue alımı yapabilirsiniz. Bu ürünü, araçta bulunan depoya doldurabilirsiniz. Aparatlı bir model olması sayesinde etrafa dökmeden, doğruca depoya doldurma yapabilir ve bu şekilde üründen maksimum şekilde yararlanabilirsiniz. Ürünü koyarken, dizel yakıt deposuna doldurma yapmamanız son derece önemlidir. Araca zarar vermemek adına AdBlue ürününü kendi deposuna doldurmanız tavsiye edilir. Bu ürünü, ağzı kapalı bir şekilde saklayabilirsiniz. Dış hava ile teması kesilen ürün, bozulmadan istediğiniz süre zarfında kullanılabilir. Şişeyi kuru ve serin bir yerde, güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde muhafaza edebilirsiniz. Son derece kaliteli olan Opet ürünü, aracınızı korumaya yardımcı olur.

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Fiyatı

Opet 10 Litre Adblue Dolum Aparatlı Fiyatı

Opet AdBlue 10 litre dolum aparatlı fiyatı, ürünün sahip olduğu içerik kalitesine göre belirlenir. Opet markalı olan AdBlue, kaliteli yapısı ve yüksek performansıyla aracınızı güvenli bir şekilde korur. Bu içeriğin donma sıcaklığı -11 derece olarak belirtilir. Buna bağlı olarak, bu sıcaklığın altında bekletilirse donar. Donmuş halde kullanılamayan AdBlue, uygun sıcaklıkta tekrar sıvı hale geçer. Tekrardan orijinal hali olan sıvıya dönüşen ürünü, sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Ürünün kullanım ömrü, saklama koşullarına göre değişkenlik gösterebilir. -11 derece altında ve 35 derece üstünde muhafaza edilmesi önerilmez. Aracın motoruna iyi bakan bu ürünün müşteri yorumlarını inceleyerek, ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Dizel araçlarda güvenli bir şekilde kullanılan ve doğaya son derece faydalı olan AdBlue ürününü Trendyol üzerinden satın alabilir ve aracınızın uygun olan deposuna doldurabilirsiniz.

Farklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya arz edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa Birliği standartlarına ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygun olmak zorundadır. Bu kapsamda yakıt türüne göre hepsi araçlarda güvenle kullanılabilirler. Farklılaştırılmış ürünler ile diğerleri arasında kalite vb. düzenlenmiş özellikler bakımından otomobil, otobüs, kamyon, tır, traktör vb. araç türüne göre sınırlayıcı ayrımlar bulunmamaktadır.

OPET Ultra Force ve Eco Force’un katkısız yakıtlara göre motoru ve aksamlarını temizleme ve performans arttırma gücü, alanında öncü bilimsel kuruluşlar tarafından CEC (“The Coordinating European Council”), UN ECE (“United Nations European Comission for Europe”) ve ASTM (“American Society for Testing and Materials”) standartlarına uygun metotlarla test edilmiştir. Motorin ürünü ile yapılan testlerde, Ultra Force Motorin katkısının araç performansını geri kazandırdığı görülmüştür. Eco Force Motorin katkısının testlerinde ise araç performansında iyileşme tespit edilmiştir. Benzin ürünü ile yapılan testlerde, Ultra Force 95 Oktan Kurşunsuz Benzin katkısının motoru ve aksamlarını temizlediği ve kirlenmesini büyük ölçüde engellediği, aynı zamanda aksamlardaki sürtünmeyi de en az 35,6 en çok 40,5’a kadar iyileştirdiği görülmüştür. Temizleme, sürtünme iyileştirme ve performans artış oranları; her aracın türüne, yaşına, durumu ile hava/yol şartları ve sürüş şekline bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

OPET Ultra Force ve Eco Force Motorinin formülündeki soğuk filtre tıkanma noktası (SFTN) düşürücü madde yakıtın mumlaşmasını geciktirerek, soğuk havalarda yakıtın donmasına ve araç filtrelerini tıkamasına karşı koruma sağlar. Böylece aracın soğuk havalarda çalıştırılabilmesine yardımcı olur. OPET Ultra Force ve Eco Force Motorinin SFTN’sinin, katkısız yakıtlara göre daha düşük sıcaklıklara kadar ulaştığı Akredite Laboratuvar tarafından test edilmiştir. Yakıtın mumlaşması veya donması, her aracın türüne, yaşına, durumuna, aracın park halindeyken maruz kaldığı direkt esen rüzgar vb. gibi hava koşullarına, hava/yol şartlarına, yakıt deposunun doluluk oranına ve sürüş şekline bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Yakıt deposu doluluk oranının yarım depo seviyesinin altına düşmemesi, OPET Ultra Force ve Eco Force Motorinin depoda donmasının önüne geçilmesine yardımcı olur.

Ürünlerimizin tamamı Avrupa Birliği standartlarına ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygundur.

Ultra Force 95 Oktan Kurşunsuz Benzin

ULTRA FORCE KB 95 yakıtının araca olumlu etkileri aşağıda verilmektedir:[1]

  • Hem eski (PFI) hem de yeni nesil (GDI), tüm benzinli motorları etkili bir şekilde temizleyen deterjan formülüne sahiptir,
  • İçeriğindeki deterjan formülü sayesinde emme supaplarında biriken kurumu en az %91 en çok %98,3 oranında, aracın emme valflerinde oluşan tortu kütlesini ise en az %84,9 en fazla %97,9 oranında azaltır,
  •  Motorun hayati parçalarında sürtünmeyi en az %35,6 en çok %40,5 oranında azaltır; motoru korur ve ömrünün uzamasına yardımcı olur,
  • Araçta en az %0,82 en çok %1,36 hızlanma artışı sağlar,
  • Aracın tekerleklerinde en az %2,55 ve en çok %3,15 güç artışı sağlar,
  • Korozyona karşı koruma sağlar,  
  • İçeriğindeki deterjan formülü sayesinde yeni nesil TSI araç motorlarının enjektörlerinde biriken kurumu %83,4’a kadar azaltır ve %95,8’e kadar  temiz tutar,  

  • Yakıt tasarrufunda en az %1,28 ve en çok %1,68 oranında iyileşme sağlar.

OPET Ultra Force KB95 yakıtı, yakıt sisteminin temizlenmesini sağlar, sürtünmeyi azaltarak motor ve aksamlarını korur, korozyona karşı koruma sağlar, yakıt tasarrufu sağlar, hızlanma ve tekerlek gücünün artışı ile aracın performansını artırır ve sürüş deneyimini iyileştirir.

[1]Farklılaştırılmış akaryakıtların iddia edilen faydaları her aracın türüne, yaşına, bakım durumu ile hava/yol şartları ve sürüş şekline bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Aracınızdaki faydaları için garanti verilmez.

Ultra Force Motorin

ULTRA FORCE motorinin araca olumlu etkileri aşağıda verilmektedir:[1]

  • Yakıt tüketiminde en az %0,78, en çok %1,45 oranında iyileşme sağlar,
  • Motor aksamları ve yakıt sistemini temizler ve temiz tutar,
  • Enjektörlerde zamanla oluşan akışa karşı direnci en az %37’ye, en çok %6,2’ye kadar düşürür,
  • Motorda oluşabilecek dizel enjektör iç tortularının azaltılmasını sağlar,
  • Yakıttan kaynaklanan Azot Oksit (NOx) emisyonlarının en az %0,0 en çok %40,7 oranında azaltılmasını sağlar,
  • Motorda güç kaybını %100’e kadar geri kazandırır,
  • Araçta %7,3’e varan hızlanma artışı sağlar,
  • Motordan gelebilecek ve sürücüyü rahatsız edebilecek gürültünün azaltılmasını sağlar,
  • Korozyona karşı koruma sağlar,
  • Soğuk iklimlerde yakıtın donmasına karşı koruma sağlar.

OPET Ultra Force motorin yakıtı, yakıt tasarrufu sağlarken motorda yaşanabilecek güç kayıplarının geri kazandırılması, motorun temiz tutulması, korozyona karşı koruma sağlanması, dizel enjektör iç tortularının azaltılması ve hızlanma artışı sağlanması ile aracın performansını artırır ve sürüş deneyimini iyileştirir.

[1]Farklılaştırılmış akaryakıtların iddia edilen faydaları her aracın türüne, yaşına, durumu ile hava/yol şartları ve sürüş şekline bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Aracınızdaki faydaları için garanti verilmez.

Ürün Hakkında Detaylı BilgiÜrün Teknik ÖzellikleriÜrün Güvenlik Bilgi Formu

Eco Force Motorin

ECO FORCE motorinin araca olumlu etkileri aşağıdaki gibi aşağıda verilmektedir:[1]

  • Motor aksamları ve yakıt sistemini temizler ve temiz tutar,
  • Enjektörlerde zamanla oluşan akışa karşı direnci en az %73,5’e, en çok %28,9’a kadar düşürür,
  • Motorda güç kaybının %98’e kadar geri kazandırılmasını sağlar,
  • Korozyona karşı koruma sağlar,
  • Soğuk iklimlerde yakıtın donmasına karşı koruma sağlar.

OPET Eco Force motorin yakıtı, motorda yaşanabilecek güç kayıplarının geri kazandırılması, motorun temiz tutulması ve korozyona karşı koruma sağlanması ile aracın performansını artırır ve sürüş deneyimini iyileştirir.

[1]Farklılaştırılmış akaryakıtların iddia edilen faydaları her aracın türüne, yaşına, durumu ile hava/yol şartları ve sürüş şekline bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Aracınızdaki faydaları için garanti verilmez.

Ultra Force Ürünleri

Opet Ultra Force Ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

“OPET Ultraforce ve Ecoforce’un katkısız yakıtlara göre motoru ve aksamlarını temizleme ve performans arttırma gücü, alanında öncü bilimsel kuruluşlar tarafından CEC (“The Coordinating European Council”), UN ECE (“United Nations European Comission for Europe”) ve ASTM (“American Society for Testing and Materials”) standartlarına uygun metotlarla test edilmiştir. Motorin yakıtı ile yapılan testlerde, Ultraforce Motorin katkısının araç performansını geri kazandırdığı görülmüştür. Ecoforce Motorin katkısının testlerinde ise araç performansında iyileşme tespit edilmiştir. Benzin yakıtıyla yapılan testlerde, Ultraforce 95 Oktan Kurşunsuz Benzin katkısının motoru ve aksamlarını temizlediği ve kirlenmesini büyük ölçüde engellediği, aynı zamanda aksamlardaki sürtünmeyi de %35,6’ya kadar iyileştirdiği görülmüştür. Temizleme, sürtünme ve performans artış oranları; araç tipi, yaşı, bakım durumu, sürüş şekli, hava ve yol şartlarına göre değişiklik gösterebilir.”

“OPET Ultraforce’un formülündeki soğuk filtre tıkanma noktası (SFTN) düşürücü madde yakıtın mumlaşmasını geciktirerek soğuk havalarda yakıtın araç filtrelerini tıkamasına karşı koruma sağlar ve donmasını geciktirir. Böylece aracın soğuk havalarda çalıştırılabilmesine yardımcı olur. OPET Ultraforce’un SFTN’sinin, katkısız yakıtlara göre daha düşük sıcaklıklara kadar ulaştığı Akredite Laboratuvar tarafından test edilmiştir. Yakıtın mumlaşması veya donması, aracın maruz kalmış olduğu hava koşullarına, kullanım koşullarına, araç bakım durumu, tipi, ve sürüş şekline bağlı olarak değişiklik gösterebilir.”

Ultra Force Motorin

Ultra Force Motorin

“Farklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya arz edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa...

Detaylar
Eco Force Motorin

Eco Force Motorin

"Farklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya arz edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa...

Detaylar

OPET yeni reklam filmiyle yayında

Opet, Cem Yılmaz’ın oynadığı yeni reklam filmi ile yayında… Bir önceki reklam filminde Ultra Force’un üstün performans özelliğine değinen OPET, bu kez Ultra Force’un ultra tasarruf özelliğini, hız problemi üzerinden esprili bir dille anlatıyor.

OPET’in Cem Yılmaz işbirliği ile hayata geçirdiği “Opet’se Fark Eder” reklam kampanyasının yeni filmi izleyici ile buluştu. OPET’i kendine rakip gören Farketmez Petrol’ün sahibi Faruk Etmez’in maceralarının yer aldığı serinin yeni filminde OPET’in üstün performans ve tasarruf sunduğu belirtilen yakıtı Ultra Force’un farkı ekranlara yansıtılıyor. Daha önceki reklam filminde Ultra Force’un üstün performans özelliğine değinen OPET, bu reklam filminde ise Ultra Force yakıtının ultra tasarruf özelliğini, hız problemi üzerinden esprili bir dille anlatıyor. Cem Yılmaz’ın hayat verdiği Faruk Etmez ise her zaman olduğu gibi yollarda  Ultra Force’un tasarrufuna değil, kendi çözümlerine güveniyor.

Medina Turgul DDB imzalı filmde, prodüksiyonu Anima İstanbul üstlenirken filmin yönetmen koltuğunda ise Engin Erden oturuyor.

OPET ULTRA FORCE VE ECO FORCE

OPET Ultra Force ve Eco Force’un katkısız yakıtlara göre motoru ve aksamlarını temizleme ve performans arttırma gücü, bilimsel kuruluşlar tarafından CEC (“The Coordinating European Council”), UN ECE (“United Nations European Comission for Europe”) ve ASTM (“American Society for Testing and Materials”) standartlarına uygun metotlarla test edildi. Motorin ürünü ile yapılan testlerde, Ultra Force Motorin katkısının araç performansını geri kazandırdığı görülürken Eco Force Motorin katkısının testlerinde ise araç performansında iyileşme tespit edildi. Benzin ürünü ile yapılan testlerde, Ultra Force 95 Oktan Kurşunsuz Benzin katkısının motoru ve aksamlarını temizlediği ve kirlenmesini büyük ölçüde engellediği, aynı zamanda aksamlardaki sürtünmeyi de en az 35,6 en çok 40,5’a kadar iyileştirdiği görüldü. Temizleme, sürtünme iyileştirme ve performans artış oranları; her aracın türüne, yaşına, durumu ile hava/yol şartları ve sürüş şekline bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. OPET Ultra Force ve Eco Force Motorinin formülündeki soğuk filtre tıkanma noktası (SFTN) düşürücü madde yakıtın mumlaşmasını geciktirerek soğuk havalarda yakıtın araç filtrelerini tıkamasına karşı koruma sağlıyor ve donmasını geciktiriyor. Böylece aracın soğuk havalarda çalıştırılabilmesine yardımcı oluyor. OPET Ultra Force ve Eco Force Motorinin SFTN’sinin, katkısız yakıtlara göre daha düşük sıcaklıklara kadar ulaştığı Akredite Laboratuvar tarafından da test edildi.

Tags: Opet

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası