adliye saat kaçta kapanıyor / Adliye çalışma saatleri! Adliyeler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor... - Aile ve Yaşam

Adliye Saat Kaçta Kapanıyor

adliye saat kaçta kapanıyor

Adliye kaçta açılıyor? Adliye çalışma saatleri 2022! Adliyeler hangi saatler arası açık? Adliyeler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Adliye çalışma saatleri merak ediliyor. Türkiye Cumhuriyet Adalet Bakanlığı'na bağlı olan adliyelerin çalışma saatleri 2022 oldukça merak ediliyor. Her türlü hukuksal ve adalet işlerinin yapıldığı, içerisinde mahkemelerin, savcılıkların ve icra dairelerinin bulunduğu bu devlet kurumunun hangi günler, saat kaça kadar açık olduğu bilgisi önem arz ediyor. Peki, Adliye çalışma saatleri 2022: Adliyeler saat kaçta açılıyor? Adliyeler kaçta kapanıyor? Adliyede öğle arası saati kaçtır? Adliyeler hangi saatler arası açık? Adliyeler kaça kadar açık? İşte detaylar haberimizde...

Adliyeler, sabah 08.30'da açılıyor ve mesaiye başlıyor. Bazı işlemler devlet kurumlarına gitmeye gerek kalmadan E-Devlet üzerinden halledilebiliyor. Eğer, yapacağınız işlem e-Devlet üzerinden gerçekleşmiyorsa erkenden kuruma gitmeniz önerilir.

Kurum bünyesinde çalışanları ilgilendiren öğle arası tatili 12.00 ile 13.00 arasında yapılıyor. Bu zaman aralığında adliye vezneleri işlem kabul etmiyor.

Öğle tatili arasından sonra başlayan mesai, kapanış saati olan 17.00'ye kadar sürüyor.

Devlet kurumları olduğundan dolayı, hafta sonu Cumartesi ve Pazar kapalıdır, hizmet vermemektedir.

Adliyeler, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve Arefe günü gibi dini bayramlarda ve ayrıca 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, Kızılay-Ankara'da bulunmaktadır. Bilgi almak ve diğer sorunlarınızla ilgili olarak için 0312 417 77 70 numaralı telefonu, 0312 419 33 70 numaralı faksı kullanabilir veya [email protected] adresinden de iletişime geçebilirsiniz.

Sokağa Çıkma YasağıAdalet BakanlığıAdalet BakanlığıAdalet BakanlığıAdalet BakanlığıAdliye SarayıCumhuriyetCumhuriyetCumhuriyetCumhuriyet15 EkimTürkiyePandemiAdaletAdaletAdaletAdaletİcraİcraGündemYaşamHaberler

Adliye çalışma saatleri! Adliyeler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor...

Adliye; içinde mahkemelerin, savcılıkların, icra dairelerinin bulunduğu devlet kurumudur. Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı’na bağlı olan adliyeler, il, ilçe ve bölge adliyeleri olarak ayrılır. Peki, adliyeler çalışma saatleri ne? Adliyeler saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? İşte detaylar haberimizde...

ADLİYE MESAİ SAATLERİ NEDİR?

Adliyeler, hafta içi sabah 08.30 - 12.00 ile öğleden sonra 13.00-17.00 saatleri arasında açık iken saat 12.00-13.00 arasında öğle molası yapmaktadırlar.

ADLİYELER HAFTA SONLARI AÇIK MI?

Adliyeler hafta sonu cumartesi ve pazar günleri kapalıdır.

ADLİYELER RESMİ TATİLLERDE AÇIK MI?

Adliyeler, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda; 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos, 29 Ekim gibi resmi tatil günlerinde kapalıdır.

NÖBETÇİ ADLİYELER 24 SAAT AÇIK MI?

Nöbetçi adliyeler ise 24 saat yargılama işlemi yapabilmektedir. Adliyedeki işlemlerinizde bu bilgileri aklınızda bulundurmakta fayda vardır. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası