kormoran 225 45 r17 kış lastiği / Kormoran /45R17 94V XL SNOW Kış Lastiği - Oto Lastikçi

Kormoran 225 45 R17 Kış Lastiği

kormoran 225 45 r17 kış lastiği

/45R17 Lastikleri 

  • Asimetrik tasarımı ile dikkat çeken ve en modern teknikler kullanılarak ortaya konan /45R17 formundaki lastikler için geniş ürün yelpazesi bulunmaktadır.
  • Kormoran, Bridgestone ve Goodyear gibi yerli ve yabancı lastik üreticileri tarafından imal edilen ve satışa sunulan ürün modelleri için adet başına lira ile lira arasında değişen fiyatlar söz konusudur.
  • Islak ve kuru zemin ortamında aracın çekiş ve yol tutuş performansını artıran ürün modellerinin aynı marka ve model olacak şekilde dörtlü setler halinde temin edilmesi oldukça faydalı bir davranış olacaktır.
  • Silika bazlı kauçuk malzemeler kullanılmak suretiyle imal edilen ürünlerin tercih edilmesi ile birlikte uzun vadeli kullanım imkanı elde etmek de bütçe dostu çözümler yakalamak mümkün olmaktadır.
  • Ürünlerin kullanım sürecinde rot balans ayarlarının doğru bir şekilde düzenlenmesi hava basınçlarının sık sık kontrol edilmesi ve diş derinliği değeri milimetresi seviyesinin altına inen ürünlerin yenisi ile değiştirilmesi oldukça dikkat edilmesi gereken hususlar içerisinde bulunmaktadır.
  • Aracın mekanik ve süspansiyon ayarlarının kontrolünün sağlanması ve gerekli düzenlemelerin gerçekleştirilmesi ile birlikte fiyat performans kriterleri doğrultusunda istenen sonuçlara ulaşmak mümkün hale gelmektedir.

/45R17 Lastikleri Teknik Özellikleri 

  • Optimize edilmiş form yapısı ile öne çıkan ürün modelinin taban genişliği değeri milimetre seviyesinde bulunmaktadır.
  • 45 milimetre kesit oranı değerine sahip olan ürünlerden kış mevsimi içerisinde kullanılmaya uygun olan modeller sayesinde sürücünün direksiyon hakimiyetinin ve manevra kabiliyetinin artması söz konusudur.
  • 17 inç jant çapı değerine sahip araçlara monte edilebilen ürünlerin form yapısı radyal biçimi sahip olacak şekilde oluşturulmaktadır.
  • Müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik yürütülen politikalar dahilinde ürünler için nakliye ve montaj gibi hizmetlerde cazip seçenekler sunulmaktadır.
  • Yapılacak araştırma faaliyetleri ile birlikte ihtiyacı karşılamaya uygun /45R17 formundaki ürünler için cazip fiyat seçenekleri yakalamak mümkün olmaktadır.
  • Ürünlerin kullanılmadığı zaman dilimleri içerisinde nem ve asit gibi zarar verici bileşenlerden uzak durması ve serin bir ortamda muhafaza edilmesi ürün kullanım süresinin artmasına etki eden bir diğer faktör olarak karşımıza çıkmaktadır.

/45R17 Lastikleri Için Farklı Ürün Seçenekleri 

  • Zaman içerisinde artış gösteren müşteri taleplerini karşılama ve meydana gelen rekabet koşulları çerçevesinde /45R17 formundaki ürünler için oldukça farklı ve marka ve model seçenekleri bulunmaktadır.
  • Ürünler arasında yol tutuş performansı ve yakıt tüketimi gibi parametre değerleri markalar arasında değişkenlik göstermektedir.
  • Aynı ölçülere sahip olacak şekilde imal edilen ürünler içerisinde güç ve hız endeksi gibi değerlerde de farklılık yaşanması söz konusu olmaktadır.
  • AB etiket değeri bilgisine sahip ürünlerin tercih edilmesi ile birlikte ürünlere dair kapsamlı bir şekilde bilgi edinmek ve en doğru çözümlere ulaşmak mümkün hale gelmektedir.
  • Ürünleri araştırma sürecinde yol ve mevsim koşulları ile ürünü kullanım sıklığı gibi faktörlerin değerlendirilmesi gerekmektedir.

• Michelin, Bridgestone ve Goodyear gibi yerli ve yabancı lastik üreticileri tarafından imal edilen ve satışa sunulan ürün modelleri için adet başına lira ile lira arasında değişen fiyatlar söz konusudur.

45 r17 yaz lastiği tercih yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmakta ve alan müşterilerimize ürünleri takım halinde almalarını tavsiye etmekteyiz. 1 adet satın alım gerçekleştiriyorsanız eğer mevcutta bulunan /45R17 yaz lastiklerinizle bütün özelliklerinin aynı olması gerekmektedir.

• Binek otomobiller için tasarlanmış /45R17 yüksek performans yaz lastiklerine online sitemizden ulaşabilirsiniz.

45 R17 Lastik

45 r17 İle Güvenli Yolculuk

45 r17 araç lastik modelleri güvenli ve konforlu seyahat hedefiyle üretilmektedir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde her araca uygun olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Bunun yanı sıra bu yaz ve kış lastiği olmak üzere her mevsim kullanıma uygun seçenekler de kullanıcıların dikkatine sunulmaktadır. 4 ultra yüksek performans sınıfı için üretilen araç lastikleri de öne çıkan ürünler arasında yer almaktadır. Bu araç lastikleri modelleri yüksek manevra kabiliyeti, kısa fren mesafesi ve ıslak zeminlerde dahi yüksek yol tutuş performansı sağlamak üzere geliştirilmiştir. Aynı zamanda desenli tasarımıyla da dikkat çeken bu 45 r17 yaz lastiği modeli özel bileşenleri sayesinde avantaj sağlaması hedefiyle üretilmiştir. Dinamik yanıt teknolojisiyle geliştirilen bu yaz lastiği modelleri güvenli sürüş deneyimi amacıyla kullanıcıların ilgisine sunulmaktadır. Dinamik yanıt teknolojisi, lastiklerin yola daha dinamik bir yapı ve sürekli olarak adaptasyon sağlamaktadır. 45 r17 yaz lastikleri kuru zemin üzerinde ya da ıslak olan zemin üzerinde kullanıma uygun olmalarıyla da öne çıkmaktadırlar. Bu lastik modelleri yaz aylarında güneşin etkisiyle ısınan asfalt üzerinde lastikler için koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda bu yaz lastiği modelleri, zemin üzerinde sürücünün karşısına çıkabilecek yol sorunlarını en aza indirme hedefi taşımaktadır. Yaz lastik modelleri, sürücülerin yapacağı kilometrelerde konforlu bir seyahat hedefiyle tasarlanmışlardır. Bu modelin yanı sıra uzun yol için de özel olarak geliştirilen olan yaz lastiği modelleri de bulunmaktadır. Araç lastik modelleri, farklı mevsimlerde değişen zemin yapılarına göre farklı özellikler verilerek geliştirilmektedir. Kış ayları için geliştirilmiş olan araç lastik modelleri de öne çıkan ürünler arasında yer almaktadır. Sürücü güvenliğini odak noktasına alarak üretilen bu ürünler değişen zemin yapısına uyum sağlamaktadırlar. 45 r17 kış lastiği modelleri de bu standartlara uygun olarak üretilmektedirler. Bu kış lastiği modelleri buzlu ya da karlı zemin üzerinde kuvvetli bir tutuş sağlaması hedefiyle üretilmektedirler. Kaygan zemin üzerinde, kayma olasılığını en aza indirmesi hedefiyle tasarlanan bu kış lastiği modelleri, riskleri en aza indirmek hedefiyle üretilmiş olmaları sebebiyle dikkat çekmektedirler. Bu kış lastikleri her sınıfa ait araç için uygundurlar. Bunun yanı sıra geniş ürün yelpazesiyle kullanıcıların dikkatine sunulan bu kış lastiği modelleri standart siyah renge sahiptirler.

45 r17 Modelleri ile Yüksek Performans

Kullanıcılar açısından işlevselliğin yanı sıra fiyat performansı da öne çıkan detaylar arasında yer almaktadır. 45 r17 lastik fiyatı seçilen ürünün özelliklerine ve adedine göre değişmektedir. Geniş ürün yelpazesi seçeneği sayesinde bu ürünler her ihtiyaca cevap verebilmektedirler. Bunun yanı sıra kullanıcılar için öne çıkan bir diğer unsur da kullanıcı yorum ve geri bildirimleridir. Alıcılar, bir ürünü almadan önce kullanıcı yorumlarını dikkate almaktadırlar. Bu nedenle bir ürün için kullanıcı yorumları önem kazanmaktadır. Araç lastik modellerinde de kullanıcı yorumları öne çıkmaktadır. /45 R17 modelleri arasında kuru ve ıslak frenleme performansıyla öne çıkan ürünler de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra karlı koşullarda çekiş ve güvenlik hedefiyle üretilmiş araba lastiği modelleri arasında yer almaktadır. Bu özelliklerinin yanı sıra bu araba lastiği modelleri ilk kilometreden son kilometreye kadar yüksek güvenlik hedefiyle tasarlanmıştır. Aynı zamanda bu araba lastiği modelleri eğri kenarlı diş blokları sayesinde kuru yollarda optimum güvenlik sağlamaktadır. Islak yolda tutuşu maksimuma getiren bir bileşene sahip olan bu araba lastiği modeli, sıcaklık fark etmeksizin girintiyi sağlayacak biçimde esnek bir yapıya sahiptir. Araç lastikleri söz konusu olduğunda dikkat çeken özelliklerden bir tanesi de basınçtır. 45 r17 lastik basıncı performans hedefiyle kullanıcıların dikkatine sunulmaktadır. Araç lastikleri arasında, basınç dengeli ve eşit bir biçimde dağıtılması hedefiyle geliştirilmiştir. Bu sayede, olası tehlikeli bir duruma karşı daha dengeli ve tedbirli bir yol sunmaktadır. Bunun yanı sıra 45 r17 araç içerisinde, dengesiz bir ağırlık dağılımı söz konusu olsa bile herhangi bir sorun yaşamadan, gerekli olan eşit dağılımı sağlamaktadır. Bu sayede rahat ve konforlu bir sürüş yapmaya devam edilebilmektedir. 45 r17 lastik modelleri, farklı araç modelleri için farklı özellikler ile sunulmaktadır. Bu seçenekler her türden araç için uygun olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Gelişmiş özellikleri ile kullanıcıların dikkatine sunulan 45 r17 lastik modelleri, uzun yolculuklarda aşınma sorunu ile karşı karşıya kalınmasını engellemektedir. Lastik yapısı, her türlü zemin biçimlerine uygun olarak geliştirilmiştir. Bunun yanı sıra, 45 r17 lastik modelleri sağlamlık hedefiyle üretilmiştir. Bu sayede lastiklerin patlama olasılığı da düşmektedir.

45 r17 Modelleriyle Dört Mevsim

45 r17 lastik modelleri içerisinde yer alan ve kullanımda uaygın olarak tercih edilen modellerden bir tanesi de 45 r17 4 mevsim seçeneğidir. Kullanıcılar bu lastikler sayesinde güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilmektedir. Bu sayede seyahatleri kolaylaştıran yapısı dikkat çekmektedir. Araç lastiklerin, her mevsim için uygun olarak geliştirilmiş olan lastik modelleri ile değiştirmek gerekmektir. Bu durum, güvenli bir sürüş için oldukça önemli olan bir durumdur. Kış geldiğinde kış lastikleri, yaz geldiğinde ise yaz lastikleri tercih edilmesi gelişmelere bağlı en çok belirleyici faktörler arasında yer almaktadır. Fakat size sunulan 45 r17 lastik modelleri içerisinde yer alan her mevsim için uyumlu olan modeller de bulunmaktadır. Bu modeller, her mevsim araç lastiklerinin değiştirilme ihtiyacını ortadan kaldırması hedefiyle üretilmiştir. Yol tutuş kabiliyeti sayesinde rahat bir sürüş deneyimi, kullanıcıya sunduğu temel faktörler arasında yer almaktadır. 45 r17 lastik modelleri içerisinde sunulan 45 r17 dört mevsim modelleri, kullanıcılara bir takım avantajlar sağlaması hedefiyle tasarlanmıştır. 4 mevsim kullanılabilen 45 r17 lastik modelleri sağlamış olduğu avantajlar nedeniyle birçok kullanıcı tarafından tercih etmektedir. 4 mevsim kullanabilen bu lastik modelleri, her mevsim değiştirilmesine gerek yoktur. Bu lastik modelleri, her mevsim için uyumlu olan modellerdir. 4 mevsim kullanılabilen 45 r17 lastik modellerinin üretiminde amaçlanan bir diğer hedef ise fiyat avantajı sağlama hedefidir. 45 r17 fiyat konusunda kullanıcılara geniş bir yelpazede ürünler sunmaktadır. Özelliklerine göre değişen fiyatlarla kullanıcıların dikkatine sunulan ürünler olmasıyla dikkat çekmektedir. Bu nedenle her yaştan ve her ihtiyaca yönelik araç lastik modelleri bulunabilmektedir. üretimi dört mevsim lastik seçenekleri de kullanıcıların ilgisine sunulan bir diğer ürün çeşitleri arasında yer almaktadır. Bu araç lastiği modeli, taban genişliğinin , kesit oranı 45, jant çapı 17 ve hız endeksi H olmasıyla öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra bu lastik modeli, kış aylarında da kullanıma uygun bir lastik modeli olarak belirlenen bir lastik modeli olması seçeneğiyle kullanıcıların dikkatine sunulmuştur.

45 r17 Lastik Modellerinde Birbirinden Farklı Seçenekler

45 r17 lastik modelleri farklı işlev ve özellikleriyle ön plana çıkarılarak kullanıcıların ilgisine sunulmaktadır. Kullanıcılar bu işlev ve özelliklere göz atarak aracının ihtiyacına göre seçimler yapabilmektedir. Bu araç lastik modelleri geniş bir ürün yelpazesine sahip olması nedeniyle her kullanıcıya uygun seçenekler barındırmaktadır. 45 r17 4 mevsim lastik fiyatları model ve özelliklere göre değişkenlik gösteren unsurlar arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcılar indirim ya da kampanyaları da takip edebilmektedirler. Bunun yanı sıra bu lastik modelleri genişlik ve ebatlara göre de belirlenebilmektedir. Pilot sport teknolojilerinden faydalanarak üretilen modeller de bulunmaktadır. Bu lastik modeli, yüksek hızlarda bile kontrol ve denge sağlaması hedefiyle tasarlanmıştır. Bunu yanı sıra uzun ömürlü bir yol performansı hesabı yapılarak geliştirilmiş olmasıyla da dikkat çekmektedir. 45 r17 lastik modelleri içerisinde yer alan 45 r17 kar lastiği modelleri, tam olarak karlı zeminler için özel olarak geliştirilmiş olan modeller arasında yer almaktadır. Özellikle kış aylarında, kar yağışının fazla olduğu bir bölgede de kullanıma uygun olmalarıyla dikkat çekmektedir. Bu kar lastikleri, oldukça kalın ve dayanıklı bir yapıyla geliştirilerek aracın daha rahat ilerlemesine ve kar içerisinde batmasını engellemektedir. 45 r17 lastik modelleri arasından kullanıcının ilgisine sunulan bu kar lastiği modeli her türlü binek araca uygun olmasıyla dikkat çekmektedir. Farklı özellikler eşliğinde kullanıcının dikkatine sunulan bu araç lastik modelleri, araç ve kişi güvenliğini hedef alarak tasarlanmıştır. Aracınız güvenlik konusunda ne kadar gelişmiş olursa olsun, aracı ve aracın içerisindekileri uzun ya da kısa yolculuklarda zemin yapısından koruyacak olan parça, araç lastikleridir. 45 r17 lastik modelleri içerisinde 45 r17 jant seçenekleri de dikkat çeken bir başka ayrıntıdır. Bu jant seçenekleri, araçların ihtiyacı olan manevra kabiliyetini sağlaması hedefiyle dizayn edilmiştir. Aynı zamanda bu jant modelleri aracın dış görünümüne de katkı sağlaması hedefiyle tasarlanmıştır. Jant modelleri, aynı zamanda aracın performansını olumlu olarak etkileyen bir başka unsur olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Bu nedenle kullanıcılara sunulan jant modelleri, oldukça gelişmiş özellikleriyle dikkat çekmektedirler. Bu jant modelleri, paslanmaz ya da renk dökülme sorunu yapmayan özel metaller ile hazırlanmalarıyla öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra rekabet teknolojileriyle donatılan araç lastik modelleri de kullanıcılar için sunulan bir başka seçenektir. Bu lastik modelleri, dayanıklılık yarışından gelen rekabet teknolojileriyle donatılmış olmalarıyla öne çıkmaktadırlar. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılar yüzde 50 daha fazla tur, yüzde daha fazla hıza sahip olabilmektedirler.

45 r17 Lastik Modelleriyle Kuru Zemin Yapısına Uyum Sağlayın

45 r17 lastik modelleri içerisinde yer alan 45 r17 yaz modelleri, yaz ayları için sertleşen ve kuruyan zemin yapısına özel olarak geliştirilen ürünler olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Bu yaz lastik modelleri, aracın yaz mevsiminde fazla yorulmasını ve güven içerisinde çalışmasını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Yaz lastik modelleri içerisinde, kullanıcılara birbirinden farklı seçenekler sunulmaktadır. Bu nedenle bu araç lastiği modelleri her araç için uygun olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Bunun yanı sıra bu yaz için üretilen araç lastiği modelleri gelişmiş özellikleriyle öne çıkmaktadırlar. Sert ve kuru zemin üzerinde aracın zorlanmasını engelleyerek yıpranmayı azaltma hedefiyle tasarlanmıştır. Bu araç lastiklerine ilişkin dikkat çeken bir diğer detay ise uzun ömürlü bir kullanım hedefiyle tasarlanmışlardır. 45 r17 araç lastiği modelleri, her mevsim ve her koşul için uygun olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Bu özellikleri sayesinde, her mevsim hava koşullarına göre değişen zemin yapısına uygunluk göstermektedirler. Araçlar için geliştirilen yaz lastik modelleri yaz aylarında yer alan zemin yapısına göre kuru ve ıslak zeminler için tasarlanmış olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Araç kış lastiği modelleri de yaz aylarının aksine kaygan bir yapıya bürünen yol koşullarına uygunluk sağlaması hedefiyle tasarlanmışlardır. Binek otomobil lastikleri arasında birçok seçenek bulunmaktadır. Tüm mevsim koşullarında uzun ömürlü güvenlik sağlaması hedefiyle geliştirilen lastik modelleri de öne çıkan ürünler arasında yer almaktadır. Bu lastik modeli kuru ve ıslak frenleme performansıyla kullanıcıların ilgisine sunulmuş bir üründür. Aynı zamanda karlı koşullarda çekiş ve güvenlik ilişkin birtakım testlerden de geçmiştir. Bir diğer öne çıkan özelliği ise ilk kilometreden son kilometreye kadar yüksek güvenlik hedefiyle üretilmiş olmalarıdır. 45 r17 lastik tavsiye ve geri bildirimleri de kullanıcıların dikkatini çeken bir başka unsurdur. Alıcılar herhangi bir ürünü almadan önce kullanıcı yorumlarını da takip etmektedirler. Bu nedenle kullanıcı yorumları öne çıkan detaylar arasında yer almaktadır. 45 r17 lastik modelleri, kaliteli ve güvenilir ürünler olmaları hedefiyle tasarlanmışlardır. Bunun yanı sıra tüm mevsim koşullarında uzun ömürlü güvenlik hedefiyle tasarlanan 4x4 araba lastik modelleri de dikkat çeken bir başka üründür. Bu lastik modeli yüzeyiyle dikkat çekmektedir. Aynı zamanda sağlam ve eğri kenarlı diş bloklara sahip olan bu araç lastik modeli, kuru yollarda optimum güvenlik sağlamaktadır. Islak yolda tutuşu maksimuma getiren bileşenlere sahip olması nedeniyle de hava sıcaklığının derecesine bakılmaksızın girintiyi sağlayarak esnek bir yapı sunar.

45 R17 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

45 r17 lastik modelleri özellikleri içerisinde yer alan 45 r17 basınç faktörü de öne çıkan bir unsur olarak belirlenmiştir. Basınç faktörü aracı güvenli bir hale getiren en önemli unsurlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle bu araç lastiği modellerinde de beklentiyi karşılamak üzere bir geliştirme yapılmıştır. 45 r17 lastik modelleri basınç faktörü dâhil olarak her araç için uygun olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Bunun yanı sıra uzun ömürlü yol hâkimiyeti sağlaması hedefiyle üretilen araç lastik modelleri de dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Bu araç lastik modelleri, 4 mevsim için özel olarak geliştirilmiş olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Pilot sport teknolojisiyle donatılan bu ürün sürüş keyfini artırmak için özel olarak dizayn edilmiştir. Bu araç lastiği modeli, üst düzey kontrol ve tepki vermesi hedefiyle tasarlanmıştır. Aynı zamanda sürüş deneyiminin kalitesini artırmak hedefi de bu araç lastik modelinin özellikleri arasında yer almaktadır. Ürünün öne çıkan bir başka özelliği ise aşınmaya karşı korumasıdır. Bu lastik modeli aşındığında dahi yüksek bir frenlemenin yanı sıra yol tutuş performansıyla da öne çıkmaktadır. Aynı zamanda bu ürün güvenlik çıtasını yükseltmesi hedefiyle tasarlanmıştır. Bu araç lastik modelleri rahat ve güvenli sürüşler hedefiyle tasarlanmıştır. 45 r17 lastik modelleri için geliştirilmiş olan 4 mevsim özelliğine sahip pek çok farklı seçenek bulunmaktadır. 4 mevsim 45 r17 lastik modelleri, lastik tasarımları açısından da gelişmiş özelliklere sahip olmalarıyla dikkat çekmektedirler. Aynı zamanda bu lastik modelleri farklı desen seçenekleriyle kullanıcıların ilgisine sunulmaktadır. Bunun yanı sıra bu desenler, araç lastiğini saran suyun hızlı bir şekilde tahliye edilebilmesini sağlamaktadır. 45 r17 lastik modelleri ve aksamları içinde öne çıkan bir başka parça ise 45 r17 zincir modelleridir. Zincir kullanımı oldukça önemlidir. Kış aylarında yaşanan yoğun ve sert kar yağışları düşünülerek tasarlanmıştır. Bu zincir modeli kullanıcıların zorlu kış koşullarında bir kaza yaşamasını engellemek amacıyla geliştirilmiştir. Kaymaları önlemesi hedefiyle tasarlanan bu ürünler, kullanıcıların güvenliği odağa alınarak tasarlanmıştır. Siz de bu ve bunun gibi birçok ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne anında sahip olabilirsiniz.

Kormoran /45R17 94V XL SNOW Kış Lastiği

Kormoran /45R17 94V XL SNOW Kış Lastiği' ni ücretsiz kargo fırsatı ile 0' TL den satın alabilirsiniz.

  • Üretim Tarihi :
  • Islak Zeminde Kavrama Etiketi : C
  • Yakıt Tasarrufu Etiket Değeri : C
  • Gürültü Etiket Değeri (Desibel) : 72 Db

  • Kormoran /45R17 94V XL SNOW Kış Lastiği peşin fiyatına dört taksit

    Kormoran /45R17 94V XL SNOW Kış Lastiği özellikleri aşağıda sıralanmıştır.

    Kormoran

    /45R17

    Ürün Adı

    /45R17 94V XL SNOW

    Marka

    Kormoran

    Lastik Taban Ölçüsü

    Lastik Yanak Ölçüsü

    45

    Lastik Jant Çapı

    R17

    Hız Kodu

    V

    Yük Kodu

    94

    Mevsim

    Kış

    Lastik Deseni

    Snow

    Uygun Araç Tipi

    Otomobil Lastikleri

    Üretim Tarihi

    Islak Zeminde Kavrama Etiketi

    C

    Yakıt Tasarrufu Etiket Değeri

    C

    Gürültü Etiket Değeri

    72

    Ses Sınıfı

    2

    Lastik Ebatı

    /45R17

    Lastik Özelliği1

    XL
    Ürün KoduKor

    Kormoran /45R17 94V XL SNOW Kış Lastiği Yorumları


    Kormoran /45R17 94V XL SNOW Kış Lastiği'ni tüm kredi kartları ile peşin fiyatı üzerinden vade farksız 4 ay taksit* seçeneği ve ücretsiz kargo avantajı ile satın alabilirsiniz.

    Taksit Seçenekleri

    Kormoran /45 R17 91H SNOW Kış Lastiği

    Ana SayfaOtomobil & MotosikletOto Lastik Ve JantOto LastikKış LastiğiKormoran /45 R17 91H SNOW Kış Lastiği

    Kormoran /45 R17 91H SNOW Kış Lastiği - 1
    Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
    Oto Tyres
    Mağaza: Oto Tyres Mağaza Puanı:

    %99

    Mağazaya Soru Sor

    Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

    Kargo Bedava

    Bu ürünün kargosundan ücret alınmayacak.

    Toptan Fiyat İste

    Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

    • Ürün Açıklamaları
    • Ürün Yorumları (0)
    • Taksit Seçenekleri
    • Bu ürünün açıklaması bulunmamaktadır.

    • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

    • Taksit Seçenekleri

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası