bilgiçler ereğli / Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli - Karamürsel

Bilgiçler Ereğli

bilgiçler ereğli

Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli

Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli, Kocaeli ilinin Karamürsel ilçesinde Restoran kategorisinde hizmet vermektedir.

KocaeliRestoran firmaları içinde en iyi işletmelerden birisi olan Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli, KaramürselRestoran firmaları olarak Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli ismi ile hizmet vermektedir. Karamürsel ilçesinde Restoran ihtiyacınız olduğunda Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli firmasında ulaşabilmek için gerekli olan telefon numarası, mail adresi, web sitesi, yol tarifi ve tüm iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. KaramürselBilgiçler Et - Köfte - Ereğli firması için yol tarifi alabileceğiniz Karamürsel ilçesinde ki Restoran firması olan Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli için işletmenin açılış ve kapanış saati gibi mesai saatlerini de sitemizden görüntüleyebilirsiniz.

Web sitemizden Karamürsel ilçesinde ki Restoran kategorisinde ki işletmelerin kurumsal bilgilerine ve iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda işletmelerin varsa Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi sosyal medya hesaplarına ve mail adreslerine de ulaşabilirsiniz. Kocaeli firma rehberi ve Karamürsel firma rehberi olarak web sitemize ücretsiz olarak firma bilgilerini ekleyerek firmanızın arama motorlarında bulunur olmasını sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman firma bilgilerini düzenleyebilir ve yayınlanmasını istemediğiniz anda da firma kaydınızı anında pasif yapabilirsiniz. Tamamen şeffaf ve şık tasarımı ile sitemize firma bilgilerinizi ekleyerek profesyoneller arasında yer alabilir ve işletmenizin popülerliğini artırabilirsiniz.

Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli için en çok aranan arama kelimelerinden bazıları şu şekildedir; Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli nerede, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli iletişim, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli telefon, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli hakkında, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli nasıl giderim, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli yol tarifi, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli mesai saati, KaramürselRestoran, KaramürselRestoran firmaları, Karamürsel Restoran iletişim, Karamürsel Restoran telefonu, Karamürsel Restoran nasıl giderim, KaramürselRestoran yol tarifi, Karamürsel Restoran sanal tur, Karamürsel Restoran tanıtımı, Karamürsel Restoran web sitesi, KaramürselRestoran mail adresi, KaramürselRestoran haberleri, KaramürselRestoran duyuruları, Karamürsel Restoran tanıtımı, Kocaeli Karamürsel Restoran firması ve Kocaeli Karamürsel Restoran telefonu kelimeleridir.

Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli hakkında kurumsal bilgiler ve iletişim bilgileri ile Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli firmasına ulaşmanız konusunda fayda sağlanması amaçlanmaktadır. Ereğli, Piyale Paşa Blv., Karamürsel/Kocaeli adresinde bulunan Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli firması Restoran konusunda beklentilerinizi karşılayacaktır. KocaeliKaramürselRestoran firmaları nerede, nasıl giderim, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli hakkında, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli haberleri, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli duyuruları, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli ilanları, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli fotoğrafları, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli sanal tur çekimleri, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli mesai saatleri, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli web sitesi, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli mail adresi, Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli tanıtımı gibi tüm başlıklara sitemizden ulaşabileceğiniz gibi daha fazla bilgi alabilmek için ise Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Restoran firması, Restoran firmaları, KaramürselRestoran telefonu, KaramürselRestoran adresi, KaramürselRestoran iletişim bilgisi, KaramürselRestoran işletmeleri gibi Karamürsel ilçesinde Restoran adına tüm ürün, hizmet ve içeriklere sitemizden ulaşabilirsiniz. Restoran sektöründe ki tüm gelişmeleri, haberleri, duyuru ve ilanları sitemizden takip edebilirsiniz. Aynı zamanda KocaeliRestoran firması tavsiyesi, Kocaeli da en yakın Restoran firmaları gibi aramalar da da en iyi sonuçları sunuyoruz.

Bilgiçler Et - Köfte - Ereğli, KocaeliKaramürselRestoran yol tarifi ile KocaeliKaramürsel da Restoran firmasına gitmek için konum tarifi alabilirsiniz. KaramürselRestoran için araba ile nasıl gidilir? Karamürsel da en yakın Restoran işletmesine yürüyerek nasıl gidilir? En yakın Restoran firması nerede? KaramürselRestoran tavsiyesi, Karamürsel da en iyi Restoran firması ve KaramürselRestoran mağazası hakkında gibi tüm bilgilere sitemizden kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

Kocaeli ili Karamürsel ilçesi için Restoran işletmesine gitmek için sitemizden yol tarifi alabileceğiniz gibi aynı zamanda da KaramürselRestoran firmaları hakkında tavsiye ve öneriler de alabilirsiniz. Karamürsel ilçesinde Restoran için varsa satın alma veya kiralama işlemlerini yapabilir, Karamürsel da Restoran için fiyat listesi ve fiyat teklifi için de sitemizden KaramürselRestoran firmalarına ulaşarak bilgi de alabilirsiniz.

Karamürsel şehir rehberi ile Karamürsel alışveriş merkezlerine, Karamürsel da gezilecek yerler ve şehrin en güzel mekanlarına, Karamürsel da ki tarihi ve turistik yerlere, Karamürsel da ki televizyon, radyo, dergi, kitap baskı, matbaa, imalat, satış ve pazarlama olmak üzere tüm işletme bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

İzmit-Karamürsel güzergahında yolculuk yaparken Bilgiçler’e uğramamış; o nefis köftelerin, ızgaraların tadına bakmamış kimse var mıdır? Peki, bir pazar sabahı güne muhteşem Bilgiçler kahvaltısıyla başlamamış; çeşit çeşit peynirler, zeytinler, reçeller ve mis gibi Bilgiçler sucuğu eşliğinde kahvaltı keyfi yapmamış kimse kalmış mıdır?

Karamürsel’in bir markası iken her geçen gün büyüyerek adını Kocaeli genelinde duyurmayı başaran, hatta ünü il sınırlarını aşan Bilgiçler; kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri hayvanlardan elde edilen et ve et ürünlerini en hijyenik, lezzetli ve güvenilir haliyle sofralarımıza taşıyor. Son zamanların en popüler lezzet duraklarından biri haline gelen Bilgiçler, her gün il içinden ve dışından yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

Kocaeli halkına, Karamürsel’in merkezindeki Bilgiçler Et Market’in yanı sıra Ereğli ve Başiskele’de bulunan iki restoranıyla hizmet veren Bilgiçler’in sahibi, Karamürselli üç erkek kardeş. Erkan Bilgiç, Erdin Bilgiç, Engin Bilgiç kardeşler; yılında devraldıkları kasap dükkanını her gün biraz daha geliştirerek, Kocaeli genelinde tanınan bir marka haline getirmeyi başardı. Dilerseniz gelin, Bilgiçler kardeşlerin başarı hikayesini dinlemeye en başından başlayalım.

 

 

BABA MESLEĞİ

Karamürsel’in Karapınar Köyü’nde, yılından beri baba mesleği olan besicilikle uğraşan Bilgiç kardeşlerin ticari hayatı, yılında devraldıkları kasap dükkanıyla yön değiştirmiş. Karamürsel merkezde hizmet veren Bilgiçler Et Market ile perakende et satışına başlayan üç kardeş, daha sonra kendi çiftliklerinde yetişen hayvanlardan elde etikleri etleri, son tüketiciye ulaştırmaya karar vermiş. Erkan Bey o süreci şu sözlerle anlatıyor: “ yılında devraldığımız Bilgiçler Et Market’te, kenti çiftliğimizde yetiştirdiğimiz etlerin perakende satışını yapmaya başladık. Bir süre sonra da bu etleri pişmiş olarak, en lezzetli haliyle Karamürselli hemşerilerimizle buluşturmaya karar verdik.

Bu amaçla kolları sıvadık; yılında Bilgiçler Et-Köfte-Izgara-Kasap ve Kahvaltı Salonu’nun ilk şubesini Ereğli’de, yılında da ikinci şubesini Başiskele’de hayata geçirdik. Şu anda ben restoranlarla, Erdin Bey Karamürsel’deki Bilgiç Et Market’le, Engin Bey de besi çiftliğimiz ve tedarik işleriyle ilgileniyor.”

 

 

KÖFTESİ MEŞHUR

Açıldığı ilk günden itibaren menüsündeki nefis lezzetler ve hizmet kalitesiyle müdavimlerinin sayısını her geçen gün artıran Bilgiçler Köfte ve Izgara Salonları damak tadına düşkün olanların vazgeçilmez mekanları arasına girdi.

Şüphesiz, bu ilginin en büyük nedenlerinden biri Bilgiçler’in dillere destan köftesi. Bilgiç ailesinin çiftliğinden gelen en kaliteli etlerle yapılan ve taze taze pişirilerek servis edilen bu nefis köfte, bir yiyenin bir daha vazgeçemediği türden. Yanındaki piyazla birlikte lezzeti daha da katmerlenen ve ünü çoktan il dışına taşan Bilgiçler köfte, gerçek bir lezzet şöleni isteyenlerin ilk tercihi.

Bilgiçler’de köftenin yanı sıra her damak tadına uygun farklı lezzetler de bulmak mümkün. Izgara et çeşitlerinden sucuğa, tavuktan tazecik salatalara, patates kızartmasından tatlı çeşitlerine kadar oldukça zengin bir menüye sahip olan Bilgiçler Et-Köfte ve Izgara Salonları, kahvaltısıyla da çok meşhur.

 

 

ZENGİN KAHVALTI

Her iki şubesinde özellikle hafta sonlarında yüzlerce kişiyi ağırlayan mekanda, isteğe göre serpme ya da tabakta kahvaltı servisi yapılıyor. Bilgiçler’in, Karamürsel’in yerli üreticilerinden temin ettiği doğal ve sağlıklı ürünler, tavşan kanı çayla birlikte tadına doyulmaz bir kahvaltı ziyafetine dönüşüyor.

Peynir ve zeytin çeşitleri, doğal bal ve reçeller, tahin-pekmez, sucuk, sosis, salam, sigara böreği, yumurta çeşitleri, söğüş domates-salatalık, su böreği ve diğer pek çok çeşitten oluşan kahvaltı, hem doyurucu hem de fiyatıyla her keseye uygun.

Ereğli ve Başiskele’deki salonlarında her gün il içinden ve dışından gelen yüzlerce kişiyi ağırlayan Bilgiçler, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Kapılarını haftanın her günü sabah ’de açan, gece ’e kadar güler yüzlü ve işinin uzmanı bir kadroyla hizmet veren Bilgiçler, müşteri portföyünü her geçen gün genişletiyor.

 

EKMEK KADAYIFI ÇOK İDDİALI

Erkan Bilgiç, Bilgiçler markasının başarısının ve ürünlerinin bu kadar çok rağbet görmesinin sebeplerini şu cümlelerle açıklıyor: “Bilgiçler olarak, ‘üreticiden tüketiciye’ mantığıyla hareket ediyor ve kalitemize çok güveniyoruz. Tüm şubelerimizde sadece kendi üretimimiz olan et ürünlerini kullanıyoruz. Etimiz çok sağlıklı ve lezzetli olduğu için menümüzdeki ürünler de çok beğeniliyor. Özellikle köftemiz ve sucuğumuz çok meşhur.

Bilgiçler Et-Köfte ve Izgara Salonlarında aynı zamanda kasap hizmeti de veriyoruz. Misafirlerimiz, diledikleri ürünü burada yiyebileceği gibi kiloyla alıp evlerinde de pişirebiliyor.” Bilgiçler’in sadece eti değil, diğer ürünleri de çok özel. Örneğin, yolu Bilgiçler’den geçen herkesin lezzetine hayran olduğu yoğurt, Adapazarı’nda özel olarak yaptırılıyor. Ekmek kadayıfı ve fırın sütlaç da mekanın etten sonra en iddialı olduğu çeşitlerin başında geliyor. Bilgiçler’de ayrıca, yine özel olarak yaptırılan triliçe ve peynir tatlısı da mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında.

 

 

ŞARKÜTERİ BÖLÜMÜ ÇOK BEĞENİLDİ

Et ürünleri konusunda olduğu gibi işletmecilik alanında da kendini ispatlayan Bilgiç kardeşlerin hedefi, büyümeye devam etmek. Bilgiçler bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, müşterilerden gelen talepleri de değerlendirerek yeniliklere imza atıyor.  Bilgiç kardeşler son olarak Başiskele’deki şubelerinde büyük bir şarküteri bölümü açtı. ‘Üreticiden Tüketiciye’ sloganıyla hizmet veren şarküteri bölümünde yörelerinden özel olarak getirtilen ürünleri bulmanız mümkün.

Peynir çeşitlerinden zeytin çeşitlerine, köy yumurtasından pekmeze her türlü ürünün satışa sunulduğu şarküteri bölümü ilk günden itibaren büyük ilgi görmeye başladı. Bilgiçler’de yemeğinizi yedikten sonra evinizin ihtiyacı olan ürünleri en doğal, en taze ve en lezzetli haliyle buradan satın alabilirsiniz.

Şube sayısını artırmak için çalışmalarına devam eden Erkan Bilgiç, Erdin Bilgiç ve Engin Bilgiç kardeşler bir sonraki şubeyi Körfez ya da Gebze civarında açmayı planlıyor. İzmit-Karamürsel güzergahında yolculuk yaparken Başiskele ya da Ereğli’de kısa bir mola vermeyi ihmal etmeyin; Bilgiçler’in nefis ızgaralarının ve muhteşem ekmek kadayıfının tadına bakmadan geçmeyin.

 

İLETİŞİM

Ereğli şubesi: Piyale Paşa Bulvarı,

Hüseyin Hoca Mahallesi, Karamürsel / Kocaeli

()

Başiskele şubesi:  Körfez Mahallesi, D Karayolu Cad., No: , Başiskele / Kocaeli

()

Karamürsel: 4 Temmuz Mah., İnönü Cad.,

No: 19, Karamürsel / Kocaeli

()

NASIL ARANDI: #Bilgiçler # ET # Köfte # Izgara # Kasap # Kahvaltı Salonları # Ereğli # Başiskele # şube # Yemek # lezzet # köfte # baba mesleği # kocaeli

Multinet Bilgiçler Et Kilo İle Köfte-kocaeli

Bilgiçler Et Kilo İle Köfte-kocaeli Multinet İletişim Bilgileri

Multinet Bilgiçler Et Kilo İle Köfte-kocaeli Geçen Yerler için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Multinet Bilgiçler Et Kilo İle Köfte-kocaeli Geçen Yerler ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Multinet Kocaeli Geçen Yerler

Adres Bilgisi : ereğli ışıklar mevki bilgiçler et köfte

İlçe-Semt / İl : KARAMÜRSEL / KOCAELİ

Çalışma Saatleri: -

Multinet Bilgiçler Et Kilo İle Köfte-kocaeli'nin adresiereğli ışıklar mevki bilgiçler et köfte'dir. Bilgiçler Et Kilo İle Köfte-kocaeli Kocaeli ilinin Karamürsel ilçesinde bulunmaktadır.Bilgiçler Et Kilo İle Köfte-kocaeli çalışma saatleri - arasındadır.

Bu sayfa 84 kez ziyaret edilmiştir.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir