saraçoğlu hobi bahçeleri / Saraçoğlu Hobi Bahçesi, Karatay nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Saraçoğlu Hobi Bahçeleri

saraçoğlu hobi bahçeleri

Saraçoğlu Hobi Bahçesi, Karatay, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Karatay şehrinde Saraçoğlu Hobi Bahçesi konumuna Toplu Taşıma

Karatay, Türkiye'deki Saraçoğlu Hobi Bahçesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Saraçoğlu Hobi Bahçesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Saraçoğlu Hobi Bahçesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Saraçoğlu Hobi Bahçesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Saraçoğlu Mezarlığı; Derman.

OtobüsA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Saraçoğlu Hobi Bahçesi için yol tarifi alın.

Saraçoğlu Hobi Bahçesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Karatay konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Saraçoğlu Hobi Bahçesi için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Karatay, Konya

Karatay Belediyesi Hobi Bahçeleri’nde faaliyetler başladı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından hizmete geçirilen Karatay Hobi Bahçeleri’nde, vatandaşlar havaların ısınmasıyla birlikte hem fidelerini ekiyor hem de aileleriyle birlikte keyifli vakit geçiriyor.
Karatay Belediyesi’nin Saraçoğlu ve Karaaslan Üzümcü Mahallelerindeki hobi bahçelerinde bugünlerde hareketlilik arttı. Vatandaşların doğayla iç içe bir ortamda boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmelerine imkan veren hobi bahçeleri sakinleri, hem bahçelerini düzenliyor hem de fidelerini ekiyor. Karatay Belediyesi’nin 5 yıllığına vatandaşlara tahsis ettiği Saraçoğlu Hobi Bahçesi’nde , Karaaslan Üzümcü Mahallesi’ndeki Hobi Bahçesi’nde ise parsel bulunuyor. Toplamda bin 4 parselde ailece şehrin stresinden uzaklaşıp toprakla uğraşmanın keyfini ve huzurunu yaşayan vatandaşlar; bahçelerinde domates, biber, patlıcan, salatalık ve fasulye gibi birçok ürünü kendi elleriyle ekip toplama keyfini yaşıyor.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hobi Bahçelerinin şehir hayatı ve pandemi stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Başkan Kılca, insanların toprak ve doğaya olan özlemini gidermek ve kendi yetiştirdiği organik ürünleri tüketmek isteyenler için Karatay Hobi Bahçeleri’nin çok güzel bir fırsat olduğunu kaydetti. Başkan Hasan Kılca, “Hobi bahçelerimiz, özellikle içerisinde bulunduğumuz salgınının stresinden bir nebze de olsa uzaklaşabilmeleri adına Karataylı hemşehrilerimiz için çok güzel bir fırsat. Havaların ısınması ve fide ekim zamanının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımız bahçelerine uğrayarak bahçelerini yeni döneme hazırlanıp domates, patlıcan, biber gibi organik ürünlerin fidelerini ekiyor. Bir yandan da aileleriyle birlikte piknik yaparak hoşça vakit geçiriyorlar” dedi.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Konya Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Konya Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Karatay Hobi Bahçelerinin sakinleri ekim sezonunu açtı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi Hobi Bahçeleri sakinleri, havaların ısınmasıyla ekim sezonunu açtı.
Bahar aylarının etkisini iyiden iyiye etkisini gösterip havaların güzelleşmesiyle birlikte Karatay Hobi Bahçelerinde vatandaşların fide ekim çalışmaları da başladı. Karatay Belediyesinin şehir yaşamının yorucu temposundan uzaklaşıp keyifli bir mola vermek isteyen vatandaşlar için hayata geçirdiği Saraçoğlu ve Karaaslan Üzümcü Mahallelerindeki Hobi Bahçeleri sakinleri, doğayla iç içe bir ortamda hem bahçelerini yeniden düzenliyor hem de fidelerini ekiyor.

“Hobi bahçemizde vatandaşlarımız gönüllerince vakit geçiriyor”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay Hobi Bahçelerinin, insanların doğaya olan özlemini gidermesinin yanı sıra topraktan uzaklaşan vatandaşları yeniden toprakla buluşturan ve kendi yetiştirdiği organik ürünleri tüketmek isteyen vatandaşlar için hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti. Başkan Hasan Kılca, “Karatay Hobi Bahçelerimiz, özellikle şehir stresinden bir nebze de olsa uzaklaşabilmeleri adına Karataylı hemşehrilerimiz için çok güzel bir fırsat olmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız, Karaaslan Hobi Bahçemizdeki ’er metrekarelik adet hobi bahçelerini gönüllerince ekip biçiyorlardı. Hemşehrilerimizin hobi bahçelerine olan yoğun talebi dolayısıyla hobi bahçemizi büyütme kararı aldık ve adet parseli daha bahçemize kazandırdık. Böylece Karaaslan Hobi Bahçemizdeki parsel sayısı ’e çıkarak bahçe 2 kat büyütmüş oldu. Bu bahçemizin hemen karşısında bulunan Saraçoğlu Hobi Bahçemiz ise parselden oluşuyor. Yani toplamda bin adet parsel hobi bahçesiyle Karataylı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Bahar aylarının şu güzel günlerinde hobi bahçelerimiz için ekim zamanı da geldi. Hemşehrilerimiz, oluşturduğumuz ve kendilerine ayırdığımız bahçelerine özellikle hafta sonları uğrayarak buraları bir yandan yeni döneme hazırlıyor. Bir yandan da sebze fidelerini toprakla buluşturuyor. Buralar, vatandaşlarımızın şehirden uzaklaşıp aileleriyle birlikte zaman geçirebildiği alanlar. Hemşehrilerimizin hayatlarına dokunmaya ve yaşam kalitelerini artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde seafoodplus.info editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Saraçoğlu Hobi Bahçeleri

İletişim

Erler Mahallesi, Saraçoğlu Cd., Konya, Erler Mahallesi Saraçoğlu Cd. Konya,

Bilgi düzenle

Bilgi düzenle

Yorumlar

İlk inceleyen siz olabilirsiniz.
Bir değerlendirme yazın

En yakın şirketler

  • Alkan Patent Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.

      Akabe Mah. Şehit Furkan Doğan Cad. Adelet Plaza C Blok No Saraçoğlu Mahallesi Konya

    Avukat

    DetayAdres: Akabe Mah. Şehit Furkan Doğan Cad. Adelet Plaza C Blok No, Saraçoğlu Mahallesi, Konya, . Telefon: +90 18 İnternet sitesi: seafoodplus.info

  • TOKİ MUSTAFA ÇETİN İLKOKULU

      Erler Mahallesi Darı Dünya Sk. No Konya

    Okul

    DetayAdres: Erler Mahallesi, Darı Dünya Sk. No, Konya, . Telefon: + 90 02

  • SARAÇOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

      Avarız Sokak Saraçoğlu Mahallesi Konya

    Okul

    DetayAdres: Avarız Sokak, Saraçoğlu Mahallesi, Konya, . Telefon: + 90 14

  • TOKİ MUSTAFA ÇETİN İLKOKULU

      Erler Mahallesi Darı Dünya Sk. No Konya

    Okul

    DetayAdres: Erler Mahallesi, Darı Dünya Sk. No, Konya, . Telefon: +90 02

  • SARAÇOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

      Avarız Sokak Saraçoğlu Mahallesi Konya

    Okul

    DetayAdres: Avarız Sokak, Saraçoğlu Mahallesi, Konya, . Telefon: +90 14

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir