pegasus gazipasa / yılında Gazipaşa'dan İstanbul'a Ucuz Uçuşlar - ₺ | momondo

Pegasus Gazipasa

pegasus gazipasa

İstanbul - Gazipaşa Uçak Bileti Ara

Şehir merkezinden Yeni Havalimanı’na en kolay ve hızlı ulaşım Kuzey Marmara Otoyolu’nu kullanarak sağlanabilir. Ya da TEM Otoyolu’ndan Kemerburgaz Göktürk, Başakşehir, Gaziosmanpaşa ayrımları tercih edilebilir. Özel aracınızla gidecekseniz havalimanının geniş bir otopark alanı bulunuyor.

Taksi

Havalimanına ait özel taksitler hizmet verecek ancak şehir merkezinden havalimanına gidecekler için mesafe uzun olduğundan taksiler de dönüş yolunu hesaplayacaklarından sıkıntı çıkabilir. Bu durumda toplu ulaşımın yapıldığı bölgelere kadar da taksi seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Otobüs

Yeni Havalimanı’na İstanbul’un Kadıköy, Bakırköy, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Yenikapı, Sirkeci, Otogar, Beylikdüzü, Ümraniye-Tepeüstü, Otagar, Pendik, Sarıyer, Arnavutköy, Kemerburgaz, Halkalı ve Bahçeşehir gibi bölgelerine düzenli otobüs seferleri yapılıyor.

Marmaray

Yeni Havalimanı’na Marmaray ağını kullanarak gitmek için Sirkeci-Yenikapı durağında inip oradan otobüs hattını kullanmanız gerekir. Sirkeci-Yenikapı hattından yaklaşık olarak her 10 dakikada bir otobüs kalkıyor.

Metrobüs

Metrobüs hattı Yeni Havalimanı’na uzak ancak metrobüsü kullanarak gitmeyi planlıyorsanız Beylikdüzü TÜYAP’tan havalimanına giden otobüslere binebilirsiniz.

Metro

Yeni Havalimanı için metro henüz açılmadı. Çalışmalar devam ediyor. Gayrettepe metrosu ve Halkalı metrosu olmak üzere iki bölgeye metro açılacak. Halkalı metrosu Marmaray ile entegre çalışacak. Hali hazırda Başakşehir metrosunu kullanarak Başakşehir’e kadar gidip oradan havalimanına giden otobüslere binebilirsiniz.

10 Haz Tarihinde Güncellenmiştir.

Istanbul Kalkışlı ve Gazipasa Varışlı Uçuşlar

  • When are flight tickets from Istanbul (IST) to Gazipasa (GZP) the cheapest?

    Airlines adjust prices for flights from Istanbul to Gazipasa based on the date and time of your booking. By analyzing data from all airlines, on seafoodplus.info, you can find the cheapest flight prices on Tuesdays, Wednesdays, and Saturdays.

  • How much is flights from Istanbul to Gazipasa?

    According to seafoodplus.info's data,The cheapest flights from Istanbul to Gazipasa found was TRY4,

  • How long is the flight from Istanbul to Gazipasa?

    It takes about 1 hour 20 minutes to fly from Istanbul (IST) to Gazipasa (GZP).

  • What is the transportation method from the main airport to downtown in Gazipasa?

    • The distance from Gazipasa–Alanya Airport to downtown is about 3km, by taxi about 20 minutes.
  • What time does the earliest flight from Istanbul to Gazipasa depart?

    The earliest flight departs from Istanbul (IST) at and arrives in Gazipasa (GZP) at

  • What time does the latest flight from Istanbul to Gazipasa depart?

    The latest flight departs from Istanbul (SAW) at and arrives in Gazipasa (GZP) at

  • What are the most popular airlines that fly from Istanbul (IST) to Gazipasa (GZP)?

    Airlines with flights from Istanbul (IST) to Gazipasa (GZP): Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Air Serbia, Finnair and Corendon Airlines.

  • What's the most popular airline for direct flights from Istanbul (IST) to Gazipasa (GZP)?

    Turkish Airlines operates 6 direct flights from Istanbul (IST) to Gazipasa (GZP).

  • How many airports in Gazipasa (GZP)?

    There are 1 airport(s) in Gazipasa (GZP): Gazipasa–Alanya Airport.

  • Gazipaşa - İstanbul Uçak Bileti Ara

    İstanbul Havalimanı, İstanbul’un kuzeybatısında Arnavutköy’de konumlanıyor. Karadeniz kıyısındaki Tayakadın ile Akpınar köyleri arasında yer alan havalimanından Taksim yaklaşık kilometre, Sultanahmet yaklaşık 52 kilometre ve Kadıköy yaklaşık kilometre uzaklıkta.

    İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM bağlantı yolu kullanılıyor. Kuzey Marmara Otoyolu’ndan Avrupa Yakası’na Başakşehir, Göktürk Kemerburgaz ya da Sarıyer ayrımlarından çıkmak mümkün. Halkalı-Bakırköy taraflarına gidecekseniz, Başakşehir yolunu takip edebilirsiniz. Anadolu Yakası’na geçecekseniz, Çekmeköy ya da Sancaktepe sapağını kullanabilirsiniz. Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu Sabiha Gökçen Havalimanı’na çıkış bağlantı yolu da mevcut. Havalimanı’nda geniş bir otopark bulunması da önemli bir artı. Teknolojik gelişmelere göre dizayn edilmiş İstanbul Havalimanı’nda, ‘Aracım Nerede’ uygulaması sayesinde otomobilinizin olduğu yeri bulma, park ücretini mobil olarak ödeme ve yer ayırtma gibi işlemleri kısa sürede yapabilirsiniz.

    Otobüs

    İstanbul Havalimanı’ndan İETT Belediye otobüslerini kullanarak İstanbul’un Mahmutbey, Halkalı, Sarıyer, Cevizlibağ gibi birçok noktasına ulaşabilirsiniz. Gelen yolcu katının çıkışında konumlanan otobüsler belirli saat aralıklarında seferler düzenliyor.

    HatGüzergahSeferÜcret
    H1 Mahmutbey 75 dakikada bir 2 tam bilet
    H2 Mecidiyeköy 30 dakikada bir 2 tam bilet
    H3 Halkalı 90 dakikada bir 2 tam bilet
    H6 Yunus Emre Mahallesi 50 dakikada bir 2 tam bilet
    H8 Hacıosman Metro 3 saatte bir 2 tam bilet
    H9 Cevizlibağ 4 saatte bir 2 tam bilet

    Metro

    İstanbul Havalimanı için metro çalışmaları yapılıyor. yılının ikinci çeyreğinde hizmet vermesi planlanan Gayrettepe – İstanbul Havalimanı metro hattı tamamlandığında havalimanından şehir merkezine ulaşım kolaylaşmış olacak. Öncelikli olarak Gayrettepe’ye kadar ulaşım sağlayan hattın bitirilmesi planlanıyor. Daha sonrasında ise Halkalı’ya ulaşım sağlayan bir hat daha yapılacak. Gayrettepe hattı sayesinde havalimanından M2 adlı Yenikapı – Hacıosman metrosuna ve metrobüse ulaşım mümkün olacak. Halkalı hattı ile de Marmaray’a aktarma sağlanabilecek.

    Marmaray

    İstanbul Havalimanı’ndan Marmaray kullanarak şehir merkezine ulaşmak isterseniz H3 numaralı otobüsü kullanarak Halkalı Marmaray durağında inebilirsiniz. Bu sayede Marmaray’a ulaşıp Avrupa Yakası’ndaki Marmaray ulaşım noktalarına ve Anadolu Yakası’na ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Marmaray’ın Yenikapı durağına ulaştığınızda İstanbul’dan Bandırma, Yalova, Çınarcık gibi noktalara Yenikapı İDO İskelesi’nden kalkan deniz otobüsü ve feribotla ulaşım sağlanabilir.

    Havaist

    HatGüzergahSüreÜcret
    HVİST-5 Esenler Otogar 45 dakikada bir 40 TL
    HVİST-6 Halkalı İstasyon 60 dakikada bir 38 TL
    HVİST-8 Beylikdüzü 25 dakikada bir 50 TL
    HVİST-9 Eminönü 60 dakikada bir 44 TL
    HVİST Bakırköy İdo İskelesi 30 dakikada bir 46 TL
    HVİST Aksaray 30 dakikada bir 52 TL
    HVİST Sabiha Gökçen Havalimanı 90 dakikada bir 65 TL
    HVİST Kadıköy 50 dakikada bir 57 TL
    HVİST 4. Levent 40 dakikada bir 44 TL
    HVİST Taksim 30 dakikada bir 52 TL

    Not: Fiyatlar 30 Mayıs tarihinde güncellenmiştir. Bu tarihten sonra fiyatlarda bir artış olmuş olabilir.

    Taksi

    İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine taksi konforunda yolculuk yapabilirsiniz. İç hat ve dış hatların gelen yolcu çıkışlarında sıralanmış taksiler haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet veriyor. Sarı, turkuaz ve siyah renkte taksilerin bulunduğu havalimanında taksi ücretlerinde gece ve gündüz tarifesi uygulanmıyor. Turkuaz taksiler sarı taksilere göre yaklaşık %15 oranda daha pahalı olurken siyah taksiler ise sarı taksi yolculuğunun 2 katı tutuyor. İstanbul Havalimanı şehir merkezine çok yakın olmadığından ve trafik faktöründen dolayı taksi en avantajlı seçenek olmuyor.

    Araç Kiralama

    İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için kısa ya da uzun süreli araç kiralama seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. İstanbul Havalimanı’nda birçok ulusal veya uluslararası araç kiralama firmalarının ofisi bulunuyor. Bu ofisler gelen yolcu katında konumlanıyor. Eğer dilerseniz Enuygun üzerinden uçak biletinizi aldıktan sonra araç kiralama sayfasından rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Böylece aracınızı kendi isteklerinize göre seçebilirsiniz.

    Havalimanı Bilgisi

    Son derece konforlu ve teknolojik açıdan gelişmiş özellikleri bulunan İstanbul Havalimanı’nda yolcu bilgilendirme masaları ve danışma robotları gibi yolculara yardım sağlayacak birçok imkan sunuluyor. Online rezervasyon yapabileceğiniz hatta bagajınızı kendinizin teslim edebileceğiniz noktalar da var. Böylece havalimanında yaşanan yoğunluklardan etkilenmemiş oluyorsunuz. Ferah ve geniş bekleme alanları, biometrik geçiş kapıları ile 32 bin metrekare alana yayılmış kafe ve restoranları da dikkat çekici. Maksimum konfor minimum bekleme hedefiyle hizmet verecek İstanbul Havalimanı’nda bagaj bekleme süresini ekranlarda takip edebilir, aracınızın yerini öğrenebilir, mobil uygulama üzerinden ön siparişle duty free ürünlerini alabilirsiniz. bin metrekare alana yayılmış duty free bölgesinde dünyanın ve Türkiye’nin önemli markalarının da mağazaları bulunuyor.

    10 Haz Tarihinde Güncellenmiştir.

    Pegasus, Gazipaşa’dan seferlere başladı

     

    TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı’yla Ä°stanbul arasında karşılıklı seferler başladı. Ä°lk seferini gerçekleştiren Pegasus Havayolları’na ait B tipi uçak akşam saatlerinde Gazipaşa’ya indi. Su takıyla karşılanan uçağın yolcusu TAV Gazipaşa yetkilileri tarafından düzenlenen törenle terminale girdi. Törene Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı ve havalimanı çalışanları da katıldı.

    Pegasus Havayolları’nın Antalya Gazipaşa Havalimanı ile Ä°stanbul arasındaki karşılıklı seferleri Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada dört kez gerçekleşecek. Pegasus Havayolları başlattığı Gazipaşa-Ä°stanbul seferleri kapsamında yolcularına Alanya’ya ücretsiz servis imkanı da sağlıyor. Pegasus Havayolları, SAS, Corendon Havayolları, Transavia ve Tailwind Havayolları'ndan sonra bölgeye sefer düzenleyen beşinci havayolu şirketi oldu.

     

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir