ahmet karavuş / UZM. DR. AHMET KARAVUŞ | Yorumları Oku - Online Randevu Al | Bulut Klinik

Ahmet Karavuş

ahmet karavuş

Ahmet ve Muhammet Karavuş kardeşlerin minderdeki rekabeti heyecan veriyor

Ahi Evran Üniversitesi'nde Beden Eğitimi Öğretmenliği eğitimi alan Ahmet ve Muhammet Karavuş, güreşçi bir ailenin çocukları olarak dünyaya geldiler. Minderle henüz 4 yaşında tanışmış olan ve şu anda 20 yaşında olan ikizler, yetenekleri ile küçük yaşlarda öne çıkmaya başladı. Alt yaş gruplarında çok sayıda şampiyonlukları bulunan Ahmet ve Muhammet, şimdi serbest stil 57 kiloda A Milli Takım forması giyiyor. Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası için milli takım kampına çağrılan ve birbirlerine çok benzeyen ikizleri ayırt etmek için antrenörleri, farklı renk ayakkabı giydirerek çözüm buldu. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) himayesinde olimpiyatlara hazırlanan Ankara İlbank Kulübü sporcuları minderdeki rekabetlerini Demirören Haber Ajansı'na (DHA) anlattı.

MUHAMMET KARAVUŞ: YETER Kİ MADALYA ALALIM, ÜLKEMİZE, AİLEMİZE LAYIK OLALIM

Kendisinin 15 dakika ile büyük olduğunu ifade eden Muhammet Karavuş, spora ilk başladıkları zamanlarda kardeşinin kendisini birçok kez yendiğini ifade etti. Şampiyonluk için çalıştıklarını belirten Muhammet, "Ben Ahmet'ten 15 dakika ben daha büyüğüm. İlk başlarda o beni çok yenerdi, rakam vermek gerekirse 50 maçın 47'sini o alırdı. Ama benim aldığım o 3 maç için bile benimle kavga ederdi. Yaş büyüdükçe her konuda eşitlendik. Bir o kazanır, bir ben kazanırım. Ancak önemli olan birbirimizi hem destekleriz hem de motive ederiz. Yeter ki madalya alalım, ülkemize, ailemize layık olalım. Bütün ekip olarak inanç içinde yoğun şekilde çalışıyoruz. Hocamız da aynı şeyi söylüyor. Bu takım şampiyonlardan oluşturulan bir takım, neden takım halinde yeniden şampiyon olmayalım ? 28 yıldan beri şampiyon çıkmıyor. İnşallah biz takım halinde şampiyon olacağız, buna yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

AHMET KARAVUŞ: BİZİ SADECE İDMANDA DEĞİL, SOKAKTA, HATTA EVDE BİLE KARIŞTIRIYORLAR

Kardeşiyle birçok kez rakip olduklarını ve bu duruma alıştıklarını belirten Ahmet Karavuş, "Bizi sadece idmanda değil, sokakta, hatta evde bile karıştırıyorlar. Antrenmanlarda hocalarımız, farklı renk ayakkabı giydirerek çözüm buluyorlar. Tek hedefimiz milli takım formasını en iyi şekilde temsil etmek, ülkemize madalya kazandırmak. Bunun için çok çalışıyoruz. İyi bir antrenman ortamı, harika bir ekibimiz var. İkimizin arasındaki rekabet çok sıkı, o beni biliyor, ben de onu. Ne zaman teknik ve hamle yapacağımızı, kaç puan çıkarabileceğimizi tahmin edebiliyoruz. Karşı karşıya çok geldik, bu bize psikolojik baskı yaratmıyor. İlk başlarda yenen diğerini kızdırıyor, yenilen biraz kıskanıyordu ama artık alıştık. Şimdi birinci veya ikinci hangimiz olursa olsun üzülmüyoruz, aynı sevinci yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Avrupa U21 Şampiyonası
  • Ä°ngiltere U21 - Ä°srail U21 ma&#;ı ne zaman, saat ka&#;ta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

    nest...
  • çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası