fenerbahçe token bitfinex / Fenerbahçe Token Bugünün Fiyatı - FB Coin Fiyat Grafiği ve Kripto Piyasa Değeri

Fenerbahçe Token Bitfinex

fenerbahçe token bitfinex

Fenerbahçe artık uluslararası borsada!

Son yıllarda kripto paralar, hayatın birçok alanında kendini göstermeye başladı. Birçok futbol kulübü kendi ismini taşıyan token’larla borsaya giriş yaptı.

Bloomberg HT'nin haberine göre,Fenerbahçe, geçtiğimiz ağustos ayında Token pazarına giriş yapmıştı. Fenerbahçe Token, şimdi de dünyanın önemli pazarlarından birinde boy gösterecek.

"FENERBAHÇE TOKEN’İ LİSTELEYEN İLK ULUSLARARASI KRİPTO PARA BORSASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Paribu platformuna muhteşem bir giriş yapan FB Token, ilk işlem gününde değerini 5’e katlamıştı. Token, önemli bir adıma hazırlanıyor. Fenerbahçe ismi, dünyanın en önemli dijital varlık ticaret platformlarından birisi olan Bitfinex’te listelenecek.

FB Token’in platformda ne zaman al-sat işlemlerine açılacağı açıklanmadı. Konuya ilişkin olarak Bitfinex resmi hesabı şu ifadelere yer verdi.

Bitfinex, Fenerbahçe Simgesini (FB) listeleyen ilk uluslararası kripto para borsası olmaktan gurur duyar! Fenerbahçe Token, sizi Türkiye’nin en büyük futbol kulübüne yaklaştırıyor. Mevduat ve alım satım çok yakında, bizi izlemeye devam edin!


fenerbahçeFenerbahçe Tokenkripto paraKriptoKripto borsasıBitfinex

Merhabalar değerli kriptob takipçileri,
Bu konumuzda BYBİT&#;in düzenlediği Fenerbahçe Token Airdrop&#;una Katılım Sağlıyacağız.

Airdrop Özellikleri :
Borsa / Coin : Borsa
Borsa : Bybit
Kazan Türü : Coin
KYC : Var.
Yatırım :: Var Min 5 USDT Lazım.
Coin : FB ( Fenerbahçe ) Token.
MAX Kazanç :
💰 1 kullanıcı birbirinden basit görevlerle  $FB Token&#;e kadar kazanabilir!

Etkinlik Tarihleri : 🗓 Etkinlik Dönemi: 13 Haziran saat (TSİ) &#; 17 Temmuz saat (TSİ)
Ödül Dağıtım : &#;7. Etkinlik ödülleri, etkinlik bitimini takip eden 15 iş günü içerisinde kullanıcıların hesaplarına gönderilecektir. Ödül gönderim takvimi için ilgili duyuruları kontrol edin.&#;

Haydi Başlayalım !

İlk önce kayıt :
Borsaya Kayıt Olmamız Gerekiyor.

Kayıt Linkimiz : funduszeue.info

Mail adresimiz ve şifremizi yazıp &#;Hoş Geldiniz Hediyelerimi Alayım&#; a tıklıyorsunuz.
Eğer sizden doğrulama ister ise MAİL adresinize girip gelen kodu yazıp yada link&#;e tıklayıp kayıt işlemimizi tamamlıyoruz.

Bu Link Üzerinden Sayfaya Erişim Sağlıyoruz.

Link : funduszeue.info&#;bltdaaa46bb/?utm_campaign=website&utm_source=funduszeue.info&utm_medium=email


Eğer blog&#;a girdiğimizde giriş yap diyor ise BYBİT giriş bilgilerimiz ile giriş yapıyor ve ETKİNLİĞE KAYIT OLUN butonuna kesinlikle tıklıyoruz yoksa katılım sağlanamaz.

💰 Etkinlik 1: Bybit&#;e Kayıt Olun, 5 $FB Tokeni Kapın!

Ek olarak Bybit&#;e kayıt işlemini gerçekleştiren şanslı kullanıcılarımız

🧣 50 atkıdan birini ve

🏟️ 10 çift kişilik Fenerbahçe stad ve müze turu biletinden birini

Kazanma şansı yakalıyor!

*Etkinlik 1 için ayrılan toplam ödül havuzu $FB&#;dir ve ilk gelen alır.

Bu kısımı kayıt ol ile yaptık lakin ÖDÜLDEN YARARLANABİLEMEK için KYC 1 ve Hesapta minimum 5 USDT Bulundurmalıyız.

Eğer Diğer Ödüllerden yararlanmak istiyor iseniz direkt USDT hesaba atmayın . Yatırımlı airdrop kısımları da var. Ama eğer diğer görevleri yapacak &#;50 dolar ve üstü&#; paranız yok ise sadece 5 USDT lik olan kayıt etkinliğinden yararlanabilirsiniz.

KYC 1 Nasıl Yapılır ?

Siteye giriş yaptığımızda sol üst panelde Profil simgesi olacak ona tıkladığınızda HESAP VE GÜVENLİK sekmesine tıklıyoruz.
Linki : funduszeue.info

Aşağıda KİMLİK DOĞRULAMA kısmı olacak oradaki HEMEN DOĞRULAYIN butonuna tıklıyoruz.

funduszeue.info

KYC 1 Doğrulamasını başlatıyoruz.

Gerekenler ;

Doğrulamayı Yaptıktan sonra işlemlere geri devam edebiliriz.

2 Farklı yatırım etkinliği var . FB TOKEN yatırma yada 50 Dolar Üzeri para yatırma burada FEE ücretleri bizim için çok önemli.

FB Token Olup Çekim yapabileceğiniz Borsalar ;

Bitfinex &#; Kayıt &#; KYC Gerekir. Fee Ücreti :

Bitfinex Kayıt Linki : funduszeue.info?refcode=sMQBvfE4m

Paribu &#; Kayıt &#; KYC gerekir. Fee Ücreti :

FB-ERC20Ücretsiz12
FB-C ChainÜcretsiz 1

Paribu Kayıt Linki : funduszeue.info


Fee Ücretlerine bakınca bize mantıklı gelen sadece Normal 50 Dolar Üstü Bybit cüzdanımıza atmak oldu.

Cüzdanımıza Giriyoruz ;


Link : funduszeue.info

Ardından Yatırma Butonuna Tıklıyoruz.

Çıkan ekran üzerinden bize uygun olan ağı seçip adresimizi alıyoruz. Biz airdrop konularına direkt stabil olması nedeni ile USDT&#;yi seçtik.

Binance Üzerinde BSC USDT gönderim ücreti Cent.

Sizde Binance&#;a Kayıt Olmak İster iseniz Kayıt Linkimiz : funduszeue.info?ref=

Hesabımıza 50 Dolar ve üstü yatırma işlemimizi yaptıkdan sonra buradaki 2 yada 3. görevi tamamlamış oluyoruz.

Ek olarak görevleri yapanlara BYBİT özel hediyeler veriyor.

Etkinlik 5&#;te ise En yüksek ilk yatırma işlemi yapanlara ödüller veriliyor. Dileyen bakabilir.

Son Bölüm Sosyal Görevler ;

Gereken görevleri yapıp GÖNDER butonuna tıklıyoruz.

Ve evet görevleri bitirmiş olduk.

Borsanın Şartlar Ve Kuralları ;
&#;

üküm ve Koşullar

1. Bu etkinlik, 13 Haziran saat (TSİ) &#; 17 Temmuz saat (TSİ) tarihleri arasında yapılacaktır ve Bybit Türkiye kullanıcılarına özeldir.

2. Bu etkinlik için ayrılan toplam ödül havuzu $FB Token ve yukarıda yer verilen fiziksel ödüllerdir.

3. Kullanıcılar, Etkinlik 2 ve Etkinlik 3 hariç olmak üzere aynı anda diğer tüm etkinliklere katılabilir ve ayrı ayrı tüm etkinliklerden ödül kazanabilir. Kullanıcılar diğer etkinlikler ile birlikte Etkinlik 2 ya da 3&#;ten yalnızca birinden ödül kazanabilir.

4. Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için bu sayfada bulunan &#;Etkinliğe Kaydolun&#; butonuna tıklayarak etklinliğe kaydolmaları gereklidir.

5. Kayıt ya da ilk yatırma ödülleri için yalnızca etkinlik döneminde yapılan kayıt olma ve ilk yatırma işlemleri dikkate alınacaktır.

6. Etkinliklerden ödül kazanan kullanıcıların ödüllerini alabilmek için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulaması&#;nı tamamlamaları gerekir.

7. Etkinlik ödülleri, etkinlik bitimini takip eden 15 iş günü içerisinde kullanıcıların hesaplarına gönderilecektir. Ödül gönderim takvimi için ilgili duyuruları kontrol edin.

8. Yukarıda belirtilen fiziksel ödüller Fenerbahçe tarafından verilecek ve ödül gönderim takvimi de Fenerbahçe tarafından belirlenecektir. Süper Lig ve Euroleague loca maç bileti ödülleri için yeni sezonda uygun maçlar için kazanan kullanıcılarımıza bilet tahsisi yapılacaktır.

9. Ödül kazanan tüm kullanıcıların ödüllerini alabilmek için etkinlik ödül dağıtımının tamamlanacağı tarihe dek Bybit Spot hesaplarında minimum 5 USDT değerinde varlık bulundurmaları gerekir.

Çakışan tarihlerde 2 veya daha fazla Bybit etkinliğine katılan ve farklı etkinliklerde aynı görevleri yerine getiren kullanıcımız aynı görev için yalnızca bir etkinlikten (en yüksek ödül aldığı etkinlikten) ödül almaya hak kazanabilecektir. Ancak çakışan tarihlerde farklı etkinliklerde bulunan farklı görevlerden aynı anda ödül almaya hak kazanabilecektir.

Bybit; etkinlik süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

Bybit, kullanıcıları önceden bilgilendirmeksizin bu etkinliğin hüküm ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Bybit, bu etkinliğin hüküm ve koşullarını nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.&#;


funduszeue.info &#; Bol Kazançlar

Görüntülenme

Fenerbahçe Token'den dev adım: Artık uluslararası borsada!

Son yıllarda kripto paralar, hayatın birçok alanında kendini göstermeye başladı. Birçok futbol kulübü kendi ismini taşıyan token'larla borsaya giriş yaptı. Ülkemizin köklü kulüplerinden Fenerbahçe, geçtiğimiz Ağustos ayında Token pazarına giriş yapmıştı. Fenerbahçe Token, şimdi de dünyanın önemli pazarlarından birinde boy gösterecek.

Bitfinex: " Fenerbahçe Token'i listeleyen ilk uluslararası kripto para borsası olmaktan gurur duyuyoruz"

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Paribu platformuna muhteşem bir giriş yapan FB Token, ilk işlem gününde değerini 5'e katlamıştı. Token, önemli bir adıma hazırlanıyor. Fenerbahçe ismi, dünyanın en önemli dijital varlık ticaret platformlarından birisi olan Bitfinex'te listelenecek.

Bazı borsalar kripto çöküşünden sonra iflas etti

FB Token'in platformda ne zaman al-sat işlemlerine açılacağı açıklanmadı. Konuya ilişkin olarak Bitfinex resmi hesabı şu ifadelere yer verdi.

Bitfinex, Fenerbahçe Simgesini (FB) listeleyen ilk uluslararası kripto para borsası olmaktan gurur duyar! Fenerbahçe Token, sizi Türkiye'nin en büyük futbol kulübüne yaklaştırıyor. Mevduat ve alım satım çok yakında, bizi izlemeye devam edin!

Global arenada boy göstermeye hazırlanan Fenerbahçe Token, şu anda 37 lira civarlarında işlem görüyor. Token'in piyasa değeri şu anda TL civarlarında. Bitfinex borsasına giriş yaptıktan sonraki gidişatı şimdiden merak konusu.

Sizce FB Token Bitfinex'e nasıl bir giriş yapar? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Fenerbahçe TokenFenerbahçeTeknolojiHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası