mba okulları bursa / MBA Okulları 2022 Fiyat Listesi - Okulbul.com

Mba Okulları Bursa

mba okulları bursa

HATİCE DAL

Medicana’nın eğitim grubu MBA Okulları, Özlüce kampüsüne ilk öğrencilerini önümüzdeki eğitim döneminde kabul edecek. 2018-2019 eğitim yılında İstanbul ve Ankara’da açtığı kampüsleri ile hizmete başlayan ulusal eğitim markası MBA Okulları’nın Özlüce Kampüsü, 14 bin 800 metrekare kapalı, 4 bin metrekare açık alanda bilimsel ve teknolojik standartlarda öğrencilerini karşılamaya hazır. Kampüste, anaokulundan lise son sınıfa kadar 14 yıl kesintisiz eğitimin verilebilmesinin yanı sıra uygulamalı derslerin yapılacağı laboratuvarlar, kütüphane, spor salonu, yüzme havuzu, buz pisti bulunuyor. Bunlara ek olarak MBA Yabancı Diller Merkezi’nde öğrencilere yabancı dil eğitimi verilecek. MBA E-sport Merkezi’nde ise yetenek ve beceri atölyelerinde öğrencilerin ilgi alanlarına uygun olarak eğitimler hazırlanacak.

‘AKADEMİK HEDEFLERE ULAŞTIRACAĞIZ’

Öğrencileri akademik hedeflerine ulaştırırken aynı zamanda da hayata hazırlayacaklarını belirten Okul Müdürü Burhan Yazgan, donanım yeterliliği üst seviyede bulunan MBA Okulları Özlüce Kampüsü’nün Bursa’da eğitim hayatına ayrı bir renk katacağını düşündüklerini söyledi. Akademik derslerle birlikte disiplinler arası ilişki kurularak işlenen ekoloji derslerinde öğrencilere doğayla temas etme olanağı sunulacağını da söyleyen Burhan Yazgan, “Anaokulumuzda, çift dilli eğitim programına ilaveten tüm kademelerde Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (CEFR) standartlarında ilk yabancı dil İngilizce, ikinci yabancı dil Almanca veya İspanyolca olarak verilecek. Cambridge Sınav Merkezi de olan kampüste, Anadolu ve Fen Lisesinde eğitim dilimiz İngilizce olacak. Community Involvement Programme (CIP) topluma hizmet programımız ile tüm kademelerde öğrencilerimiz toplumsal sorumluluk bilincini kuramsal olarak kazanırken, lise düzeyinde zorunlu uygulamalı ders olarak işleyeceğiz” dedi.

SAĞLIK ÖNCELİĞİMİZ

MBA Okulları Kariyer Akademisi ve Ölçme Değerlendirme sistemiyle, ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerin ulusal sınavlara başarıyla hazırlanma olanağı bulduğunu da kaydeden Yazgan, “MEB müfredatına ek olarak Primary Years Programme (PYP) ile ilkokulda öğrencilerin yaşam boyu öğrenme yolculuklarına aktif katılımları, Advanced Placement Test (AP) ile lise öğrencilerine eğitim devam ederken üniversite seviyesindeki dersleri alma, yurt dışı üniversitelerine kabul ve akademik açıdan hazır olma avantajı sağlanıyor” dedi. Sağlıklı toplum için tek yolun eğitimden geçtiğini dile getiren Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı ise, “MBA, Bursa’nın sağlık açısından en güvenli okulları arasında ilk sırada yer alacak. Medicana olduğu her ilde, sağlıkta olduğu gibi eğitimin de yanınızda olacaktır. Sağlık önceliğimiz” şeklinde konuştu.

AMAÇ TOPLUMA HİZMET

MBA Okulları’nın çocukların geleceği için yapılan bir yatırım olduğuna işaret eden Medicana Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt da, “Bizlerin yerini iyi yetişmiş olan çocuklarımız alacak. Öğrencileri iyi yetiştiremezsek, biz kaybederiz. Bu okulların hedefi de budur. Bu işler kolay değil. Maddi ve manevi fedakarlık gerekiyor. Hastanelerimiz de olduğu gibi okullarımızda da aynı şekilde başarılı olmak için yol alıyoruz” ifadelerini kullandı.

“YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

İnsana ve topluma hizmet etmek hedefiyle yola çıktıklarını anımsatan MBA Okulları Kurucu Temsilcisi Sezgin Sunay, “Medicana, 30 yıllık serüveniyle Türkiye’nin dört bir yanında hastaneleriyle toplumla kucaklaşmıştır. İnsan odaklı ve insana dokunan hizmet anlayışıyla en istikrarlı markalarından biri olmuştur. Bunun yanında 2018 yılında öncelikle İstanbul, daha sonra Ankara’da eğitim grubumuzu hizmete açtık. 4’üncü kampüsümüzü ise Bursa’da açmak bizleri için büyük bir onur yaşattı. Kampüs yatırımlarımız devam edecek. Yeni kampüslerimizin müjdesini de yakın zamanda paylaşacağız. Bursa’nın eğitimine önemli katkılar sunacağımıza inanıyoruz” dedi.

MBA Plus Eğitim Programı

Gelecek nesillerin hayal ettikleri dünyaya adım atacakları MBA Okulları Özlüce Kampüsü’ ndeöğrencilerin bireysel farklılıklarını ve gelişimlerini destekleyen, çok yönlü eğitim hedefiyle iyi örnekleri yapısına alarak ülkemizin farklı kurumlarıyla eğitimde iş birlikleri yapılacak.

MBA Plus Eğitim Programı adıyla hazırlanan programla teknoloji, yabancı dil, iş dünyası, değerler, girişimcilik, kültür, spor, sanat alanlarının tamamında öğrencilerin hayallerinin gerçekleştirilmesine katkı sağlamak amaçlanıyor.

MBA Plus kapsamındaaçılacak olan merkezde Fenerbahçe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Fenerbahçe Spor Okulu, MEDICANA Yaşam Boyu Sağlık Merkezi’nin yanı sıra Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi ile kampüs içi ve dışında çeşitli eğitimler ve sertifika programları düzenlenecek.

VEX ROBOTICS ile hayata geçirilecek olan Inovasyon Merkezi ile gençlerin girişimcilik alanındaki fikirlerinin projelendirilmesi, MICROSOFT ile güncel teknolojik okur yazarlığı destekleyen sertifika programları,Commtech Türkiye Proje Yönetimi Eğitim Birimi ile uygulamalı eğitimler sunulacak.

İletişim

Özlem Çelebioğlu

Medicana’dan Bursa’ya sağlıktan sonra eğitim yatırımı MBA Okulları’nın dördüncü kampüsü Özlüce’de açıldı

Ulusal bir eğitim markası ve şehirlerin yerel dinamiklerini dikkate alarak yapılanan MBA Okulları’nın Bursa Özlüce Kampüsü, 20212022 eğitim yılında öğrencileriyle buluşuyor.
Medicana’nın Eğitim Grubu olarak 2018 yılında kurulan ve 20182019 eğitim yılında İstanbul ve Ankara’da açtığı kampüsleri ile hizmete başlayan MBA Okulları, Türkiye’nin eğitim standartlarını yükselterek büyüme yolculuğunda ilerliyor. MBA Okulları’nın Bursa Özlüce Kampüsü, 14 bin 800 metrekare kapalı, 4 bin metrekare açık alanda bilimsel ve teknolojik standartlarda hazırlandı. Kampüste anaokulundan lise son sınıfa kadar 14 yıl kesintisiz eğitim 20212022 eğitim yılında öğrencileriyle buluşacak. Uygulamalı derslerin yapılacağı laboratuvarlar, kütüphane, spor salonu, yüzme havuzu, buz pistine ek olarak yabancı dil eğitimi için MBA Yabancı Diller Merkezi, MBA esport merkezi ve öğrencilerin ilgi alanlarına uygun olarak hazırlanan yetenek ve beceri atölyeleriyle kampüs eğitim kurumları arasında dikkat çekiyor.
Öğrencileri akademik hedeflerine ulaştırırken aynı zamanda hayata hazırlayacaklarını ifade eden Okul Müdürü Burhan Yazgan, “Donanım yeterliliği üst seviyede bulunan kampüsümünüz Bursa’da eğitim hayatına ayrı bir renk katacağını düşünüyoruz. Anaokulunda çift dilli eğitim programına ilaveten tüm kademelerde Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (CEFR) standartlarında ilk yabancı dil İngilizce, ikinci yabancı dil Almanca veya İspanyolca’dır. Cambridge Sınav Merkezi de olan kampüste Anadolu ve Fen Lisesinde eğitim dili İngilizce’dir. Community Involvement Programme (CIP) topluma hizmet programı ile tüm kademelerde öğrenciler toplumsal sorumluluk bilincini kuramsal olarak kazanırken, lise düzeyinde zorunlu uygulamalı ders olarak işlenir. Akademik derslerle birlikte disiplinler arası ilişki kurularak işlenen ekoloji derslerinde öğrencilere doğayla temas etme olanağı sunulur. MEB müfredatına ek olarak Primary Years Programme (PYP) ile ilkokulda öğrencilerin yaşamboyu öğrenme yolculuklarına aktif katılımları, Advanced Placement Test (AP) ile lise öğrencilerine lise eğitimine devam ederken üniversite seviyesindeki dersleri alma, yurt dışı üniversitelerine kabul ve akademik açıdan hazır olma avantajı sağlanır. MBA Okulları Kariyer Akademisi ve Ölçme Değerlendirme sistemiyle ortaokul ve lise kademelerindeki öğrenciler ulusal sınavlara başarıyla hazırlanma olanağı bulurlar” dedi.
Bursa Medicana Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı ise, “Bursa’nın sağlık açısından en güvenli okulları arasında ilk sırada yer alacaktır. Medicana olduğu her ilde, sağlıkta olduğu gibi eğitiminde yanında olacaktır. Sağlık önceliğimizdir. Ancak sağlıklı toplum için tek yol eğitimden geçmektedir” diye konuştu.
Bu okulun çocukların geleceği için yapılan bir yatırım olduğunu ifade eden Medicana Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt, “Bizlerin yerini iyi yetişmiş olan çocuklarımız alacaktır. Biz bunları iyi yetiştiremezsek, biz kaybederiz. Bu okulların hedefi de budur. Bu işler kolay değildir. Maddi ve manevi fedakarlık gerektirmektedir. Hastanelerimiz Bursa’da olduğu gibi Türkiye’de çok başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Okullarımız da aynı şekilde başarılı olmak için yol almaktadır. Allah bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.
Medicana'nın bir hayâlle yolculuğuna başladığını belirten MBA Okulları Kurucu Temsilcisi Sezgin Sunay, “İnsana ve topluma hizmet etmek hedefiyle yola çıktık. 30 yıllık serüveniyle Türkiye’nin dört bir yanında hastaneleriyle toplumla kucaklaşmıştır. İnsana odaklı ve insana dokunan hizmet anlayışıyla en istikrarlı markalarından biri olmuştur. 2018 yılında öncelikle İstanbul, daha sonra Ankara’da eğitim grubumuzu hizmete açtık. 4’üncü kampüsümüzü ise Bursa’da açmak bizleri için büyük bir onur yaşattı. Kampüs yatırımlarımız devam edecektir. Yeni kampüslerimizin müjdesini de yakın zamanda paylaşacağız. Bursa’nın eğitimine önemli katkılar sunacağımıza inanıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.