ford tourneo courier 2016 yorumları / Ford Tourneo Courier İncelemesi Yorumu Fiyatı Özellikleri | Araç İncele

Ford Tourneo Courier 2016 Yorumları

ford tourneo courier 2016 yorumları

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU ( sayfa)

  • Teğmen
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    ayreda kullanıcısına yanıt
    Niye ihtiya&#; duyuyorsunuz ki? Benimkinin marş alması saniye bile s&#;rm&#;yor. Ben marş basmadan, havalandırmayı ve otomatik farı kapatıyorum.
  • Onbaşı
    19 Mesaj
  • Herkese kazasız s&#;r&#;şler. Bug&#;n şirket aracı olarak TDCI 95bg TREND donanım seviye olanı aldık. Otomobil ruhsatlı. Dacia Dokker den buna ge&#;tik. İ&#; hacim tabiiki dokker den &#;ok k&#;&#;&#;k. Bence eksileri km den sonra hava sızma sesi geliyo , km ve &#;zerinde biraz sallanma hissettim ve gaz kestim, radyo sesi tizleri max yapsanda boğuk &#;ıkıyor ve iyi &#;ekmiyor. Bluetooth ile konuşma kalitesi &#;ok iyi fakat mesela youtube video a&#;ıp sesi hoparl&#;rlerden dinleyemiyorsunuz. Ekran desen yok gibi. Kalkışı hantal. Koltuklar sırt kısmı iyi ama oturulan b&#;l&#;m sert geldi.



    Artıları direksiyon ve koltuk y&#;kseklik ayarları var. G&#;r&#;ş a&#;ısı iyi. S&#;spansiyonlar yumuşak kasislerde hoplatmıyor, arka koltukta hen&#;z oturulmadı ona bakacağız.



    Bunlar ilk g&#;n izlenimlerim. Ekstra bişey olursa yazarım tekrar
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    Herkese kazasız s&#;r&#;şler. Bug&#;n şirket aracı olarak TDCI 95bg TREND donanım seviye olanı aldık. Otomobil ruhsatlı. Dacia Dokker den buna ge&#;tik. İ&#; hacim tabiiki dokker den &#;ok k&#;&#;&#;k. Bence eksileri km den sonra hava sızma sesi geliyo , km ve &#;zerinde biraz sallanma hissettim ve gaz kestim, radyo sesi tizleri max yapsanda boğuk &#;ıkıyor ve iyi &#;ekmiyor. Bluetooth ile konuşma kalitesi &#;ok iyi fakat mesela youtube video a&#;ıp sesi hoparl&#;rlerden dinleyemiyorsunuz. Ekran desen yok gibi. Kalkışı hantal. Koltuklar sırt kısmı iyi ama oturulan b&#;l&#;m sert geldi.



    Artıları direksiyon ve koltuk y&#;kseklik ayarları var. G&#;r&#;ş a&#;ısı iyi. S&#;spansiyonlar yumuşak kasislerde hoplatmıyor, arka koltukta hen&#;z oturulmadı ona bakacağız.



    Bunlar ilk g&#;n izlenimlerim. Ekstra bişey olursa yazarım tekrar

    bluetoothla bağlanınca gayet net olarak telefondaki herşeyin sesini arabadan alabiliyorsunuz hocam. Benim aracım 75 lik olan oldugu halde r&#;zgar sesinden hari&#; bahsettiklerinizin hi&#; birini yaşamadım.




  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Tagutured

    Arkadaslar yakit tuketimi nedir bu araclarin sehirici?

    Ford Courier 95 pc

    75 hp olan aracım genelde işim gereği hep şehir i&#;i kullanırım ortalama yakıt lt. tabi bu ortalama yakıtta bulundugunuz ilin trafik yogunlugu, dur kalkların fazla ya da az oluşu, sizin s&#;r&#;ş tipiniz cok etkili
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: yalnizca

    Bendeki ara&#; trend donanım. Sizdeki ara&#; ile multimedia sistemi farklı olabilir mi? Sizdeki ara&#; ne? Deluxe veya Titanium olabilir mi?

    cihazın farklı olması bu bahsettiğiniz &#;zelliğe mani olmaması lazım. bluetoothla bağlanıp m&#;zik dinleyebiliyorsanız youtube dan video acınca da ses gelmesi lazım. ayar kısmını bi kurcalayın bence

    Birde &#;&#;yle bir durum var, cihaz &#;zerindeki aux tuşuna basınca &#;nce cihaz se&#; men&#;s&#; &#;ıkar, bir daha basınca usb yada aux a bağladığınız cihazdan ses gelir bir kez daha basınca bluetooth cihazından ses alırsınız buna dikkat edin
    benim aracımdaki cihaz bu
     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 31 Mart ; >




  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Teşekk&#;rler. 2. paragrafta verdiğiniz bilgiye g&#;re deneme yapıp sonucu yazacağım.

    Edit: Evet aux a basınca ses alınabiliyormuş. Teşekk&#;rler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 31 Mart ; >
  • Radyo ses kalitesini nasıl arttırabiliriz. &#;ekme problemi var. İyi &#;ektiği yerde ses d&#;zeliyor. Ama bu nadiren oluyor. Genelde ses boğuk.
  • Yarbay
    Mesaj
    Arkadaşlar merhaba

    modellerde tekrardan TDCİ a d&#;n&#;lm&#;ş. Son gelişmeler ve kur değişimini d&#;ş&#;n&#;rsek anormal zamların geleceğini d&#;ş&#;n&#;yorum. Sene sonuna doğru bir tane de ben alıcam bu ara&#;tan .



    Trim sesi ve yalıtım rezalet doğru mu?
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: şazenuş

    Journey titanyum plus ile titanyum plus arasındaki fark nedir arkadaşlar? se&#;enekte!
    journey olan otomobil ruhsatlı diye biliyorum.
    arka koltuk journey de 3 kişilik yani 3 tane kafalık 3 tane emniyet kemeri var. ruhsatta 4+1 diye ge&#;er.
    diğeri ise arka koltuk 2 kişilktir ortada bir cıkıntı var ve ruhsatta 3+1 diye ge&#;er
  • Çavuş
    47 Mesaj
    Arkadaşlar model titanium plus,



    G&#;stergede ka&#; km hız ile s&#;r&#;ld&#;ğ&#; ayarlanabilir mi?



    G&#;stergemde sadece yakıt t&#;ketimi ile ilgili bilgi yer alıyor.
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: _RuLazz_

    Arkadaşlar merhaba

    modellerde tekrardan TDCİ a d&#;n&#;lm&#;ş. Son gelişmeler ve kur değişimini d&#;ş&#;n&#;rsek anormal zamların geleceğini d&#;ş&#;n&#;yorum. Sene sonuna doğru bir tane de ben alıcam bu ara&#;tan .



    Trim sesi ve yalıtım rezalet doğru mu?
    Evet trim sesi vardı ben aracımı ocakta aldım bendr hi&#; sorun olmadı da lerde sık&#;a rastlanmış de otomatik şanzıman gelmemesi &#;ok k&#;t&#; oldu
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Er
    1 Mesaj
    SELAM ARKADAŞLAR 95 HP 6 VİTES TOURNEO COURİER SİPARİŞİ VERDİM. KAFAMDA SORU İŞARETLERİ VAR NASIL BİR ARA&#; ACABA YORUM YAPARMISINIZ KULLANANLAR VAR MI?
  • Teğmen
    Mesaj
    model titanium plus aracım var gizli &#;zellikleri var mıdır bu aracın kadran selamlama, otomatik kapı kitleme, anahtardan camları a&#;ıp kapatma tarzında? varsa nasıl a&#;ılabilir?
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Limentinus

    model titanium plus aracım var gizli &#;zellikleri var mıdır bu aracın kadran selamlama, otomatik kapı kitleme, anahtardan camları a&#;ıp kapatma tarzında? varsa nasıl a&#;ılabilir?
    maalesef yok hocam
  • Teğmen
    Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Araç İncele

Binek araçlarıyla olduğu kadar ticari araçlarıyla da pek çok ülkede tercih edilen en önemli markalardan birisi olan Ford’un ticari araç ailesinin en küçük üyesi olan Ford Tourneo Courier incelemesi ile birlikteyiz.

B segmenti hafif ticari araçlarla çok çetin bir mücadeleye girişen Ford Tourneo Courier özellikleri ile güçlü rakiplerini geride bırakabilecek mi hep birlikte inceleyelim.

Fiat Fiorino, Peugeot Bipper ve Citroen Nemo gibi rakiplerin hâkimiyetinde olan bu sınıfa ilk kez giren marka oldukça iddialı.

Ford Tourneo Courier yorumu yapmadan önce bu aracın ilk andan itibaren Türkiye’de tasarlandığını ve Kocaeli’de bulunan fabrikada üretilerek tüm dünyaya ihraç edildiğini belirtmekte fayda görüyoruz.

Ford Tourneo Courier yorumu

Aracın tasarımına bakacak olursak, önden bakıldığında aynı platform üzerinde kurulduğu Ford B-Max modeline oldukça benzediğini görüyoruz. Markanın imzası niteliğindeki altıgen ön panjur aracın güçlü ve genç görünmesinde önemli pay sahibi.

Profil görüntüsü ve arka görüntüsü ise aracın ticari bir araç olduğunu ayırt etmemizi sağlıyor. Tasarım anlamında genel bir Ford Tourneo Courier yorumu yapmak gerekirse, aracın görünümünün dinamik ve güçlü olduğunu söyleyebiliriz.

Aracın iç tasarımında da B-Max modelinde kullanılan tasarımı görüyoruz. Kabin içine doğru bombeli orta konsol karakteristik Ford tasarım öğeleri arasında sayılabilir.

Ford Tourneo Courier özellikleri incelememiz devam ediyor. Aracın baş mesafesi hafif ticari araçlarda görmeye alışık olduğumuz yüksek tavan tasarımı sayesinde çok yüksek. Bu yüzden kabin içinde ferahlık hissini yaşayabilirsiniz. Diz mesafesi de sınıf beklentilerini karşılamaya yetiyor.

Aracın litrelik bagaj hacmi de etkileyici. Aracın arka koltuklarına her iki tarafta bulunan sürgülü kapılardan ulaşılabilirken, bu tasarım giriş çıkış ve yükleme kolaylığı sağlıyor.

Ford Tourneo Courier motor seçenekleri

Ford Tourneo Courier motor seçenekleri ise litrelik ve litrelik dizel motorlardan oluşuyor. Ford Tourneo Courier TDCI 75 beygir güç üretirken Nm tork üretebiliyor. Modelin tüm versiyonlarının 5 ileri manuel vitesle sunulduğunu da belirtmekte fayda var.

Ford Tourneo Courier TDCI ise 95 beygir güç ve Nm tork üretebiliyor. Aracından daha fazla performans bekleyenler için bu motorun daha iyi bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

Ford Tourneo Courier Yakıt Tüketimi

Gerek hususi kullanım gerek ticari kullanım amacıyla olsun, bu aracı satın almak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan birisi Ford Tourneo Courier yakıt tüketimi. Düşük hacimli motorlara sahip olan modelin yakıt tüketim değerleri de oldukça makul. litrelik versiyon ortalama 4,1 litre yakıt üretirken, litrelik versiyonda yakıt tüketimi dikkat çekici bir şekilde litre. Öte yandan hacmindeki motora Start&Stop özelliği ile sahip olabilirseniz bu rakam litreye düşüyor.

Ford Tourneo Courier Fiyatı

Tasarımı, özellikle güvenlik anlamındaki üstün donanımı, konfor özellikleri, teknolojisi ve yakıt tüketimi ile ön plana çıkan Ford Tourneo Courier fiyatı ile de mutlu ediyor.

Ticari araçlarda uygulanan vergi avantajlarının da etkisiyle binek otomobillerde bulunan birçok özellikle donatılmış bu araca çok daha uygun fiyata sahip olabiliyoruz.

Ford Tourneo Courier fiyatı ise şu şekilde:

litre TDCi Trend donanım seviyesi: TL

litre TDCi Deluxe donanım seviyesi:  TL

litre TDCi Titanium donanım seviyesi:  TL

litre TDCi Titanium Plus donanım seviyesi: TL

Yukarıda belirtilen fiyatların Şubat itibariyle kampanyalı fiyatlar olduğunu belirtelim.2. el Ford Tourneo Courier fiyatı ise çok daha uygun.

Bir önceki yazımız olan Ticari Araçlarda Frenleme Nasıl Yapılır? başlıklı makalemizde araç yüklüyken nasıl frenleme yapılır, Dozlama fren sistemi nedir ve ticari araçların frenleme mesafesi hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir Cevap Yaz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası