bayburt sivas otobüs bileti / Yeni As Bayburt Turizm Sivas Telefon Numaraları | TürkiyeOtobüsFirmaları.com

Bayburt Sivas Otobüs Bileti

bayburt sivas otobüs bileti

  Kullanım Koşulları

Bayburt Otobüs Bileti

Bayburt Otobüs Bileti

Bayburt Otobüs Bileti Fiyatları

Yolunuz Bayburt’a düştüyse artık nasıl gideceğim, neye bineceğim ya da Bayburt otobüs bileti almak için hangi otobüs firmasını tercih etmeliyim gibi sorular kafanızı kurcalamamalı. Zira yılların tecrübesi ve güvencesi ile Metro Turizm, gün geçtikçe genişleyen yolculuk ağı ile sizlere en konforlu otobüs yolculuğunu sunmaktan büyük bir onur duyar.

Yolcum nerede uygulaması sayesinde yolcunuzun konumunu takip sistemi ile inceleyebilir ve online takip oluşturabilirsiniz. Her geçen gün otobüs donanımı ve konforu konusunda zenginleşen Metro Turizm;  Metro suit, Class, Euro, rent, mini, free gibi tam randımanlı otobüs filolarıyla hizmetinizde.

Bayburt kenti; Bayburt Kalesi, Masal köyü, Dede Korkut Türbesi gibi mistik yapıları ile ülkemizde yer alan en gezilesi şehirlerdendir. Doğayla özdeş bozulmamış otantik özelliklere sahip olan bu şehir, önemli ören yerlerinden biri olan Sırakaya Kalesi ile sizleri bekliyor. Korgan köprüsü, Çımağı Mağarası, Yakutiye camii, Bakı müzesi, gibi özel mimarilerle donanmış mevkileri de şehrin büyülü simgelerindendir. Kop Şehitliği ise, doğal yoldan oluşmuş olan kültür miraslarımızdandır. Özel lezzetlerden; Galagoş, lor dolması, Bayburt köftesi, ekşi lahana, kefenli kebap, alabalık, balık çorbası, sütlü kaygana, papara ya da ciğerli pilav gibi lezzetler, yörenin vazgeçilmez ünlü lezzetlerindendir.

Bayburt Otobüs Bileti Hakkında

Metro Turizm'in sunduğu Bayburt otobüs bileti fiyatlarını öğrenmek için web sitemizdeki iletişim numaralarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede, gideceğiniz yer ile ilgili olarak tüm fiyat listelerine kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun yanı sıra Whatsapp destek hattını kullanarak, 0505 182  34 55, Metro Turizm otobüs biletleri ile ilgili her türlü desteği alabilirsiniz. Üstelik Metro Üni ve Metro Passenger kartı çıkarttığınız da size özel puan sitemi sayesinde yolculuk ettikçe puan kazanarak avantajlı yolculuklar yapabilirsiniz.

Bayburt Otobüs Bileti Satış Noktaları

Metro turizm sayesinde, Türkiye’nin her yerine gitmek, hatta oturduğunuz yerden Bayburt otobüs bileti almak artık çok kolay. Bilgisayarınızın başına geçerek online bilet uygulamasına girmeniz ve nereden nereye gitmek istediğinizi işaretlemeniz yeterli. Gidiş tarihini tıkladıktan sonra listeleye basarak cip, süit ya da class standartlarındaki otobüs özelliklerini görebilir, nereden saat kaçta bineceğinizi ve boş koltuklarını görerek koltuk tipini ve koltuk numarasını seçebilirsiniz. İşte online bilet alış verişi bu kadar kolay. Hatta bu işlemi bilgisayarınızın başında olmadan, telefonlarınıza (İOS – Android) uygulamalarını indirerek de gerçekleştirebilirsiniz

Ayrıca, Metro Turizm satış ofislerinin yerini öğrenmek de çok kolay! Ofislerin konumunu görmek için Web sitemize bulunduğunuz her yerden girebilir ya da 0850 222 34 55 nolu telefon hattından konu ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Araklı - Bayburt Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Kaptan şoför ile sohbet edin. Genellikle varış noktanız hakkında çok şey bilirler. Hatta Araklı - Bayburt arasında otobüsün hangi tarafında daha iyi manzara olacağı konusunda öneride bulunabilirler!

Kilometrelerce güzel doğal manzaralarıyla, etkileyici insan yapımı görüntüleriyle Araklı - Bayburt otobüs seferinde görsel bir terapi içinde olacaksınız.

Diğer ulaşım araçlarıyla karşılaştırılınca otobüs en az karbon ayak izi oluşturandır. Araklı - Bayburt otobüslerinin uçakla seyahatte görmenizin imkansız olduğu manzaralar keşfetmenize olanak sağlayacağından bahsetmiyoruz bile.

Kişiselleştirilmiş otobüs seyahati müzik listesi oluşturarak kendi gerçek müzik puanınızı oluşturun: Araklı - Bayburt otobüs yolculuğunuz için mükemmel arkadaş.

Biliyor muydunuz?

Kuzey Amerika'da otobüslerin %80'inin WiFi ve elektrik prizleriyle donatılmış olduğunu biliyor muydunuz? 2014 yılından bugüne, otobüs yolcularının %60'ı otobüse binmek için elektronik cihaz kullanmıştır.

Dünyanın en uzun otobüs güzergahlarından biri Kanada'da Ontario'dan Alberta'ya aynı otobüs ile tüm yolu gider. Bu seyahat 3.435 km veya 2.135 mil uzunluğundadır ve fiyatı 100 $'ın biraz altındadır.

Hollandalı mühendisler tarafından tasarlanan Superbus, 250 km/saat ile dünyanın en hızlı otobüsüdür. Şimdilik sadece prototip aşamasındadır.

Bayburt - Sivas Otobüs Bileti Ara

Türkiye’nin yoğun nüfuslu şehirlerinden biri olan Sivas’ta toplu taşıma hizmetleri oldukça gelişmiş durumda. Son derece modern ve her gün yüzlerce yolcuya hizmet veren terminal, şehir merkezinin biraz dışında kalıyor, o yüzden yürüyerek ulaşımı biraz zor. Terminalde 24 saat boyunca yolculara ücretli ve ücretsiz pek çok ulaşım aracı sağlanıyor.

Belediye Otobüsleri

332, 361, 433 ve 720 numaralı terminal belediye otobüslerini sabah saat 06:45 ve gece saat 23:15 arasında ulaşım için kullanabilirsiniz. Bu otobüsler ile Numune Hastanesi, Gök Medrese, Turgut Özal Bulvarı ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi gibi yoğun yerlerinin yanı sıra hemen her mahalleye de kolayca gidebilirsiniz.

Yolcu Servisleri

Sivas Terminali içerisinde 50’den fazla ulusal ve yerel otobüs firması yolculara hizmet sunuyor. Her 15 dakikada bir firmaların kendi yolcularına sağladığı ücretsiz yolcu servislerini bulabilir ve bu servislerle kısa sürede valilik binasının da bulunduğu Hikmet Işık Caddesi, Sivas Arkeloji Müzesi, Selimiye Bölge Parkı ve Sivas 4 Eylül Stadyumu gibi merkezi noktalara gidebilirsiniz.

Minibüsler

Sivas’ta hem şehir içinde hem de ilçeler arası ulaşımda minibüsler de yoğun olarak kullanılıyor. Gece yarısına kadar hizmet veren şehir içi minibüsleri; Yenişehir Mahallesi, Alibaba Mahallesi ve Şeyh Şamil Mahallesi gibi kalabalık pek çok caddeye uğruyor. Terminal içerisinde kendi peronlarında bulabileceğiniz ilçeler arası minibüsler ile ise terminalden Şarkışla, Yıldızeli, Zara, Kangal ve Divriği gibi birçok ilçeye ve Sivas’a bağlı köylere gidebilirsiniz.

Taksi

Terminalin hemen yanındaki Terminal Caddesi’nde yolculara 24 saat ulaşım hizmeti sunan Sivas Terminal Taksi’ye (0346) 226 20 85 numaradan, yine terminal yanında durağı bulunan Sivas Taksi’ye ise (0546) 933 31 62 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Toplu taşıma hizmetlerinin son saati 24:00 olduğu için bu saatten sonra taksiler, terminalden Sivas merkezine ulaşım için sıklıkla kullanılıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası