addinol motor yağı / yağ addinol 'nin İyileştirici Gücünü Deneyimleyin - funduszeue.info

Addinol Motor Yağı

addinol motor yağı

Almanya'da yapılan sıcak satış endüstriyel yağlar İhracat İçİn ADDINOL gaz motor yağı MG 40 ekstra LA

1. Biz kimiz?
Biz Bavaria, almanya merkezli, başlar, iç pazara satmak (%), güney asya (%), batı avrupa (%), doğu asya (%), orta doğu (%), afrika (%), güneydoğu asya (%), doğu avrupa (%), güney amerika (%), güney avrupa (%), orta amerika (%). Ofisimizde toplam kişi var.

2. Kaliteyi nasıl garanti edebiliriz?
Her zaman seri üretim öncesi bir üretim öncesi örnek;
Her zaman sevkiyat öncesi son muayene;

3. Bizden ne satın alabilirsiniz?
Yağlayıcı yağ, otomotiv yağlayıcı, endüstriyel yağlayıcı, plastik hammadde, plastik reçine

4. Neden bizden diğer tedarikçilerden satın almalısınız?
Almanya'da üretilmiştir-dünya çapında kullanılır\nDeneyim, bilgi ve bilgi yoluyla müşteri çözümleri\nBirinci sınıf danışma ve servis\nUluslararası kabul görmüş kuruluşlar tarafından onaylanmıştır

5. Hangi hizmetleri sağlayabiliriz?
Kabul edilen teslimat şartları: FOB,CFR,CIF;
Kabul edilen ödeme para birimi: EUR;
Kabul edilen ödeme türü: T/T,L/C;
Konuşulan dil: İngilizce, almanca

Her on bin kilometre sonraordometreye eklendiğinde, sürücü soru sorar: "Ne doldurulur?". Tabii ki, bir kişi uzun zamandır yağ bulmuş, bu da belirli bir motor için ideal, ancak birileri hala arama yapıyor, çünkü motorun kalitesi ve ömrü doğrudan yağın kalitesine bağlı. Şu anda çok fazla seçenek olduğundan, her şeyi denemenin bir yolu yok, sürücülerin ağdaki incelemelere dayanması gerekiyor. Petrol "Addinol" Rusya'da çok yaygın değil, ancak her yıl daha fazla sürücü bunu seçiyor.

yağ eklentisi

üretici

yılından beri piyasada ADDINOL Madeni Yağ. Bu, yüksek teknoloji ürünü yağlayıcılar üreten bir Alman şirketidir. Rusya pazarı, yılından beri, dünya çapında seksenli ülkeye resmi olarak petrol tedarik etmesine rağmen, yakın zamanda ortaya çıkmıştır. Yaklaşık altı yüz farklı tipte yağlayıcıda. Üretici, her zaman bir dalganın tepesinde bulunmaya çalışır ve yüksek sıcaklıkta Cliptec veya dişli yağı Eco Gear için sürekli olarak yenilikçi ürünler geliştirir.

Böylece üretici sürekli olarak yükseliyorürünlerin kalitesi ve üretilebilirliği. Üreticinin resmi web sitesi, motor testlerinde ürün ve herhangi bir veri özelliklerinin tam kart görebilirsiniz.

motor yağı eklentisi

Arabalar için

Arabalar için yağların çeşitleriharika. Bu nedenle, örneğin, birçok sürücü için keşif yağı "Addinol" 5w ("Süper Hafif" ) idi. Üretici, yakıt tasarrufu sağlayan bu sentetik yağın benzinli ve dizel motorlara kolay bir yol sağlayacağını belirtti. Sadece otomobiller için tasarlanmıştır ve hem turboşarjlı motorlar hem de doğrudan yakıt enjeksiyonlu motorlar için uygundur. Viskozite sınıfı SAE 5W'tır.

Üretici yağ varsoğuk başlatma sırasında mükemmel özellikler ve düşük sıcaklıklarda iyi akışkanlık nedeniyle hafif bir aşınma not eder. Zararlı maddelerin düşük emisyonu nedeniyle, motor tüm çalışma koşullarında temiz kalır ve servis süresi de artar. Yağ sadece az miktarda tüketilir, değiştirme aralıkları uzun olur, bu da lake tortularım, çeşitli tortuları ve yağın kalınlaşmasını önleyerek elde edilir. Buna ek olarak, "Addinol" yağı, Euro-3 standardına uygundur, bu da zararlı yanma ürünlerinin emisyonunu azaltarak çevresel yükü azaltır. Bir ila yirmi litre hacme sahip kutulara veya 50 ila litrelik varillerde tedarik edilir.

yağ addinol yorumlar

Uygulamada

Tüketiciler zaten değersiz olana alışkınlarBildirilen tüm bilgilere çok güvenmek. Pratikte, yağ "Addinol" kontrol etmeye değer. Onunla ilgili müşteri geri bildirimleri oldukça iyi. Motoristler, uzun süreli kullanımda bile yağ tüketimindeki azalmayı ve karbon birikintilerinin ve zakoskovki yokluğunu not eder. Motor daha sessiz çalışmaya başlar, bu çoğu için önemli bir faktördür.

Ülkemizde, kışın şiddetli olabileceği veYaz - sıcak, iyi yağ bir zorunluluktur. Raflarda bulunan geleneksel "kış" ve "yaz" yağları neredeyse imkansızdır. Multigrade tereyağı "Addinol" 5w40 Rusya'da nasıl davranıyor?

yorumlar

Motoristler ürüne sadık: Makine iyi bir pil ile, tabii ki, daha sert don elde edilebilir, böylece mükemmel yağ, orta bant () için düşük sıcaklıklarda kendisini gösterdi. alt viskozite indeksi ile yağ seçmeliyim kış için daha iyi çalışmasına soğuk bölgeler için.

Bu yağı kullanan motorcular,Ürünün para için mükemmel değer olduğunu onaylayın. Çoktan zaten bir değişim yaptığında bin kilometre geçtikten sonra bile iyi görünüyor, bu yüzden baz yağ kaynağı çok yüksek. Doymuş bir katkı maddesi paketi ayrıca oksidasyon ürünlerini mükemmel bir şekilde nötralize eder.

yağ addinol fiyatı

Ne zaman değiştirebilirim?

Herhangi bir petrol üreticisi kendi başınaÜrünün çalışmasıyla ilgili öneriler. "Addinol" yağını her bin kilometrede bir tavsiye edin, ancak bu rakamlar belirli bir sürücünün sürüş tarzını dikkate almaz. Tam yağ değişimi arasındaki bu fark, yalnızca çoğu zaman saatte yüz kilometreden fazla olmayan bir hızda seyahat edenlere faydalı olacaktır. Ortalama hız yüz ile yüz otuz kilometre arasındaysa, kilometre uzunluğu beş bin kilometredir.

Sürücü sürmeyi seviyorsa ve hız göstergesindeSıklıkla km / s'lik bir hız gösterir, daha sonra her beş bin kilometrelik bir kilometrede yağı değiştirmeniz gerekir, çünkü bu hızlarda, sentetik bir yağ bile koruyucu özelliklerini çabucak kaybeder. Suya yakın bir kıvamda siyah bir sıvıya dönüşür. Bu nedenle, yüksek hızlarda sürerken, örneğin yarı sentetik gibi ucuz bir yağ satın almak ve daha sık değiştirmek ve gerektiğinde doldurmak daha mantıklı ve ekonomiktir. Bu, motoru sırayla tutmaya yardımcı olacaktır.

yağ addinol 5w40 yorumlar

Dikkat - bir sahte!

Petrolün Rusta ortaya çıkmasına rağmennispeten yeni piyasada, değerli falsifiye ediciler "Addinol" ve motor yağı için almaya başlar. Fiyatı, litre başına ila ruble arasında değişir (bölgeye ve satış noktasına bağlı olarak), bu nedenle bu ürüne olan ilgileri haklı çıkarır. Motoru, anlaşılmaz menşe karışımına dökmemek için basit kuralları izleyin.

Bir alıcıya bir tercihte sadece ankete erişilebilirkutular. Yıpranmış işaretler ve eski kullanım belirtileri olmadan yeni bir görünüme benzemelidir. Kapalı "anten" olmayan kapak, bu "Addinol yağı" nın Almanya'dan gelmediğinin ilk işaretidir. Ardından dikişe dikkat etmelisiniz: eğer özensizse, o zaman büyük ihtimalle sahte oluyorsunuz. Paket üzerinde belirtilen tarihlere göre başka bir numara var. Petrol dökülme tarihini dikkate alarak tüm rakamları karşılaştırın. Kural olarak, teneke kutu imalat tarihi en altta gösterilmektedir. Bozukluklarda rakamlar uyuşmayabilir.

Muhafızda mantık

Örneğin, 2 Ocak 'de petrol şişelenmiş veTeneke kutu 2 Şubat tarihinde üretilmiştir. Yağın henüz o zamana kadar mevcut olmayan bir teneke kutuya dökülemeyeceğini düşünmek mantıklıdır. Bu küçük püf noktaları taklit satın almamak için yardımcı olacaktır.

Araba tutkunu için hayat, aslındaÜreticinin resmi web sitesi, herhangi bir ürün için teneke kutunun gerçek fotoğrafını bulabilir ve ürünlerin çoğunun kendi özellikleri vardır. Aynı yerde bir konteyner tasarımında yapılan tüm değişiklikler belirtilir. Tabii ki, sadece Rusya'da resmi satıcılar TM "Addinol" dan petrol satın almaya değer - onlar her zaman kalite seviyesini bir yükseklikte tutmak için karlı.

yağ eklentisi 5w40

Nereden Satın Alabilirsiniz?

'den beri bir yetkiliÜreticinin temsili, ancak şimdiye kadar ürünler pazarda çok yaygın değildir. Ancak, hemen hemen tüm büyük şehirlerde, Addinol yağı bulunabilir ve dükkan ve adreslerin listesi resmi sitede görülebilir - daha basit ve internette basit bir arama daha uygun. Bunu yapmak için sitede "Nereden satın alınır" sekmesine gitmelisiniz. Ekranın sol kısmında, "Şehir" sekmesinde, TM "Addinol" ürünlerini satan dükkanların bulunduğu şehirlerin tam listesini görebilirsiniz. Harita üzerinde bir şehir seçerseniz, mevcut tüm mağazalar anında, örneğin Moskova'da ve bölgelerinde iki düzineden fazla ve Lipetsk'te sadece bir tane görünür. Kartın sağındaki sütun, kontaklar dahil olmak üzere mağaza hakkında kısa bilgi görüntüler, böylece gerekli yağın varlığını aramak ve açıklığa kavuşturmak kolaydır. İnternet üzerinden satın alınabilir ve satın alınabilir.

</ p>

Motor yağı "Addinol": açıklama, çeşitleri, özellikleri ve yorumlar

her on bin kilometre, ordometre eklendi sonra sürücünün sorar: "Ne sel?". Tabii ki, kimse uzun ideal belirli bir motor için uygun yağ, bulduğu, ama birisi hala motorun çalışma ve yaşama doğrudan bağlı olduğu için petrolün kalitesi, aramaktadır. seçenekleri tüm çok geç, ve çalıştığımız için sürücüler çevrimiçi incelemelere güvenmek zorunda kalıyor, hiçbir yolu yoktur. Yağ "Addinol" değil de Rusya'da yaygın, fakat her geçen yıl daha fazla sürücüler tam olarak seçin.

yağ ADDINOL

üretici

yılından beri piyasada ADDINOL Lube Oil. yüksek teknoloji yağlar üreten bir Alman firmasıdır. Rus pazarında, son zamanlarda ortaya çıkan dünyada fazla seksen ülkede resmi petrol tedariği rağmen, yılın. yağlama maddeleri, yaklaşık altı çeşit aralığı. Üretici çalışır her zaman dalgasının tepe olmak ve sürekli böyle yüksek sıcaklık Cliptec dişli yağı veya Eco Gear için zincir yağı gibi yenilikçi ürünler geliştirmek.

Böylece, üretici sürekli kalite ve teknoloji ürünlerinin seviyesini artırır. Üreticinin resmi web sitesi, motor testlerinde ürün ve herhangi bir veri özelliklerinin tam kart görebilirsiniz.

Motor yağı ADDINOL

arabalar için

çok büyük binek otomobiller için yağların Aralığı. Örneğin, bulma birçok sürücüler için bu 5w yağ "Addinol" ( "Süper Hafif" ) idi. İmalatçı, yakıt tasarruflu özelliği olan bir sentetik yağ kolay hareket benzinli ve dizel motorları sağlamak olduğunu belirtti. Sadece binek otomobiller için tasarlanan ve doğrudan yakıt enjeksiyonu ile hem turbo motorları ve motorları için uygundur. Viskozite SAE 5W

Üretici yağ mükemmel özelliklere zaman soğuk başlangıç vardır ve düşük olması nedeniyle petrol sıcaklıklarında iyi akışkanlığı hafif aşınma notları onaylar. Nedeniyle zararlı maddelerin düşük emisyon için bütün çalışma koşullarında temiz motor kalır ama aynı zamanda sluyuby dönemini artırır. Yağ cilalanması, çeşitli mevduat ve yağın kalınlaşmasını engelleyerek sağlanır önemsiz uzun yedek aralıklarını, tükettiler. Yağ "Addinol" yanında zararlı yanma ürünlerinin emisyonu azaltarak çevre yükü azaltır Avrupa-3 standardına uygundur. Bu bir ila yirmi litre arasında kutular hacminde ya da 50 ve litrelik fıçılar içerisinde gelir.

Yağ ADDINOL yorumlar

uygulamada

Tüketiciler zaten çok fazla güvenmesine tüm ilan bilgiyi koymak gerektiğini aslında alışık. Uygulamada, kontrol ve değer "Addinol" tereyağı. bunun tüketici yorumları oldukça iyi. Sürücüler petrol tüketiminde azalma ve depozito eksikliği demek ve uzun süreli kullanımda bile zakoksovki. motor çoğu için önemli bir faktör olan sessizce başlar.

Sıcak, iyi yağ - - kışlar sert ve yazlar olabilir ülkemizde, bu bir zorunluluktur. Geleneksel "kış" ve neredeyse imkansız raflarında "yaz" petrol bulmak. Nasıl bir Rus türlü hava yağı "Addinol" 5W40 davranabilirler?

yorumlar

Sürücüler sadık ürün vardır: makine iyi bir pil ile, tabii ki, daha soğukta elde edilebilir, böylece yağ, mükemmel orta sıcaklık bandında () düşük ila olduğu kanıtlanmıştır. alt viskozite indeksi ile yağ seçmeliyim kış için daha iyi çalışmasına soğuk bölgeler için.

Bu yağı kullandım Sürücüler, ürün iyi değer için para olduğunu doğrulamaktadır. Hatta bin kilometre, birçok önceden bir değişim yapıyoruz geçişi sonrasında iyi görünüyor, bu nedenle baz yağ kaynağı son derece yüksektir. Doymuş katkı maddesi paketi mükemmel olan oksidasyon ürünleri nötralize eder.

ADDINOL petrol fiyatı

Ne zaman değiştirilir?

petrol Herhangi üretici ürününün kullanımına ilişkin öneriler belirtir. Değiştir yağ "Addinol" her bin kilometre tavsiyelerde ama bu rakamlar dikkate sürücünün sürüş özellikle tarzını yapmayız. petrol dolu değiştirmesi arasında böyle bir boşluk yalnızca çoğu zaman bir hızda değil saatte birden fazla yüz kilometre gider olanlara faydalı olacaktır. yüz otuz kilometre kadar yüz ortalama hız, kilometre beş bin kilometre azaltılır edin.

Sürücü sürücü sever ve sık sık hız üzerindeki km / saat hıza gösteriyorsa, yağ nedeniyle bu tür hızlarda, her beş bin kilometrede değiştirilmesi gerektiğini her zaman, hatta sentetik yağ hızla koruyucu özelliklerini kaybeder. Bu, siyah goo içine suya benzer kıvam döner. Makul ve bu tür yan sentetik olarak ucuz bir yağ, satın almak ve daha sık değiştirmek ekonomik ve doldurulmuş yüksek hızlarda sürüş nedenle, gerektiği gibi. Bu sırayla motoru tutmaya yardımcı olacaktır.

ADDINOL yağı 5W40 yorumlar

Uyarı - Sahte!

Yağ nispeten son zamanlarda Rus piyasaya çıktı gerçeğine rağmen, yiğit kalpazan alıp başlar motor yağı "Addinol". Bu ürünlerin olan ilgileri haklı nedenle litre başına ila ruble dan Onun fiyat aralıkları, (bölge ve satış noktasında bağlı olarak). Değil, nedeni bilinmeyen motora karışımını dökün basit kuralları takip etmek.

Alıcı sadece muayene kutuları seçerken. Bu sürtünmeye ve eski kullanım belirtileri olmadan, yeni gibi görünmelidir. mühürlü "antenler" olmadan Kapak - Bu "Addinol yağı" Almanya'dan olmadığını ilk işareti. Eğer sahte önce Sonra, dikişe dikkat edersek o zaman, özensiz büyük ihtimalle. ambalaj üzerinde belirtilen tarihlere dayalı başka hile vardır. Bütün verilen rakamları ve tarih petrol sızıntısı karşılaştırın. imalat kutular, tarihi genellikle altta belirtti. Sahte sayılar üzerinde aynı olmayabilir.

Mantık bekçi

Örneğin, yağ 2 Ocak dökülen ve teneke kutu Yağ o zaman yoktu kutunun içine dökülen edilemez olduğunu varsaymak mantıklıdır 2 Şubat tarihinde yapılmıştır. Bu küçük hileler Eğer sahte satın önlemek yardımcı olabilir.

kolay motorcunun hayatı ve herhangi bir ürün için bu üreticinin resmi web sitesinde, bulabilirsiniz yukarı kutular görüntü ve ürünlerin birçoğu kendi özellikleri vardır. Orada belirtip bunu tüm değişiklikleri, belirli bir kabın tasarımına yaptı. Tabii ki, sadece Rusya'da TM "Addinol" yetkili satıcılarından petrol satın almaya değer - her zaman irtifada kalite düzeyini korumak için faydalıdır.

ADDINOL yağ 5W40

Nereden alınır?

yılından bu yana Rusya'da üreticinin resmi temsilcisi vardı, ama şimdiye kadar ürünler piyasada çok yaygın değildir. Ancak, petrol hemen hemen tüm büyük şehirlerde "Addinol" bulunabilir ve mağazaları ve adreslerin listesi resmi web sitesinde izlenebilir - daha hızlı ve daha uygun basit bir internet arama daha var. Bunu yapmak için, "Nerede Alınır" in web sitesine gitmek gerekir. "Şehir" ekranın sol tarafta içinde TM "Addinol" nin ürünleri satan dükkanlar bulunmaktadır şehirlerin tam listesini görebilirsiniz. Harita üzerinde bir şehir seçerken anında ikiden fazla düzine Moskova bölgesinde, örneğin, mevcut tüm mağazaları görüntüler ve Lipetsk - Sadece bir tane. Kartın sağındaki sütunda kişiler dahil mağaza özetini görüntüler, bu nedenle arayıp gerekli yağın durumunu kontrol etmek kolaydır. Olası ve internet üzerinden satın alma.

Addınol Motor Yağı 5w

Addınol Motor Yağı

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : JoinUs Boutique

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün JoinUs Boutique tarafından gönderilecektir.
  • Addınol C3-dx Dexos2 ADDINOL-5W30
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Addınol Motor Yağı

  • Addınol C3-dx Dexos2 ADDINOL-5W30
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve ModelOpel Grandland

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası