general mobile kulaklik modu / GM 22 Akıllı Telefon - 32GB | GM 22 Teknik Özellikler

General Mobile Kulaklik Modu

general mobile kulaklik modu

Telefon Kulaklık Modunda Kaldı

Telefon Kulaklık Modunda Kaldı ,Android kulaklıklar geliştirmek değil takılı kalır. Android kulaklık modundan çıkmazsa, çözümün süreç adımlarını birlikte inceleyeceğiz. Aldığımız telefonlara ek olarak, kulaklıklar hediye olarak verilir. Onlara bağlı kulaklıkların yüksek kalitesi nedeniyle, kesinlikle kulaklığı alıyoruz. Çünkü uzun konuşmalar veya sporlarımız var ya da operasyonlarımızı sağlamak için kulaklığı koymak için uzun bir yola çıktığınızda. Bu yüzden telefonlarımızın kulaklıkları telefonlar kadar önemlidir.

Bazen kulaklıklar taktıktan sonra takılabilir, ancak takılı değil. Bu tür hatalarda anlık panik meydana gelebilir. Her durumda, böyle bir sorun kaçınılmaz olarak sinir bozucu hale getirir. İlk çözüm, sorunu çözmek için cihazı kapatıp tekrar açmak olacaktır.

Tabii ki, aynı sorun kapandıktan ve açıldıktan sonra bile devam etse bile, bunun için olası ayarları aşağıdaki gibi işleyebilirsiniz. İşlemlerimizin bir sonucu olarak sorun çözülmemiş olsa bile, bu durumda yapılacak ayarlar hakkında konuşacağız.

Telefona Kulaklık Takılı Olmadığı Halde Kulaklık Takılı Gözüküyor

Android kulaklık takılı, android telefon kulaklık moduna takılı, android kulaklık modu, android kulaklık modu, android telefon kulaklık modu. Taktığımız kulaklığı çıkarmamıza rağmen, takılı olan kulaklıklar simgesi kötü bir görüntü ve sinir bozucu hale gelecektir. Gelecekte biriyle temasa geçtikleri zaman bu bir sorun olacaktır.

İlginizi Çekebilir: Telefonda Çıkan Reklamlar Nasıl Engellenir

Telefon Kulaklık Modunda Kaldı

Android Kulaklık Modundan Çıkarma

Android telefonunuzda bu sorunla karşılaştığınızda kulaklığın takılı olduğu kulaklığı temizleyelim. Orada meydana gelen karmaşa ile böyle bir sorun olmuş olabilir. Sıvı ile temas ettiğinde bu problemlerle de karşılaşılabilir. En iyi çözüm, bir kase pirinci cihazınızla doldurmak ve bekletmektir. Android kulaklık takılı, Android kulaklık takılı, android kulaklık sorunu, Android kulaklık takılı, android kulaklık modu, Android kulaklık takılı uyarısı.

Tüm bunları yaptıktan sonra farklı bir kulaklığınız varsa, bu kulaklığı kullanmayı deneyebilirsiniz. Denemelerden sonra sorun devam ederse, telefona bir güncelleme varsa bu güncellemeyi işlemek yararlıdır.

Telefon Kulaklık Modunda Kaldı Son olarak, ücret oranı %70 iken yedeklerinizi alarak ücretinizi sıfırlamaya çalışalım. Eğer tüm ayarları yaptıktan sonra takılı android kulaklık alamadım, hiçbir garanti yoksa bir telefon arayan telefonu alarak bir sorun için sorabilirsiniz. Sıkıştığınız bir yeriniz varsa, bunu yorumdan bize söyleyebilirsiniz.

Bu makale için google&#;de en çok aranan kelimeler; fTeleon Kulaklık Modunda Kaldı samsung kulaklık takılı gösteriyor, telefonda kulaklığı devre dışı bırakma, telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor, telefonu kulaklık modundan çıkarma samsung, kulaklık takılı olmadığı halde takılı gözüküyor iphone, telefon kulaklık modunda kaldı, kulaklık simgesi görünmüyor, kulaklık işareti nasıl yapılır.

Kulaklık Takılı Olmadığı Halde Takılı Gözüküyor (Çözüm)

  • Er
    4 Mesaj
  • Onbaşı
    38 Mesaj
    Sıvı temasından sonra bu durum başıma geldi ancak &#;flemek, temizlemek, jakı sokup &#;ıkarmak ve f&#;n fayda etmedi.

    Bendeki sorun tam olarak şu: Jakı taktığımda simge gidiyor, &#;ıkarttığım zaman geliyor. Yine de bu s&#;re&#; i&#;erisinde durumlar tabii değişiyor. Keşke teknik servise gerek kalmadan d&#;zelse. 1'er g&#;n pirince yatırdım, yaklaşık 48 saat bu şekilde kaldı, yine olmadı.

    Bahsettiğin program iyi ve kullanışlı oldu ancak tam anlamadım, kes tıklama hakkımız var ve sıfırlandığı zaman uygulamayı kaldırıp yeniden mi indiriyoruz?
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Conservator

    Sıvı temasından sonra bu durum başıma geldi ancak &#;flemek, temizlemek, jakı sokup &#;ıkarmak ve f&#;n fayda etmedi.

    Bendeki sorun tam olarak şu: Jakı taktığımda simge gidiyor, &#;ıkarttığım zaman geliyor. Yine de bu s&#;re&#; i&#;erisinde durumlar tabii değişiyor. Keşke teknik servise gerek kalmadan d&#;zelse. 1'er g&#;n pirince yatırdım, yaklaşık 48 saat bu şekilde kaldı, yine olmadı.

    Bahsettiğin program iyi ve kullanışlı oldu ancak tam anlamadım, kes tıklama hakkımız var ve sıfırlandığı zaman uygulamayı kaldırıp yeniden mi indiriyoruz?
    elektrikli s&#;p&#;rgeyle &#;ektirdim girişi 2dk d&#;zeldi benimki
  • Er
    8 Mesaj
    Teşekk&#;rler y&#;ce SaMaLu,
    da konuyu a&#;mışsın. da beni b&#;y&#;k bir dertten kurtardın.
    Samsung tv'im var. Hayatımda ilk defa kulaklık taktım. &#;ıkartınca kulaklıktan &#;ıkmadığı i&#;in ses geri gelmedi. Samsung'u aradım. Yardım ediyormuş gibi bir s&#;r&#; gereksiz işlemden sonra nihayet işin asıl noktasına geldik: "SİZE SERVİS G&#;NDERELİM" dediler. Bunun manası hepinizin bildiği gibi:"PARA"dır. Ben, acep ka&#; para terleyeceğim diye kara kara d&#;ş&#;n&#;rken aklıma internet araştırması geldi ve ilk tıklayışta SaMaLu'nun yazısı &#;ıktı karşıma. Elime k&#;rdanı alıp ilk sokuşta hooop ses geldi:) daha &#;nce defa kulaklığı sokup &#;ıkartmıştım halbuki. demek ki canı k&#;rdan &#;ekiyormuş:) tahminime g&#;re beni en az tl masraftan kurtardın.
    Tekrar teşekk&#;rler y&#;ce SaMaLu
  • Çavuş
    59 Mesaj
  • Benim cihaz Samsung S5 bir zamanlar &#;ok iyi &#;alışan kulaklıklar şimdi ses problemi ve yazılımsal olabilecek sorunlar &#;ıkarıyor.

    -Aylar &#;nce Kulaklık simgesı &#; g&#;z&#;k&#;yor ses gayet iyi
    -Biraz zaman ge&#;iyor 2 ay gibi bu simge &#; kulaklıklar bir ka&#; dakika g&#;z&#;k&#;yor ve bildirim panelinden gidiyor. Telefonu tekrar başlatıp ses d&#;zeliyor ama belirli m&#;ddet sonra yine aynı.
    -bir zaman sonra bu simge daha gelmiyor. Ses tamamen normal d&#;zeyde yani g&#;venlik ses d&#;zeyi sınırından yukarısı dağa iyi dinleyebiliyorum.
    -Ve şimdi kulaklıklar ile cihazı kontrol edemiyorum.

    Bu bozulma s&#;reci ne kadar s&#;rer bilmiyorum şuan kulaklık takıyorum ama telefon hi&#; algılamıyor gibi ama sesler kulaklığa d&#;ş&#;yor.

    G&#;venlik ses d&#;zeyini aşıyorum ama ses yine az geliyor.

    Bunun sebebini &#;&#;zecek varmı acaba arkadaşlar. Teşekk&#;rler.




  • Teğmen
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Dharma Initiative

    elektrikli s&#;p&#;rgeyle &#;ektirdim girişi 2dk d&#;zeldi benimki

    Alıntıları Göster
    eyvallah hocam. sorun &#;&#;z&#;ld&#;..
  • Er
    2 Mesaj
    Arkadaşlar şimdi ben k&#;rdan soktum &#;ıkardım olmadı pe&#;ete ile yaptım olmadı fenerle baktım yok bir şey y&#;kledim programı olmuyor kulaklık f&#;n felan denedim olmadı ne yapayım
  • Onbaşı
    32 Mesaj
    Kurdani sadece degdirdim ve oldu hakikaten Allah razı olsun. K&#;rdanin sivri kismini kırın. Yalandan degdirip cekin calisabilir.
  • Er
    1 Mesaj
    S&#;p&#;rge olayını kim dediyse helal olsun tek &#;orbanın i&#;ine d&#;şt&#; sıvı temastan kulaklık takılı g&#;r&#;n&#;yordu kulak &#;&#;p&#; soktum i&#;inde kaldı ona rağmen s&#;p&#;rge t&#;m işimi g&#;rd&#;
  • Teğmen
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
    &#;ok teşekk&#;rler değerli dostum. Yıl oldu bu zorlu corona g&#;nlerinde benimde başıma geldi bahsettiğin programla hemen &#;&#;z&#;ld&#;.
    Allah seni hastalıklardan korusun.
    Sağlık sıhhat versin.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj

    Konu sahibinden Allah razı olsun kürdan değer değmez gitti lenova şirket telefonu bide çocuğun elindeydi bugün ağzına götürüp salya bıraktı sanırım bizim velet 😁

  • Yüzbaşı
    Mesaj
    &#;ok &#;ok &#;ok teşekk&#;rler bu fikri verene k&#;rdan y&#;ntemi ger&#;ekten işe yaradı
  • Er
    1 Mesaj
    K&#;rdan la oluyor ilk &#;nce 2 k&#;rdan alın bitanesine pamuk dolayın kulaklık girişi b&#;y&#;kl&#;ğ&#;nde sonra elinize kolonya d&#;k&#;n ve pamuğu batırın sonra icini temizleyin i&#;erisinde d&#;nd&#;r&#;n benimkinde baya pislik &#;ıktı sonra baktım internette bir arkadaşımız k&#;rdanın ucunu kırın ve i&#;inde gezdirin demiş ilk başta i&#;ine flaş la baktım en alttaki tel i&#;eri ka&#;mış sonra k&#;rdanla i&#;ine ovaladım oldu
  • Er
    1 Mesaj
  • Er
    1 Mesaj

    Arkadaşlar ben her yolu denedim artık tam ümidi kesdim derken sert bi şekilde üfledim o şarjım3 dü şarjdayken yaptım ve tekrar şart etme sesi geldi bu kez hoparlörden geldi sertçe üflemeyi deneyin jak girişine

  • Er
    13 Mesaj
    Sene 24 ocak saat 22 suları. Fena bir kar fırtınası var. Taksi cagiricam diyetelefonu cepten &#;ıkartıyorum ekranda aninda 2 cm kar birikiyor xD su gecirmez telefon ama tuslayamiyorum da Neyse taksi bulamadim yolda 1 metre kar var. Taksi gelmiyor yollar kapali km y&#;r&#;mem gerek eve Bi geldim kulaklik simgesi var ses bi turlu cikmiyor. Once kuruttum cihazi yemedi, peceteyi katladim iteledim cevirdim olmadi .. kurdana gectim taaak d&#;zeldi :)) bu da boyle bir animdir
     Kulaklık Takılı Olmadığı Halde Takılı Gözüküyor (Çözüm)
     Kulaklık Takılı Olmadığı Halde Takılı Gözüküyor (Çözüm)




  • Er
    1 Mesaj

    Benimki çok ümitsiz olduğum bir esnada telefonu salladım ,kulaklık takılıydı bu esnada salladım kulaklığı bı çıkardım oldu (ben şok)

  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası