ekranı kırık iphone 5s kaça satılır / 2. El iPhone 5S Sat - Apple iPhone 5S Alan Yerler | Easycep

Ekranı Kırık Iphone 5s Kaça Satılır

ekranı kırık iphone 5s kaça satılır

Ekranı Kırık iPhone Kaça Satılır

iPhone&#;lar akıllı telefona arenasına giriş yaptıkları ilk zamandan bu yana hep en pahalı cihazlar olmuşlardır. Bu nedenle ekranı kırılan ya da arızalanan iPhone&#;lar için tamir edilmek yerine satılma yoluna gidilmektedir. Ekranı kırık iPhone kaça satılır kullanıcılar tarafından merak edilen konular arasındadır.

Ekranı Kırık Iphone Kaça Satılır

iPhone&#;umu Kaça Alırsınız?

Ekranı kırık iPhone&#;u kimsenin almayacağını düşünebilirsiniz. Ancak durum her zaman böyle değildir. CepMarket gibi ekran değişimi yapan servisler kırık ekranlı iPhone&#;ları satın alarak bunları tamir edebilir.

Bu nedenle ekranı çizik, hasarlı, kırık ya da çatlamış iPhone&#;ları her zaman CepMarket gibi profesyonel servislere nakit karşılığında satabilirsiniz. CepMarket mağazamız cihazınızı satın alacak ve bunu yaparken ekran değişimi ücretini telefonun toplam değerinden düşecektir.

Telefonunuz ister ekranı kırık bir iPhone X, iPhone 7 ya da iPhone 5 olsun tüm iPhone modelleri mağazamız tarafından satın alınır ve size anında nakit ödeme yapılır. Eğer telefonda kronik herhangi bir sorun varsa bunu mağazamıza bildirmeyi unutmayınız.

Ekranı kırık iPhone kaça satılır öğrenmek için mağazamızla iletişime geçtiğiniz takdirde hızlıca yardım alabilirsiniz. Telefonunuzu ücretsiz olarak kargolayabilir veya doğrudan elden teslim etmeyi seçebilirsiniz. Mağazamıza uğramadan önce eğer varsa cihazınızın fatura ve belgelerini getirmeyi unutmayınız.

Ön Camı Kırık iPhone’a Asla Ekran Değişimi Yaptırmayın

iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

Cep telefonu tamir işlemlerimiz, tamir edilen parçaların kalitesi ve kullanılan yedek parçaların markası gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Güncel Fiyatlar

Iphone ekran değişimi için cihazlarımızı emanet ettiğimiz teknisyenlere ne kadar güvenebiliriz? Hangi Çeşit ekranı tercih etmeliyiz? Orijinal dedikleri ekranlar gerçekten de orijinal ekran mı? Bu konuların tümüne elimden geldiği kadarı ile açıklık getirmek istiyorum. Öncesinde Iphone cihazlarımızda kullanılan ekran çeşitlerine bir göz atalım.

iPhone Ekran

Hemen baştan uyaralım! Apple asla yedek parça satışı yapmaz. Bundan emin olabilirsiniz. Yetkili servisler dışında bulabileceğiniz iPhone ekran çeşitlerinin hiçbiri % orijinal değildir, olamaz. Bazı servislerde bu ekranların iyi kalitede olanlarını (bilerek ya da bilmeyerek) Orijinal iPhone ekran diyerek satmaya çalışabilirler. Ancak bu bilgi kesinlikle yanlıştır. Çünkü özel, yani yetkisiz teknik servisler hiç bir şekilde Apple&#;dan ekran ya da başka herhangi bir yedek parça tedarik edemezler. Tıpkı bizim servisimiz gibi.

1- Iphone Ekranı Oluşturan Katmanlar

a. Arka Işık (Backlight) :

En alt kısımda bulunan arka ışık ve onun içerisinde bulunan ışık perdeleri sayesinde ışık ekranın her bir köşesine eşit ve homojen bir şekilde dağılması sağlanır.

b. LCD Ekran:

LCD ekran bize görüntünün aktarıldığı kısım. Yani ekranın kendisidir. Bu bölüm kırıldığında geri kalan bölümlerin hiç biri işe yaramaz. Komple ekran değişimi gerekir. Dolayısıyla telefonun en değerli bölgesidir.

c. OCA:

Ekran ve ön cam arasında kimyasal bir tür yapışkandır. Ultra viole ışığa tabi tutulduğunda donarak berrak şeffaf bir hal alırlar. Bu madde sayesinde hem dokunmatik hassasiyeti artar hem de ekranı ekstra sağlamlık katar.

d. Polarizer

Gün ışığında da ekranı görebilmeniz için kullanılan bir katmandır.

e. Ön Cam

Parmağınızı temas ettiği, bütün bu katmanların en üstündeki parçadır. Orijinal ekranlarda Corning firmasına ait camlar kullanılır. Bu markanın ürettiği mukavemetli camlar, sonradan değiştirilenlere göre çok daha sağlamdır. Genellikle sadece bu kısım kırılır. Revizyon sırasında değiştirilir.

f. Plastik Çerçeve:

Çerçeve ekranın etrafını dolduran plastik parçadır. Bu parça sayesinde ekran kasaya oturur. Ekran yenileme esnasında değişen diğer parça da budur.

2- iPhone Ekran Revizyonu Nasıl Yapılır?

Ön camları kırılmış, fakat LCD ekranı sağlam kalmış olan iPhone ekranlar yenilenerek tekrar kullanılabilir hale getirilebilirler. Bu işlem için öncelikle kırık olan ön camın ısıtılarak Lcd den ayırılması gerekir. Ancak bu işlem çok hassas ve profesyonel cihazlar yardımı ile yapılabilmektedir. Ardından LCD özel kimyasallar yardımıyla temizlenir. Ardından ekran üzerine OCA ve onun da üstüne ön cam yerleştirilerek preslenir. Son olarak vakum makinasında cam ile LCD arasında kalan son baloncuklar emilir.

3- Neden Revizyon Yaptırmalıyız?

Ekranların genellikle sadece ön camı kırılır. Kırıldığında ise tek başına değişimi mümkün olması nedeniyle maliyeti oldukça düşürür. Iphone ekran camlarında herhangi bir elektronik bileşen bulunmamaktadır. Bu sebeple tercih edilmesi gereken öncelikli yöntem bu olmalıdır.

Camı değişen ekranlarda Corning Gorilla Glass cam tedarik edilemeyeceği için normal bir cam kullanılır. Görüntü olarak fak edilemez ancak orijinal iPhone ekrana göre daha dayanıksız olurlar. Orijinal iPhone ekran ile Revize iPhone ekran arasındaki tek fark budur. Bu yazımızda konu ile ilgili biraz daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Yenilenmiş olan bu ekranlar, Apple teknisyenlerinin kullandığı orijinal ekranlar kadar kalitelidir. LCD orijinal olacağı için görüntü netliği, renklerin canlılığı ve dokunmatik hassasiyeti orijinal iphone ekran ile birebir aynıdır. Doğal olarak fiyatı da farklı olur.

4- Kaç Çeşit iPhone Ekran Bulunur?

Servislerde kullanılan 3 çeşit ekran bulunur. Bunlar şöyledir,

a. Orijinal iPhone Ekran

Yalnızca Apple tarafından iPhone&#;unuza takılır. Yedek parça olarak tedarik edilemezler.

b. Yan sanayi iPhone ekran

Ucuz ve kalitesiz yan sanayi ekranlar olduğu gibi çok kaliteli hatta orijinale yakın yan sanayi ekranlar da mevcuttur. Ancak ne olursa olsun mutlaka performans farkı olur. Dokunmatiğin akışkanlığı ve renklerin canlılığında bazı farklar olabilir. A Kalite iPhone ekranlarda bu fark, genellikle fark edilemeyecek kadar azdır.

c. Yenilenmiş, Revize iPhone Ekran

Yukarıda bahsettiğimiz gibi ön camı ve plastik çerçevesi değişerek yenilenmiş ekranlardır. LCD orijinal olduğu için bu ekranların görüntü olarak Apple&#;ın sattıklarından hiç bir farkı yoktur. Sadece ön cam orijinaline göre biraz daha kırılgan olur. Bu ekranlara aynı zamanda &#;yenilenmiş çıkma ekran&#; da denilebilir.

5- Orijinal Iphone Ekran, Yan Sanayi Ekrandan Nasıl Ayırt Edilir?

İyi bir kullanıcı ilk bakışta bunu anlayabilir. Değilseniz anlamanın en kolay yolu, aynı modelin bir diğeriyle kıyaslama yapmaktır. Iphone Ekran açıkken renklerin doygunluğunu ve dokunmatik akışkanlığını kontrol edebilirsiniz. Ekran kapalıyken de kıyaslamanız gereken siyahlık tonudur. Gerçek orijinal ekran koyu siyah olur. Yan sanayilerde ise grimsi bir ton ile karşılaşırsınız.

Ekran takılmadan önce bakabilme şansınız olursa flex kabloları kontrol edin. Apple logosu görürseniz ekran büyük ihtimalle orijinal demektir.

funduszeue.info

Apple resmi ekran fiyatlarını burada bulabilirsiniz. Biz funduszeue.info olarak talebinize göre Revizyon ya da Yan Sanayi iPhone ekran kullanıyoruz. Yan sanayi veya orijinal iPhone ekranlarına ait güncel fiyatlar için lütfen aramaktan çekinmeyiniz.

iphone ekran

İstanbul içi yerinde servis ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz. Referans için Google&#;da hakkımızda yapılan yorumlara buradan göz atabilirsiniz.

Bu girdi Genel’ te gönderildi. kalıcı linki yer imlerine ekleyin.

iPhone 5s

Akıllı telefonların değerleri, yıllar geçtikçe ve yeni modeller piyasaya sürülmeye devam edildikçe düşüşe geçiyor. funduszeue.info üzerinden satışını yapmak istediğiniz telefon modeli iPhone 5s ise tek yapmanız gereken, marka ve model işaretlemesi gerçekleştirmektir. Bu sayede cihazınızın güncel değerini EasyCep aracılığıyla, cihazınızda kırık veya ekran ile ilgili sorun olup olmama durumuna göre öğrenmeniz mümkün olacaktır. Cep telefonu fiyatları birbirinden farklı incelemelerle birlikte değerlendirilebildiği için, cihazın incelenmesi ve özel olarak teklif alınabilmesi için, güvenilir platformların kullanımı gerekiyor.

iPhone 5s Alan Yerler

Telefon alım satımıyla ilgili tecrübeye sahip büyük bir ekibin çalıştığı internet sitesinde mobil cihazlardan veya bilgisayardan giriş yapabilirsiniz. Easycep iPhone 5s cep telefonu için tüm müşterilerin teklif alması için uygun olan yeni siteyi kullanabilir ve fiyatları değerlendirebilirsiniz. Fiyat belirleme işlemleriyle ilgili bozukluk ve çizik yoğunluğuyla ilgili işaretlemeler, cihazın değerinde farklılık oluşmasına neden oluyor. Aşağıda istenen tüm bilgileri doğru bir şekilde girdiğinizde, cihazınız için teklif verilecektir;

  • Hafıza
  • Cihazınız açılıyor mu?
  • Kozmetik durumu
  • Kamera durumu
  • Parmak izi çalışıyor mu?
  • Ekran durumu

İPhone 5s Satmak İstiyorum

EasyCep İPhone 5s cep telefonu satışının yapıldığı ve müşteriler tarafından bu türdeki cihazın siteye satılmak istenmesi durumunda, alınması mümkün olan özel bir hizmet veriliyor. Mobil cihazın teknik özellikleriyle ilgili şu detaylar belirlenmiş durumdadır;

  • Ekran boyutu: İnç
  • Dahili depolama: 32 GB
  • RAM: 1 GB
  • Tek hatlı
  • Batarya kapasitesi: mAh
  • CPU: GHz

iPhone 5s Alım Satım

İnternetten alışveriş için kurulan ve telefonunu satarken, güvenli şirket yapısından yararlanmak isteyen kişilere hizmet veriliyor. Telefon alım satımında tecrübeye sahip olunması, yıllardır bu piyasada faaliyet gösterilmesi nedeniyle, iPhone 5s ve diğer modellerde çok yüksek teklif verilmesini sağlıyor.

Sizden cep telefonunuzu alan EasyCep şirketi tarafından cihaz üzerinde birbirinden farklı testler gerçekleştirilecek ve kalitesi arttırılarak, tekrar satışa sunulması gerekecektir. Cihazınızı şuan ki değeriyle ne kadar olduğuyla ilgili bilgi edinmek için, funduszeue.info internet sitesini kullanabilirsiniz. Bu sayede üyelik gereksinimi olmaksızın, cihaz modelini belirterek teklif alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası