hamamönü kına konakları fiyatları / Ferhunde Hanım Konağı Fiyatları ve Hizmetleri

Hamamönü Kına Konakları Fiyatları

hamamönü kına konakları fiyatları

Hamamönü Kına Konakları


Ankara’da nerede kına gecesi düzenlenir diye sorsanız büyük çoğunluk Hamamönü Kına Konakları der. Hamamönü Ankara Altındağ semtinde bulunan en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi. Renovasyona uğrayıp kına konakları aslına benzer şekilde yapıldı ve Ankara’nın cazibe merkezi haline geldi. Hamamönü ismini Tarihi Karacabey Hamamı’ndan alıyor. yılında yapılan Tarihi Karacabey Hamamı ve eşsiz mimariye sahip Ankara Evleri nostalji yaşamak isteyen gelin ve damat adaylarının öncelikli tercihi oluyor. Restore edilmiş tarihi konaklar nostaljik bir kına gecesi isteyen gelin ve damat adaylarının uğrak yeri oldu.

Hamamönü Kına Konakları

Hamamönü'nde nostaljik bir kına gecesi planlıyorsanız görüşebileceğiniz pek çok konak mevcut. Osmanlı kına gecesi konseptinde düzenlenen kına gecesi ile davetlilerinize adeta zaman yolculuğu yaptırabilirsiniz. Mekana ve konsepte uygun bindallı tercih edip Osmanlı sultanlarını andıran bir gelin olmak isterseniz Hamamönü Kına Konakları size uygun kına mekanı olacaktır.

Kalıpçızade Kına Konakları


Hamamönü kına konakları arasında öne çıkan kına konaklarından bir tanesi Kalıpçızade Konağı'nın tarihi çok eskilere dayanıyor. Şu an Kalıpçızade'nin torunları tarafından işletilen konakta nostaljik bir kına gecesi düzenleyebilirsiniz.


Kalpıçızade Konağı'nın kişi başı fiyatı 30 TL ile 50 TL arasında değişmektedir. Maximum kapasitesi ise kişidir.Kalıpçızade Konağı ile iletişime geçmek ve ücretsiz fiyat teklifi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hamamönü kına konakları isterseniz özel konseptte kına gecesi düzenliyor. Çoğu mekanda kına tahtı, kına tepsisi, dans ekibi hatta kaftan bulunuyor ve her şey dahil bir fiyat veriliyor. Ancak siz isterseniz mekanı boş tutup bir organizasyon firmasıyla anlaşıp istediğiniz konsepte bir organizasyon gerçekleştirebilirsiniz.

Hamamönü kına konakları genellikle kişi kapasitelidir. Bu sebeple daha büyük organizasyonlar düşünüyorsanız size uygun olmayabilir.

Hamamönü konaklarının yanı sıra Tarihi Karacabey Hamamı veya Tarihi Şengül Hamamı’nda nostaljik bir gelin hamamı sonrasında kına gecesi planlayabilirsiniz. Tarihi dokuda nostaljik bir hamam sefası sonrasında kına yapmak Ankara’da yaşayan gelinler için çok büyük bir şans.

                            

Düğün Vagonu olarak Ankara Hamamönü bölgesinde ki en iyi kına mekanlarını derledik. İncelemek ve ücretsiz fiyat teklifi almak için tıklamanız yeterli.

Hamamönü Kına Konağı

Antik Kına Konağı


Hamamönü kına konaklarına bakıyorsanız, bir diğer önerimiz Antik Kına Konağı. Tarihi dokuda yerini alan Antik kına konağı, kişilik kapasitesi ve deneyimli ekibi ile kına gecenizin mükemmel geçmesi için çalışıyor. Detaylı bilgi, fotoğraflar ve fiyat teklifi için hemen tıklayın.

                     
                     

Kafe de Parfüm


Kafe de Parfüm, Hamamönü Kına Konakları arasında mavi dekorasyonuyla öne çıkan konaklardan. Cafe de Parfüm, lezzetli ikramları ve tatlı küçük bahçesiyle kına gecesi organizasyonunuz için düşünebilieceğiniz bir Hamamönü kına konağı. Kafe de Parfüm detayları öğrenmek için hemen tıklayın.


                     

Engürü Kına Konağı


Hamamönü kına konakları arasında bulunan Engürü Kına konağını görmeden, kına gecesi mekanınızla anlaşmayın deriz. Sıcak ve samimi ortamında ve tarihi dokusunda yapacağınız kına geceniz unutulmaz olacak. Engürü Kına Konağı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve ücretsiz fiyat teklifi için tıklayabilirsiniz.

                     

 

Hamamönünde başka bir öneri isterseniz, İlkerim Glutensiz Kafe.. İlkerim Glutensiz Kafe ile ilgili ayrıntılı bilgi ve ücretsiz fiyat teklifi için tıklayabilirsiniz.

Tarihi Karacabey Hamamı  ya da Tarihi Şengül Hamamı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve ücretsiz fiyat teklifi için tıklayabilirsiniz

 

Ankara’daki diğer kına gecesi mekanlarına ulaşmak isterseniz hemen buraya tıklayabilirsiniz.

Ferhunde Hanım Konağı

ferhunde hanım konağı
AdresSakarya Mah. Talatpaşa Bulvarı Hamam Arkası Sok. No: 8 Hamamönü/Ankara

Fiyat Teklifi Al

İçindekiler

Ferhunde Hanım Konağı hakkında

Ferhunde Hanım Konağı Ankara düğün mekanları arasında tarihi dokusunu korumuş ender yerlerden biri. Gerçekten de adı gibi iki katlı bir konak ve içeri adım atmanla birlikte sana kendini adeta sarayda hissettiren bir ortama sahip. Rüya gibi bir düğün, kına ve diğer organizasyonlar için merkezi lokasyonlu konağın istersen m2’lik iç istersen de m2’lik dış mekanını kullanabilirsin. Kapasite olarak butik davetler için daha uygun bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Kına ve nişanlara da ev sahipliği yapan düğün mekanının çeşitli paketleri mevcut. Ferhunde Hanım Konağı’na dair biraz daha fikir edinmek için öncelikle aşağıdaki videoyu bir izle, sonra detaylara geçelim.

Ferhunde Hanım Konağı düğün fiyatları

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu) TL'den Az
Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi) TL'den Az
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu) TL'den az
Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi) TL'den az
  • Ferhunde Hanım Konağı Anadolu mutfağından seçme lezzetlere yer veriyor.
  • İstersen dışarıdan catering firması da getirebiliyorsun. 
  • Menüde tadım yapıp değişiklik isteme şansın da var. Yemek ve kokteyl olmak üzere iki tür hizmet sunuyor. 
  • Açık ve kapalı alanlarını değerlendirebileceğin Ferhunde Hanım Konağı fiyat açısından bakıldığında da oldukça uygun. 
  • Saat ’a kadar servis devam ediyor. Daha ayrıntılı bilgi ve özel fiyatlar almak için fiyat teklifi isteyebilirsin.

Fiyat Teklifi Al

Kapasite

Kır düğünü bahçesi ( m2) kişi
Kapalı salon  ( m2) kişi

Çok kalabalık düğünler için değil; daha butik davetler için uygun, şirin bir mekan. 

Düğün paketleri ve organizasyonu

Düğün paketleri hakkında genel bir liste hazırlayalım ama farklı taleplerin olursa Ferhunde Hanım Konağı organizatörleri yardımcı olacak.

  • Düğün pastası
  • Salon, masa ve sandalye süslemesi
  • Görsel şovlar
  • Işık, ses ve sahne hizmeti
  • Menü tadımı
  • Menü seçimi
  • Nikah/nişan masası süsleme
  • Gelin-damat yürüme yolu
  • Sahneye hakim oturma düzeni
  • Çocuklar için aktivite alanları
  • Engelli girişi
  • Fotoğraf ve video çekimi
  • Canlı müzik ve DJ

Dekorasyon ve süsleme

Ferhunde Hanım Konağı’nın tarihi dokusu zaten mekanın en öne çıkan özelliği. İki katlı, yüksek tavanlı bu tarihi konağın dış mekanına asaletin simgesi olan mor renk, iç mekanına ise turkuaz tonları hakim. Kır düğünü konsepti tadında unutulmaz bir gece yaşaman için doğru adres burası olabilir. Ayrıca konağın başta kına organizasyonları olmak üzere düğünler için de pek çok imkan ve paketi mevcut. Ayrıntılı bilgi için fiyat almanı ve iletişime geçmeni öneriyoruz. Diğer Ankara düğün salonları da burada, hepsine bak ki aklında acaba kalmasın. 

Müzik

Müzik ’a kadar devam ediyor. Işık, ses ve sahne hizmetleri konağın sunduğu imkanlar dahilinde. DJ performans ve diğer ayrıntılar için fiyat alırken aklındaki tüm soruları sormayı unutma.

Düğün fotoğrafçısı

İstersen Ferhunde Hanım Konağı fotoğrafçısından yararlanabilir, istersen de dışarıdan kendi seçeneğin bir fotoğrafçıyı getirebilirsin.

Otopark

Ne yazık ki otoparkı yok ama Karacabey Hamamı’nın hemen yanında olduğu için son derece merkezi bir konumda.

Alkışlarımız

  • Kim bir konakta evlenmek istemez ki? İki katlı konak tarihi dokusuna el değmeden restore edildiği için bambaşka bir atmosfer sağlıyor.
  • Uygun fiyatlı bir yer.
  • Ferhunde Hanım Konağı Ankara Hamamönü bölgesinde açık alanı ile kır düğünü tadında hizmet veren mekanlar arasında şirin bir yer. İstersen diğer Ankara kır düğünü mekanlarına da göz gezdirip karşılaştırma yapabilirsin.
  • Şehir merkezinde çim alanlı bir bahçe bulmak çok zor, hele bir de tarihi dokusu varsa tadından yenmez!
  • Düğünden önce bir de kına patlatalım dersen, işte bu noktada tam bir profesyonel hizmet sunuyorlar. Birbirinden zengin kına paketleri insanda 40 gün 40 gece kına yapma isteği uyandırmıyor değil.
  • Otoparkı olmasa da Karacabey Hamamı’nın hemen yanında olması kolay bulunmasını sağlıyor. Yani, adres tarif ederken sorun yaşamayacaksın.
  • Gece boyu yanından ayrılmayacak bir dediğini iki etmeyecek sana özel bir organizasyon sorumlusu olması da önemli bir ayrıntı.
  • İstersen düğün çekimini Ferhunde Hanım Konağı tarihi atmosferinden yararlanarak yaptırman mümkün. 
  • Dışarıdan fotoğrafçı getirmeni kabul eden nadir mekanlardan.

Keşkelerimiz

  • Dışarıdan organizasyon firması getirme seçeneğin olsaydı daha esnek davranabilirdin.
  • Otoparkının olmaması da tercihini etkileyebilir, her ne kadar merkezi olsa da, aracıyla ulaşmak isteyecek misafirlerin için başka araç park alanları bulman gerekecek.

Daha büyük ve havalı bir yer istiyorsan tıkla:

Başkentliler Aşkına: En İyi 11 Ankara Düğün Salonu

Diğer organizasyonlar

Ferhunde Hanım Konağı, açılışlar, doğum günleri, baby shower, sünnet düğünü, mezuniyet törenleri gibi pek çok farklı organizasyonda da hizmet veriyor. Ancak asıl uzmanlık alanları kına ve sundukları kına paketleriyle insanın aklını başından alıyorlar.

Ferhunde Hanım Konağı kına paketleri

Ferhunde Hanım Konağı kına paketleri oldukça zengin. Gelin damat salıncağından tut da konuşma balonlarına, nedime bilekliklerine, özel koreografi ile gelin girişine kadar her şey düşünülmüş. İstersen misafirlerini gül suyu ve lokum ikramı ile karşılayabilir, anı defterine düşecekleri birkaç satır ile kına geceni ölümsüz kılabilirsin. Kına paketlerinde ayrıca volkan şov, ışıklı gelin yolu gibi görsel şovlar ve hatta Hint kınacısı bile sunuluyor. Bu paketlerle ilgili ayrıntılı bilgiyi iletişime geçtiğinde mekandan en güncel halleriyle alman mümkün. İşte sana harika bir video daha:

Ferhunde Hanım Konağı Ankara’da nerede?

Adres: Sakarya Mah. Talatpaşa Bulvarı Hamam Arkası Sok. No: 8 Hamamönü/Ankara

Benzer düğün mekanları

Benzer Mekanlar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası