muş total / “Avrupa’nın En İyi TOTAL İstasyonu” İstanbul’da! | OYAK

Muş Total

muş total

Muş (electoral district)

Muş is an electoral district of the Grand National Assembly of Turkey. It elects four members of parliament (deputies) to represent the province of the same name for a four-year term by the D'Hondt method, a party-list proportional representation system.

Members[edit]

Population reviews of each electoral district are conducted before each general election, which can lead to certain districts being granted a smaller or greater number of parliamentary seats. Muş's seat allocation has been remained unchanged at four seats since

General elections[edit]

[edit]

June [edit]

November [edit]

[edit]

Party Votes %
HDP Peoples' Democratic Party,%
AKP Justice and Development Party57, %
IYI Good Party7, %
MHP Nationalist Movement Party6, %
CHP Republican People's Party3, 2%
HÜDA-PAR Free Cause Party2, %
SP Felicity Party1, %
Other 1, %
Total,
Turnout
source: YSK

[edit]

[edit]

References[edit]

  1. ^Sırrı Sakik ran in as an independent candidate and joined the DTP afted being elected. Switched to the BDP after the DTP's closure. Ran as an independent candidate again in and rejointed the BDP afted being elected.
  2. ^Nuri Yaman ran in as an independent candidate and joined the DTP afted being elected. Switched to the BDP after the DTP's closure.
  3. ^Demir Çelik ran in as an independent candidate and joined the BDP afted being elected.
  4. ^[1] Electoral Commission
  5. ^DSP in is compared to CHP in , under whose list it ran that year
  6. ^ Iğdır kesin sonuçlar Yüksek Seçim Kurulu (in Turkish)[dead link]

38°59′N41°41′E / °N °E / ;

“Avrupa’nın En İyi TOTAL İstasyonu” İstanbul’da!

TotalEnergies tarafından gerçekleştirilen ve Avrupa’da 8 ülkeden 6 bin TOTAL istasyonunun değerlendirildiği TOP Star Challenge Yarışması’nda ‘TOTAL İstanbul Havalimanı’, Avrupa’nın En İyi TOTAL İstasyonu seçildi.

OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan Güzel Enerji’nin akaryakıt sektöründe hizmet veren markası TOTAL İstasyonları, kalite ve müşteri memnuniyeti önceliğinin meyvelerini toplamayı sürdürüyor. TotalEnergies tarafından gerçekleştirilen ve ‘Avrupa’nın En İyi TOTAL İstasyonu’nun belirlendiği TOP Star Challenge Yarışması’nda ‘TOTAL İstanbul Havalimanı’, Avrupa’nın en iyisi seçildi.

Sektörde müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile fark yaratan ‘TOTAL İstanbul Havalimanı’, TOP Star Challenge Yarışması’na katılan TOTAL istasyonları arasından birinci seçildi. En iyi istasyon olmayı sağlayan performans kriterlerinin değerlendirildiği yarışmada; hizmet ve ürün kalitesi, yenilikçilik, müşteri memnuniyeti ve sosyal sorumluluk yaklaşımı ile ön plana çıkan TOTAL İstanbul Havalimanı, 24 adet pompa adasıyla İstanbul Avrupa Yakası’ndaki TOTAL İstasyonları içerisinde en büyük istasyon olmasının yanı sıra günde 8 binin üzerinde araca ve 10 binin üzerinde misafire hizmet veriyor. Akaryakıt dışı faaliyetlerde de müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve deneyimlerini kaliteli hale getiren istasyon, farklı kategorilerde 2 binden fazla ürün çeşitliliğine sahip Cafe Bonjour market ve Bi Güzel Lezzetler konsepti, Gloria Jean’s kahve köşesi, ozon teknolojisiyle hijyen sağlanan tuvaletleri, işitme engelli misafirleri için sunduğu görüntülü çağrı merkezi hizmeti, dinlenme ve çalışma alanları ve kablosuz şarj noktalarıyla benzersiz bir yaşam alanı deneyimi sunuyor. Müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamada bir uğrak noktası haline gelen TOTAL İstanbul Havalimanı aynı zamanda yılında olan gizli müşteri puanı ve tam puan hijyen skoru ile en yüksek müşteri memnuniyetine sahip TOTAL İstasyonları arasında yer alıyor. İstasyon, yılında Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi alarak, çevre ve geri dönüşüm uygulamalarında da yüksek standartlar sunduğunu kanıtladı.

Tüm TOTAL İstasyonlarının öncelikli hedeflerinin, misafirlerinin bir yaşam alanından bekledikleri hizmetleri karşılamak olduğunu belirten Güzel Enerji Akaryakıt Genel Müdürü Tolga Işıltan “Avrupa birincisinin Türkiye’deki TOTAL İstasyonları arasından seçilmesi, ülkemiz açısından da gurur verici. TOTAL istasyonlarımızın; satış performansı, hijyen uygulamaları, yeme-içme alanları ve dezavantajlı bireylere sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile öne çıkmaları uluslararası seviyedeki hizmet kalitemizin göstergesi. TOP Star Challenge Yarışması’nda Avrupa’nın En İyi İstasyonu seçilen ‘TOTAL İstanbul Havalimanı’ istasyonumuz, geçen yıl ACI Europe'un raporuna göre 36 milyon bin yolcuya hizmet vererek Avrupa'nın en yoğun havalimanı olan İstanbul Havalimanı’na en yakın ve en büyük istasyonumuz. TOTAL İstanbul Havalimanı İstasyonu sadece akaryakıt alışverişi değil, misafirlerimizin yolculuklarında ihtiyaç duydukları tüm ürün ve hizmetlere de erişim olanağı sağlıyor” dedi.

TOTAL Yakıtmatik, M Oil İstasyonlarıyla artık tüm Türkiye’de hizmet veriyor

OYAK Grup Şirketleri bünyesinde hizmet veren, ülkemizin lider akaryakıt markalarından TOTAL İstasyonlarının ticari müşterilerine sunduğu filo akaryakıt yönetim sistemi TOTAL Yakıtmatik sınırlarını her geçen gün genişletiyor.

TOTAL İstasyonları tarafından hayata geçirilen ve filo müşterisine hizmet veren TOTAL Yakıtmatik Sistemi;işletmelerin araç filo yönetimlerini yeni teknoloji çözümleri ile birleştirerek, tüm işletmeler için maliyet kontrolü, raporlama ve takip konularında verimli bir süreç yönetimi sağlıyor.

Ticari büyüklüğü fark etmeksizin tüm şirketler tarafından akaryakıt giderlerini kontrol altına almak için tercih edilen TOTAL Yakıtmatik; filo akaryakıt tüketimini, kilometre takibi ve limit tanımlamaları yaparak etkin bir şekilde yönetmek amacıyla kullanılıyor.

TOTAL Yakıtmatik Sistemi’nden faydalanan şirketler, banka teminatı göstermeden sadece kredi kartı bilgilerini online yöntemle sisteme tanımlayarak şirket araçlarına akaryakıt alabiliyorlar.

Kredi kartıyla online başvuru yöntemini ’da devreye alarak sektörde bir ilke imza atan TOTAL İstasyonları, sadece tek bir banka kartı değil birden çok banka kartı üzerinden teminat kabul eden bir yapıyı da hayata geçirerek sektörde bir başka ilki daha gerçekleştirmiş oldu.

Mart ’de ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. unvanı altında birleşen TOTAL ve M Oil İstasyonları, şimdi filo yönetim sistemlerinde de güçlerini birleştiriyor. TOTAL, istasyonunda Yakıtmatik hizmetini aktif bir şekilde müşterilerin hizmetine sunmaya devam ederken; yılı içerisinde adet M Oil İstasyonunu da sisteme entegre ederek Yakıtmatik hizmeti alınabilen istasyon sayısını yılın ilk çeyreğinde %22 oranında arttırmayı başardı.

Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Ticari Satışlar Müdürü Eser Üzgören, TOTAL Yakıtmatik Sistemi ile ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: “Sektörde giderek artan bir ihtiyaç olan ve bu paralelde büyüyen filo satışlarında, pandeminin başladığı Mart itibarıyla yaşanan satış kayıpları, Nisan-Mayıs aylarında %50’ye ulaştı. Pandemi etkisi Mayıs ayı sonrası azalsa da yılı filo satışlarında bir önceki seneye göre düşüş kaçınılmaz oldu. Her ne kadar volüm ve marj kaybının yaşandığı bir yıl olsa da Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. olarak planlarımızı değiştirmeden ve motivasyonumuzu düşürmeden sürdürülebilir büyüme hedeflerimizi ve projelerimizi hayata geçirerek yola devam ettik. İlk olarak OYAK Grup Şirketlerini Yakıtmatik sistemimize dahil ederek OYAK sinerjisine katılmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadık. Bununla beraber, yılı yaz aylarından itibaren farklı alanlarda hayata geçirdiğimiz yenilikçi projelerle birlikte, kazandığımız yeni müşteri transferlerinin olumlu etkisiyle istasyonlarımıza giren müşteri sayımızı önceki yıla göre %12 oranında artırmayı başardık. Geçtiğimiz sene Ekim ayında başladığımız ‘M Oil İstasyonları Yakıtmatik Sistemi Entegrasyonu’projesini ise Şubat ’de tamamladık. Bu proje ile neredeyse tüm Türkiye’de Yakıtmatik hizmeti vermeye başlamış olmanın mutluğunu yaşıyoruz. yılında edindiğimiz tüm kazanımlarla, yılında yeni başarılara imza atmayı hedefliyoruz.”

TOTAL Yakıtmatik ile ilgili daha detaylı bilgi için: funduszeue.info

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran TOTAL İstasyonları, geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunuyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası