hangi saç modeli / Hangi Yüze Hangi Saç Modeli Gider? - Mahmure

Hangi Saç Modeli

hangi saç modeli

Ekran Görüntüleri

    Açıklama

    Bu uygulama erkeklerin saç stilleri içindir.
    Sizi gerçekten yakışan bir saç stili bulmak için bu stilleri kendi yüzünüzle birleştirin!

    Annual or Monthly subscription with 7-day free trial.
    — Subscription payments will be charged to your iTunes account at confirmation of your purchase and upon commencement of each renewal term. Subscription with a free trial period will automatically renew to a paid subscription. You can cancel your subscription or free trial in the iTunes settings at least hours before the end of the free trial period. The cancellation will take effect the day after the last day of the current subscription period and you will be downgraded to the free service.
    — Please note: any unused portion of a free trial period (if offered) will be forfeited when you purchase a premium subscription during the free trial period.
    — Terms of Use (EULA) and Privacy Policy: seafoodplus.info

    Enjoy!

    - New free hairstyles
    - Hairstyles updates on regular basis

    Enjoy

    Oylar ve Yorumlar

    .

    Pek işe yaramaz ayrıca hep kore saç modelleri

    Sadece kore saçı var

    Boşa indirme

    Full koreli saç modelleri

    Çok sikko bir program olmuş. Full kore saç stilleri var. Yarısından çoğu aynı

    Uniqo Lab. adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

    Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

    Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

    • Kimlik Tanıtıcılar
    • Tanılar

    Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

    Bilgi

    Sağlayıcı
    Uniqo Lab FZC

    Boyut
    95,8 MB

    Kategori
    Fotoğraf ve Video

    Uyumluluk
    iPhone
    iOS veya üst sürümünü gerektirir.
    iPad
    iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
    iPod touch
    iOS veya üst sürümünü gerektirir.
    Diller

    Türkçe, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Japonca, Tayca, Vietnamca, İngilizce

    Yaş Sınırı
    4+

    Telif Hakkı
    © Dmitry Firskin

    Fiyat
    Ücretsiz

    Uygulama İçi Satın Alımlar

    1. New awesome hairstyles₺89,99
    2. New hairstyles for you₺,99
    3. Reklamı gizle₺44,99

    Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

    Diğer Beğenebilecekleriniz

    Hangi Saç Stili Bana Yakışır?

    Hangi saç stili bana yakışır kadın kuaförlerinde veya buluşmalarda sıkça söz ettiğimiz stil ve bakım konularının önde gelen sorularındandır. Kendinize yakışan bir saç modeline sahip olmak, gününüzü gerçekten güzelleştirebilir, bunu hepimiz biliyoruz. Peki, saç modelini seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Çoğumuzun belki de hiç aklına gelmeyen bu sorunun cevabını yüz şekliniz, saç kesim tarzınız, doğal güzelliğinizi ortaya çıkaran saç modelleri hakkındaki bilginiz gibi bazı önemli noktalar oluşturuyor. Özellikle yüz şekliniz, ayna karşısında kendinizi yeniden keşfetmiş kadar güçlü hissettirecek bir saç modeline sahip olmanız hakkında ipuçları içeriyor olabilir. Yüz şekliniz hakkında kararsız mısınız? Gelin birlikte bu konuyu biraz açıklığa kavuşturalım.

    Temel Yüz Şekilleri

    Sahip olduğunuz yüz şeklini bulmak, ayna karşısındayken veya bir kuaför koltuğundayken sıkça aklınıza takılan ve bir o kadar da gizemini koruyan konulardan biridir. Yuvarlak mı, kare mi, oval mi? Özellikle yüze göre saç modelleri için bir karar vermeniz gerektiğinde karşınıza çıkan farklı seçenekler, yüzü şekliniz hakkında bir fikriniz yoksa zorlayıcı olabilir. Modelin yanı sıra aynı kuaför koltuğunda otururken yüze göre saç rengi belirlemeniz gerekebilir. Endişelenmeyin, yüz şekli konusundaki temel paradigmaları sizin için bir araya getirdik.

    Yuvarlak Yüz Şekli

    yuvarlak yüz şekilleriYuvarlak bir yüz hattı tipik olarak oldukça simetrik bir görünüme sahiptir. Yüzün şekli yaklaşık olarak aynı genişlik ve uzunlukta, çene hattı ise yuvarlak bir yapıdadır. Görünüşte dairesel olma eğiliminde olan ve büyük açı veya kenarlara sahip olmayan yuvarlak yüzlerde, elmacık kemikleri belirgin değildir.

    Yuvarlak yüz şekline sahip olan ünlüler: Chrissy Teigen, Ginnifer Goodwin, Chrissy Metz, Mila Kunis

    Kare Yüz Şekli

    Kare bir yüzün ayırt edici özelliğini çene çizgisi oluşturur. Alın ve elmacık kemikleri aynı genişlikte olmasına rağmen çene keskin açılara sahiptir. Görünüş olarak yuvarlak bir yüze benzese de daha belirgin ve geniş bir çene kare yüzü yuvarlak yüzden ayırır.

    Yuvarlak yüz şekline sahip olan ünlüler: Olivia Wilde, Lucy Liu, Cameron Diaz, Demi Lovato

    Elmas Yüz Şekli

    Elmas ve kalp şeklindeki yüzler bazen birbirine oldukça benziyor gibi görünse de elmas yüzlerin kendine has bazı özellikleri vardır. Elmas yüz şeklinde dar bir alın ve küçük bir çene bulunur. Elmacık kemikleri yüzün en geniş kısmı olarak öne çıkar, yanak bölgesinde oldukça dik bir konuma sahiptir. Alın ise kalp şekline sahip bir yüzden daha dardır.

    Elmas yüz şekline sahip ünlüler: Liz Hurley, Scarlett Johansson, Tyra Banks, Jennifer Lopez

    Kalp Yüz Şekli

    Kalp şeklindeki yüzler daha büyük ve geniş bir alına sahiptir. Yüz, alından çeneye doğru daha açılı hale gelir ve çene ucunda noktalanır. İnce bir çene hattına sahip bu yüz şeklinde alın, yüzün en geniş kısmını oluşturur.

    Kalp yüz şekline sahip ünlüler: Lili Reinhart, Kerry Washington, Ruby  Rose, Reese Witherspoon

    Oval/Uzun Yüz Şekli

    Oval veya uzun bir yüzün uzunluğu genişliğinden daha fazladır. Yani yüzünüzün alt yarısı üst kısmından daha uzun görünür. Alın yüzün en geniş kısmıdır, çene ve yanaklar ise yuvarlak ve yumuşak görünür. Oval/uzun yüz şekline sahip ünlüler: Kate Middleton, Julianne Moore, Jessica Alba, Olivia Munn

    Dikdörtgen Yüz Şekli

    Oval ve kare şeklindeki yüzün bir melezi olarak tanımlanabilecek dikdörtgen yüz şekli köşeli kenarlarıyla öne çıkar. Kare bir çene ve yüksek bir alın açısı bulunur. Dikdörtgen yüz şekline sahip ünlüler: Meryl Streep, Kim Kardashian, Courtney Cox, Liv Tyler

    Yüz Şekline Uygun Saç Modelleri ve Renkleri

    Çoğumuzun yüz şeklini belirlemeye çalışırken yaptığı en yaygın hata, yüzümüzün yalnızca yuvarlak olduğunu düşünmektir. Yüz şeklimizi çizmeye çalışsaydık muhtemelen yuvarlak veya oval bir çizim ortaya çıkacaktı, fakat bundan çok daha fazlası var. Doğru saç kesimi için yüz şekline karar verdikten sonra saç stiline ve kesimi belirlemek doğru bir yaklaşım olacaktır. Aynı şekilde doğru saç rengi, yüz şekli ve saç kesimi ile bağlantılıdır. O halde, yüz şeklinize karar verdiyseniz sıra ideal saç şeklinizi belirlemekte. Haydi başlayalım.

    Oval Yüze Göre Saç Modelleri

    oval yüz şekliOval yüzünüz için doğru saç modelini seçerken asıl amaç, yüzünüzü uzatmaktan kaçınmaktır. Omzunuzu süpüren ve yüzünüzü çevreleyecek küt modeller doğru bir seçim olabilir. Hacim eklemek için ince katmanlara sahip bir model, uzun saç seviyorsanız yandan kıvrıma sahip kaküller ile yüz şeklinizi koruyabilirsiniz. Saçınızı toplamak istediğinizde ise elmacık kemiklerini ortaya çıkaracak şekilde, saçınızın iki tarafını da kulağınızın arkasına sıkıştırmaktan çekinmeyin.

    Temel renklerle karıştırılmış yüksek ve düşük ışıklar içeren bir kesim için parlaklık verecek renkler, oval hatlarınızın ortaya çıkmasını kolaylaştırabilir.

    Yuvarlak Yüze Göre Saç Modelleri

    Yuvarlak yüz için saç modeli belirlerken asıl amaç, yüzü uzatmak ve daha oval görünmesini sağlamaktır. Bunu pratik şekilde yapmanın bir yolu, yüzünüzün bir tarafında küçük bir parça saç bırakmaktır. Yüzünüzü daha uzun hale getirmek için ise tepede bombe bırakarak toplamayı tercih edebilirsiniz.

    Orta kısımda şekillendirilmiş dip boyalı ve ombreli saçlar, yuvarlak şeklindeki yüzünüze doğal bir yansıma katabilir.

    Uzun Yüze Göre Saç Modelleri

    Uzun yüzlerde saç kesimine karar verirken asıl amaç, yüzü olduğundan daha geniş göstermektir. Bu amaca hizmet eden bukleler, uzun yüze sahipseniz vazgeçilmezleriniz arasında yer alabilir. Yassı dalgalar ve gevşek bukleler de aynı etkiyi yaratacaktır. Yüz hattınızın daha geniş görünmesi için buklelerin elmacık kemiğinizin çevresine yakın olmasına dikkat edin.

    Kare Yüze Göre Saç Modelleri

    Kare yüz için saç modeli seçerken güçlü çene çizgilerini yumuşatmayı tercih edebilirsiniz. Bunun için biraz kakül veya kısa perçemler çekici ve kullanışlı bir seçenektir. Saçınızı düz ve uzun bir şekle soktuktan sonra elmacık kemiklerinize çarpan perçemleri veya daha ince kakülleri ortaya çıkarmaktan çekinmeyin.

    Renk vurgusu söz konusu olduğunda üst kısımlara verilecek hafif renkler yüzü çevreleyerek ifadenize derinlik kazandırabilir.

    Üçgen Yüze Göre Saç Modelleri

    Elmas veya üçgen yüz şekilleri simetrik ve dengeli bir hatta sahip olduğundan asıl amaç, zarif görünümü ortaya çıkarmaktır. Elmacık kemiklerinizi uzun katmanlarla öne çıkarmak için uzun, yandan kıvrımlı kaküller tercih edebilir, kemik yapınızı vurgulamak için ise yüksek bir at kuyruğu yapmayı deneyebilirsiniz. Çok sert görünmekten kaçınmak için doğal gölgenizden daha açık bir ana renk seçimi yapabilir, kalın buklelere denk gelen vurguların yardımı ile hassas bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Erkeklerde Yüz Şekline Uygun Saç Modelleri

    erkekler için saç stilleriKadınlar için doğru saç modeli seçerken yüz şekli ve saç stilinin bütünleştirici etkisi, erkekler için de benzer bir strateji doğrultusunda işliyor. Yüz şeklinizi belirlemenin ve uygun bir saç modeli bulmanın güzel yanı, daha küçük boyutları abartırken daha büyük olanları gizleyebilmek, her ikisi için ise olumlu özellikleri kolaylıkla geliştirebilmektir. Hangi saç stili bana yakışır erkek giyimde olduğu kadar saç stillerinde de güçlü yönlerinizle oynamayı ve ideal modeli bulmayı kolay hale getirebilecek cevapları içerir.

    Oval yüz şekline sahipseniz modernize kesimler yapmak fazla deneysel olabilir. Bunun yerine tıraşlı modelleri veya geleneksel kısa kesimleri tercih edebilirsiniz. Kare yüz şeklinde ise hacimli bir görünüm saç için önemlidir. Uzun kullanmayı sevenler için hemen kulak altında biten uzunluklar da oldukça idealdir. Üçgen yüz şeklinde çeneyi ön plana çıkarmak amacıyla saçaklı ve hafif dalgalı bir saç modeli seçebilirsiniz. Favorilerde yer alacak ayrıntılar ise elmas yüz şekline sahip erkeklerde oldukça havalı bir görünüm oluşturacaktır. Bu noktada kulak üstüne düşen dağınık ve hacimli saçaklara yönelmekten çekinmeyin. Şeklin ve boyutun daha az ön planda olduğu modeller yuvarlak yüz şekilleri için uygun olacaktır. Yüzünüzü uzun tutmak için üst kısmı uzun, fakat yanları kısa olan modelleri tercih edebilirsiniz. Dikdörtgen yüzlerde amaç, yüzü göründüğünden daha uzun yapmamak üzerine olduğundan dengeli saç stillerini seçmek önemlidir.

    Beylerin Derdine Derman Oluyoruz! Yüz Tipinize Göre Size Yakışacak Saç Modelini Söylüyoruz!

    Haberler

    Yaşam

    Beylerin Derdine Derman Oluyoruz! Yüz Tipinize Göre Size Yakışacak Saç Modelini Söylüyoruz!

    Beyler! Saç stillerinizle çok daha erkeksi durabilir, yüzünüzün orantılı görünmesini sağlayabilirsiniz. Modaya ayak uyduracağım derken karizmanızı yerle bir etmeyin. Siz de kuaförünüze danışarak yüz tipinize uygun saç modellerini belirleyebilirsiniz.

    1. Oval Yüz tipi

    Bu yüz tipine sahip erkekler de kadınlar gibi oldukça şanslı.

    Bu yüz tipine sahip erkekler de kadınlar gibi oldukça şanslı.

    2. Yuvarlak yüz tipi

    Keskin açılara ve hacme sahip bir saç modeli seçmeye çalışın.

    Keskin açılara ve hacme sahip bir saç modeli seçmeye çalışın.

    Öne düşen saçlardan ve 3 numara saç kesiminden kaçının.

    Öne düşen saçlardan ve 3 numara saç kesiminden kaçının.

    3. Dikdörtgen yüz tipi

    Saçlarınızın yanını kısa, üstlerini hacimli tutmanız yüz şeklinizi orantılayacaktır.

    Saçlarınızın yanını kısa, üstlerini hacimli tutmanız yüz şeklinizi orantılayacaktır.

    4. Elmas yüz tipi

    Bu tip yüz şekilleri genellikle kenarlarda daha kısa ve üstte daha uzun saç ile en iyi orantıyı sağlamaktadır.

    Bu tip yüz şekilleri genellikle kenarlarda daha kısa ve üstte daha uzun saç ile en iyi orantıyı sağlamaktadır.

    5. Kalp yüz tipi

    Sizin için en doğru model orta veya daha uzun boydaki saç kesimleridir.

    Sizin için en doğru model orta veya daha uzun boydaki saç kesimleridir.

    6. Üçgen yüz tipi

    Dar alın ve geniş çene çizgisi nedeniyle, çok daha hacimli saçlar yüzünüzü orantılı gösterir.

    Dar alın ve geniş çene çizgisi nedeniyle, çok daha hacimli saçlar yüzünüzü orantılı gösterir.

    7. Kare yüz tipi

    7. Kare yüz tipi

    Siz de oval yüz tipine sahip olan erkekler kadar şanslısınız!

    Siz de oval yüz tipine sahip olan erkekler kadar şanslısınız!

    Kelebek şeklinde uzatılmış saç modeli ise tam size göre!

    Kelebek şeklinde uzatılmış saç modeli ise tam size göre!

    En şanslılar ise tabii ki saç derdi olmayanlardır. 😁

    Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir