ankara dolmuş zam / Başkentteki özel halk otobüsü ve minibüs şoförleri zam istedi

Ankara Dolmuş Zam

ankara dolmuş zam

Ankara'da toplu ulaşıma zam


Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan yeni karara göre, 15 Ocak tarihi itibarıyla tam biletin 9,5, öğrenci biletinin 4,75, öğrenci abonmanının ise aylık sınırsız lira olarak belirlendiğini duyurdu. Böylece tam bilete yüzde 46, öğrenci biletine yüzde 36, sınırsız öğrenci abonmanına ise yüzde 56 zam gelmiş oldu

EGO Genel Müdürlüğünün 'nin Kasım ayı toplam giderinin milyon lira, bilet gelirinin ise milyon lira olduğu aktarılan açıklamada, aylık zararın milyon lira olduğu ifade edildi.

Açıklamada, bu zararın aylarca vatandaşlar için ABB bütçesinden sübvanse edildiği, ancak maliyet yükünün ve vergilerin günden güne arttığı belirtildi.

Yakıt maliyetinin düşüklüğü ve çevreci olması nedeniyle CNG'li otobüs filosu kurulduğu, bu konunun, yüzde 84 ile en büyük CNG'li otobüs filosuna sahip belediye olması nedeniyle en fazla ABB'yi etkilediği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şu anda tam bilet 6,5 lira, öğrenci bileti 3,5 lira, öğrenci abonmanı ise aylık 90 liradır. UKOME toplantısında alınan yeni karara göre, 15 Ocak tarihi itibarıyla, üzülerek belirtiyoruz ki tam bilet 9,5 lira, öğrenci bileti 4,75 lira, öğrenci abonmanı ise aylık sınırsız lira olarak belirlenmiştir. Bu süreçte kamu toplu ulaşımında kullanılan CNG fiyatında vatandaşlarımızın lehine yeni tarife düzenlemesi yapılması için Sayın Cumhurbaşkanına, ilgili Bakanlıklara ve BOTAŞ'a durum arz edilmiştir. Bu düzenlemenin yapılmaması halinde bilet fiyatlarına tekraren zam yapılması zorunlu olacaktır. Aksi halde EGO'nun, faaliyetlerini sürdürmesi mümkün gözükmemektedir."

Ankara&#;da dolmuş ücretlerine zam geldi! En kısa mesafe 10 TL oldu

ANKARA&#;da otobüs ve metro ücretlerine gelen zammın ardından dolmuş ücretlerine de zam geldi. Yeni zamla birlikte Ankara&#;da en yakın mesafe 7 liradan 10 liraya çıktı. Belediye otobüslerinde de tam bilet , öğrenci bileti ise TL olmuştu.

Abone ol

Başkent Ankara'da belediye otobüsü, metro ve tarmvay ücretlerinden sonra dolmuşlara da zam geldi. Türkiye Şoförler ve Otomobiller Federasyonu (TŞOF), Ankara’da dolmuşçuların istediği zam talebini onayladı. Başkent’te 7 TL olan kısa mesafe dolmuş ücreti 10 TL’ye, öğrenci ücreti ise 4,5 TL’den 6 liraya yükseltildi. Otobüs, metro ve tramvaylarda geçerli tam bilet 9,5 TL, öğrenci bileti ise 4,75 TL olarak uygulanacak. 90 TL tutarındaki öğrenci abonmanı ise aylık TL'ye yükseldi. Zamlı tarife 15 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlanacak. 

En yakın mesafe 10 lira oldu!

TŞOF, Ankara'da minibüsçülerin beklediği zammı onayladı. Buna göre Kızılay Dikmen dolmuş fiyatı 10 TL olurken, Ulus Sincan Fatih hattında uzun mesafe dolmuş ücreti 12 TL olarak belirlendi.

Öğrenci dolmuş ücreti 6 TL'ye çıktı

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak uygulanan indirimli öğrenci bileti fiyatı ise 4,50 liradan 6 liraya yükseltildi. Zamlı fiyatlar 15 Ocak'tan itibaren uygulanmaya başlanacak.

Otobüs, metro, tramvay ücretlerine zam

Pazartesi günü de Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki otobüs, metro ve tramvay ücretlerine zam yapılmıştı. 15 Ocak'tan itibaren tam bilet 9,5 TL, öğrenci bileti ise 4,75 TL olarak uygulanacak. 90 TL tutarındaki öğrenci abonmanı ise aylık TL'ye yükseldi.

Ankaraminibüsdolmuşotobüsmetroücretbiletzam

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası