bt1209 philips yorumlar / Beardtrimmer series Sakal düzeltici BT/15 | Philips

Bt1209 Philips Yorumlar

bt1209 philips yorumlar

Philips BT/15 Sakal Düzeltici BT/15

Sakal düzeltmek, zahmetli ve zor bir iş gibi gözükse de bir sakal düzeltici kullanarak bunu yapmak oldukça kolaydır. Gündelik hayatta yüz bakımı için sakal düzelticiye ihtiyaç duyulur. Kullanışlı tasarımı ve hafif yapısıyla Philips BT/15 USB şarjlı seyahat sakal düzeltici müşterilerin beğenisini toplar. Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde kaliteli bir tıraş keyfi sunar. Bıçakları kendiliğinden bilenir. 1 tane sakal ve 1 tane kirli sakal tarağı mevcuttur. Bıçakların uçları, cildinizi tahriş etmemesi için yuvarlak olarak özel bir biçimde tasarlanır. Saçınızı ve sakallarınızı kolay bir şekilde tıraş edebilirsiniz. BT/15 modelinin fırçası sayesinde cihazı ıslatmanıza gerek kalmadan kuru bir biçimde temizleyebilirsiniz. Ürün kablosuz kullanıma uygundur. Şarj ettikten sonra kullanmak konforludur. Kuru kullanım için dizayn edilir.

  • Şarjlı kullanım
  • Paslanmaz çelik bıçaklar
  • Kolay temizleme

İlgi Çekici Philips BT/15 Sakal Düzeltici Özellikleri

İlgi Çekici Philips BT/15 Sakal Düzeltici Özellikleri

Philips BT/15 sakal düzeltici herhangi bir mikro USB kablosu ile kolayca şarj edilebilir. Şarj süresi 8 saattir ve 30 dakika kullanım süresi bulunur. Ürün, şarj kablosu ile birlikte gelir. Herhangi bir USB adaptörüne bağlayarak veya bilgisayarınıza takarak şarj edebilirsiniz. Adaptör ürüne dahil değildir. Uzun sakalı düzeltmek için 5 mm’lik tarağı kullanmanız önerilir. Kirli sakal görünümünü beğeniyorsanız ve bunu yüzünüzde görmek isterseniz 1 mm’lik tarağı kullanabilirsiniz. Sıfır düzeltme için ürünü taraksız kullanmanız mümkündür. Düzeltici, ulaşılması zor alanlara rahatlıkla erişebilmeniz için tasarlanır. Temizliğini yapmak için bir adet fırçası bulunur. Yağa gerek kalmadan temizliğini yapabilirsiniz. Cihazınızı şarj ederken göstergesinde yeşil ışık yanar. Bu sayede şarj olduğunu anlarsınız. Açma/kapama düğmesinin orada bulunan seyahat kilidi sayesinde cihazınız yanlışlıkla açılmaz. Hafifliği sayesinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Philips BT/15 Sakal Düzeltici Avantajları

Philips BT/15 Sakal Düzeltici Avantajları

BT/15 Philips sakalınıza istediğiniz şekli verebilmek üzere tasarlanır. Her yere götürebileceğiniz kolaylıktadır. Kablosuz olarak kullanılabilmesi sayesinde yakınlarda priz aramanıza gerek kalmaz. Herhangi bir mikro USB kullanarak şarj edebilirsiniz. Şarj olurken göstergesinde yeşil ışık yanar. Şarj ettikten sonra 30 dakika kullanım süresi sayesinde tıraşınızı rahatlıkla olabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ile kullanması oldukça rahattır. Bıçakları, cildinizi pürüzsüz yapacak şekilde tasarlanır. Yüzünüzü tahriş etmez. Ensenizi de rahatlıkla tıraş etmenizi sağlar. Seyahat kilidi cihazı istenmeyen durumlarda açmanızı önler. Ürünün kendi tarakları sayesinde istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Uzun sakalınızı düzeltmek için taraklardan yardım alabilirsiniz. Dilerseniz kirli sakal görünümü de vermenizi sağlar. Hiç tarak kullanmadan pürüzsüz bir cilde de erişebilirsiniz. Düzeltici, ulaşılması zor alanları oldukça rahat bir şekilde düzeltebilmeniz için özel olarak dizayn edilir.

Philips BT/15 Yorumları ve Fiyatı

Philips BT/15 Yorumları ve Fiyatı

Philips BT/15 sakal düzeltici fiyatı, ürünün tüm özellikleri esas alınarak belirlenir. Dikkat çekici özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkar. Ürünle birlikte gelen tarakları istediğiniz sakal boyutuna göre kullanabilirsiniz. Sahip olacağınız bu kullanışlı ürün, gündelik yaşantınızda tıraş deneyiminizi rahat ve kolay bir seviyeye çıkarmayı amaçlar. Sade tasarımı sayesinde kullanması oldukça kolaydır. Elinizden kaymayacak şekilde tasarlanır. Çıkabilen başlığı ve fırçası sayesinde ürünü temizlemek oldukça rahattır. Yağlamaya gerek kalmadan temizleyebilirsiniz. Bıçakları çalışırken birbirine değer, böylece kendilerini keskinleştirir. Her seferinde düzelticinizi ilk defa kullanıyormuş gibi hissedersiniz. Evinizde ya da seyahate çıkarken yanınıza aldığınızda üstünde bulunan seyahat kilidi sayesinde istenmeyen anlarda cihazın açılmasını önleyebilirsiniz. Philips BT/15 yorumlarına istediğiniz zaman bakabilir, ürün hakkındaki değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlar ile hemen Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.

Philips BT Tıraş Makinesi Yorumları


(Philips BT Tıraş Makinesi)

Bir Yıldız

Hepsiburada aracılığıyla

Ürün tam bir rezalet. Her tıraşta yüzümü ısırıp kanatıyor. Daha önce sinbo , cvs kullandim bir kere bile ısırmamıştı. Bu ürünu önermiyorum

Tayyip Eriş

çayan çayo

N11 aracılığıyla

evet ürün güzel kaliteli çok beğendim tavsiye ederim sadece ses biraz fazla

n**************i

Başarılı

N11 aracılığıyla

Ürün pratik kullanım için gayet başarılı. Özellikle sakalınıza şekil vermek istiyorsanız hiç düşünmeden alın.

n**************i

Fiyat / Performans Ürünü

N11 aracılığıyla

yılında almış olduğum Philips marka traş makinasını hala kullanabildiğimi düşünürsek, 12 yıl için bu fiyatlar çok çok iyi İlk kullanımda gayet memnun kaldım. %90 oranında iyi traş sağlıyor.

n**************i

orjinal ve sorunsuz

N11 aracılığıyla

makine kesimi güzel şarj süresi çok iyi uzun yıllar kullanılacak ürün

n**************i

Güzel

N11 aracılığıyla

Kirli sakal bırakanlar için ideal bana uzun yıllar gider diye düşünüyorum. Komple suya tutulamıyor, sadece başlık çıkartılıp yıkanabiliyor. Uzunluk ayarı olması iyi birden fazla başlıkla uğraşmıyorsun. Teşekkürler Evimponçik mağazası.

n**************i

Philips BT/15 Usb Şarjlı Seyahat Sakal Düzeltici

Dayanıklı ve tutarlı performans Kendiliğinden bilenen paslanmaz çelik bıçaklar • Paslanmaz çelik bıçaklar • 30 dakika kablosuz kullanım/8 saat şarj • USB şarjı • 2 sakal ve kirli sakal tarağı • Uzun süreli keskinlik için Paslanmaz Çelik Bıçaklar Her seferinde mükemmel ve koruyucu düzeltme işlemi. Sakal düzelticinin çelik bıçakları birbirine hafifçe sürterek daha keskin hale gelir. Böylelikle ilk günkü gibi ekstra keskin ve etkili kalırlar. • 8 saat şarj sonrasında 30 dakikaya kadar kablosuz kullanım 30 dk kablosuz kullanım için düzelticinizi USB kablosuyla 8 saat şarj edin. • Rahat kullanım için USB ile şarj Bu sakal düzeltici, bilgisayarınız veya herhangi bir USB adaptörüyle daha esnek şarj için bir USB kablosuyla birlikte gelir. Adaptör dahil değildir (Philips HQ80 adaptör önerilir). • 5 mm uzun sakalı, 3 günlük kısa kirli sakalı veya sıfır tıraş görünümünü seçin Uzun sakalınızı düzeltmek için 5 mm'lik tarağı, 3 günlük kirli sakal görünümü yaratmak için 1 mm'lik tarağı kullanın veya sıfır düzeltme için düzelticinizi taraksız kullanın. • Cihazın üzerindeki ışık, pilin şarj olduğunu gösterir Bu düzeltici, cihazınızın şarj edilmekte olduğunu gösteren yeşil ışıklı bir pil şarj göstergesine sahiptir. • Pürüzsüz bir cilt için cilt dostu bıçaklar Bıçaklar çizik ve tahrişi önlemek için cilde dost, yuvarlatılmış uçlara sahiptir. • Seyahat kilidi, düzelticinin yanlışlıkla çalıştırılmasını önler Açma/kapama düğmesinin üzerindeki seyahat kilidi, cihazın yanlışlıkla açılmasını önler. • Kolay temizleme için çıkarılabilir başlık Kolay kuru temizleme için başlığı çıkarıp verilen fırçayı kullanarak cihazdaki tüyleri süpürün. Yağlama gerekmez. • Kolay tutuş için ergonomik tasarım Tutması ve kullanması kolay olan ürün. Ulaşılması zor alanları daha kolay düzeltmenizde yardımcı olmak için tasarlanmıştır. • 2 yıl garantili, tüm gerilim değerlerine uygun, yağlama gerekmez Bu Philips düzelticide 2 yıllık garanti sunuyoruz: Bakım ürünlerimiz uzun ömürlü olması için tasarlanmıştır. Yağlama gerektirmez ve dünyanın her yerindeki gerilim değerleriyle uyumludur. Önemli özellikler • Hassasiyet (adım aralığı) 1 mm • Kesici ünite Paslanmaz çelik bıçaklar • Çalışma süresi 30 dakika • Temizleme Fırçayla kuru temizleme Teknik spesifikasyonlar • Kesme sistemi Hassasiyet (adım aralığı) 1 mm Kesici genişliği 32 mm Kesici ünite Paslanmaz çelik bıçaklar Çizilmez dişler Daha fazla konfor için • Kolay kullanım Ekran Şarj göstergesi Temizleme Fırçayla kuru temizleme Çalışma Kablosuz kullanım Seyahat kilidi Evet • Tasarım Gövde Ergonomik Kolay Tutuş • Aksesuarlar Tarak o 1 kirli sakal tarağı (1 mm) o 1 sakal tarağı (5 mm) Bakım Temizleme fırçası • Güç Çalışma süresi 30 dakika Şarj o USB şarjı o 8 saatte tam şarj Pil Tipi NiMH Otomatik voltaj V Adaptör İçermez • Hizmet 2 yıl garanti Evet Yağlamak gerekmez Evet

Philips BT/15 Çok Amaçlı Tıraş Makinesi Özellikleri

GENEL ÖZELLİKLER

  • Cihaz Tipi Çok Amaçlı Tıraş Makinesi
  • Kullanım Alanları Sakal Kısaltma Ense Traşı
  • Kullanım Şekli Kablosuz

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Pil Tipi Ni-MH
  • Çalışma Süresi 30 dk
  • Tam Şarj Süresi dk
  • Şarj GöstergesiVar
  • Şarj Tipi Usb

TASARIM/AKSESUAR

  • Başlık Tipleri Ana Başlık
  • Tarak Tipleri 2 Adet Sakal Tarağı
  • Renk Seçenekleri Siyah

DÖKUMAN

  • KılavuzPhilips BT/15 Çok Amaçlı Tıraş Makinesi Kılavuz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası