bit şampuanı fiyatı eczane / BİTZ-Baş Biti & Sirke Şampuanı

Bit Şampuanı Fiyatı Eczane

bit şampuanı fiyatı eczane

BİTZ-Baş Biti &#; Sirke Şampuanı

İçeriğinde deri ve vücuda etki edecek zehir ya da ilaç bulundurmaz.

Bileşimi: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Peg-7 Glyceryl Cocoate And Peg Hydrogenated Glyceryl Palmate, Benzyl Alcohol, Citric Acid Monohydrate, Deiyonize Su.

Kullanıcı Profili: Hamile & emziren kişiler ve bebekler haricinde saçlı derisine bit yerleşen kişiler tarafından kullanılır.

Endikasyonlar: BİTZ Bit Şampuanı, baş biti enfestasyonlarının eradikasyonu için endikedir.

Kontraendikasyonlar: Bileşenlerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılık bulunması.

Saç Biti ve Sirke: Saç biti mm boyunda olup, insanların başında yaşar. Bitler kopan deri parçaları, deriden salgılanan yağ veya kan ile beslenirler ve ortalama bir hafta yaşarlar. Dişisi, sirke denilen yumurtalarını özellikle ense ve kulak arkası saç kıllarının diplerine kitin kılıfı (tükürükle salgılanan) ile tek tek yapıştırır. Bitler uçamaz ve sıçrayamazlar fakat çok hızlı hareket ettikleri için bir baştan diğerine çok hızlı geçerler. Bu sebeple okullarda, kalabalık ortamlarda ve kamuya açık alanlarda bitlenme daha sık görülür. Bitler, saçların teması gibi direkt geçiş yolları dışında, ortak kullanılan tarak, şapka ya da benzeri araçlar ile de bulaşabilirler. Sanılanın aksine bitler daha çok temiz saçları tercih ederler. Bitler sık olmamakla birlikte hastalık taşıyor olabilirler. Kaşıntı ve kıl dökülmeleri gibi klinik belirtilere neden olurlar. Ayrıca kan emdiklerinden anemi, halsizlik ve zayıflığa yol açabilirler. Bitlenmenin en net belirtisi özellikle ense ve kulak arkası bölgelerinde şiddetli kaşıntı şeklinde kendisini gösterir.

BİTZ Saç Biti ve Sirke Tedavisi İçin Şampuan: BİTZ Bit Şampuanı, etkisini böcek ilacı içerikli ya da zehir ihtiva eden ürünlerin aksine fiziksel yollarla gösterir. İçeriğindeki Dimetikon sayesinde bit ve sirkeleri çevresel olarak kaplar ve solunum yolları tıkaması ile boğularak ölmelerini sağlar. Bu sebeple, bitlerin ürüne karşı direnç oluşturması engellenmiş olur. Ürün kullanımından sonra tekrar bulaşma yoluyla bitlenme riskine karşı düzenli olarak kontrol edilmesi ve şampuanın tekrar kullanılması gerekmektedir.

Bir adet BİTZ Bit Şampuanı, saçın uzunluğuna göre 1 ile 3 kullanım için yeterlidir.

KULLANIM ŞEKLİ:

funduszeue.info ve Sirkelerin Tespiti: BİTZ bit şampuanını uygulamadan önce, özel tarak ile bitlenme sorunuyla karşılaşmış olabilecek tüm aile bireylerinin saçlarını tarayıp bit ve sirkelerin bulunduğu bölgeleri özenle tespit ediniz. Tarağın üzerindeki ile saç köklerini iyice inceleyiniz. Baş biti ve sirkeler boyun ve kulak arkası bölümlerde daha fazla görülmektedir. Fakat uygulama tüm kafa derisine özenle yapılmalıdır.

2.Şampuanın Uygulanması:

Dikkat: Şampuan uygulanmadan önce çalkalanmalıdır.

Tespit yapıldıktan sonra, BİTZ Bit Şampuanı, ıslak saça ve baş derisine eşit miktarda uygulanır. Saç diplerine ve saçın dibinden ucuna kadar tüm alanlarına uygulama yaptığınızdan emin olun. Özellikle boyun ve kulak arkalarına, saç köklerine ve uçlarına doğru masaj yaparak uygulayın. 10 dakika bekleyin. Bu süre içerisinde şampuanın içeriğindeki etken maddeler fiziksel etki göstererek bit ve sirkelerin boğularak ölmesini sağlayacaktır. Bekleme esnasında normal bir tarak yardımıyla saçı tarayarak şampuanın tüm bölgelere yayıldığından emin olabilirsiniz.

funduszeue.infoçların Yıkanması: Bekleme süresi dolduktan sonra, saçı su ile köpürtün. Saçı yine masaj yaparak iyice yıkayın ve durulayın. Saçın tamamen durulandığından emin olun.

funduszeue.info ve Sirkelerden Arınma: Saçı kurutmadan önce, özel tarak ile saçı tutamlara ayırarak başta ense ve kulak arkası bölgeleri ayrıntılı bir şekilde tarayın ve bitler ile sirkelerin ayıklandığına emin olun. Saç derisi ve saç diplerini, kontrol edin. Bit ve sirkelerin tarama ile ayıklama esnasında birikme yapmasına karşın özel tarağınızı pamuk ile temizleyin ve tekrar kullanın.

funduszeue.infol ve Tekrar Uygulama: Uygulamayı tamamladıktan 7 gün sonra saç derisini ve saçı ayrıntılı bir şekilde tekrar kontrol edin. Gözle görülen bit veya sirkeye rastlamasanız dahi ürünü aynı basamakları tekrar ederek tekrar uygulayın. BİTZ Bit Şampuanını tekrar uygulanmasında hiçbir sakınca yoktur. Daha ayrıntılı uygulamalar için BİTZ Bit Şampuanı ve BİTZ Bit Sprey’ini birlikte kullanabilirsiniz.

Çevreniz İçin Uyarılar: Bitlenme fark edildikten sonra mutlaka aile bireyleri ve yakın çevrenizi uyarınız, her bir bireyin konuyla ilgili önlemleri almasını sağlayınız. Bit problemi yaşandığı zamanlarda kullanılan eşyalarınızı mutlaka 70°C’de yıkayarak veya elektrik süpürgesiyle temizleyerek bitlerden arınmasını sağlayınız. Tedavi süresince kullanılan havlu, bez, tarak gibi eşyalarınızı da aynı temizleme sürecinden geçirmeyi unutmayınız. Ürünü kullanmadan önce kullanım talimatını dikkatlice okuyunuz. Kullanım talimatını saklayınız. BİTZ Bit Şampuanını uygulamasından sonra canlı bit saptıyorsanız veya bitlenme tekrar ediyorsa çocuğunuzun etrafındaki kişileri kontrol ediniz.

Kutu:

BİT ŞAMPUANI

Bileşimi: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cocamidopropyl Betaine,  Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Peg-7 Glyceryl Cocoate And Peg Hydrogenated Glyceryl Palmate, Benzyl Alcohol, Citric Acid Monohydrate, Deiyonize Su.

Etki Şekli: BİTZ BİT ŞAMPUANI bitleri ve yumurtaları kapsülleşme yöntemiyle boğarak öldürür.

Kullanıcı Profili: Hamile & emziren kişiler ve bebekler haricinde saçlı derisine bit yerleşen kişiler tarafından kullanılır.  

Kullanım Kılavuzunu okuyunuz.

KULLANIM ŞEKLİ

1.)BİTZ BİT ŞAMPUANINI ıslak saça eşit miktarda uygulayın.

2.)Tüm saçı ve saç derisini kapladığınızdan emin olun.

3.) Özellikle boyun ve kulak arkalarına saç köklerine uçlarına doğru iyice masaj yapın.

4.) 10 dakika bekleyin. Beklerken saçı normal tarak ile tarayınız.

5.) Daha sonra su ile saçı köpürtün. Saçı iyice yıkayın ve durulayın. (Şampuandan tamamen arındırılmalıdır. Saçlar birbirine dolanır ve kolay taranmaz ise saç kremi kullanın.)

6.) Saçın tamamen durulandığından emin olun.

7.) Saçı kurutmadan önce bit ve sirkeleri temizlemek için ince dişli bit tarağını kullanın.

8.)BİTZ BİT SPREYİ ile kullanım etkinliğini arttırır.

SAKLANMA VE DEPOLAMA:

Ürünü kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Direk güneş ışığından koruyunuz.

Ambalaj hasarlıysa kullanmayınız.

Bit Şampuanı

Bit, saç derisinde yaşayan kan emici bir parazittir. Saçlı deriden beslenen bu böcek, cilt üzerinde kaşıntıya ve yaralara neden olur. Bu sebeple bitlenmek, kişinin yaşam kalitesini düşüren bir sorundur. Bu parazitler, oldukça özel bir fiziksel yapıya sahiptir. Saç telleri üzerine sıkı bir şekilde tutunan bitleri yalnızca su ile yaşam alanlarından uzaklaştırmak mümkün değildir. Ayrıca oldukça hızlı bir şekilde çoğalan bu parazitlere, doğru şekilde müdahale edilmezse bu canlılar kısa bir sürede tüm saç derisini kaplayarak ciddi bir sağlık sorununa neden olabilir. Bu canlıları saçtan uzaklaştırmak için çeşitli ilaç ve şampuanlar üretilir.

Bit spreyi ve şampuanı, bu canlının saçtan kolay bir şekilde ayrılması sağlar. Pek çok farklı form ve içeriğe sahip bit ilacı bulunur. Farklı şekillerde etki gösteren bu ilaçlar, bitlerin öldürülmesini sağlar. Ancak bu ürünler tek başlarına bit sorunundan kurtulmak için yeterli olmayabilir. Çoğu zaman ölen bit kalıntılarının ve sirkelerin saçtan uzaklaştırılması için ek ürünlere ihtiyaç duyulur. Sirke, bit yumurtasına verilen isimdir. Dişi bitler günde ortalama 10 adet sirke oluşturabilir. Dış koşullara karşı oldukça dirençli olan bit yumurtaları da özel yapıları sayesinde saça kuvvetli şekilde tutunur. Bu nedenle uygun kimyasallar kullanılmadan saçtan ayrılmaları neredeyse imkânsızdır. Bit tedavisi sırasında sirkelere yönelik önlemlerin alınması oldukça önemlidir. Bu aşamada çeşitli şampuanlar kullanılır.

Bit Şampuanı Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Bit Şampuanı Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Bit oldukça rahatsız edici bir sağlık sorunudur. Saç derisinde kaşıntı ve tahrişe neden olan bu canlılardan kurtulmak için sıklıkla tercih edilen tedavi yöntemi bit şampuanıdır. Saç biti şampuanı, bu canlının baş bölgesinde yaşayan çeşidine özel olarak üretilir. Kafa derisi ile saç üzerinde bulunan bu bitler, şampuanlar ile etkili bir şekilde temizlenir. Saç bitleri için geliştirilen şampuanlar, bu asalakları tamamen yok edecek içeriğe sahiptir.

Vücut bitleri, çok daha nadir olarak görülen bir türdür. Saç bitlerinin aksine bu canlılar, insan vücudu üzerinde yaşamadıkları için kişilerin kıyafetlerinde barınır. Yalnızca beslenmek için vücut üzerine geçer. Çoğunlukla geceleri beslenen bu canlılara rastlamak zordur. Özellikle toplu yaşanan ortamlarda bulaşma riski oldukça yüksek olan bu canlının tedavisinde kullanılan çeşitli vücut biti şampuanı ve losyonu çeşitleri mevcuttur. Ancak bu ürünler hastalığın tedavisinde ikincil olarak kullanılır. Öncelikle vücut bitinin üzerinde yaşayabileceği yatak örtüsü, yastık kılıfı, çarşaf ve giysilerin yüksek ısıda yıkanarak steril edilmesi gerekir. Bu aşamada böcek öldürücü kimyasallardan da yararlanılabilir. Tedavinin sonraki aşamasında bir için ilaç ve losyonlar kullanılmalıdır.

Bir diğer bir şampuanı çeşidi ise koruyucu olarak geliştirilendir. Bit, bulaşıcı bir rahatsızlıktır. Özellikle okul ve yurt gibi toplu ortamlarda hızlı bir şekilde yayılır. Bu gibi yerlerde bulunan kişiler bite karşı koruyucu önlemler alabilir. Bitten koruyan şampuan ve spreyler, belirli periyotlarla kullanıldığında bu hastalığının bulaşmasını önler. Bit koruyucu şampuanlar, özellikle bir salgın olduğu biliniyorsa düzenli olarak kullanılmalıdır.

Koruyucu Özelliğe Sahip Bit Şampuanı Çeşitleri Hangileridir?

Koruyucu Özelliğe Sahip Bit Şampuanı Çeşitleri Hangileridir?

Bit şampuanı içeriği yoğun olarak kimyasallardan oluşur. Bitlerin solunum yollarını etkileyerek ölmelerini sağlayan bu ürünler, bilinen şampuanlardan çok daha farklı bir yapıya sahiptir. Bit için şampuan, saça uygulandıktan sonra 10 &#; 20 dakika kadar bekletilip ardından durulanır. Bu uygulama sonrasında saçtaki bitler, büyük oranda etkisiz hâle gelir. Ancak her bit şampuanı, bu canlının yavrusu olan sirkelere etki etmez. Kimyasallara karşı dirençli bir yapısı olan sirkelerin giderilmesi için tasarlanmış özel kimyasallar bulunur. Bit, sirke şampuanı olarak bilinen bu ürün, çoklu bir etki mekanizmasına sahiptir. Bu şampuanlar, bitin tüm gelişim evrelerinde etkili olmayı başarır. Böylece sorunun tekrarlanmasını önler.

Bit ve sirkelerle mücadelede kullanılan bir diğer ürün çeşidi ise spreylerdir. Bit ve sirkelerin etkisiz hâle getirilmesi için geliştirilmiş olan spreyler, kolay bir uygulama şekline sahiptir. Saç diplerine ve boyalarına uygulanan bu ürün, belli bir süre bekletildikten sonra durulanır. Kimi spreyler yanlarında ayrıca bir bit ve sirke şampuanı ile birlikte satılır. Böylece eğer spreyin etki etmediği herhangi bir canlı kalmışsa diğer ürün ile yok edilmesi mümkün olur.

Bu setlerin içinde yer alan bir diğer ürün ise bit tarağıdır. Bu taraklar oldukça sık dişli bir yapıya sahiptir. Bu sayede saç tellerine tutunmuş olan bit ve sirkelerin kafadan ayrılmasını sağlarlar. Sirke bit şampuanı ve spreyi özel içeriği ile saça yapışan bu canlıları öldürerek etkisiz hâle getirir. Aynı zamanda bit ve sirkelerin saçtan çok daha kolay bir şekilde ayrılmasına da yardımcı olur. Set içeriğine bağlı olarak sprey veya şampuanlama işleminden sonra saç taranır. Dilerseniz tarama işlemini birden fazla gerçekleştirmek de mümkündür.

Bit şampuanı çeşitleri arasında içerik bakımından farklı olan alternatifler de mevcuttur. Çoğu ürün, bitleri öldürmeye yarayan kimyasallar içerir. Ancak kimi şampuanların içerikleri çok daha doğaldır. Çoğunlukla bitki özleri ve yağları içeren doğal bit şampuanı çeşitleri; geleneksel ve modern yöntemleri bir araya getirir. Bu ürünlerde kullanılan doğal kaynaklı içerikler de böceklerin öldürülmesini sağlar. Doğal şampuanlar, sülfat ve silikon gibi zararlı kimyasallar barındırmaz. Bu sayede hassas bünyeli bireylerin de kullanımına uygundur. Doğal ve organik bit şampuanı çeşitlerinin de set hâlinde satılan versiyonları mevcuttur. Bu ürünler, daha etkili bir sonuç için organik bit spreyi ile birlikte kullanılabilir.

Evcil Hayvanlarınız için Kullanabileceğiniz Bit Şampuanı Çeşitleri

Evcil Hayvanlarınız için Kullanabileceğiniz Bit Şampuanı Çeşitleri

Bit yalnızca insanlara bulaşabilen bir parazit çeşidi değildir. Bu can sıkıcı parazit, evcil hayvanlar üzerinde de yaşayabilir. Kedi, köpek, kuş, büyük ve küçükbaş hayvanlar gibi pek çok farklı canlıda bit görülebilir. Kimi türlerde yaşayan bitler dikkat edilmediği takdirde insana da geçebilir. Bu durumu önlemek için hayvan sahiplerinin tedbirli davranması ve koruyucu önlemler almayı ihmal etmemesi oldukça önemlidir.

Evlerde sıklıkla beslenen hayvanların başında kedi ve köpekler gelir. Bu canlıların sık bir kürke sahip olmaları kimi zaman bit sorunun fark edilmesini zorlaştırabilir. Bu nedenle özellikle dışarıda vakit geçirmesine izin verdiğiniz hayvanlarınıza koruyucu olarak belirli periyotlarla bit kontrolü yapabilirsiniz. Ayrıca yine önlem olarak belirli aralıklarla evcil hayvanlarınızı koruyucu bir şampuan ile yıkayabilirsiniz. Evlerde beslenen bir diğer canlı türü olan kuşlarda da bit görülür. Üstelik kuşlarda bulunan bitler insana geçebilme özelliğine de sahiptir. Bu nedenle önemsenmesi gereken bir sorundur.

Kümes ve besi hayvanları da bitler açısından risklidir. Bu canlıların üzerinde yaşayan parazitlerin de insana geçebilmesi mümkündür. Bu nedenle beslediğiniz hayvanın üzerinde bit olabileceğinden şüpheleniyorsanız öncelikle bir veteriner hekime danışarak sorunu teyit etmeniz gerekir. Eğer bit varsa ve insana bulaşma riski bulunuyorsa hayvanınız için gerekli tedaviyi uygulayabilirsiniz. Ayrıca kendiniz ve aileniz için de bitten koruyucu ilaç ve şampuanları kullanabilirsiniz.

Hayvanlar için üretilen çeşitli boy ve miktarlarda bit şampuanları mevcuttur. Ancak bu ürünlerdeki içerik, hayvan türüne ve kilosuna göre farklılık gösterebilir. Örneğin, kanatlı hayvanlar ve köpekler gibi farklı türler için özel şampuanlar üretilir. Ayrıca küçük ve büyük ırklar için hem ürün değişir hem de uygulama sıklığı ve miktarı farklılık gösterebilir. Bu nedenle herhangi bir uygulama yapmadan önce ürünün içeriğini iyi şekilde araştırmak ve veteriner kontrolünde ilerlemek tavsiye edilir.

Bit Şampuanı Çeşitleri Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Bit Şampuanı Çeşitleri Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Bit, hemen herkeste görülebilen bir sağlık sorunudur. Bu rahatsızlık, çoğunlukla çocuklarda görülse de her yaştan kişiye bulaşması mümkündür. Bu nedenle farklı grupların kullanımına uygun bit şampuanı ve spreyleri üretilir. Bit temas yoluyla bulaşan bir canlıdır. Saçında bit bulunan bir kişiyle sarıldığınızda veya bu kişinin tarak, atkı, şapka gibi kişisel bir ürününü kullandığınızda bu parazit size geçebilir. Bilinenin aksine bit bulaşmasının pis olmakla bir alakası yoktur.

Hastalık kolay bulaşma şekli nedeniyle küçük çocuklar arasında daha hızlı yayılır. Kreş ve ilkokul çağındaki çocuklar, oyun sırasında yoğun şekilde yakın temas hâlindedir. Aynı zamanda bu yaş grubu, oldukça hassas bir cilt yapısına sahiptir. Bu nedenle yetişkinler için uygun olan pek çok ürünün çocuklarda kullanılması mümkün olmaz. Çocuklarda görülen bit rahatsızlığının tedavisi için özel şampuan ve spreyler üretilir. Çocuk bit şampuanı çeşitleri, pek çok farklı form ve içeriğe sahiptir. Bu ürünler de çoğunlukla set halinde satılır. Şampuanın yanında ürün setinde bitlerin öldürülmesini ve sirkelerin etkisiz hâle getirilmesini sağlayan bir ilaç da yer alır. Bu ilaç, kolay bir uygulama için sprey veya damlalık formunda olabilir.

Nadiren de olsa bebeklerde de bit sorununa rastlanır. Ancak çoğu bit şampuanı ve ilacı 2 yaş üzeri için uygundur. Bunun nedeni bu yaş grubun oldukça hassas bir cilde sahip olmasıdır. Bebek bit şampuanı çeşitleri çoğunlukla 2 yaş üzeri için üretilir. Daha küçük bebekler için bit şampuanı ve spreyi bulunur. Kimi spreyler, 6 ay üzeri bebeklerin kullanımına uygundur. Daha küçük yaşlar için bu ürünler toksik etkilere neden olabilir. Bu sebeple herhangi bir ürün kullanmaya başlamadan önce bir çocuk doktoruna başvurulması tavsiye edilir.

Yetişkinler de bit şampuanı kullanabilir. Bu ürünlerde genellikle kesin bir yaş kısıtlaması bulunmaz. Yetişkin kişilerin kullanımına uygun çok sayıda ürün çeşidine rastlamak mümkündür. Ancak egzama ve roza gibi farklı cilt rahatsızlığı olanlar, alerjik bünyeliler ve hamileler herhangi bir bit şampuanı kullanmadan önce doktora başvurmalıdır.

Bit Şampuanı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bit Şampuanı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Piyasada pek çok farklı bit ilacı bulunur. Farklı özellikler taşıyan bu ürünler, etkileri bakımında da değişir. Bu nedenle bit şampuanı satın alırken dikkat edilmesi gereken pek çok önemli nokta vardır.

Bit ilacı seçerken dikkat edilecek ilk konu, yaş grubu ve kişinin sağlık durumudur. Çok küçük yaştaki çocuklar ve bebekler, hamileler, saç ekimi tedavisi gibi bir süreç içerisinde olanlar ve alerjik bünyeli kişiler, herhangi bir ürün kullanmaya başlamadan önce doktorlarına danışmalıdır. Piyasadaki ürünlerde bulunan kimyasallar, bu kişilerde toksik etkilere ve alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle hassas bünyeli kişilerin doğal ve organik içeriklere yönelmeleri sağlıkları için çok daha güvenlidir.

Dikkat edilecek bir diğer unsur ise seçilen ürünün etkisidir. Piyasadaki kimi ürünler, yalnızca bitler üzerinde etkiliyken kimileri sirkeleri temizler. Kişilerin, ürün tercihi yaparken bu ayrıma dikkat etmesi ve hem bitler hem de sirkeler üzerinde etkinliğe sahip şampuan ve spreyleri seçmeleri önemlidir. Aksi takdirde saçta kalan sirkeler, kuluçka süresini tamamladıktan sonra canlanarak bit sorunun yenilenmesine yol açar.

Ürünün set halinde olması veya tekli satılması da alıcılar tarafından dikkat edilmesi gereken bir konudur. Kimi bit setlerinin içerisinde sprey ve tarak gibi ek ürünler de yer alır. Bu ürünler, saçların bitlerden çok daha kısa bir sürede arındırılmasını sağlar. Böylece başkalarına bulaşma riski azaltılmış olur. Bit tarağı ise bu sorunun tedavisinde büyük öneme sahiptir. Özel yapılı bu tarak, saça yapışan bit ve sirkelerin kolaylıkla ayıklanmasını sağlar. Satın alınan şampuanla birlikte bit tarağı gönderilmiyorsa bu ürünün ayrıca alınması gerekir.

Kaşıntıya Son Veren Bit Şampuanı Fiyatları Nelerdir?

Kaşıntıya Son Veren Bit Şampuanı Fiyatları Nelerdir?

Bit tedavisinde oldukça geniş bir ürün çeşitliliği bulunur. Bu nedenle fiyat konusunda geniş bir yelpaze mevcuttur. Her bütçeye uygun bit için ilaç bulabilmek mümkündür. Bu sorunun tedavisinde kullanılan ürünlerin miktarı ve içeriği gibi çeşitli faktörler, fiyatı doğrudan arttırabilir.

Bit şampuanı fiyatını etkileyen faktörler arasında miktar ilk sırada yer alır. , , ml gibi farklı ebatlarda satılan bit şampuanı çeşitleri bulunur. Bit, bulaşıcı bir hastalık olduğu için ailede bir bireyde görülmesi hâlinde diğerlerine de kısa sürede bulaşabilir. Bu durumda miktar olarak daha büyük şampuanlar tercih etmek avantajlı olur. Ayrıca koruyucu olarak bit şampuanı tercih eden kişiler de büyük şampuanlara yönelebilir. Miktarın artması durumunda şampuan fiyatının da daha yüksek olması normaldir. Ancak birim bazında incelendiğinde genelde büyük boy ürünler küçüklere kıyasla çok daha uygundur.

Bit ilaçlarında fiyatı etkileyen bir diğer faktör ise ürünlerin tekli veya set hâlinde satılmalarıdır. Bit tedavisinde şampuan kısıtlı bir etkinliğe sahiptir. Tek başına şampuan kullanımı, ürünün içeriğine bağlı olarak yeterli olmayabilir. Ayrıca tek bir ürünle yapılan tedaviler, daha çok tekrar gerektirebilir. Bu ürünün sprey ve tarak gibi diğer yöntemler ile birlikte kullanılması tedavinin etkinliğini arttırır ve süresini önemli ölçüde kısaltır. Bu nedenle set hâlinde satılan ürünlerde fiyat bir miktar daha yüksek olabilir.

Ürünlerin içerikleri, fiyatta değişiklik görülmesine neden olur. Çoğu bit ilacı, böcekler üzerinde öldürücü etkiye sahip kimyasallar barındırır. Bu ürünler, bazı hassas bünyeli kişiler için sakıncalı olabilir. Ayrıca doğal yaşamaya özen gösteren kişiler de bu ürünleri tercih etmeyebilir. Bu nedenle yalnızca bitkisel yağlardan ve özlerden üretilen doğal ürünler bulunur. Bitkisel bit şampuanı çeşitleri daha az bulundukları ve özel bir içeriğe sahip oldukları için fiyat açısından bir miktar daha yüksek bütçelere hitap eder.

Ayrıca evcil hayvanlar için üretilen bit şampuanlarının fiyatı da oldukça değişkendir. Kedi ve köpek gibi hayvanlarda bit ve pire tedavisi çok daha uzun bir süreçtir. Özellikle dışarıda vakit geçiren hayvanlar için bu tedavilerin belirli aralıklarla tekrarlanması gerekir. Bu nedenle evcil hayvanlar için üretilen şampuanlar büyük boyutlu olur. Bu üründe miktarın artması fiyatı önemli ölçüde etkiler. Sevdikleriniz ve kendiniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm bit ürünlerine Trendyol güvencesiyle kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Metrin Bit Şampuanı ml

Parazit ve Böcek İlaçları - Ektoparazit İlaçları - Ektoparazit (kan emen parazit) İlaçları - Piretrinler - Permetrin

İlaç Adı:Metrin Bit Şampuanı ml
Firma:Bikar İlaç
Etkin Madde:Permetrin
ATC Kodu:P03AC04
Kamu Kodu:A
Barkod:
Fiyatı:55,52 TL
Reçete Tipi:Normal Reçete
e-Reçete:Aktif
Temin:İlacınızı sadece eczaneden alınız!

Metrin Bit Şampuanı ml Endikasyonları

Metrin Tıbbi Şampuan bir baş biti şampuanıdır. Metrin, Pediculus humanus capitis türünden kaynaklanan parazitlerin tedavi edilmesi için kullanılmaktadır.

Metrin Bit Şampuanı ml Fiyatı

Metrin Bit Şampuanı ml, ilaç fiyatı: Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'na bağlı İEGM (TİTCK) tarafından tarihi itibariyle açıklanan KDV dahil satış fiyatı 55,52 TL dir. Bikar İlaç firması tarafından satışa sunulan barkod numaralı bu ilaç Orijinal/Jenerik/Yirmi Yıllık sınıflandırmasında Jenerik ilaç sınıfındadır.

Metrin Bit Şampuanı ml Etkin Maddesi

Permetrin


Metrin Bit Şampuanı ml ilacının ana etkin maddesi için Kimyasal Yapı Resmi:
Metrin Bit Şampuanı ml () Kimyasal Yapısı (2 D)Metrin Bit Şampuanı ml () Kimyasal Yapısı (3 D)

Metrin Bit Şampuanı ml ilacının Kategorisi

Parazit ve Böcek İlaçları - Ektoparazit İlaçları - Ektoparazit (kan emen parazit) İlaçları - Piretrinler - Permetrin

Metrin Bit Şampuanı ml Uyarılar

ilaç tr uyarısı: Hiçbir ilacı doktorunuza ya da eczacınıza danışmadan kullanmayınız. Unutmayınız ki, internet sitelerinde ilaçlar hakkında verilen bilgiler, bir uzmanın sizi muayene ederek vereceği reçetenin yerini tutmaz. Bu sayfada Metrin Bit Şampuanı ml kullananlar veya diğer kişiler ilaç hakkında yorum yapamaz.

Bit Tedavisi İçin Bit İlacı İsimleri Listesi Ve Fiyatları

Bitler, insan başında saçlı deride kan emerek yaşamını sürdüren küçük böceklerdir. Bitlerin yayılması çok kolay olduğundan, bitlenmiş kişinin çevresindeki kişiler de kısa sürede bitlenebilir. Bitlenme kaşıntı olarak belirti verir. Piyasada pek çok bit ilacı mevcuttur, işte bit ilaçlarının markaları ve fiyatları

Piyasada satılan bit ilaçları ve fiyatları

  1. Paranit ml 28,50 TL
  2. Antibit 7,16 TL
  3. Baybit ml 14,00 TL
  4. Plusnit Bit Spreyi  25,00 TL
  5. Elimax Bit ve Sirke Şampuanı ml 26 TL
  6. Miraderm Bit - Bit Şampuan ml 14,90 TL
  7. Parasidose Doğal Bit ve Sirke Spreyi 50 ml 25,00 TL
  8. Prolice Bitlenmeye Karşı Şampuan ml 30,32 TL
  9. Paranit Sensitive Losyon ml 36,90 TL
  10. Dura NYT Bit Losyonu ml 14,95
  11. Bitrin Sprey  ml Bit ve Sirke için 14,85
  12. Bitex Bit Spreyi  ml 17,25 TL
  13. Hedrin Anti Bit Sprey ml Fiyatı: 20 tl

Bit ilacı nasıl kullanılır?

Paranit bit ilacı

Piyasada yaş gruplarına göre Paranit markası çeşitli bit ilaçları satıştadır. Paranit Sprey ve Paranit Sensitive Losyon 6 aylıktan itibaren kullanılabilir. Paranit Şampuan ise 2 yaş ve üzeri çocuklarda kullanım için uygundur. Paraniti eczaneden veya internet üzerinden temin edebilirsiniz. Paranit bit ilacı kimyasal madde içermez. Göz çevresinde kaşıntı ve iritasyon, saç derisinde pullanma, temas iritasyonu ve saç derisinde, kulaklarda veya ensede kızarıklık, paranitin ender görünen yan etkilerdir. Hamile veya emziren kadınlar Paranit ürünlerini kullanmak için eczacısına veya doktoruna danışmalıdır. ml şişede Paranit 28,50 TL’dir.

Paranit nasıl kullanılır?

Paranit Sprey ile bir defa uygulanan 15 dakikalık tedavi kürü (saç tarama dahil), saç bitinden etkin bir şekilde kurtulmak için çoğu kez yeterli olacaktır. Bit tedavisi uyguladığınız çocuğunuzun saçlarını ilk uygulamadan yedi gün sonra tekrar kontrol etmenizi ve gerekirse (yaşayan bite rastlamanız halinde) tekrar etmenizi tavsiye ederiz. Paranit Şampuan ile 10 dakikalık iki uygulama yapılması tavsiye edilir. Tüm bit ve sirkelerin saçtan temizlendiğinden emin olmak için saçı iyice tarayın. Paranit Sensitive Losyon ile tedavi sadece tek bir (gece boyu süren) uygulama gerektirir. Hangi tip Paranit tedavisini seçmiş olursanız olun, daima yeterli miktarda ürün kullanın. Bu, başarılı bir tedavi için son derece önemlidir.

Antibit

Antibit, piyasada bitleri yok etmek için satışta olan şampuanlardandır. Antibitin fiyatı 7,16 TL'dir. Saçlar ıslatılarak Anti-Bit Şampuan uygulanır. Saç diplerine üç dakika boyunca masaj yapılır. Saçlar durulanır. Saçlara tekrar Anti-Bit Şampuan uygulanarak üç dakikalık masaj işlemi tekrarlanır. Bu uygulamanın, normal olarak bit ve sirkelerin ayıklanmasında yeterli olması gerekir. Bununla birlikte tüm sirkelerin tamamen yok edildiğinden emin olmak için iki gün sonra yukarıdaki uygulamanın tekrarlanması önerilir. Uygulamayı izleyen günlerde saçta kalmış olabilecek ölü sirkeleri ayıklamak için kutu içindeki ince tarağın kullanılması önerilir. Kasıklarda görülen bit enfestasyonlarının tedavisi de baş enfestasyonlarında olduğu gibidir. İlacın tüm kasık bölgesine, bacak aralarına ve anüs çevresine yayılmasına dikkat edilmelidir.

NYDA Anti Bit Sprey

NYDA Anti Bit Sprey 50 ml bit ilacı fiyatı 29 TL'dir. NYDA kuru saça uygulanır. NYDA'yı bütün saçı kaplayacak şekilde dikkatlice püskürtünüfunduszeue.infoçlarınızın ve saç derinizin NYDA ile tamamen ıslanmasını sağlayınız. Saçlarınız tamamen solüsyonla ıslanıncaya kadar masaj yapınız. Özellikle deriye yakın olan kulak arkasında bulunan saçların NYDA ile iyice kaplandığından emin olunmalıdır. Bu bölgeler bit yumurtalarının en çok bulunduğu yerlerdir. NYDA'yı en az 30 dakika boyunca saçınızda bekletiniz. Sonra, boğularak ölen bitleri saçınızdan ayırmak için saçınızı NYDA bit tarağı ile dikkatlice tarayınız. NYDA, uzun saçları bile kolayca taranabilecek duruma getiren özel içeriği sayesinde saçınızı kolayca taramanızı sağlar. Saçlarınızı hemen yıkamayınız, en az 8 saat süre ile kurumaya bırakınız. 8 saat sonunda kendi şampuanınız ile yıkayınız. Tedavinin kontrolü için sonuçlar gün sonra gözden geçirilmelidir. Eğer gerekli ise uygulama yukarıda anlatıldığı şekilde tekrarlanmalıdır. NYDA ile tedavi güvenlidir ve birkaç kez tekrarlanabilir. NYDA bit tarağı, turuncu rengi ve sık dişli yapısı ile bitlerin kolayca temizlenmesine yardımcı olur.

Bitex Bit Spreyi

Bitex bit ilacının fiyatı 22 TL'dir. Bitex bit ilacını kullanmak için saç derisinden uçlarına kadar etki edecek şekilde Bitex spreyi sıkın. Masaj yaparak iyice yedirin ve her yerine eşit şekilde temas ettiğinden emin olun. Spreyin yüzünüze ve gözlerinize temas etmemesine dikkat edin. Bu şekilde 30 dakika bekletin ve sonrasında kutu içerisinde yer alan bit tarağı ile saçlarınızı tarayın. Saç kurutma makinesi kullanmayın, bu şekilde ortalama 6 saat saçlarınızın kurumasını bekleyin. Sonrasında saçlarınızı normal şampuan ile yıkayın ve iyice durulayın. Aynı işlemi 7 gün sonra tekrar gerçekleştirin.

Saçtaki Sirke Nasıl Temizlenir? En Etkili Bitkisel Ve Doğal Yöntemler Tıklayınız

Bite Bitkisel Çözüm Ve Bitten Kurtulmanın Yolları Nelerdir? Tıklayınız

Traş Köpüğü Bitleri Öldürür mü? Traş Köpüğü İle Bit Temizleme Yöntemi Tıklayınız

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası