range rover günlük kiralama / Land Rover Range Rover Evoque Kiralama, Land Rover Range Rover Evoque Araba Kiralama Fiyatları

Range Rover Günlük Kiralama

range rover günlük kiralama

Prestij Kiralık Ara&#;lar

Prestij Araç Filosu

Prestij araç filosundan herhangi bir araç kiralamak için minimum 25 yaşında olmak, en az 2 senedir ehliyet sahibi olmak ve 1 adet kredi kartına sahip olmak gerekir. yaş aralığında ve 2 yıl ehliyet sahibi olan kişiler Genç Sürücü ücreti ödeyerek Prestij grubundan araç kiralayabilirler. Kiralık araba fiyatları bazı koşullara veya sezonlara göre değişiklik gösterebildiğinden anlık olarak takip edilmelidir. Çeşitli durumlarda araç alternatifleri sunulabilmektedir.

Araç Filosu
  • BMW 2 Series
  • Ford Kuga
  • Opel Insignia
Kiralama Koşulları
  • Opel Insignia için minimum 27 yaş, geri kalan araçlar için ise minimum 25 yaşında olmak, 
  • Opel Insignia için en az 2; diğer araçlar için en az 3 senedir ehliyet sahibi olmak,
  • 1 adet kredi kartına sahip olmak gerekir.

Prestij araç filosunda yer alan kiralık araç fiyatları, değişiklik gösterebilmektedir. Prestij araçları daha uygun fiyatlara kiralamak için araç kiralama kampanyaları takip edilebilir.

Neden Prestijli Araç Tercih Etmelisiniz?

Avis'in Prestij araçları, birinci sınıf bir aracın sunduğu tüm özellikleri sunmaktadır. Prestij arabalar, teknolojik ve güvenlik özellikleri; ayrıca sahip oldukları aynı yüksek kaliteli malzemeler sayesinde lüks arabalarla benzerlik gösterir. Yani prestijli bir araba kiraladığınızda, daha uygun bir fiyata, lüks bir arabanın konforunu ve yüksek kalitesini elde edersiniz.

Seyahatleriniz için Avis’ten Prestij araç kiraladığınızda; daha ekonomik lüks bir araç kiralamanın yanında, geniş iç mekan ve yüksek kalitede ekipmanın yanında teknolojik donanımın da keyfini sürüyorsunuz!

Prestij Araç ve Konfor Araç Arasındaki Fark Nedir?

Prestij araçlar ve Konfor araçları karşılaştırdığınızda, Konfor araçlardan ayıran en önemli özelliklerinden birisi estetik amaçlı ilave edilmiş aksesuar ve teknolojileridir.

Prestij araç filomuzda, Konforlu araçlarda da bulunan sedan ve hatchback kasa araçlardan farklı olarak, SUV kasa tipi araçlar da bulunmaktadır. Yakıt tipleri dizel ve benzinli olan Prestij araçların, şanzımanları ise otomatiktir.

Bu segmentteki araçların sağladığı özellikler sayesinde, yolculuğu sırasında konforundan ödün vermediği gibi teknolojinin de getirdiği yenilikleri kullanmak isteyenler için vazgeçilmezdir. Gövde olarak konfor araçlardan daha yüksek ve geniş yapıya sahip prestijli araçlar, büyük araç severler için iyi bir seçenek haline geliyor. Prestij araçlar, Konfor araçlara göre içinde daha fazla yolcu barındırabiliyor.

Ekonomik birinci sınıf kalite, teknolojik donanım ve seyahat sırasında rahatlık sağlamak için hemen Avis’ten bir Prestij araç kiralayın!

Land Rover Range Rover Evoque Araç Kiralama

Land Rover Range Rover Evoque Hakkında Genel Bilgiler

İngiliz araç firması Land Rover tarafından yılında üretimine başlanan kompackt lüks crossover SUV model otomobildir. İlk olarak Ocak ’de Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştır. Araç konforu ve off-road özellikleri ile büyük övgüler almıştır.

Land Rover Range Rover Evoque Teknik Özellikleri

Land Rover Range Rover Evoque cc silindir hacmine sahiptir. Hp beygir gücüne sahip, maksimum torku Nm’dir. 9 ileri otomatik vites tipine sahip olan otomobilin yakıt türü dizeldir. Aracın şehir içi yakıt tüketimi km’de litre, ortalama yakıt tüketimi litredir. Aracın şehir içi yakıt tüketimi litre, şehir dışı yakıt tüketimi litredir. Ortalama yakıt tüketimi litredir. Araç km/s maksimum hıza ulaşmaktadır. 0’dan km’ye saniyede çıkan otomobilin yakıt deposu hacmi 68 litredir.

Land Rover Range Rover Evoque Öne Çıkan Özellikleri

Land Rover Range Rover Evoque ismini İsveç’in donmuş bir gölünden almaktadır. Otoriteler tarafından her yönüyle olumla karşılanan otomobil sınıfının en iyilerinden biri olarak gösterilmektedir. Her bir detayı ile sizi etkileyecek olan Land Rover Range Rover Evoque size her yolda yoldaşlık yapacak. Motor gücü, iş ve dış tasarımı ve teknolojik donanımı ile tam bir kusursuz.

Land Rover Range Rover Evoque Kiralama Koşulları

funduszeue.info üzerinden avantajlı bir şekilde araç kiralama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz mobil uygulamamız, isterseniz internet sitemiz üzerinden. funduszeue.info size en uygun aracı seçer ve karşınıza çıkarır. Kiraladığınız araçların fiyatları sezonlarına göre değişiklik gösterir. Firmalar sizden findeks notuz, yaşınız gibi bilgiler talep edecektir. Findeks notu ve araç kiralama yaşı firmaya göre değişiklik göstermektedir. Bilgi almak için tıklayınız.

Kiralık Range Rover Vogue TDV8
Kiralık Range Rover Vogue TDV8

  • Kategorisi

    Land Rover / Range Rover

  • Motor Hacmi(cc)

    cc

  • Satmayı Düşünür müsün?

    Evet

Müşterinin en az 5 yıllık ehliyete sahip olması, kendi adına kredi kartı olması ve 25 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Müşteri ödemeyi nakit, banka transferi veya kredi kartı ile yapılabilir. Müşteri tarafından ibraz edilen kredi kartından, kiralama bedeline ek olarak, kiralanacak araç grubuna göre TL ile TL arasında bir provizyon blokajı yapılacaktır.

  • Kategorisi

    Land Rover / Range Rover

  • Motor Hacmi(cc)

    cc

  • Satmayı Düşünür müsün?

    Evet

Müşterinin en az 5 yıllık ehliyete sahip olması, kendi adına kredi kartı olması ve 25 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Müşteri ödemeyi nakit, banka transferi veya kredi kartı ile yapılabilir. Müşteri tarafından ibraz edilen kredi kartından, kiralama bedeline ek olarak, kiralanacak araç grubuna göre TL ile TL arasında bir provizyon blokajı yapılacaktır.





s

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Range Rover

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Range Rover

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Range Rover

Sabiha Gökçen Araç Kiralama range rover oto kiralama hizmeti, lüks araçlarla konforlu yolculuğun ilk önemli adımıdır. Lüks ve aynı zamanda servet değerindeki araçları filosunda barındıran firmamız, online rezervasyon seçenekleriyle oto kiralama hizmeti vermektedir. Havalimanı kiralama seçenekleriyle, seyahatinize lüks araçlarla devam etme imkanı sunan şirketimiz, istediğiniz aracı adresinize gönderiyor.

 

 

Araç Tercihi

Tatil için veya seyahat için araç kiralamaya karar verdiyseniz, araca binecek kişi sayısına uygun aracı tercih etmelisiniz. Kişi sayısına uygun aracın tercih edilmesi, yolculuk esnasında problem yaşamanızı engelleyecektir.

 

 

Kullanım problemi yaşamayacağınız aracı seçmeniz, huzurlu bir tatilin ilk önemli adımıdır. Filomuzda yer alan tarzı araç seçeneklerinden istediğinizi kiralayabilirsiniz. Tercih ettiğiniz aracı firmamız istediğiniz adrese getirmektedir. İsterseniz aracı havalimanına getirebiliriz. Hizmette kaliteyi tercih eden firmamız, filosunu güncellemektedir.

 

 

Şehir dışında kırsal kesimde araç kullanacaksanız tabanı yüksek araçları tercih etmelisiniz. Tabanı alçak olan araçlar, kırsal kesimde kullanılamaz. Bu nedenle tabanı yüksek sabiha gökçen araç kiralama range rover tarzı araçları tercih edebilirsiniz. Bu araçlar hem kırsal kesimde, hem de şehir içinde problemsiz bir şekilde kullanılabilir.

 

 

Kiralama Esnasında Sözleşme İmzalanıyor

İstediğiniz aracı seçtikten sonra sıra sözleşmeye gelmektedir. Sözleşmede, aracı kiralayan kişinin kimlik bilgileri, aracı kullanacak kişilerin kimlik bilgileri, aracın kimlik bilgileri, kiralama süresi ve kiralama ücreti eksiksiz bir şekilde yazılmaktadır. Kiralama hizmetinde, günlük, aylık ve yıllık kategori değerlendirilmektedir. Süre uzadıkça indirim söz konusudur.

 

 

Sözleşme kurallarına uygun şekilde araç kullanılmalıdır. Sözleşmeye aykırı araç kullanıldığı zaman sözleşme feshedilmektedir. Aracı kiralayan kişi dışında kimse kullanamaz. Kullanacak kişi varsa, sözleşmeye eklenmelidir. Sözleşme tarihinden itibaren kira süresi başlamaktadır. Kira süresi bitmeden araç teslim edilmelidir. Hizmette kaliteyi tercih eden firmamız, sorunsuz kiralama hizmeti sunmaktadır.

 

 

7/24 Çözüm Üretiyoruz

Kiralanan aracın ticari amaçla kullanılması veya başka bir amaçla kullanılması, sözleşmenin feshedilmesine neden olacaktır. Çalınma, çekilme veya kaza gibi durumlarda firmamızı aramanız gerekir. Kaza veya arıza durumunda sizin için takviye araç temin edebiliriz.

 

 

Firmamız, aracın MTV, sigorta ve bakımlarından sorumludur. Kiralayan kişiler, trafik cezaları, gişe ve park ücretleri gibi masraflardan sorumludur. Kiraladığınız araçla, Türkiye sınırlarında istediğiniz gibi gezebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası