inek videoları / Çılgın İnek (Crazy cow I like to muh) - Dailymotion Video

Inek Videoları

inek videoları

Yavrusundan ayırılıp kesime götürülen inek, Emekli Hayvanlar Çiftliği'nde

Bursa'da 2 aylık hasta buzağısı olan inek, sahibi tarafından kesilmek üzere mezbahaya verildi. Buzağının hasta olduğu ve annesinin sütünü içemediği için bağışıklığının düştüğü ihbarını alan HAYTAP gönüllüleri harekete geçti. Mezbahaya giden HAYTAP yetkilileri, buzağının inekten ayrılmaması gerektiğini ve ikisini de satın almak istediklerini söyledi. İnek ve buzağı, uzun uğraşlarla satın alınıp Nilüfer ilçesindeki HAYTAP Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne getirildi. Buzağının tedavisine de başlandı. İnek ve buzağısına, önceki gün doğum yapan HAYTAP'ın İzmir Temsilcisi Senem Demirel Acar ile bebeği Uraz'ın isimleri verildi.

'SENEM' VE 'URAZ' İSİMLERİ VERİLDİ

İneği getirdiklerinde buzağıyla kavuşma anının duygulandırdığını belirten veteriner hekim Mustafa Ağar, "Bir köylü tarafından anne satılıyor, yavru tek kalıyor. Bir komşu ihbar etti. Bunun üzerine mezbahadan kurtardık. Mezbahadan getirdiğimizde gerçekten de durumu iyi değildi. Yavru Uraz çok acıkmıştı. Anne de yavruya hasret kalmıştı. Burada onların birlikte olmasına vesile olduk" dedi.

'İKNA ETMEYE ÇALIŞTIK'

Çalışanları, HAYTAP'ın yönetim kurulu ve tüm gönüllülerin duruma vesile olduğunu söyleyip emeği geçenlere teşekkür eden Ağar, "İlk gittiğimizde köylünün ineği sattığını söyledi komşusu. İhbar üzerine anneyle yavruyu görmeye gittik. Gittiğimizde yavru artık yalnız, anne inek de mezbahaya gitmişti. Mezbahanın kapısında anneyi bulduk ve köylüyü ikna etmeye çalıştık. Tabi bu zor oldu. Yani biraz süreç uzun sürdü. Kendi aramızda bir anlaşma oldu. Anlaşma gereği anneyi zar zor alabildik. Sonra yolumuz Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne düştü. Bugün buradayız. Sonra kaldığı ahırdan yavruyu aldık. Çiftlikte ikisi birbirini gördü. Tekrar bir araya geldiler" dedi.

Muammer İRTEM-Semih ŞAHİN/ BURSA, (DHA)-


GÜNCELLENME

DETAYLARI GÖSTER

VİDEO - Hindistan’da festival; İnek g&#;bresi i&#;inde y&#;zd&#;ler

A+A-

Haber Merkezi - Hindistan'ın en önemli yöresel etkinliklerinin başında gelen Gübre Festivali Diwali'nin son günlerini yerel halk birbirlerinin yüzlerine inek dışkısı sürerek kutladı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, en büyük Hint bayramı olan Diwali'nin son günlerinde gerçekleşen geleneksel "Gorehabba" festivali sırasında bir araya gelen kalabalık inek gübresi savaşına katıldı.

Karnataka eyaleti sınırları içerisinde bulunan Gumatapura köyü sakinleri, kutlamaya önce inek dışkısından "mühimmat" toplayarak başladı.

İneklerin çektiği römorklarda toplanan hayvan dışkıları, öncelikle Hindu rahipler eşliğinde tapınakların önüne yığıldı.

Festivale katılanlar, birbirilerinin üzerine inek dışkısı sürerek kutlama yaptı.

Ülkede çoğunluğu oluşturan Hindular, etini tüketmedikleri ve kutsal salydıkları inek dışkısının koronavirüs ve diğer hastalıklara karşı iyileştirici özelliklere sahip olduğuna inanıyor.

Öte yandan Eyalet Valisi Bhupesh Baghel de, devlete iyi şans getirmesi için kendini kırbaçlattı.

Her yıl yüzlerce kişi kutlamalara katılmak için uzak şehirlerden Gumatapura'ya akın ediyor.

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası