pokemon go bilgisayarda oynamak / Pokemon Go'nun Yükselişi Pek Uzun Sürmedi Nintendo Düşüşe Geçti - PC Hocası

Pokemon Go Bilgisayarda Oynamak

pokemon go bilgisayarda oynamak

Yerinizden bile kıpırdamadan Pokemon GO oynayabileceğinizi biliyor muydunuz? Büyük bir olasılıkla arkadaşlarınız sokaklarda ter dökerken sizin buzlu çayınızı yudumlayarak Pokemon GO oynuyor olmanızın bedeline paha biçilemez. Peki, Pokemon GO PC'de oynama adımları neler? Bu yazıda popüler oyunu bilgisayarda nasıl oynayabileceğinizi öğreneceksiniz.

Takip ettiğimiz haberlere bakacak oursak Pokemon GO çılgınlığı küresel olarak yayılmış durumda. Hatta öyle yayıldı ki oyunun yapımcısı Niantic stüdyolarının sunucuları çöktü. Nintendo’nun bu geleneksel oyununu akıllı telefonlarda artırılmış gerçeklik desteği ile akıllı telefonlarda oynamak keyifli. Ancak telefonu eline alıp sokaklara çıkamayacaklar içinde bir çözüm var.

Oyun çıktığından beri okuyucularımız soruyor “Bu oyunu PC’de oynayamaz mıyız?” diye. Teknolojilerde çareler tükenmez. Elbette Pokemon GO PC platformunda da oynanabiliyor. Bunun için BlueStacks adını verdiğimiz Android emülatörü uygulamasına sahip olmak yeterli oluyor.

Pokemon GO’yu PC platformunda oynamak için dakika kadar ön hazırlıklarda bulunmanız gerekiyor ancak oyunun PC’de BlueStacks kullanarak oynandığında bazı sıkıntıların da sizi beklediğini itiraf edelim. Sahte lokasyon belirleyici bir uygulama ile beraber BlueStacks üzerine kurabileceğiniz Pokemon GO bazen yerinizi saptamakta güçlük çekiyor.

Bu yüzden oyundan çıkarak sahte GPS uygulamasını yeniden başlatmanız ve yeniden oyuna geri dönerek kaldığınız yerden devam etmeniz gerekebiliyor. Bu tip sıkıntıları aşabilmek için uzun süre ince ayarlarla uğraşmanız gerekecek.

Pokemon GO PC’de Oynama Adımları Neler?

  • BlueStacks programını indirin.
  • Programı yükleyin.
  • Yüklediğiniz programı açın.
  • Pokemon Go'yu indirip yükleyin.
  • Fake Location uygulamasını indirip kurun.
  • KingRoot uygulamasını indirip yükleyin.
  • Lucky Patcher'ı indirip kurun.

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Pokemon Go isimli mobil oyunu bilgisayar üzerinden oynayabilmeniz mümkün. Eğer arttırılmış gerçeklik oyununu mobil cihaz yerine bilgisayarda oynamak istiyorsanız BlueStacks isimli emülatör programını indirip yüklemeniz gerekiyor.

Emülatör programı denildiğinde akla ilk gelen hizmetlerden bir tanesi olan BlueStakcs'i indirmek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Bu işlemi yapmanız halinde bir sayfa açılacak. Açılan sayfa üzerinden "İndir" butonuna tıklayın.

İndir butonuna tıkladıktan sonra program bilgisayarınıza indirilmeye başlanacaktır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum sürecini başlatmak için kurulum dosyasının üzerien çift tıklayın. Talimatları izleyerek emülatör programını bilgisayarınıza kurun.

Kurulum işlemini gerçekleştirdikten sonra programı açın. Daha sonra Pokemon Go'yu indirip yükleyin. Oyunu yükledikten sonra Fake Location ve KingRoot uygulamalarını da indirip yükleyin.

Aşağıda bir YouTuber’ın hazırladığı rehber video 18 dakika kadar sürüyor ancak önemli ipuçlarından da bahsediyor. Dolayısıyla Bu süreçte sorun yaşadıysanız aşağıda yer alan videoya göz atabilirsiniz.

Video sırasıyla BlueStacks üzerine kurulması gereken programları tek tek nasıl kurmanız gerektiğini gösteriyor. KingRoot, LuckyPatcher, FakeGPS  gibi üçüncü parti uygulamaların BlueStacks üzerinde kurulumundan sonraPokemon GO uygulamasını başlatmak gerekiyor. Bu yazılımları kurmanın amacı oyunun bir akıllı telefona kurulduğunu simüle edebilmek.

Videoyu izlediyseniz büyük olasılıkla kafanızı karışmıştır ancak Pokemon GO’yu PC’de oynayabilmek bir nevi oyunu hacklemek gibi bir durum olduğu için kolay olabileceğini düşünmek çok boş bir umut olurdu.

Adımları takip ettiğinizde Pokemon GO’ya PC üzerinde kavuşmanız garanti gibi görünüyor ancak işin püf noktası adımları doğru takip edebilmek.

Bu arada King Root ve Lucky Patcher gibi uygulamaların genel olarak tarayıcılar ve virüs yazılımları tarafından pek de hoş karşılanmayan yazılımlar olduğunun altını çizelim ve sizi bu konuda uyarmış olalım. Yukarıda gösterilen yöntemi deneyerek karşılaşacağınız risklerden sorumlu olmadığımızın da altını çizelim.

Bu yazıda dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan arttırılmış gerçeklik türündeki Pokemon Go isimli mobil oyunu bilgisayar üzerinden oynayabilmek için hangi adımları uygulamanız gereketiğini açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın. 

pokemon git oyunu oynaHareket etmeden - ile birlikte sahte GPS yazılımı :

Koleksiyon kartları ilkesine dayanarak, Pokémon git amacı hayali ve fantastik karakterler bulmak olan bir video oyunudur: Pokémon. Etkili animasyon için oyuncuların konumlarını ve alanlarını kullanan bir oyundur. Gerçekten de, Pokémon'ları yakalamak için buluşabilmek için bir yerden başka bir yere taşınma meselesi. Ancak dünyanın yaşadığı sağlık krizini ve bize sorun yaratan karantinaları takiben, bu durumda hareket etmek ve Pokémon aramak çok zor hale geliyor.

Bir Pokémon oyuncusuysanız ancak artık evinizden çıkamıyorsanız, gezegenin başka bir yerine ışınlanarak koleksiyonunuzu tamamlamanız mümkündür. Özünde, konumunuzu değiştirerek sahte GPS yazılımı yeni şehirlere ve dolayısıyla çok daha çeşitli ve güçlü Pokémon'a erişmenizi sağlayacak. Bu tür bir yazılım, anonim ve güvenli bir şekilde gezinmenize, IP adresinizi değiştirmenize ve dünya haritasında istediğiniz yere hareket etmenize olanak tanır. 

Pokémon Go oyununu cihazınızda hareket etmeden oynamak için bizimle en iyi sahte GPS yazılımını keşfedin.

hareket etmeden pokemon oyna

Oyunda hareket etmek, belirli alanlarda fiziksel olarak hareket etmeden nadir Pokémon yakalamak sihir değildir. Bu tamamen mümkündür. Bugün evden çıkmadan Pokémon Go oynamak gerçek oldu.

Herhangi bir makinede, her kullanıcı için çözümler bulunabilir. İtibaren konum tahrif eden GPS yazılımı ve uygulamaları cihazınızın gerçek konumunu kontrol etmenize ve değiştirmenize yardımcı olmak için özel olarak geliştirilmiştir. Böylece konumunuzu kontrol ederken Pokémon Go'yu hareket etmeden oynama olanağına sahipsiniz.

Bununla birlikte, tüm sahte GPS yazılımı size tatmin edici bir sonuç ve GPS'inizi manipüle etme yeteneği veremez. Gerçeği söylemek gerekirse, bugün yalnızca bir premium yazılım bu özellikleri karşılamaktadır.

Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:

AnyTo: sizi tek bir tıklamayla istediğiniz yere götürün

herhangi bir kabul edilir en güvenli iOS ve Android konum değiştirici şu anda piyasada. Gerçekten de, artırılmış gerçeklik oyunları için sahte GPS oluşturmak üzere tasarlanmıştır. tabiki bunun için kullanabilirsin Pokémon Go Android veya iOS'ta uçun ve oyunda hareket etmeden kolayca daha fazla Pokemon yakalayın.

Bu sahte GPS yazılımı, hareket hızını ve seyahat sürelerini ayarlamanıza ve istediğiniz zaman ara vermenize olanak tanır. Ek olarak, özellikle AR oyunları, yani Pokémon GO için yararlı olan hedefiniz olarak belirli bir koordinat arayabilirsiniz.

  • Dünyanın herhangi bir yerindeki GPS konumunu değiştirin.
  • Yasaklanma riskini daha gerçekçi bir şekilde en aza indiren özel bir hızla hareket etmek için bir rota planlayın.
  • Favori rotalarınızı kaydetmek için bir GPX dosyasını içe/dışa aktarın.
  • Artırılmış Gerçeklik (AR) oyunları ve sosyal medya vb. ile harika çalışın.

Her farklı bir yere taşınmak istediğinizde, AnyTo'ya geri dönmeniz ve yeni bir sahte konum kiralamanız gerekir. Bu nedenle, sahte GPS yazılımını daha iyi kullanmak için Pokémon'un yetişeceği konumu tanımlamakta fayda var.

FakeGPS AnyTo - iOS ve Android'de GPS konumunu değiştirin

Pokémon GO oyuncuları için interaktif harita

Pokémon'un yerini ayarlamak için Pokémon'un doğduğu yeri gösteren etkileşimli bir Pokémon haritası gerekir. Bu tür bir harita, Pokémon'un dünyadaki konumunu gösterir! Ayrıca Pokémon'unuzun en iyi saldırılarını ve tüm istatistiklerini istediğiniz zaman bulabilirsiniz.

Pokémon'un coğrafi konumu, baskınları, saha çalışmaları ve şehrinizdeki diğer tüm bilgiler için ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir araç arıyorsanız, PogoHarita mükemmel bir araçtır.

İhtiyacınız olan bir saha çalışmasını, şehrinizde etkinleştirilmiş bir baskın, güncel bir cazibe, Lig için en iyi Pokemon'u, %'ü ve hatta %0'ı hızlıca bulmanızı sağlar.

PogoMap - Pokemon GO Dünya Haritası

Pokemon Go'yu PC'nizden hareket etmeden oynayın, bu mümkün

Si Pokémon GO Prensipte sadece iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerdeki oyuncular için ayrılmıştır, Niantic'in fenomen oyununun keyfini bir PC veya Mac'ten çıkarmak oldukça mümkündür. Bu bir Android emülatörü gerektirir. Evden taşınmayı düşünmediğiniz günlerde bu çözüm tercih edilecekse akıllı telefonunuzun pilini tüketmeme avantajına sahip.

İşte evinizin rahatlığından ve güvenliğinden uzaklaşmadan Pokemon GO oynamanın bir yolu. Tek ihtiyacınız olan bir Windows bilgisayar, biraz sabır ve bu Android öykünücüsü Bluestack.

bluestack ile pc'de pokemon go oyna

BlueStacksApp Player bir Android emülatörüdür. PC'nizde istediğiniz uygulamayı veya oyunu çalıştırmanıza veya oynamanıza izin verir. BlueStacks yanınızdayken, üzerine Pokémon Go yükleyebilir ve özel komutları kullanabilirsiniz. BlueStacks'in tamamen özelleştirilebilir ortamı ve desteği, onu bilgisayar oyunları oynamak için en iyi seçim haline getirir.

Pokemon'u PC'nizde kullanmak için önce BlueStacks'i indirin. İndirdikten sonra oldukça basit bir kurulum gereklidir.

Bu Android öykünücüsünü yükledikten sonra başlatın ve Pokémon Go'yu indirin. Normalde bir Android cihazında yaptığınız gibi kurun. Google ile oturum açın ve daha önce Pokémon Go ile katıldığınız hesabı algılayacaktır.

tadını çıkarmadan önce Pokémon GO bilgisayarınızdan coğrafi konumunuzu belirtmeniz gerekir. Bunun için Fake GPS AnyTo yazılımının kullanılması gerekmektedir.

Bu yazılımı indirebilirsiniz Burada.

Konumunuzu değiştirmek istiyorsanız, AnyTo'yu açmanız ve yeni bir konum belirlemeniz gerekir. Bu işlemi kolaylaştırmak için bazı yerleri favori olarak tanımlamakta fayda var.

Artık Pokémon'u tespit edebilirsiniz ve kamera çalışmıyorsa, talep üzerine AR modunu kapatmanız yeterlidir. Pokemon'u sanal gerçeklik modunda onaylayın ve yakalayın.

Pokémon Go: Android'de hareket etmeden hareket edin

iMyFone AnyTo (Windows sürümü) artık Oyun Modu ve Sosyal Mod ile Android cihazlarını destekliyor.

Pokémon Go'da ilerlemek için izlenecek adımlar:Bilgisayarınıza iMyFone AnyTo'yu indirerek ve kurarak başlayın. Ardından açın ve butona tıklayın. Commencer. Android'inizi bilgisayara bağlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

  • Sistem cihazınızı tanımladığında, liste " Cihazınızı seçin görüntülenecektir. Bağlanmak istediğiniz Android cihazınızı seçin.
  • Cihazınızı seçtikten sonra program kılavuzuna göre USB hata ayıklamaya başlayın. Telefonun USB bağlantı modunun Medya Aktarım Protokolü olarak ayarlandığını doğrulayın.
  • Programdaki kılavuzu takip edin. 7 kez basın" Yapı numarası (veya "Sistem Sürümleri") geliştirici modunu açmak için " Geliştirici seçeneği » ve « açın USB hata ayıklama (bazı Android telefonların ayrıca "USB üzerinden uygulama yüklemesine izin ver" seçeneğini etkinleştirmesi gerekir).
Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:
  • Onaylamak " USB hata ayıklamasına izin ver telefonunda. Pencere cihazınızda görünmüyorsa, " Tekrar göster " onu görmek için.
Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:
Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:
  • İşiniz bittiğinde, mod seçim arayüzüne girecek ve kullanmak istediğinizi seçeceksiniz.
Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:

Android cihazınızı yazılıma bağladıktan sonra, şimdi Pokemon Go'ya atlamanın ve dünyanın en iyi Pokemon'unu evinizden avlamaya başlamanın zamanı geldi.

Takip etmeniz gereken sadece birkaç basit adım var ve av başlıyor!

  • Sorumluluk reddi beyanını kontrol edin, ardından Oyun Modu'na tıklayın.
  • Program daha sonra ilerleme çubuğuyla yüklenmeye başlayacaktır. Sadece bekle. Bazı cep telefonlarının belirli izinleri onaylaması ve vermesi gerekir, bu nedenle telefonunuza iyi bakın.
Rehberlik Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:
  • İndirme tamamlandıktan sonra, " Hazırsın !“, tek yapmanız gereken telefonunuzdan hesabınıza giriş yapmak. Genellikle pencere yalnızca oyunu ilk kez başlattığınızda görünür. Bu, hesabınıza giriş yaptığınızda ve haritaya eriştiğinizde otomatik olarak kaybolacaktır.
Pokémon Go'yu hareket etmeden oynama rehberi
  • Harita yükleme başlayacak. Harita başarıyla yüklendiğinde, konumunuzu harita üzerinde bulabilirsiniz.
Rehberlik Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:
  • Sağ üst köşedeki ışınlanma modunu seçin (3. Artık fareyi kaydırarak haritayı yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilir ve bir hedef seçebilirsiniz. Hedefinizi aramak için sol üst köşeye adres/GPS koordinatlarını da girebilirsiniz.
Pokémon Go'yu hareket etmeden oynama rehberi
  • Bir hedef seçtiğinizde, kenar çubuğu görüntülenir. Konum adı, koordinatlar ve mesafe dahil olmak üzere size hedef bilgilerini gösterir. Taşı'yı tıklayın. Konumunuz hemen değiştirilecektir. iPhone'unuzdaki tüm konum uygulamaları da yeni konuma değişecektir.
Pokémon Go'yu hareket etmeden oynama rehberi

iPhone'da hareket etmeden Pokémon Go'da dolaşın

iPhone'unuzu PC'nize bağlamak için aynı adımları izleyin.

Cihazınız bilgisayara başarılı bir şekilde bağlandığında, konumunuzu gösteren bir harita görüntüler. Oyun için iPhone'daki konumunuzu değiştirmek için Işınlanma Modu sağ üst köşede. Şimdi cihazınızda Pokémon Go oyununu açın.

Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:

iMyFone AnyTo'daki haritada, haritayı sahte bir GPS konumu olarak sürükleyip yakınlaştırarak sahte bir konum seçin.

Bir hedef seçtiğinizde, konum adı, koordinatlar ve mesafe dahil olmak üzere hedef bilgilerini gösteren bir kenar çubuğu görüntülenir. Ayrıca kutuya yerin adını veya koordinatlarını da girebilirsiniz. arama Hedefinizi seçmek için

Pokémon Go'yu hareket etmeden oynayın - sahte GPS yazılımıyla:

Bir hedef seçtikten sonra, sadece düğmesine basın Hareket. Görüyorsunuz, konumunuz yeni konuma değişti! Eşzamanlı olarak aynı yeni konuma değiştirilen oyundaki konumu kontrol edebilirsiniz.

oku: Pokémon Kartlarının Fiyatını Doğru Bilmek İçin En İyi 5 Uygulama

Tüm konum değiştirme yöntemleri arasında en çok önerileni yazılımdır. iMyFone AnyTo – konum değiştirici, çok uzaktaki pokémonları yakalamanıza ve özel bir hızda belirli noktalarla sanal bir rota oluşturmanıza olanak tanır. Oyun için kullanışlıdır!

Bu yazılımdan yararlanın, Pokémon Go Android/iOS oyununda konum değiştirmek ve uçmak için ışınlanma modunu ve iki nokta modunu kullanabilirsiniz. Dene!

Sayfaya git Facebook et twitter AnyTo'dan ve bir yıllık ücretsiz anyto kayıt kodu alın, ilk gelen alır.

Pokémon Go'da hile yapmanın diğer püf noktaları

Kullanımı sahte GPS bir hile yöntemidir, kullanabileceğiniz başka yöntemler de vardır. Hile yapmak ban ile sonuçlanabilir! Bu Pokémon'ları kopyalamakla ilgili değil, daha çok yumurtaları hareket etmeden yumurtadan çıkarmak için hileler.

  • pokemon go bot kullanın : Bu, otomatik bir GPS modifikasyonudur. Bot hesaplarıyla haritada dolaşabilir ve mevcut en nadir ve en yüksek performanslı Pokemon'u seçebilirsiniz.
  • RER, toplu taşıma veya drone : Pokémon yumurtalarının kuluçka süresi kat edilen kilometre sayısına bağlıdır. İnternet erişiminizin olacağı bir toplu taşıma aracına binin ve karakterinizin kilometreleri biriktirmesini ve bu süreçteki yakalamaları izleyin.
  • POKEVISION, Ultra hassas kart: Pokévision sitesi size gerçek zamanlı olarak tüm Pokémon'ların konumunu ve ikincisinin ortaya çıkış zamanını verir.
  • UBER GO KULLANMAK: Bir sürücüden hizmet alın ve istediğiniz Pokémon'u yakalamak için istediğiniz yere gidin.
  • SEGWAY KULLANMAK: bu 2 tekerlekli cihazlar yorulmadan hızlı hareket etmenizi sağlar. Pokémon GO oynarken bunları kullanmayı seçebilirsiniz.

Ayrıca bakınız: ROBLOX – Ücretsiz ve ödeme yapmadan Robux nasıl edinilir & Pokemon Legends Arceus: En İyi Pokemon Oyunu?

Pokemon Go & Co. SSS

Pokémon Go nasıl oynanır?

Bunu iOS için App Store'da veya Android için Google Play'de aramanız yeterlidir. Bir kere Pokémon git yüklendiğinde, ilk adım karakterinizi oluşturmak ve takma adınızı seçmektir. O andan itibaren kendinizi oyuna kaptıracaksınız ve ilk Pokémon'unuzu yakalayabileceksiniz.

Pokémon Go'da yürümeden nasıl yürünür?

Sahte GPS AnyTo uygulamasını kullanın. AnyTo, telefonunuzun konumunu dünyanın herhangi bir yerinde ve tek bir tıklamayla simüle etmenizi sağlayan bir uygulamadır. Bu nedenle Pokémon'u hareket etmeden hareket ettirebilirsiniz. Bu uygulamanın avantajı, kullanımının kolay olmasıdır.

Pokémon Go'da tek başına nasıl yürünür?

Bir Android cihazınız varsa, cihazınızın konumunu manuel olarak değiştirmek için bir GPS sahtekarlığı uygulaması kullanabilirsiniz. Bu, Pokemon Go oyununu onun yerine yürüdüğünüze inandıracaktır.

Mewtwo nerede?

Mewtwo, Legendary Raid Boss Egg'de bulunabilir. Mewtwo'nun saldırıları artar. Rüzgarlı olduğunda onu yakalarsanız daha fazla yıldız tozu alırsınız.

Kolayca Parlak nasıl elde edilir?

Shiny ile karşılaşma şansınızı en üst düzeye çıkarmak için mümkün olduğunca çok Pokémon ile savaşın. Örneğin, bir Pokémon yuvası arayabilir ve şans yüzünüze gülene kadar gördüğünüz tüm küçük canavarlarla savaşabilirsiniz.

Pokemon Go'daki Efsanevi Pokemon nerede?

Pokémon Go'da Efsaneler nasıl yakalanır? Çok basit, Pokémon Go'da bir Efsanevi elde etmenin tek yolu, ilk önce 5 Yıldızlı Baskın Savaşında birini yenmektir. Bu savaşlar Arenalarda gerçekleşir ve kazanmak için genellikle en az beş diğer eğitmenle takım kurmanız gerekir.

12 hatası nasıl aşılır?

Pokémon Go'da 12 numaralı hatayı çözün:
Yöntem 1: Sahte konumları etkinleştirin. Bu noktada belirtildiği gibi, iPhone'un yerleşik işlevini kullanarak sahte bir konum belirlemekle ilgilidir.
Yöntem 2: Konum Etkinleştirme.
Yöntem 3: Cihazı yeniden başlatın.

Pokémon Go oyununda nasıl ışınlanır?

Adım 1: Bilgisayarınızda AnyTo'yu indirin ve başlatın.
Adım 2: Bir USB kablosu kullanarak cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın.
Adım 3: "Işınlama Modu"nu seçin ve haritada bir hedef seçin.

oynarken iyi eğlenceler Pokémon git Sahte GPS yazılımı sayesinde evden ve güvende kalın!

[Toplam: 15 Anlamına gelmek: ]

Pokemon Go , bugüne kadar milyon dolarlık gelir elde eden en hızlı mobil oyun kullanıcı tabanını genişletmeyi başardı ve sayı her biri ile patlamaya devam ediyor geçen gün. Oyunun küresel çekiciliği olağanüstü. Gibi iOS, Android veya Windows işletim sistemi kullanıcı işletim sistemi kendi sürümünde çalıştırmak için yollar bulmakta meşgul.

Windows Pc`de Pokemon Go oyun deneyimi elde etmek için Pokemon GO Pc`nin en son sürümünü yükleyin BlueStacks yükleyerek dizüstü veya bilgisayarınızda oyun. Aşağıdaki sırayla aşağıdakileri yüklemeniz gerekiyor:

  1. BlueStacks
  2. Kingroot APK
  3. Lucky Patcher
  4. Sahte GPS
  5. Pokemon APK

Oyna Pokemon Go Windows bilgisayarda

BlueStacks`ı Pc`ye yükledikten sonra, Google hesabınızı uygulamaya geçirin çünkü oyuna bağlanmanız daha kolay olacaktır.

Bu süreçte bir sonraki adım Kingroot`u kurmaktır. Bunun için, Bluestacks`ı yüklemeyi bitirdikten sonra açın ve soldaki görünür APK simgesini tıklatın, KingRoot uygulamasını kurmak için bilgisayarınızdaki ilgili APK dosyasını açın.

Tamamlandığında, KingRoot`u çalıştırın.

Sonraki aşağıya kaydırın ve `Dene` seçeneğini belirleyin. Bulunduktan sonra, `Şimdi onar` düğmesine tıklayın.

Bundan sonra, Güvenlik İndeksinizi farkettikten sonra, `Şimdi optimize et` seçeneğini seçin ve ardından KingRoot`u kapatın.

BlueStacks`ı yeniden başlatın. BlueStacks`ın sağ üst köşesinde bulunan dişli çarkı bulun.

Sonra ` Android Eklentisini Yeniden Başlat ` ı seçin.

Şimdi, dosyaları Windows`tan kopyalamanızın sırası. Bunu yapmak için, soldaki BlueStacks kenar çubuğundan klasör simgesini tıklatın ve Sahte GPS`yi açın.

Bittiğinde, Tak ve Şanslı Patcher`ı çalıştırın. Sadece BlueStacks penceresinin sol tarafında bulunan APK seçeneğini tıklayın ve yükleme işlemini tamamlamak için bilgisayarınızda APK dosyasını seçin. Uygulamaya erişim izni vermeyi kabul etmelisiniz, eylemi onaylamak için `İzin Ver` düğmesine basın.

Şimdi, uygulamanın içinde `Yeniden oluştur ve yükle`> SDcard> Windows> BSTSharedFolder`a gidin. Burada, bir an için duraklatın, Sahte GPS için APK dosyasını seçin ve Sistem Uygulaması olarak yükleyin. Onay istendiğinde, yüklemek için `Evet` düğmesine basın.

İşte, bu değişiklikleri uygulamak için BlueStacks`ı yeniden başlatmanız gerektiğinden, Evet`e dokunabilir veya Android Plugin`i Yeniden Başlat`ı kullanabilirsiniz.

En çok beklenen süreyi yükleme zamanı. oyunu - Pokemon Git! KingRoot ve Lucky Patcher`ın izlediği önceki adımlara benzer şekilde, Pokemon APK dosyasını yükleyin, ancak şimdi uygulamayı başlatmanın zorluğunu engelleyin. Bazı ayarların doğru yerde olduğundan emin olmanız gerekir. Konum Ayarları `nu kontrol edin.

BlueStacks`ın açılması durumunda, dişli çarkı tıklayın, Ayarlar`ı seçin, Konum`a gidin ve modu Yüksek doğruluk olarak ayarlayın. Oyunun Pc`de düzgün çalışması için, tüm Windows GPS servislerinin devre dışı bırakılması zorunludur. Windows 10 Ayarlar Uygulamasına erişin, `Gizlilik Bölümü`> Konum`u seçin. `Açık` olarak ayarlanmışsa konumu kapatın. FakeGPS`yi Kurun! Lucky Patcher`ı açın ve uygulamalar listesinde FakeGPS girdisini bulabileceğinizi görün. Değilse, aşağıdan Ara`ya erişin, Filtreler`i seçin, Sistem Uygulamaları`nı işaretleyin ve Uygula sekmesine basın. Ardından, listeden FakeGPS öğesini tıklayın ve Başlatma Uygulaması seçeneğini işaretleyin.

Pencerenin nasıl çalıştırılacağı konusunda size yol gösteren bir kılavuz görüntülenecektir. İçindeki talimatları dikkatle okuyun. Tamamlandığında, pencereyi kapatmak için Tamam`ı tıklatın.

Şimdi sağ üstteki üç noktalı düğmeyi tıklatın, Ayarlar menüsüne gidin, Uzman Modunu kontrol edin, uyarı mesajını okuyun ve Tamam ile onaylayın.

Bittiğinde, Haritaya geri dönmek ve istediğiniz konumu seçmek için geri düğmesine basın.

Girişi seçin ve favorilerinize konum eklemek için `Kaydet` düğmesine basın. Şimdi, sahte konuma geçmek için sağ altta oturan turuncu renkli `Play` düğmesini bulun.

Hepiniz Pokemon GO`ya gitmeye hazırsınız. Oyunun yüklenmesi biraz zaman alabilir, lütfen sabırlı olun.

Oyun yüklendiğinde, Google hesabıyla giriş yapabilirsiniz. Uygulama, kurulum sırasında Pokemon GO hesabıyla daha önce bağladığınız Google hesabınızı otomatik olarak kullanacak ve oyunu sizin için yükleyecektir.

Farklı bir noktaya geçmek isterseniz, FakeGPS`e geri dönmeniz ve yeni bir sahte giriş yapmanız gerekir. yer. Bu nedenle, Poke Stops arasında ileri geri gitmenize yardımcı olabilecek birkaç favoriyi ayarlamanız önerilir.

Ayrıca, kameranızı kapatmak zorunda kalmamanızı da unutmayın. İlk Pokemon görüldüğünde ve kameranın çalışmayı reddetmesi durumunda, uygulama AR modunu kapatma konusunda sizden yön isteyecektir (AR = artırılmış gerçeklik). Yaptığınız zaman, `Evet` düğmesine basitçe tıklamanız ile eyleminizi onaylayın ve sanal ortamda Pokemon`u yakalayabilirsiniz.

Oyunun ayarlanması, her kullanıcı için sorunsuz bir ilişki olamaz. Eğer oyunu BlueStacks`ta kurarken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, sorunu çözmek için takip edebileceğiniz bazı adımları burada bulabilirsiniz.

Windows 10 cihazları için Konum`un `Kapalı` olarak ayarlandığından emin olun.

  • Uzman Modunu onaylayın. FakeGPS`de
  • BlueStacks konum ayarlarında etkinleştirilmiş, Google Konum Geçmişinin `Kapalı` olarak ayarlandığından ve Mod`un Yüksek doğruluk olarak ayarlandığından emin olun.
  • FakeGPS uygulamasını başlatın ve yeni bir sahte konum oluşturun.

  • Kullanmayı deneyin. Windows cihazlarınızda gerçekte ziyaret ettiğiniz bir yer.
  • BlueStacks`ı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Aşağıda gösterilene benzer bir ekran görmelisiniz. Doğum tarihinizi girin ve gönderin.

Bundan sonra sadece birkaç saniye bekleyin ve oyunun yüklenmesine izin verin.

Bir notta, ilk kez Pokémon GO oynarken, görünümü özelleştirmek için çeşitli seçenekler elde edersiniz. Antrenörünüz, onun için doğru kıyafet ve aksesuarlar seçiyor. Özelleştirilmiş karakter, haritada ve profil sayfanızda dolaşırken görünür. Ayrıca, diğer oyuncular karakterinizi, kontrol ettiğiniz bir Spor salonunu ziyaret ettikleri zaman fark edebilirler.

NOT

: Bu şimdi işe yaramaz. Lütfen yorumları oku.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir