hepsiburada ödeme bekleniyor / Allianz Sigorta

Hepsiburada Ödeme Bekleniyor

hepsiburada ödeme bekleniyor

Komisyon Oranı: %16 

Çok sayıda kategoride hizmet veren Hepsiburada, en uygun komisyon oranları ile satıcılarının e-ticaret satışlarından da iyi bir kazanç elde etmelerini sağlamaktadır. Hepsiburada komisyon hesaplama işlemlerinin yapılması için ilgili kategorinin komisyon oranlarının bilinmesi ve komisyona konu olacak satış miktarının bilinmesi gerekmektedir. 

Hepsiburada.com’da Vergi ve Faturalandırma Süreçleri 

Diğer tüm online veya fiziki satışlarda olduğu gibi Hepsiburada üzerinden mağaza ile yapılacak satışlarda vergiye tabidir. Her satış için mağaza sahiplerinin mutlaka fatura kesmeleri gerekmektedir. Hali hazırda şirketler tarafından mağaza açılabileceği için söz konusu vergilerin satış sonrasında faturalandırılmasına göre belirlenmesi mümkündür. Fatura ve giderler üzerinden yapılan hesaplamalara göre KDV ve Gelir Vergisi ödenmesi gerekmektedir. 

Çift taraflı olarak işletilen faturalandırma süreci kapsamında Hepsiburada tarafından şirketinize kesilen faturalar için herhangi bir ödeme yapılmasına gerek duyulmamaktadır. Hepsiburada tarafından gerçekleştirmiş olduğunuz satışlar kadar, komisyon tutarına göre kesinti yapılmaktadır. Hepsiburada mağaza açma girişimci kadın ve erkek herkes için vergilendirme süreçlerinde de çeşitli avantalar sunmaktadır. Bu sayede çok birçok kişinin e-ticaret sistemi ile tanışması ve satış başarılarını da artırmaları sağlanmaktadır.  

Hepsiburada’da Mağaza Açma ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Hepsiburada mağaza açma sıkça sorulan sorular arasında farklı başlıklar yer almaktadır. hepsibuarada satış yapmak için tercih edilecek popüler e-ticaret platformlarından biri olarak farklı kurallarda getirmiştir. Bu kurallar hakkında detaylı bilgi sahibi olarak işlem gerçekleştirilebilir. 

Hepsiburada.com’da Mağaza Açtıktan Sonra Satışlarınızı Nasıl Arttırırsınız? 

Popüler e-ticaret sitelerinden mağaza açarak satış gerçekleştirmek ciddi bir emek ister. Çok sayıda rakibiz olacağı için doğru kategoride rakipler ile baş edecek ürünler tercih edilerek satışlara başlanması gerekmektedir. Buna ek olarak e-ticaret ve dijital pazarlama stratejilerine de ihtiyaç duyulacaktır. Hepsiburada mağaza ile satışları artırmak için farklı pazarlama stratejilerinin uygulanması gerekecektir. Hepsiburada satış arttırma işlemleri için ilgili kategoride doğru bir planlama yapılması gerekmektedir. 

Hepsiburada Mağaza Hesabımın Aktif Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Hepsiburada mağaza açma sürecini eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlayan tüm kullanıcıların onay sürecinin tamamlaması ile mağazaları üzerinden satış gerçekleştirmeye başlamaları mümkündür. Tüm başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından hesap aktif statüsüne geçmektedir. Başvuru sırasında belirttiğiniz e – posta adresinize hesabın aktif olduğuna dair bilgilendirme mesajı da gönderilmektedir 

Hangi Satıcı Tipi Seçilmelidir?

Hepsiburada satıcı olmak isteyenler için üç farklı satıcı tipi sunmaktadır. Mağazaların %51 ve üzerinde hisse sahibi olan kadınlar için Girişimci Kadın, %100 yerli üretim veya yöresel ürünler satacaklar HepsiTürkiyeden veya sadece platform üzerinden normal satış gerçekleştirmek için Standart satıcı tipi seçilerek başvuru yapılır. Üç satıcı tipinden size en uygun olanını seçerek işlem gerçekleştirmeniz mümkündür. 

Hepsiburada Mağaza Başvurusu Reddedilirse Ne Yapılmalıdır?

Hepsiburada platformu üzerinden satış gerçekleştirmek için mağaza açma başvurusu yapan kişilerin başvuruları farklı nedenlere bağlı olarak reddedilebilir. Başvuru evrakının sisteme yüklenmesinin ardından eğer evraktan kaynaklanan bir ret verilmişse düzeltme için detaylı e – posta gönderilmektedir. Mailde yer verilen ret nedenine göre ‘’Evraklar’’ sayfası üzerinden yeniden ilgili evrakın tam bir şekilde yüklenmesi sorunu çözecektir. 

Hepsiburada Komisyon Oranları Nasıl Görüntülenir?

Hepsiburada’nın komisyon oranlarına Hepsiburada satıcı sayfası üzerinden hızlı erişim sağlanabilmektedir. E-ticaret siteleri komisyon oranları belirli kategorilere göre değişmektedir. Satış yapılacak ana kategoriye ve alt kategorilere göre farklı komisyon oranları alınacaktır. Güncel komisyon oranlarını inceleyerek mağazadan yapacağınız satış işlemlerini buna göre belirlemeniz mümkündür. 

N11’de Nasıl Mağaza Açarım? N11 Mağaza Açma Rehberi

EBay’de Nasıl Mağaza Açarım? eBay Mağaza Açma Rehberi

Komisyon Oranı: %4
  • Elektronik – Bilgisayar ve Bilgisayar Ürünleri Komisyon Oranı: %18 
  • Ayakkabı

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır