zafer algöz feyyaz yiğit / Zafer Algöz, Gibi’ye sataştı; ‘İlkkan’dan yanıt geldi

Zafer Algöz Feyyaz Yiğit

zafer algöz feyyaz yiğit

Zafer Algöz'den Feyyaz Yiğit'e kavga çıkaracak sözler: Su muhallebisi

Türkiye'nin son günlerde en çok konuşulan projelerinden bir olan Erşan Kuneri sosyal medyanın da gündemine oturdu. 8 bölümden oluşan Erşan Kuneri, geçtiğimiz hafta yayına girmişti. Diziyi çok beğenenler olduğu kadar eleştirenler ve Cem Yılmaz'ın eski yapımlardan uzak bulanlar da oldu.

Twitter'da bir kullanıcı Erşan Kuneri'yi çok beğendiğini belirterek, "Gibi" dizisine benzettiğini söyledi. 
Yapımda rol alan Zafer Algöz de bu izleyiciye "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını verdi.

Başka bir kullanıcı da bu yanıtın altına  "Zafer Abi bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum Gibi başka bir şey. Keşke sen ve Cem Abi Gibi'de bir bölüm de olsa oynasanız. Off ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek. "  yazdı.

Zafer Algöz de bu kullanıcıya "Feyyaz Yiğit komedisi mi" yanıtını verdi.

Başka bir Twitter kullanıcısı bu sözler üzerine  "Sevgili Zafer Abi, kıyaslamak yerine ayrı kulvarlarda görmek daha doğru olurmuydu acaba. Bir de Gibi ekibinin de duayen bir abisi olarak daha yapıcı bir yorumun hoş olurdu diye düşünmeden edemedim. Seviliyorsun abicim, saygılar" yorumunda bulundu.

Zafer Algöz bu yanıta "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki" sözleriyle cevap verdi. 

 


funduszeue.info

Zafer Alg&#;z Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Alg&#;z Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu?

Zafer Algöz, 'Erşan Kuneri' hakkında övgüyle bahseden bir sosyal medya kullanıcısına, fenomen dizi 'Gibi' üzerinden yanıt verdi. Algöz'ün yanıtı kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. İşte Zafer Algöz’ün GİBİ dizisi ve Feyyaz Yiğit için dedikleri…

ZAFER ALGÖZ GİBİ ve FEYYAZ YİĞİT İÇİN NE DEDİ, TWİTTER’DA NEDEN TT OLDU?

Dijital yayın platformu Netflix’te 13 Mayıs’ta yayına giren, komedyen Cem Yılmaz’ın dizisinin galası, 12 Mayıs’ta Emek Sineması’nın yerine inşa edilen Grand Pera’da düzenlenmişti. Algöz de seride yer alıyordu. Oyuncu, Twitter kullanıcısının dizisiyle ilgili “İçinde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim gibi” yorumuna “‘Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” yanıtını verdi.

Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu

Alagöz, bu yorumunun ‘yapıcı’ olmadığını düşünen bir takipçisine de “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” dedi.

Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu

Deneyimli oyuncu, Cem Yılmaz’ı ve kendisini ‘Feyyaz Yiğit komedisinde görmek istemesine’ karşılık da “Feyyaz Yiğit komedisi mi” ifadesini kullandı.

Zafer Algöz Twitter’da Feyyaz Yiğit’e ne dedi Zafer Algöz Gibi dizisini eleştirdi mi, neden TT oldu

Zafer Algöz'den Feyyaz Yiğit'e 'Gibi' göndermesi

'Erşan Kuneri', geçtiğimiz günlerde izleyiciyle buluştu. Seride Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak ile birlikte yer alan Zafer Algöz, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

"GİBİ' ESİNTİSİ HİSSETTİM"

Kullanıcı, Twitter hesabından, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim, efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık 'Gibi' esintisi hissettim gibi." ifadelerini kullandı.

Takipçisine yanıt veren Algöz, "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek." diyerek, son dönemin popüler isimleri arasında yer alan Feyyaz Yiğit’i eleştirdi.

"DAHA YAPICI BİR YORUM HOŞ OLURDU"

Ardından bir kullanıcı, ünlü oyuncuya, "Sevgili Zafer ağabey; kıyaslamak yerine ayrı kulvarlarda görmek daha doğru olur muydu acaba? Bir de 'Gibi' ekibinin de duayen bir ağabeyi olarak daha yapıcı bir yorumun hoş olurdu diye düşünmeden edemedim. Seviliyorsun ağabeyim, saygılar." sözlerini yöneltti.

"NİŞASTALI SU MUHALLEBİSİ" BENZETMESİ

Zafer Algöz ise, "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki" dedi.

FEYYAZ YİĞİT'E "GİBİ" GÖNDERMESİ

Algöz, son olarak, "Ağabey bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum; 'Gibi' başka bir şey. Keşke sen ve Cem ağabey, 'Gibi'de bir bölüm de olsa oynasanız. Ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek." diyen takipçisine, "Feyyaz Yiğit komedisi mi?" cevabını verdi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası