iphone 8 kartlık kılıf / İphone 8 Kılıf Fiyatları ve Modelleri - Trendyol

Iphone 8 Kartlık Kılıf

iphone 8 kartlık kılıf

İphone 8 Kılıf

Dünyanın önde gelen telefon ve teknoloji üreticilerinden birisi olan Apple’a ait iPhone 8 modeli kılıfları dikkat çekmektedir. iPhone 8 kılıf modelleri ile adından söz ettiren marka, teknolojik ve tarz sahibi kılıflarıyla ilgi görmektedir. Farklı kullanım alanlarına özel olarak üretilen telefon kılıfları gerek Apple markası gerekse diğer markalar tarafından üretilirken her kullanıcıya hitap eden kılıflar farklı tasarımlarıyla kullanıcılara sunuluyor. Şeffaf, silikon, tam koruma, kamera koruma, , cüzdan, mıknatıslı, cam ve desenli kılıflar üretimleri yapılan kılıf modelleri arasında yerini alırken, kullanıcıların kullanım alanlarındaki değişiklik her modele ilişkin ürün çeşitliliğine de neden olmaktadır.

iPhone 8 Kılıf Seçenekleri

iPhone 8 Kılıf Seçenekleri

Şarj konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcılar için iPhone 8 şarjlı kılıf modelleri bulunurken farklı kullanım alanları için özel üretimler yapılmaktadır. Apple markası kendi adını taşıyan özel kılıflarını üretmesine karşın anlaşmalı farklı pek çok marka tarafından da kılıf üretimleri yapılmaktadır. Telefon satın alan kullanıcılar için hazırlanan kutuların içerisinden herhangi bir kılıf çıkmaması nedeniyle telefon korumalarına önem veren kullanıcılar ek olarak telefon kılıfı almaktadır. Markanın kendi ürettiği kılıfların yanı sıra diğer markaların ürettiği farklı tasarım ve desenlere sahip kılıflar da tercih edilebilmektedir. Kılıfların çeşitliliği fiyatlandırma konusunda da kullanıcılara çeşitlilik sunmaktadır. Şeffaf ve silikon kılıfların fiyatları değişkenlik gösterirken mıknatıslı, cam ve farklı amaçlar için kullanılabilen kılıfların fiyatları farklılaşmaktadır.

iPhone 8 Kılıf Modelleri

iPhone 8 Kılıf Modelleri

Kılıflar farklı amaç ve kullanım alanlarına göre üretilmektedir. Genel olarak iPhone 8 şeffaf kılıf modelleri kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmesine karşın iPhone 8 silikon kılıf modelleri en fazla çeşitliliğe sahip kılıf modelleri arasında yer almaktadır. Silikon kılıf modelleri şeffaf olabildiği gibi aynı zamanda tek renk ve birden fazla renkten oluşan modelleri ile de kullanıcıların dikkatini çekmektedir. iPhone 8 orijinal kılıf modelleri marka tarafından özel malzemelerden hazırlanan kılıflardan oluşmaktadır. Telefonlarında tam koruma isteyen kullanıcıların tercihi olan iPhone 8 kılıf modelleri hem cam hem de kasa korumasıyla kullanıcılara sunulurken sadece kamera koruması isteyen kullanıcılar için özel olarak imal edilen iPhone 8 kamera korumalı kılıf modelleri de tercih edilebilir. kılıflar yerine üretimleri yapılan ve hem cam hem kasa koruması sağlayan bir diğer ürün ise iPhone 8 kapaklı kılıf modelleridir. Kapaklı kılıflar ürün özelliklerine göre kartlık olarak da kullanılabilir. Tam koruma konusunda titiz olan kullanıcılar iPhone 8 tank kılıf modellerine de yönelebilirken bu kılıflar sert plastikten imal edilmektedir.

iPhone 8 Kılıf Fiyatları

iPhone 8 Kılıf Fiyatları

Telefonlarında sadece kasa koruması isteyen kullanıcılar için iPhone 8 mıknatıslı kılıf modelleri tavsiye edilmektedir. Cüzdan veya kartlık ihtiyaçları için özel olarak üretilen iPhone 8 kartlık kılıf modellerine ek olarak iPhone 8 cüzdan kılıf modelleri kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Farklı tarzlara sahip kılıfları tercih eden kullanıcılar ise genel olarak iPhone 8 cam kılıf modellerini tercih etmektedir. iPhone 8 modeli için kılıf çeşitliliğinin fazla olması fiyatlandırma konusunda da çeşitlilik sunmaktadır. iPhone 8 deri kılıf modelleri kullanılan derinin kalitesine göre değişiklik gösterirken iPhone 8 kılıf desenli modelleri de desenlerine ve baskı kalitelerine göre farklı fiyatlardan alıcı bulmaktadır. Kılıf fiyatları erişilebilir olmalarına karşın üretimde tercih edilen malzemeler fiyatların değişiklik göstermesine neden olmaktadır. Sert plastik ve metalden imal edilen kılıflar daha yüksek fiyatlardan alıcı bulabilirken iPhone 8 ince kılıf modelleri daha uygun fiyatlardan alıcı bulmaktadır. Apple markası tarafından üretimleri yapılan kılıf modelleri gerek yapı malzemeleri gerekse orijinal olmaları nedeniyle değişken fiyatlar gösterirken diğer markalar tarafından üretilen kılıflar daha uygun fiyatlara bulunabilir. Telefonunuz için ihtiyacınız olan telefon kılıfı çeşitlerinin tümüne Trendyol'dan ulaşabilir, bütçenize uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

İphone 8 Plus Kartlıklı Kapaklı Cüzdan Kılıf

Ana SayfaElektronikTelefonlar & AksesuarlarıCep Telefonu AksesuarlarıKılıflarİphone 8 Plus Kartlıklı Kapaklı Cüzdan Kılıf

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
World
Paraf
  • 80,91 TL x 3 Ay Taksit
  • 40,46 TL x 6 Ay Taksit
CardFinans
  • 80,91 TL x 3 Ay Taksit
  • 40,46 TL x 6 Ay Taksit

,74 TL

1 gün içinde kargoda

İndirimli son 10 ürün

Ankacep
Mağaza: Ankacep Mağaza Puanı:

%

Mağazaya Soru Sor

Kargo Bedava

Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası