kocaeli öğretmenevi telefon numarası / Gebze Öğretmenevi

Kocaeli Öğretmenevi Telefon Numarası

kocaeli öğretmenevi telefon numarası

Kocaeli Öğretmenevi

Öğrenciler öğrenci belgelerini göstererek, kamu kurum çalışanları ve emeklileri ise kamu kurumlarında çalışma veya emeklilik kartları, belgelerini gösterdikleri takdirde yine indirimli olarak öğretmenevlerinin otellerinde konaklayabilir ve diğer hizmetlerden faydalanabilirler. Ayrıca bu kişilerin eşleri ve çocukları, öğretmenevlerinden kart çıkartılarak yine aynı indirimle konaklama ve diğer hizmetlerden faydalanabilirler. Öğretmenevi kartları 1 yıl geçerlidir ve her yıl yenilenmesi gerekmektedir. Detaylar için, en yakın öğretmenevine gidip bilgi alabilir ve kart çıkarttırabilirsiniz.

Dışarından gelen normal sivil vatanaşlar da öğretmenevlerinde cüzi bir fiyat farkı ödeyerek konaklayabilir ve öğretmen evi bünyesindeki restoran, lokal, çay bahçesi, spor salonu, kuaför vb. diğer hizmetlerden de faydalanabilirler. Bir çok vatandaş öğretmenevlerinin bu hizmetlerinden faydalanabileceğinden habersizdir.

Öğretmenevlerinde, sadece üye öğretmen ve eğitimcilerle yakınları değil, aynı zamanda kamu kurumlarında çalışanlar ve kamu kurumlarından emekli personeller ile normal sivil vatandaşlar da konaklama ve lokal hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Öğretmenler ve yakınları, öğretmenevlerinde özel bir indirimle ve öncelikli olarak konaklarlar.

Öğretmen Evi

Türkiye'deki  Öğretmenevleri

İzmit Öğretmenevi

İzmit Öğretmenevi, Kocaeli ili İzmit ilçesinde Kocaeli Körfez kenarında bulunmaktadır. Öğretmenevi merkezi konumda sayılmaktadır. İzmitin en güzel parklarından olan İzmir Seka Parkına yürüme mesafesindedir. Misafirhane de iki kişilik, çift kişilik, üç kişilik ve suit odalar bulunmaktadır. Toplamda 50 kişilik kapasiteli yeni kafede dinlenebilir Tv seyredebilir ve  küçük toplantılarınız için de toplantı odası olarak kullanılabilmektedir. Açık ve kapalı alanlarında düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlarında yapıldığı misafirhanede kişilik kapalı restoran ile ön ve arka bahçeleriyle beraber kişiye kadar misafir ağırlanabilmektedir. Devlet misafirhaneleri konaklama yapmak, yemek yemek, sosyal tesislerinden faydalanmak için kamu personelleri ve vatandaşların hizmetine sunulmuş misafirhanelerdir. Misafirhanelerin konaklama ücretleri, yemek ücretleri, sosyal tesislerin kullanım ücretleri ile şehir dışındaki tatillerinizde, iş seyehatlarınız da ve ikametlerde uygun fiyat politikası sebebiyle tercih edilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığına ait olan İzmit Öğretmenevi Kocaelin&#;de konaklama ihtiyacınız için kurulmuş bir öğretmenevidir. Kamu personellerinin ile sivillerin de konaklayabileceği bir yer olan İzmit Öğretmenevi , İzmit&#;te ucuza kalınabilecek  yerlerden sadece bir tanesidir. İş planlarınızda, tatil programlarınızda ve ya  yol üstü güzergahınızda tercih edebileceğiniz öğretmenevlerinden biridir.

Kocaeli&#;n de Gezilecek Yerler;

  • İnönü Yaylası
  • Yuvacık Barajı
  • Ballıkayalar Tabiat Parkı
  • Kefken Pembe Kayalar
  • Kumcağız Halk Plajı
  • Kefken Adası
  • Narköy
  • Maşukiye
  • Gölkay Park
  • Kartepe Kayak Merkezi
  • Ormanya

 

İzmit Öğretmenevi Konaklama Ücretleri Ne Kadar?

Resmi Gazete ’de Ocak ayında yayınlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ ile yılındaki güncel misafirhane ücretlerinin taban fiyatları belirlendi.

 

Güncel fiyat bilgisi için lütfen tesis ile iletişime geçiniz.

NOT: Rezervasyon yapmak isteyenler konaklama tarihinden önce Misafirhane ile iletişime geçerek müsaitlik durumunu, güncel fiyatları, yemek ücretlerini, oda bilgilerini ve aklınıza takılan soruları öğrenebilirler.

 

İzmit Öğretmenevi İletişim Numaraları

İzmit Öğretmenevi konaklama yapmak isteyenler için iletişim numarası; Oda fiyatlarını öğrenmek, rezervasyon yaptırmak veya bilgi almak için;

Tel: () 06 34

telefon numaralarından iletişime geçebilirsiniz.

İnternet sayfası için tıklayınız.

 

İzmit Öğretmenevi Adresi

İzmit Öğretmenevi konaklama yapmak isteyenler için adres bilgisi; Kozluk Mah. D Karayolu üzeri Sümer Sok. No6 İzmit/KOCAELİ

 

Devlet Misafirhanelerinde Klima ve Televizyon Var mı?

Misafirhanelerinin birçoğunun standart odalarının içerisinde klima, televizyon, mini buzdolabı ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.  Rezervasyon yapılmadan önce misafirhane ile iletişime geçilerek oda bilgisini sorabilirsiniz.

 

Devlet Misafirhane Yemek Ücretleri Ne Kadar?

Kamu kurumlarına ait misafirhane, polisevi, öğretmenevi ve konukevlerinin bir çoğunda yemek hizmeti verilmektedir. yılı Ocak ayında Resmi Gazete ’de yayınlanan Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ konulu tebliğde, 24,80, 31,30 ve 37,70 TL olarak belirlenmiştir. Ancak misafirhanelerin konumu, hizmet standartları ve bulunduğu yere göre fiyatlarda değişkenlik gösterebilir. Rezervasyon yapılmadan önce konukevi ile iletişime geçilerek yemek ücretlerini sorabilirsiniz.

 

Devlet Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir?

Devlet misafirhaneleri ülkemizin hemen hemen her ilçesinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ait tesisler bulunmaktadır. Kamu ve kuruluşların kendi belirledikleri yönergelere göre kimlerin kalacağı ve ücretlendirme politikaları değişkenlik gösterebilir. Kamu ve kuruluşların kendi personellerine ve sivil vatandaşlara hizmet vermektedir.

 

Hangi Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Misafirhaneleri Var?

Ülkemizde birçok kamu kurum ve kuruluşunun misafirhaneleri bulunmaktadır. Bunlar;

  1. Öğretmenevleri
  2. Polis Evleri
  3. Üniversitelerin Konukevleri
  4. Orman Müdürlüğü Misafirhaneleri
  5. DSİ Misafirhaneleri
  6. Karayolları Misafirhaneleri
  7. PTT Misafirhaneleri
  8. TCDD Misafirhaneleri
  9. SGK Misafirhaneleri
  10. Uygulama Otelleri
  11. TEDAŞ Misafirhaneleri
  12. Sendika Misafirhaneleri
  13. Belediye Misafirhaneleri
  14. Özel İdare Misafirhaneleri

 

 

 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır