izmit kent konut 2 etap / TUANA EVLERİ 2.ETAP – Tuana Evleri

Izmit Kent Konut 2 Etap

izmit kent konut 2 etap

205.000 TL İzmit Kent Konut 2.Etap Satılık 2+1 Daire ( 77 m² )

İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kocaeli İzmit Kent Konut 2.Etap Satılık Daire Ev  77 m²  2+1 Daire Satılık Fiyatı 205.000 TL Olarak Belirlendi. İzmit Kent Konut 2.Etap Satılık Daire Ara Kat Masraf Gerektirmeyen Daire

İzmit Kent Konut 2.Etap Satılık Ev Daire 77 m² 8 Katlı Binanın dördüncü Kattaki Dairenin Satılık Fiyatı 205.000 TL Olarak Belirlendi. Umuttepe Yerleşkesine Yakınlığı Nedeniyle Talep Gören İzmit Kent Konut 2.Etap Satılık daire için belirlenmiş Satılık fiyatı çok kısa süre  için geçerli olup, fiyat değişikliği yapılması da muhtemeldir.

Kocaeli İzmit Kent Konut 2.Etap Satılık Daire Randevu ve sunum için mutlaka bizi arayın.

Kocaeli İzmit Kent Konut 1.Etap Satılık veya Kiralık Daireniz Eviniz varsa yada İzmit Kent Konut 1.Etap Satılık Daire Almak veya Kiralamak istiyorsanız.

Kocaeli Emlak 11 Yıllık Tecrübesiyle 

Eylem Büyük 507 992 21 50 

Mobil Telefondan Ulaşabilirsiniz.

Diğer Farklı Konular İçin Bilgi Almak İsterseniz WHATSAPP'ına Mülk Bilgilerini ve istekleriniz Yazdığınız Takdirde Konu Hakkında Araştırma Yapılıp En Kısa Süre İçinde WHATSAPP Hattından Geri Dönüş Yapılacaktır.

Kocaeli İzmit 28 Haziran Mahallesi Kent Konut 2.Etap Genel Özellikleri

Kocaeli İzmit 28 Haziran Mahallesi, İzmit Merkeze 3 Km mesafede, 37.634 m² alan üzerine kurulan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Kent Konut AŞ. Tarafından, 2010 Yıllında Bitirilen, Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan toplu konut projesidir. Kent Konut 2.Etap Konut Projesi;
Toplam Daire Sayısı:676 Ev
Toplam Blok Sayısı:14 Blok
Beş Ayrı Daire Tipi

1+1: 54 m²
1+1:74 m²
2+1:77 m²
2+1:88 m²
2+1:105 m²
İzmit Kent Konut 2.Etap, Çevre düzenlemesiyle, yeşil alanıyla, çocuk oyun alanlarıyla, otoparkı, site içerisini baştan sona kaplayan süs havuzu ve kenarlarındaki pergola ve oturma alanları ile keyif veren bir site olduğu söylenebilir.

Kent Konut 1. Etap Konumu ve Haritası İçin…

DİĞER SATILIK İZMİT İLANLARI...



Google LogoÇeviritarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviritarafından desteklenmektedir

vaziyetplani

YENİ NESİL YAŞAM DEVAM EDİYOR…

Tuana Evleri Topçular’ın en özel lokasyonunda konumlanan, heyecan verici detaylarla donatılmış İzmit’in en özel projesi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut A.Ş. ve Haldız İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen 2. Etap lüks konut konseptine yeni bir soluk getiriyor.

5 Blok toplam 445 daireden oluşan 2. Etap prestij ve konforu birarada arayanlar için eşi olmayan nadir bir proje.

Açık – kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, güvenlik, özel peyzaj, modern cephe giydirmesi ile tüm ihtiyaçlarınıza çözüm üreten bir proje. Kısaca özetlemek gerekirse; “Yeni nesil yaşam devam ediyor”.

konum

TAM OLARAK DÜŞLEDİĞİNİZ KONUM

Şehir merkezine oldukça yakın konumu ve prestij vaad eden lüks yapısıyla Tuana Evleri 2. Etap bir konut projesinden çok daha fazlasını sunuyor.

Tuana Evleri 2. Etap; şehir merkezinin sunduğu tüm olanaklardan faydalanırken, aynı zamanda şehrin kalabalığından uzakta bir yaşam hayal edenler için planlandı.

Ulaşım yollarına, alışveriş merkezlerine, mesire alanlarına, eğitim kurumlarına olan yakınlığı ve özellikle Kocaeli Üniversitesi’ne sadece 8 dakikalık mesafesi ile Tuana Evleri 2. Etap tam olarak düşlediğiniz konuma yerleşmiş durumda.

iconlar

KEYİFLİ ORTAMLARI VE MANZARASIYLA DA ÖZEL BİR YAŞAM MERKEZİ

Tuana Evleri 2. Etap projesi teknolojik alt yapısı, inşaat kalitesi ve peyzajı ile sizin ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak hazırlandı. Özel bir peyzaj düzenlemesine sahip olacak projede süs havuzları, yürüyüş alanları, kamelyalar ve çocuk oyun alanları günün stresini atmanıza yardımcı olacak. Tuana Evleri 2. Etap yalnızca mimari yapısı ve özgün kat planı çözümleri ile değil aynı zamanda sunduğu keyifli ortamları ve manzarasıyla da özel bir yaşam merkezi haline geliyor.

4

Birinci sınıf malzemesi, işçilik kalitesi ve lüks konut konsepti ile inşa edilen Tuana Evleri 2. Etap; ses izolasyonu, ısı yalıtımı, ankastre mutfak, uydu sitemi, güvenlik, açık ve kapalı otoparkları ile beklentilerinize yanıt veriyor.  Tuana Evleri 2. Etap’ın parkesinden seramiğine, doğramasından evyesine kadar her detay sizler için titiz bir çalışmanın neticesinde belirlendi. Günün karmaşasından uzaklaşacağınız, hayatınıza kaldığınız yerden daha enerjik devam edeceğiniz Tuana Evleri ile huzur dolu bir ev ve mutlu bir aile yaşamı sizleri bekliyor.

HAYATINIZI SIRADAN BİR YAŞAM KONSEPTİNDEN ÇIKARTIN

Tuana Evleri 2. Etap 5 Blok toplam 445 adet daireden oluşuyor. Projede 62 m² ve 163 m² arasında değişen çeşitli büyüklüklerde 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı tipte daire seçeneği yer alıyor. Ferah ve konforlu bir yaşam için ihtiyacınız olan tüm detaylar her ayrıntısı tekrar tekrar gözden geçirilerek planlandı. Hayatınızı sıradan bir yaşam konseptinden çıkartıp yüksek standartlara kavuşturan Tuana Evleri 2. Etap ile yenilikçi, konforlu ve aktif bir hayat sizi bekliyor.

oda

 

28 Haziran Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Kocaeli'nin İzmit ilçesi sınırları içerisinde bulunan 28 Haziran Mahallesi Satılık Daire almak isteyenler için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

28 Haziran Mahallesi; Kocaeli ilinde bulunan İzmit ilçesine bağlı bir mahalledir. 2021 yılında ulaşılan nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 9.703 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Konumlandığı yer bakımından merkez mahallelerden biridir. Şehir düzenine sahip olduğundan kalabalık sokak düzenine sahiptir. Genelde orta ve yüksek katlı binalardan oluşur. Mahallede bir adet park, bir adet camii ve muhtarlık binası bulunmaktadır. Kocaeli il merkezi ve İzmit ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir. İzmit ilçesi, Kocaeli’nin en kalabalık 2. ilçesidir. İzmit Körfezi’nin doğu kıyısında yer almaktadır. İlçenin kuzeyinde Kandıra ilçesi, güneyinde Kartepe ve Başiskele ilçeleri, doğusunda Adapazarı ilçesi, batısında ise Derine ilçesinin yer aldığı bilgisine ulaşmaktadır. İlçe Karadeniz iklimi etkisi altındadır, bu nedenle de ilçe ormanlık araziler bakımından oldukça zengindir. İlçe ekonomisinin temeli ise tarım, sanayi ve hayvancılık faaliyetlerine dayanmaktadır. İlçede yapılan tarım faaliyetleri kapsamında sebze ve meyve tarımı yapılmaktadır.

28 Haziran Mahallesi Satılık Daire Emlak Bilgisi

Evlerin satış fiyatlarını ev sahipleri ve emlakçılar tarafından birim fiyatları ile çevre evlerin fiyatlarına göre belirlemektedir. Emlakjet Bölge Raporu 2021 yılı güncel verilerine göre İzmit ilçesinin 28 Haziran mahallesi ve çevre bölgelerde bulunan satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir:

➔    Ortalama birim satış fiyatı; 2.891 Türk Lirası,

➔    Ortalama brüt alan; 85 metrekare,

➔    Ortalama satış fiyatı; 245.735 Türk Lirası ve

➔    Amortisman süresi 21 yıldır.

Tercih edeceğiniz satılık dairenin konumu, iç ve dış özellikleri (dış cephe, ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, güvenli vb.) ve diğer tüm etkenlere göre satış fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev satın almadan hemen önce satın alma prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile 28 Haziran Mahallesi sahibinden satılık daire ve emlakçıdan satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

28 Haziran Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahallede Bulunan Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

İzmit 28 Haziran Mahallesi satılık daire arayışında olan çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

-        Güzelkıyı İlköğretim Okulu: 28 Haziran, Alkan Sok. No:11/C, 41060 İzmit/Kocaeli.

-        Bağırganlı İlköğretim Okulu: 28 Haziran, Nigar Sk. No:22, 41060 İzmit/Kocaeli.

-        Ulubatlı Hasan Ortaokulu: 28 Haziran, Melik Sk. No:1, 41060 İzmit/Kocaeli.

28 Haziran Mahallesi satılık ev ilanlarına bakanlar için, aldığı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

-        28 Haziran Mahallesi Muhtarlığı: 28 Haziran, 28 Haziran Mahallesi Merkezi, 35530 İzmit/Kocaeli.

-        İzmit Seka Devlet Hastanesi: Yenidoğan, Hastane Yolu Sk. No:25, 41100 İzmit/Kocaeli.

-        Kocaeli Devlet Hastanesi: Yenidoğan, Hastane Yolu Sk. No:1, 41100 İzmit/Kocaeli.

-        İzmit Belediyesi: Ömerağa Mahallesi, Abdurrahman Yüksel Cad Belsa Plaza No:9 No:9 A Blok, 41300 İzmit.

-        İzmit Kaymakamlığı Nüfus Müdürlüğü: Yenişehir, Ova Sok. No:38, 41050 İzmit/Kocaeli.

-        İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü: Yenişehir, Ova Sk., 41050 İzmit/Kocaeli.

 

 

 

 

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır