yazlık renkli ceketler / SveltoStella | Kaban Ceket

Yazlık Renkli Ceketler

yazlık renkli ceketler

Jean Ceket Erkek

Erkek giyim ürünlerinin olmazsa olmazı ceket, denim kumaş ile daha da harika görünür. Üst giyim parçalarından olan ceketler, pantolonlar kadar çok kullanılır. Dolabının daha zengin ve havalı görünmesini isteyen erkeklerin mutlaka erkek kot ceket alması gerekir. Jean ceket erkek modelleri, her mevsim kullanılır. Kullanımı çok rahat olduğu için her yaş grubundan erkek bu ceketleri tercih eder. Üstelik jean ceket erkek modelleri sadece jean pantolonlar ile değil diğer kumaşlardan yapılan pantolonlarla da kolay şekilde kombinlenir. Kullanım kolaylığı ve sağladığı avantajlar nedeni ile en çok pratik yaşamayı seven genç erkekler tarafından tercih edilir. Bu ceketler, harika birer tamamlayıcı olarak kombinlerinizi kolaylaştırır. Denim kumaştan yapılan kıyafetler zamana ve mekana ait olmaması sebebiyle bu ürünlerin her yerde ve her zaman kullanılmasına imkan verir. Zamansız parçalardan olduğu için modasının geçme durumu yoktur. Uzun yıllar kullanılmaya uygun olan erkek kot ceket açık mavi modeller daha çok bahar ve yaz aylarına uygundur. Yine çoğunlukla bahar ve yaz aylarında kullanılan erkek kot ceket beyaz renkli modeller, cool bir tarz yaratmak için idealdir. Sayfalarımızda tarzınızı başarılı şekilde ortaya çıkaracak jean ceket modellerine ulaşabilir, cazip fiyatlarla kolay şekilde satın alabilirsiniz.

Her Zamana ve Tarza Uyacak Erkek Jean Ceket Kombinleri

Her hava koşuluna ve her ortama kolay bir şekilde uyum sağlayan jean ceketleri kombinlemek için fazla uğraşmaya ve zaman harcamaya gerek yoktur. Harika bir görünüm sergilenmesine yardımcı olan bu ceketleri tişört, gömlek, sweat ve kazak ile bir arada kullanabilirsiniz. Her mevsim kullanılmaya uygun olduğu için kış mevsiminde erkek jean ceket kürklü modelleri boğazlı kazaklar ile kombinleyerek şık ve havalı bir tarz oluşturabilirsiniz. Daha çok genç erkeklerin tercih ettiği erkek kot ceket baskılı modeller, günlük aktivitelerde veya konser gibi organizasyonlarda jean pantolon ile kombinlenebilir. Bahar ve yaz aylarında cool bir stil yaratmak için erkek kot ceket buz mavisi ile beyaz tişört ve buz mavisi jean pantolon kombini yapabilirsiniz. Oldukça dinamik bir görünüm sunan bu stile herkes hayran kalır. Erkek kot ceket bol modeller, bohem tarz yaratmak isteyen erkekler için idealdir. Özellikle oversize sweat veya oversize tişört ile bohem tarzı kolay bir şekilde yakalayabilirsiniz. Jean ceket kombinleri erkeklerin daha enerjik ve daha dinamik görünmesini sağlar. Siz de harika erkek kot ceket kombinleri yapmak için sayfamızdan jean ceket modellerini inceleyebilir ve cazip fiyatların yanı sıra indirimlerle de satın alabilirsiniz.

TanımYorumlar (0)Belirleme

Boyut tablosu

Таблица размеров

Boyut

размер

Omuz genişliği (cm)

ширина плеч

(Cm)büst

Окружность грудной клетки

Bel(cm)

талия

Ceket uzunluğu (cm)

Длина куртки

Kol uzunluğu (cm)

Длина Рукава

S

40

100

/

78

62

M

42

108

/

82

63

L

44

114

/

84

64

XL

46

120

/

86

65

2XL

47

126

/

88

66

3XL

48

130

/

90

67

4XL

50

136

/

92

68

kızlar kış ceket boyutu 14 t, perry ellis kış ceket erkekler, kış ceket kadın coulor, yaz kadın ceket su pol, pembe hakiki tavşan kürk, bayan kışlık mont 2816 areqw, faks kürk ceket ucuz kış, bayan kışlık mont 50 52r, kadın pembe faux kürk yelek, pembe doğal vizon kürk.

Özellikler
  • Marka Adı - YXGDULVCOMMENT
  • Desen Türü - Katı
  • Kapatma Türü - fermuarlı
  • Doldurma - Pamuk
  • Sezon - Kış
  • Ağırlık - 1KG
  • Yaş - Sen 18-35 Yaşında Yaş
  • Cinsiyet - kadınlar
  • Malzeme - Pamuk, Polyester
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Örtüyordu - Evet
  • Renk - Pembe / Siyah / Hünnap kırmızı / Mürekkep yeşil / Lacivert
  • Çıkış Tarihi - FW2022
  • Tarz - Ofis Bayan
  • Giyim Uzunluğu - Uzun
  • Kalınlık - Kalın (Kış)
  • Kumaş Türü - Çuha
  • Boyut - S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL
  • Dekorasyon - Cebinler, Fermuarlılar
  • Tip - Asimetrik Uzunluk
  • Kol Uzunluğu (cm) - Tam
  • Model Numarası - 1236
  • İlgili Ürünler

    Moda Artı Boyutu kadın Giyim Kış Pamuk Kapitone Ceket Kız Giyim 2022 Kore Kış Aşağı kapitone Ceket Mont D661 Satış
    Ceket ve Mont
    Moda Artı Boyutu kadın Giyim Kış Pamuk Kapitone Ceket Kız Giyim 2022 Kore Kış Aşağı kapitone Ceket Mont D661

    Boyut Bilgileri (Birim: cm) Boyut Tablosu (cm): 1cm = 0.40 inç El yapımı ile ölçüldüğü için lütfen 1-3 cm boyut sapmasına izin verin, Boyuttan emin değilseniz, lütfen kilonuzu,boyunuzu, büstünüzü, belinizi, kalçanızı vb. Bilgilendirin, size bazı tavsiyelerde bulunacağız.Ipuçları: Sevgili alıcı, Rusya Federasyonu'ndan iseniz, lütfen sipariş verirken eyaletiniz ve şehriniz de dahil

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası