gülperi 1 fragman / Gülperi 1. Fragman! - ShowTürk TV

Gülperi 1 Fragman

gülperi 1 fragman

Gülperi 1. bölüm fragmanı: "Bir anneyi sadece çocuklarının nefreti öldürür!"

Yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi" ilk bölümüyle bu akşam Show TV’de izleyicisiyle buluşuyor. Başarılı oyuncu kadrosu, ekran başındakileri derinden etkileyecek senaryosuyla çok konuşulacak dizi yeni sezonun vazgeçilmez yapımları arasında yerini alacak.

Gülperi 1. bölüm fragmanı;

Dizi, Gülperi'nin (Nurgül Yeşilçay) kaybettiği eşinin babası (Tarık Pabuçcuoğlu) tarafından elinden koparılmak  istenen üç evladını yeniden kazanmak için verdiği büyük mücadeleyi konu alıyor. Dizide, Gülperi'nin gençlik aşkı aynı zamanda verdiği büyük mücadelede en büyük destekçisi avukat Kadir karakterini başarılı oyuncu Timuçin Esen canlandırıyor.

NURGÜL YEŞİLÇAY: "ANNEMDEN ETKİLENDİM!"

"BİR ANNE ÇINAR AĞACI GİBİDİR!"

İlk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek olan Gülperi'de üç çocuk annesini canlandıran güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, rolüne bir buçuk yıl önce hazırlanmaya başladı. Yeşilçay,  Gülperi'yi ilk kez anlattı; "Bir anne çınar ağacı gibidir, dimdik güçlü bir şekilde ayakta durur. Bir annenin çocuklarına duyduğu sevgi dünyanın en saf sevgisidir ve bu genelde karşılıklıdır ama bizim hikayemizde öyle değil. Çocuklar annelerine karşı doldurulmuş. Eti ne budu ne diyeceğimiz bir kadının sadece çocuklarıyla değil, koca koca güçlü adamlarla mücadelesini ve onlara kafa tutmasını izleyeceğiz."

Nurgül Yeşilçay, dizi için kendi anneliğinin yanı sıra annesinden de etkilendiğini söylüyor; "Sadece kendimden değil, annemden de sıkça hatırladığım, etkilendiğim anlar var. Annem mesela dört çocuk baktı. Çocuklar hep bir şey ister, senin sınırlarını zorlar, yumuşak karnını iyi bilirler. Onları sezgisel olarak yönetmeye annelik denir bence.”

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği "Gülperi" ilk bölümüyle bu akşam Show TV'de!

Gülperi 1. bölüm fragmanı

Gülperi dizisi 1. yeni bölümüyle 14 Eylül Cuma akşamı Show TV&#;de olacak. Gülperi&#;nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Gülperi 1. yeni bölüm fragman&#; yay&#;nland&#;. Gülperi'nin yeni bölümünde neler olacak? Gülperi 14 Eylül Cuma ak&#;am&#; Show TV'de

Gülperi’nin e&#;i Eyüp Irak s&#;n&#;r&#;nda çal&#;&#;&#;rken hunharca öldürülür. E&#;inin öldü&#;ünü ö&#;renen Gülperi büyük bir ac&#; ya&#;ar. Gülperi’ye en büyük ac&#;y&#; ise e&#;inin ailesi ya&#;at&#;r. O&#;ullar&#;n&#;n ölümünün tek sorumlusunun gelinleri oldu&#;unu dü&#;ünen Aile çocuklar&#; Gülperi’den al&#;r. Gülperi çocuklar&#;n&#; geri almak için verdi&#;i sava&#;ta hapse dü&#;er. Hapisten ç&#;kan Gülperi’yi kay&#;npederi uzak tutmak için &#;stanbul’a gönderir. Gülperi &#;stanbul’da önce kap&#;c&#;l&#;k yaparak ya&#;am&#;n&#; sürdürür. Sonra ise bir moda evinde ek i&#; bulur ve çocukluk a&#;k&#; Avukat Kadir Ayd&#;n’&#; bulur. Gülperi ve Avukat Kadir aras&#;nda bir a&#;k ba&#;lar ama Gülperi’nin akl&#; hala Gaziantep’te kalan üç çocu&#;u Bedriye, Hasan ve Can’dad&#;r. Gülperi çocuklar&#;n&#; almak için büyük bir hukuk sava&#;&#; ba&#;lat&#;r.

Yap&#;m&#;n&#; T&#;MS&B Productions’&#;n, yap&#;mc&#;l&#;&#;&#;n&#; Timur Savc&#; ve Burak Sa&#;ya&#;ar'&#;n üstlendi&#;i Gülperi dizisinin ba&#;rollerini Nurgül Ye&#;ilçay ve Timuçin Esen payla&#;&#;yor.

Gülperi 1. Bölüm Fragmanı!

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi, ses getiren tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Gülperi’nin çocuklarının kararını gözyaşlarıyla beklediği heyecan dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Avukat Kadir (Timuçun Esen), Yakup’un (Tarık Papuçcuoğlu) karşısına çıkıyor. Kadir’in tehdidine boyun eğmeyen Yakup’un “Hapse mi, mezara mı hep birlikte yaşayıp göreceğiz!” sözleri gerilimi yükseltirken, Gülperi çocuklarını Gaziantep’ten İstanbul’a getiriyor. Yeni evlerine gelen çocukların yaşadığı hayal kırıklığı dikkat çekerken, kızı Bedriye’nin (Aleyna Özgeçen) sert tepkisi Gülperi’yi şoke ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Gülperi, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası