maske kimsin sen neden yayından kaldırıldı / Maske Kimsin Sen? Yayından Kaldırılıyor İddiası – Kayıp Rıhtım

Maske Kimsin Sen Neden Yayından Kaldırıldı

maske kimsin sen neden yayından kaldırıldı

İddia: &#;Maske Kimsin Sen?&#; final yapacak

DUVAR - Resmi Gazete'de yay&#;mlanan 'medya faaliyetlerine yapt&#;r&#;m' genelgesinin, FOX TV'de yay&#;mlanan Maske Kimsin Sen'e yönelik oldu&#;u iddias&#;n&#;n ard&#;ndan program&#;n final yapaca&#;&#; öne sürüldü.

Tv'den Birsen Altunta&#;'&#;n haberine göre, Deniz Tansel Öngel’in sundu&#;u ve her yay&#;nda elenerek maskesini ç&#;karacak olan ünlü isimlerin büyük merak konusu oldu&#;u yar&#;&#;ma 9. bölümde final yapacak.

Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Do&#;u Demirkol'un dedektif olarak görev ald&#;&#;&#;  yar&#;&#;mayla ilgili Cumhurba&#;kan&#;n&#;n imzas&#;yla Resmi Gazete’de genelge yay&#;nlanm&#;&#; ve “Toplumun temel de&#;erlerine ayk&#;r&#; unsurlar ta&#;&#;d&#;&#;&#;” ve bunlar&#;n “y&#;k&#;c&#; etkileri”ni bertaraf etmek için gerekli ad&#;mlar&#;n at&#;laca&#;&#; belirtilmi&#;ti.

NE OLMU&#;TU?

Ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek &#;ark&#; söyledi&#;i ve jüri üyelerinin de yar&#;&#;mac&#;lar&#;n kim olduklar&#;n&#; bulmaya çal&#;&#;t&#;&#;&#; "Maske Kimsin Sen" yar&#;&#;mas&#;, sosyal medyada tart&#;&#;malara neden oldu. Yar&#;&#;mada sahne alan isimlerin kostümlerine tepki gösteren baz&#; sosyal medya kullan&#;c&#;lar&#;, "Maskekimsensen" ve "Foxtvhaddinibil" etiketi alt&#;nda binlerce payla&#;&#;m yapt&#;. 

Yar&#;&#;ma baz&#; kullan&#;c&#;lar taraf&#;ndan be&#;enilirken, bir kesim ise maskelerin paganizmi and&#;rd&#;&#;&#;n&#; öne sürdü. Yar&#;&#;man&#;n ekran ba&#;&#;ndaki çocuklar&#; olumsuz etkiledi&#;i de iddia edildi.

RTÜK &#;NCELEME BA&#;LATMI&#;TI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), FOX TV'de yay&#;nlanan 'Maske Kimsin Sen?' isimli program hakk&#;nda inceleme ba&#;lataca&#;&#; duyurdu. RTÜK Ba&#;kan Yard&#;mc&#;s&#; &#;brahim Uslu, bir sosyal medya kullan&#;c&#;s&#;na verdi&#;i yan&#;tta, program hakk&#;nda inceleme ba&#;lat&#;laca&#;&#;n&#; söylemi&#;ti.

Yakında FOX&#;ta! ✨" width="" height="" onload="Wpfcll.r(this,true);" data-wpfc-original-src="funduszeue.info#4_W4P4MXTxo?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Maske Kimsin Sen programının ilk bölümünü bir çok kitleye izleten Kanal D yönetimi toplumun hiç bir kitlesinden olumlu dönüş alamayınca daha yayınlamadan Maske Kimsin Sen&#;i yayınlamaktan vazgeçti.

Maske Kimsin Sen programı ne yazık ki ne eğitimli kitleden ne de eğitimsiz kitleden beğeni alamadı. Programın ilk bölümünü izleyen farklı kitlelerin ortak görüşü bu programın tutmayacağı ve sürükleyici bir yönünün olmadığı yönünde  oldu.

Maske Kimsin Sen Neden Başlamadı?

Yapımcı olarak Medyapım&#;a çok güvenen Kanal D&#;nin bir kez daha güveni boşa çıktı ayrıca; Maske Kimsin Sen programının yönetmenliğini Ebru Yalçın&#;ın, sunuculuğunu Tansel Öngel&#;in üstlenecekti. Maske Kimsin Sen programın ilk bölümü çekildikten sonra program ile ilgili yaşanan ümitsizlik nedeniyle alınan karardan vaz geçildiği  tahmin ediliyor.

Maske Kimsin Sen Neden Yayınlanmıyor?

Maske Kimsin Sen programı Kanal D tarafından beğenilmedi. Başka bir kanal veya dijital bir platform Maske Kimsin Sen programını yayına alabilir; ancak Kanal D ilk bölümünü ödediği diziyi yayınlamama kararından vazgeçmeyecek. Zaten Maske Kimsin Sen programı dijital platformlara uygun bir yapıya sahipti.

Maske Kimsin Sen programının de Fox TV ekranlarında yayınlanacağı açıklandı. Bakalım Fox Tv Maske Kimsin Sen&#;i hangi gün yayınlayacak?

maske kimsin sen programının yayından kaldırılması

  • gazetemagazin'in haberine göre fox tv'de yayınlanan 'maske kimsin sen?' adlı yarışma programının yayından kaldırılmasıdır. kulislerde programın 1 hafta sonra erken final yapacağı konuşulmakta.

    funduszeue.info&#x;asi-sicak-gelisme//

    erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de 'maske kimsin sen?' programına ilişkin genelge yayınlanmıştı.
    genelgede isim verilmeden programa yaptırım uygulanması çağrısında bulunulmuştu.

    funduszeue.info&#x;mtr/status/

    edit:

    haber linki:

    funduszeue.info&#x;yapiyor//?amp=1

  • yazıklar olsun, şu ülkede insanların kavga etmeden gülüp eğlenip şarkı söylemesini sindiremediler. kavga yok, gürültü yok, sapkınlık yok, ahlaksızlık ensest yok. yeni türkiye&#x;ye ters geldi tabii.

  • (bkz: eyy maske kimsin sen ya)

  • diktatör yok dersiniz soran olursa.

  • seyretmiyordum fakat sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla sevilen bir programdı. bu millet tarafından sevilen ne varsa silip atmaya, yok etmeye yemin etmişler sanki.

  • şaka gibi gerçekten, sözde plastik maskeden korkan bir neslimiz varmış ve bunu gören cumhurbaşkanlığı durur mu? yapıştırmış kararnameyi. bundan korkan yayıncı kanal da tırsmış erken final yapmış. çok şükür gençlik ve aile yapısı kurtulmuş.

  • bir insanın tek bildiği duygunun korku olması berbat bir deneyimdir eminim. dünyanın tepesine de çıksan, her şeyi kendi değerlerine saldırı olarak algılayacak kadar korkmak, karşı argüman olarak korkutarak baskılamaya çalışmak. korkunç bir yaşam. acınası.

  • fox format değiştirerek maskeli ünlülere gılışdar sövdürsün. o zaman kesin devam eder yarışma.

  • (bkz: türkiye'den siktir olup gitmek)

  • içinde şerefsiz yandaş barındırmadığı için kaldırılmıştır..

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası