şarj entegre arızası / iPhone 11 Pro Şarj Entegresi Değişimi | fezateknik.com

Şarj Entegre Arızası

şarj entegre arızası

 

İphone 6 Anakart Arızaları Ve Tamiri;

 

İphone 6 U2 Şarj Entegresi Değişimi

İphone’un Şarj Olmamasına Veya Şarj Oluyor Gibi Görünmesine Neden Olan U2 Bir Dahili Çip Bileşenidir. Birçok İphone’da U2 Çipi Aşırı Isınma, Elektrik Kesintisi, Uygun Olmayan Şarj Cihazı Veya Düşük Kalite Şarj Kablosu Kullanımı Nedeniyle Arızalanabilir. U2 İphone’un Şarj Olmasını Sağlayan Oldukça Küçük Bir Çiptir. Aynı Zamanda Diğer USB İletişim Fonksiyonlarından Da Sorumludur. Çoğunlukla Düşük Kalite Şarj Cihazı Ve Kablo Kullanımıyla Ortaya Çıkan Bu Durumda U2 Çip Değişimi Yapılır.

Aynı Zamanda İphone Anakart Değişimi İle De Çözülebilmektedir. Arızalanan Şarj Çipi İphone Ekranında Şarj Simgesinin Görünmesini Engeller. Dolayısıyla İphone’un Şarj Olup Olmadığı Anlaşılmaz Ve Siyah Ekranda Kalır. Bazı Durumlarda İse Telefonunuzun Şarj Olduğu Gösterilir Ancak Şarj Olmaz. U2 Arızasının Bir Diğer Belirtisi De İphone Bilgisayara Bağlandığında Bağlantının Rastgele Şekilde Kopmasıdır. Şarjda Değilken Batarya Yüzdesi Aniden Düşebilir. Bu Sorun Ayrıca Batarya Arızasından Da Kaynaklanır.

İphone’da Şarj Sorunu Yaşamak İstemiyorsanız Her Zaman Sertifikalı İphone Şarj Cihazları Ve Kabloları Kullanın. Ucuz Şarj Cihazları İphone’a Dengesiz Elektrik Akımları Verir Ve Akımdaki Ani Yükselişler Şarj Çipinin Hasar Görmesine Neden Olur. Araba Şarjları Da Bu Soruna Neden Olabilir. Akım Koruyucu Kullanarak U2 Çipi Hasarını Önleyebilirsiniz.

İphone’da U2 Entegresi Değişimi Gelişmiş Ekipman Kullanımını Ve Lehimleme İşlemiyle Uzmanlarımız Tarafından Yerine Getirilir.

Konuyla İlgili Teknik Ekibimize Başvurabilirsiniz.

 

İphone 6 Şebeke ( Baseband ) Entegresi Değişimi

İphone Servis Yok Hatası Bazı Durumlarda Kolayca Çözülebilen Bir Sorundur. İphone’unuz “Servis Yok” Diyorsa, Wi-Fi Bağlantısı Yapmadığınız Sürece Arama Yapamaz, SMS Gönderemez Veya İnternete Bağlanamazsınız. Hata Verene Veya Çalışmayana Kadar İphone’a Ne Kadar İhtiyacımız Olduğunu Anlamamız Çok Zordur.

“Servis Yok” Hatasına Bir Çok Etmen Neden Olabilir. Bazende Anakart Teknisyeninin Yapması Gereken Özel Bir İştir. Anakart Kaynaklı Hatalarda Bu Arızaya “Baseband” Arızası Diyoruz.

Bu Sorunun Ortadan Kaldırılması Ve Sorununuzun Çözümü İçin Uzman Teknik Ekibimizle Size Hizmet Verebiliriz.

 

İphone 6 Hafıza ( Nand ) Entegresi Değişimi

Hafıza Entegresi (Nand Flaş Bellek) Verileri Depolamak İçin Çok Fazla Güç Gerektirmeyen Bir Depolama Teknolojisidir. Nand Entegresi Dediğimiz Telefonların Anakart Üzerinde Yer Alan Önemli Bir Donanımdır. NAND Entegresi Verilerin Depolandığı Birimdir. Fotoğraflar, Videolar, Notlar Ve Diğer Veriler Bu Parçaya Kaydedilir. Bu Donanımın İşlevi Telefonunuzdaki Fotoğrafları, Videoları, Uygulamaları Vb. Kısacası Cihazınızdaki Tüm Bilgilerin Depolandığı Yerdir. Bu Nedenle NAND (Hafıza) Entegresi Dediğimiz Donanım Çok Önemlidir. MP3 Çalarlar, Dijital Kameralar Ve USB Flash Sürücüler Nand Teknolojisini Kullanır. İphonelarda Hafıza Entegresi Verilerin Depolandığı Birimdir.

İphone Donanımsal Hafıza Yükseltme Servisimizde Yapılmaktadır.  Hafıza ( Nand ) Entegresi Değişimi İçin Teknik Servisimize Başvurabilirsiniz.

 

İphone 6 Hafıza Yükseltme

 

Özellikle 16 Ve 32 GB’lık Modeller Kullanan İphone Kullanıcıları Bir Süre Sonra Telefon Hafızalarının Dolduğunu Ve Bu Konuda Sıkıntı Yaşadıklarını Belirtiyor.

Hafıza Arttırma Gibi Bir Yöntemin Bulunmaması Kullanıcıları Sıkıntıya Sokuyor. Her Ne Kadar Kullanılmayan Uygulamaların Silinmesi, Fotoğraf Ve Videoların Başka Bir Cihaza Aktarılması Gibi Geçici Çözümler Kullanarak Bu Sorun Çözülmek İstense De Bir Süre Sonra Gerekli Uygulamaların Ve Dosyaların Kullanılamaması Telefonun Verimliliğini Düşürüyor.

İphone’ların Daha Yüksek Hafızalı Modellerinin Göreceli Olarak Çok Daha Pahalı Olması Da Kullanıcıları Hafıza Arttırma İşlemi Yaptırmaları İçin Bir Sebep Olarak Karşımıza Çıkıyor. Telefonunuzu Değiştirmeden, Daha Yüksek Hafızalı Bir Telefona Sahip Olabilirsiniz. Yeni Bir Cihaz Almak Yerine Hafıza Yükseltmek Ekonomik Olarak Daha Hesaplı Gelebilir, Üstelik Cihaza Hiçbir Zararı Yoktur.

Anakarttaki Bellek Biriminde Yapılacak İşlem Oldukça Teknik Bilgi Ve Uzmanlık İsteyen Bir İşlemdir. Cihazınızı Değiştirmeden Daha Yüksek Bir Hafızaya Ve Performansa Sahip Olabilirsiniz.

 Yeni Bir Cihaz Almak İçin Harcayacağınız Bütçenin Çok Altında Bir Maliyetle Telefonunuzun Belleğini Yenileyebilir Ve İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz. Sizlerde Telefonlarınızda Hafıza Yükseltme İşlemi Yaptırmak İstiyorsanız Teknik Ekibimize Müracaat Edebilirsiniz.

 

İphone 6 Dokunmatik Entegresi Değişimi

İphone Cihazlarında Sıkça Karşılaşılan Sorunlardan Bir Tanesi Dokunmatik Alanın Çalışmaması, Dokunmatiğin Bir Kısmının Basmaması Ya Da Dokunmatik Alanın Kendi Kendine Basması Olarak Verilebilir. Bununla Birlikte Cihaz Dokunmatiği Bazen Çalışır Bazen De Çalışamaz Hale Gelebilmektedir.

Bunun İki Sebebi Bulunmaktadır. Bunlardan Bir Tanesi Dokunmatik Entegresi Arızalanması Diğeri İse Direk Ekranda Yaşanan Problemlerdir. Dokunmatik Entegre Değişimi Ya Da Ekran Değişimi Yapılarak Bu Sorundan Kurtulabilirsiniz. İphone Cihazlarında Anakart Üzerindeki Dokunmatik Alanın Çalışmasını Sağlayan Entegreler (Touch IC) Bulunmaktadır.

Bu Entegrelerde Meydana Gelen Arızalanmalar (Yerinden Çıkması, Çatlaması, Yanması Ve Benzeri) Dokunmatik Alanın Çalışmamasına Sebebiyet Verebilmektedir. Hatta Bununla Birlikte Ekranda Farklı Çizgilerin Çıkmasına Da Sebebiyet Verebilir. Ekran Değişimi Yapıldığında Sorun Çözülecek Zannedilir Ancak Ne Kadar Ekran Denenirse Denensin Aynı Sorun Yine De Devam Edecektir.

Çözüm Yolu İse Dokunmatik Entegresinin Değiştirilmesidir. Oldukça Küçük Bir Parçadır Ve Entegre Değişimi Kesinlikle Uzman Ve Tecrübeli Ekibimiz Tarafından Yapılmaktadır.

 

İphone 6 Işık ( Backligt ) Entegresi Değişimi

Işık Entegresi Arızasının Karşımıza En Çok Çıktığı İkinci Bir Sorunsa Sıvı Teması Sonrasında Karşımıza Çıkmaktadır. Cihaz İçerisine Temas Eden Su Anakart Üzerinde Akım Olduğu İçin Kısa Devreye Sebep Olup Işık Entegresinde Bir Arızaya Sebep Olabilir.

İphone Cihazının Işığı Çok Sönük Bir Şekilde Yanıyor, Parlaklığı Artırdığınızda Telefonunuzda Sorunlar Oluşuyorsa, Bazen Normal Bazense Ufak Bir Gölgeden İbaret Oluyorsa Veya Ekran Değiştirildiği Halde Hiç Görüntü Gelmiyorsa Yaşadığınız Bu Sorun Işık Entegresi Veya Diğer Besleyici Noktalar Kaynaklı Oluşmaktadır. İphone Işık Entegresi Arızası Apple Kullanıcılarının Darbe Ve Sıvı Teması Dışında Çok Nadir Karşılaştığı Bir Sorundur. 

Cep Telefonunuzda Oluşacak Baskı, Darbe Veya Düşme Sonucunda Ekranınızda Oluşacak Bir Darbe Sonucunda Telefonunuzda Parlaklık Seviyesi Sorunu Veya Işık Hassasiyetinde Kayıp Yaşayabilirsiniz.

İphoneların Bazı Modellerinde Genelde Ekran Işığı Eksikliği İle Alakalı Bir Sorun Oluşabilmektedir. Bu Sorun Zamanla, Sıvı, Temas Ve Aşırı Isınmadan Kaynaklanıyor. Bu Sorun Anakartta Yer Alan Parçaların Değiştirilmesiyle Sorun Çözülmektedir. İphone Işık Entegrasyonu Ekran Işıklarının Başlangıcında Değişiklik Gerektirir Ve Ekranın Bozulmasıyla Ekranın Sonuna Kadar Ekran Parlaklığı Artar. Genel Olarak, Sıvı Teması, Telefonun Etkisi Veya Yüksek Bir Yerden Düşmesi, Işık Entegrasyonunda İstenmeyen Sorunlar Yaratabilmektedir.

Kalıcı Bir Çözüm İsteyenler İçin, Işık Entegrasyonunun Değişmesini Önermekteyiz.  Çünkü Ekran Işıklarında Ortaya Çıkan Problemleri Ortadan Kaldırmak Ve Tekrar Oluşmasını Önlemek İçin Donanımı Yenisi İle Değiştirmek Önemlidir. Konuyla İlgili Sorununuzun Çözümü İçin Teknik Ekibimize Müracaat Edebilirsiniz.

 

İphone 6 Ses Entegresi Değişimi

 

Ses Entegresi Arızalandığı Zaman Hangi Veri Yollarına Zarar Verdi İse Ona Göre Telefonda Farklı Arıza Belirtileri Görülür. Telefonunuzda Ses Gelmiyor Ve Gitmiyor İse Ses Entegresi Arızalanmış Olma İhtimali Çok Yüksektir.

Arama Esnasında Ekrana Baktığınız Zaman Hoparlör Menüsü Pasif Durumda Kalıyor İse, Sesli Notlar, Video Çekerken Ses Kaydı Yapmıyor İse, Açılırken Çok Geç Açılıyor Gibi Sorunlar Ses Entegresinin Arızalı Olduğunun Belirtileridir. İphone Telefonlarda Ses Entegresi Sorunu Kullanıcılarına Büyük Bir Mağduriyet Yaşatmaktadır. Özellikle Güncelleme Sonrası Da Ses Sorunu Yaşanabilmektedir.

Telefon Güncelleme Esnasında Isı Değeri Yükseldiğinden Veri Yollarına Veya Ses Entegresine Zarar Vermiştir. Ayrıca Video Ve Sesli Not İşleminde Ses Kaydı Yapmamaktadır.

Bu Sorununuzun Çözümü İçin Servisimizdeki Uzman Teknik Ekibimize Başvurabilirseniz. 

 

İphone 6 Bluetooth – Wifi Entegresi Arızası Ve Değişimi

Bluetooth- Wifi Entegresi Arızalanmaya Başladığı Zaman Wifi Ve Bluetooth Bağlantılarında Sürekli Kopmalar Yaşanmaktadır. Bu Arıza Biraz Daha Kendini Belli Etmeye Başladığı Zaman Wifi ( Kablosuz İnternetlere Bağlanmak İçin Açmaya Çalıştığımız Tuş)  Tuşu Hiçbir Şekilde Aktif Duruma Gelmez Ve Sürekli Kapalı Olarak Gözükür. Bu Arıza Başladığında Telefonun Arkasında Kamera Bölümünün Altında Normalin Üzerinde Isınmalar Hissedilir.

Telefonlarda Ve Elektronik Cihazlarda Kullandığınız Her Özellik İçin Bir Entegre Vardır. Home Tuşuna Bastığınızı Algılayan, Kameranın Çalışmasını Sağlayan, Ses Seviyesini Ayarlamanızı Sağlayan Ve Tabii Ki Kablosuz İnternete Bağlanmanızı Sağlayan Entegreler Bulunmaktadır. Bu Entegreler Telefonda Darbe Esnasında Bozulmaya Başlar. Bazı Durumlarda Kronik Arızalardan Kaynaklı ( Üretici Firmaların Hatalarından Kaynaklı ) Sorunlarda Olabilmektedir. Telefonunuz Birden Bire Wifi Açılmaz Duruma Geldi İse Muhtemel Sorunu Anakart Ta Bulunan Wifi Entegre Den Kaynaklanabilir. Genellikle Darbe Sonucu Telefonda Bu Arıza Karşılaşılır Bu Arızada Telefona Yazılım Atmanın Hiç Bir Faydası Olmamaktadır. Bu Nedenle De Boşu Boşuna Bilgi Kaybı Yaşamayın Böyle Bir Sorun İle Karşılaştığınızda İlk Olarak Telefonunuzu Yeniden Başlatmayı Deneyin Eğer Ki Düzelmedi İse Telefonunuzu Bir Süre Kapalı Halde Bekletin 1 Saat Kadar Yeterlidir Ve Daha Sonra Çalıştırıp Wifi Tekrar Açmayı Deneyin Telefonunuzdan Yine Wifi Butonu Pasif İse Mutlak Wifi Entegresi Değişimi Gereklidir.

Servisimizde Anakart Konusunda Uzman Teknisyenler Tarafından Kesin Arıza Tespiti Yapıldıktan Sonra Bluetooth Ve Wifi Sorunu Kesin Olarak Çözümlenmektedir. 

iPhone 5S Şarj Entegresi Değişimi – iPhone 5S Şarj Olmuyor Hatasını Giderme konusunda teltaks olarak entegre değişimini en yüksek başarı oranıyla gerçekleştiriyoruz. iPhone 5S Sarj entegresi değişimi gerekecek durumlar başlıca incelendiği zaman, şikayetleriniz eğer; iPhone 5S telefonum şarj olmuyor iPhone 5S telefonum şarj tutmuyor iPhone 5S telefonum kapandı açılmıyor iPhone 5S telefonum pili birden bitiyor iPhone 5S telefonum şarjı birden %40 %50 %60 gibi hızlıca yükseliyor iPhone 5S telefonum şarjı çabuk bitiyor. ve benzeri durumlar için profesyonel teknik destek alabilmek ve aklınıza takılan tüm sorular için 0216 640 25 00 nolu telefonu arayınız. NOT: iphone 5s şarj entegresi değişimi çok riskli bir işlem olup %10 gibi oranlarda cihazın onarım gerçekleştirmediği durumlar olmaktadır.

Benzer Hizmetlerimiz

iPhone 5s Ekran Değişimi – Tamiri

iPhone 5s Ekran Değişimi – Tamiri

Phone 5s Ekran Değişimi için teltaks servisimiz profesyonel servis anlayışı ile iPhone 5s ekranınızı ilk gün ki performansına kavuşturuyor.

Servisimizdeki iPhone 5s ekranları 6 ay standart servis garantilidir.

iPhone 5-5s Kamera Değişimi

iPhone 5-5s Kamera Değişimi

Apple firmasının üretmiş olduğu iPhone 5 ve 5S kamera gücü yüksek olan cihazlardır. Bu telefonlada yaşanan ön ya da arka kamera sorunlarında değişim servis hizmeti sunan Teltaks firması sorunsuz bir şekilde değişim yapmakta ve en kısa sürede onarımı yapılan cihazı adresinize ulaştırmaktadır.

İphone 7-7plus Şarj Entegresi Değişimi

İphone 7-7plus Şarj Entegresi Değişimi

iphone 7-7 Plus şarj entegresi sorunu zamanla görülmeye başlanan sorunlardan biridir. Şarj sorunlarının başlamasıyla anlaşılan bu durumda, şarj entegresi değişimine ihtiyaç duyulur. Şarjda yaşanan sorunları tamamen ortadan kaldırmak için İphone 7-7 Plus şarj entegresi değişimi işlemi mutlaka uygulanmalıdır. Bunu ise yalnızca Teltaks kalitesine bırakmanız gerekir.

iPhone 6 Şarj Soketi Değişimi

iPhone 6 Şarj Soketi Değişimi

Kaliteli ürün üretim markası olan Apple, iPhone 6 cihazıyla kullanıcılarına büyük yenilik getirmişti. Akıllı telefon olarak kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlayan cihaz gün içerisinde en az bir kez şarj edilme gereksinimi duyuyor. iPhone 6 cihazınızın şarjının çabuk bitmesi ya da şarj tutmaması nedeniyle sorun yaşayan kullanıcılar Teltaks firmasının kalite güvencesi altında yaptığı iPhone 6 şarj soketi değişiminden yararlanıyor.

iPhone 6 Kasa Değişimi

iPhone 6 Kasa Değişimi

iPhone 6 pek çok kişi tarafından memnuniyetle kullanılan bir cihazdır. Ürünün arka kasası 7.1 mm kalınlığındadır. Alüminyum malzemeden üretilen ürünün Apple logosu ise paslanmaz çeliktendir. iPhone 6 cihazı düşmesi, ezilmesi, çizilmesi ya da sert darbe alması sonucunda hasar gördüğünde, sorunun giderilmesi için kasa değişimi yapılması gerekir. iPhone 6 kasa değişimi yapan firmalar arasında en güvenilir olanı kuşkusuz Teltaks firmasıdır.

iPhone X Batarya Değişimi

iPhone X Batarya Değişimi

İPhone X batarya değişimi; belli kullanım sonrası artık bataryanın iş göremez hale gelmesiyle yapılacak bir uygulamadır. Genel olarak uzun süre kullanım sonrası tüm telefon modellerinde bu sorun ortaya çıkabilmektedir. Apple model İphone X telefon modellerinde de sabit batarya bulunur ve bu batarya zamanla işlevini kaybeder. Telefonu değiştirmek yerine daha uygun fiyata batarya değişimi yaptırarak masraftan kurtulabilirsiniz.

Bu ürünü de inceleyin

Şarj entegre sorunu nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Şarj entegre sorunu nasıl anlaşılır?
  2. 7 Plus şarj entegresi neden bozulur?
  3. iPhone şarj entegresi ne kadar?
  4. iPhone entegre değişimi ne kadar?
  5. Şarj soketi değişiminde bilgiler silinir mi?
  6. Cep telefonu entegre nedir?
  7. Telefon neden şarj almaz Huawei?
  8. iPhone 6 cam değişimi ne kadar?
  9. Şarj soketi değişince telefon sıfırlanır mı?
  10. Kaç çeşit entegre vardır?
  11. Şarj entegresi ne demek?
  12. Huawei şarj almıyor ne yapmalıyım?

Şarj entegre sorunu nasıl anlaşılır?

İphone 6 şarj entegresi bozuk olduğunu gösteren 5 madde.
  1. Telefon olması gerekenden yavaş şarj dolumu yapıyorsa.
  2. Telefon'da normalden daha fazla ısınma mevcutsa.
  3. Telefon uyku modun'da bile aşırı şarj tüketiyorsa.
  4. Telefonu şarja taktığınızda “aksesuar desteklenmiyor” uyarısı veriyorsa (bu kablodan'da olabilir)
Daha fazla öğe...•BE

7 Plus şarj entegresi neden bozulur?

İphone 7 şarj entegresi neden bozulur? Uzun süre araç şarjaleti ile şarjetmek. Yan sanayi kalitesiz şarjaleti ile şarjetme. ... Yüksek amperli şarjaletleri kullanmak.

iPhone şarj entegresi ne kadar?

iPhone şarj entegresi değişimi fiyat listesi
iPhone ModeliiPhone Şarj Entegresi Değişimi Fiyatı
iPhone 6 Plus199 TL
iPhone 6S249 TL
iPhone 6S Plus199 TL
iPhone 7299 TL
14 satır daha

iPhone entegre değişimi ne kadar?

iPhone Dokunmatik Entegresi Değişim Fiyatları
Değişim İşlemiDeğişim Fiyatı
iPhone SE Dokunmatik Entegre Değişimi200 TL
iPhone 6 Dokunmatik Entegre Değişimi200 TL
iPhone 6 Plus Dokunmatik Entegre Değişimi250 TL
iPhone 6s Dokunmatik Entegre Değişimi300 TL
9 satır daha

Şarj soketi değişiminde bilgiler silinir mi?

Şarj soketideğişim sırasında telefondaki hiçbir bilgiye zarar gelmez.

Cep telefonu entegre nedir?

Entegredevre, bazen bir çip veya mikroçip olarak adlandırılabilir. Entegre, üzerinde minyatürleştirilmiş aktif cihazlar (örneğin transistörler ve diyotlar) ve pasif cihazların (örneğin kapasitörler ve dirençlerin) olduğu, tek bir ünite olarak üretilen bir elektronik devre setidir.

Telefon neden şarj almaz Huawei?

HUAWEI ŞARJALMAMA SORUNUNUN GENEL SEBEPLERİ Kusurlu telefon. TelefondaGeçici sorun. Hasarlı pil. Kusurlu şarjünitesi veya kablo.

iPhone 6 cam değişimi ne kadar?

iPhone ekran ve ön cam değişim fiyatları EYLÜL AYI (Aynı Gün Teslim)
ModelÖn cam değişimi fiyatıEkran değişimi fiyatı
iPhone 6s239 TL499 TL (orijinal) 299TL (orijinal kullanılmış %90 yeni)
iPhone 6 Plus229 TL399 TL (orijinal)
iPhone 6179 TL399 TL (orijinal)
iPhone SE179 TL349 TL (çıkma orijinal)
19 satır daha•BE

Şarj soketi değişince telefon sıfırlanır mı?

Şarj soketideğişimi sonrasında cihaz içerisinde bulunan bilgileriniz kesinlikle silinmez. Telefonperformansında artış gözlenir (soketdeğişimi sırasında iç temizliği yapıldığı için). Değişim sonrasında teknisyenlerimiz tüm testlerini yaparak incelemeniz amacıyla telefonunuzu sizlere sunarlar.

Kaç çeşit entegre vardır?

Entegreler, sahip oldukları transistör tipine göre TTL ve CMOS olmak üzere iki farklı çeşide sahiptir. TTL entegrelerde BJT tipi transistörler bulunurken CMOS entegrelerde MOSFET tipi transistörler bulunur.

Şarj entegresi ne demek?

Şarj entegresisorunu anakartın üstünde bulunan, telefona pirizden gelen akımı kontrol eden parçanın bozulması sonucu ortaya çıkar. Dolayısı ile bu parça arızalandığında çoğunlukla telefonunuz bir daha şarjalmaz ve açılmaz duruma gelir. ... Değişimi neticesin de telefonda bir sorun kalmayacaktır.

Huawei şarj almıyor ne yapmalıyım?

1-Telefonunuzun şarjkablosunu kontrol edin. Bazen kablolarda deformasyon oluşabiliyor. Farklı bir orijinal Huawei şarjkablosunu deneyin. 2-Huaweitelefonunuzu eğer şarjedemiyorsanız ya da şarjınız az gidiyorsa bu sorun yazılım kaynaklı bir sorun olabiliyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası