beşiktaş karaköy nasıl gidilir / Beşiktaş Stadına Nasıl Gidilir? & En Kolay Ulaşım Yolları

Beşiktaş Karaköy Nasıl Gidilir

beşiktaş karaköy nasıl gidilir

İDO Beşiktaş İskelesi’nden Yapılan Seferler

İDO Beşiktaş İskelesi’nden hafta içi yapılan deniz otobüsü seferleri ile İDO, iki yakayı 30 dakikada birbirine bağlayan önemli bir deniz hattını oluşturmaktadır.

İDO Beşiktaş İskelesi’nde Bilet Nasıl Alınır?

İDO bünyesinde yapılan Bostancı - Beşiktaş Deniz Otobüsü seferleri için online bilet satışı yapılmamaktadır. İç hat deniz otobüsü seferlerinden yalnızca yaya yolcular faydalanmaktadır. Yolcular şehir içi ulaşımında kullanılan İstanbulkart ile turnikelerde ödeme yapabilmektedir.

İDO Beşiktaş İskelesi Tarihçesi

Yılında hizmete başlayan İDO Beşiktaş İskelesi, yılındaki yenileme çalışmasına kadar prefabrik bir yapıda hizmet vermiştir. Daha sonra iskele ahşap bir yapıya dönüştürülmüştür. İDO Beşiktaş İskelesi üzerinden hafta içi her gün Bostancı - Beşiktaş seferi yapılmaktadır.

İDO Beşiktaş İskelesi Nerede?

İDO Beşiktaş İskelesi, Yıldız Mahallesi, İskele Yolu üzerinde bulunuyor. İskele, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüsü’nün hemen önünde yer alıyor. Ayrıca Şehir hatlarının Beşiktaş’taki Kadıköy İskelesine yaklaşık 4 dakikalık bir yürüme mesafesindedir.

İDO Beşiktaş İskelesi Haritası

İDO Beşiktaş İskelesi Yol Tarifi

İDO Beşiktaş İskelesi’ne ulaşmak için pek çok alternatif yol tarifi bulunuyor. İstanbul’un en merkezi noktalarından birinde yer alan İDO Beşiktaş İskelesi’ne ulaşmak için sahip olduğunuz alternatifleri aşağıda bulabilirsiniz.

Vapur ile İDO Beşiktaş İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

Şehir içi seyahat için vapur en güzel tercihlerden biri olarak ön planda yer alıyor. Rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı veren vapurlar, özellikle Anadolu yakasından gelenlerin ilk tercihidir.

● Kadıköy - Beşiktaş

● Üsküdar - Beşiktaş

● Adalar

● Küçüksu - Beşiktaş

Hatları için düzenlenen vapur seferleri ile rahatlıkla İDO Beşiktaş İskelesi’ne ulaşabilirsiniz.

Metrobüs ile İDO Beşiktaş İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

İstanbul’un en fazla kullanılan toplu taşıma araçlarından olan Metrobüs ile de İDO Beşiktaş İskelesi’ne ulaşabilirsiniz. Metrobüsün Avrupa Yakasında bulunan son durağı Zincirlikuyu’ya gelip oradan otobüs ya da mavi minibüsler ile İDO Beşiktaş İskelesi’ne geçebilirsiniz. Metrobüs seferleri 24 saat aralıksız olarak yapılmaktadır.

Metro ile İDO Beşiktaş İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

Metro ile de İDO Beşiktaş İskelesi’ne ulaşma imkanına sahipsiniz. M2 Metro hattı ile Mecidiyeköy ya da Gayrettepe durağında inerek otobüs ve dolmuş yardımı ile Beşiktaş İskelesi’ne ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte, yakın bir zamanda Beşiktaş metro hattının hizmete girmesi beklenmektedir. Bu sayede, yakın gelecekte metro kullanarak kesintisiz bir şekilde İDO Beşiktaş İskelesi’ne varabilirsiniz.

Tramvay ile İDO Beşiktaş İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

İDO Beşiktaş İskelesi’ne gitmek için tercih edebileceğiniz bir diğer ulaşım aracı ise tramvaydır. T1 Bağcılar - Kabataş Tramvay Hattı ile Kabataş durağından ister yürüyerek ister otobüs ile ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte T1 Tramvay Hattı ile İstanbul’un nostaljik dokusunu da görebilme şansına sahipsiniz.

Dolmuş ile İDO Beşiktaş İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

İDO Beşiktaş İskelesi’ne ulaşmak için sarı dolmuşları da tercih edebilirsiniz. Bebek’ten kalkan sarı dolmuşlar, Beşiktaş’a hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar.

Minibüs ile İDO Beşiktaş İskelesine Nasıl Gidilir?

İDO Beşiktaş İskelesi’ne ulaşmak için kullanabileceğiniz bir diğer toplu taşıma aracı Sarıyer’den kalkan minibüsler olabilir.

Beşiktaş’ta Nerelerde Vakit Geçirebilirsiniz?

İstanbul’un en sosyal noktalarından biri olarak kabul edilen, onlarca farklı konsepte sahip mekanlar ile eğlenceli opsiyonlar sunan Beşiktaş’ta keyifle vakit geçirebilirsiniz. Bununla birlikte tarihi yapısıyla da ön plana çıkan Beşiktaş, İstanbul’un hoş dokularını bir arada sunuyor. Avrupa Yakası’nın meşhur buluşma noktalarından biri olan Kartal Heykeli de, yine Beşiktaş’ta yer alıyor.

Kültür ve sanat etkinlikleri için de geniş bir imkan sunan Beşiktaş, içerisinde barındırdığı BKM, Deniz Müzesi gibi farklı opsiyonlar ile ziyaretçilerine hoşça vakit geçirme fırsatı sunuyor. Ayrıca, Türkiye’nin en ikonik saraylarından biri olan Dolmabahçe Sarayı, Beşiktaş ilçe sınırları içerisinde ziyaretçilerini bekliyor. Bununla birlikte, II. Abdülhamit döneminden kalma Yıldız Sarayı da görülmeye değer noktalar arasında bulunuyor.

Beşiktaş, aynı zamanda geniş park ve bahçeleriyle akıllarda yer edinen ilçelerden birisidir. Maçka Parkı, Yıldız Parkı gibi şehrin içerisinde yeşilliği sunan bu yerler sayesinde temiz hava alıp güzel yürüyüşler yaparak vakit geçirebilirsiniz. Ek olarak, Yıldız Parkı içerisinde yer alan Malta Köşkü gibi yerlerde de vakit geçirebilir, Osmanlı Dönemi’nin son dönem izlerini görebilirsiniz.

Beşiktaş ilçesinde yer alan onlarca farklı konsepte sahip kafede vakit geçirmek de eşsiz bir opsiyondur. Özellikle kahvaltıcılar sokağında yer alan birbirinden hoş mekanlarda sabahın keyfini çıkarabilir ardından funduszeue.info kahvecilerde nefis bir kahve içebilirsiniz.

Kısacası, İstanbul’un en güzel lokasyonlarından birine sahip olan Beşiktaş’ta keyifli ve huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz.

İDO Beşiktaş İskelesi İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 44 36 - 44 36

Beşiktaş Nerededir ve Nasıl Gidilir?

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan Beşiktaş, şehrin en eski ve tarihi semtlerinden biridir. 

İstanbul’da bir kültür ve sanat merkezi olarak bilinen ilçede; yapabileceğiniz pek çok şey, keşfedebileceğiniz pek çok yer bulunmaktadır. Tarihi ve turistik keşiflerinizin yanında, burada pek çok restoran, kafe ve bar ile de günün her saatinin keyfini çıkarabileceğiniz alternatifleriniz de bulunmaktadır. 

Beşiktaş, Taksim ve Karaköy bölgelerine oldukça yakındır ve çok sayıda ulaşım bağlantısı ile daha çekici hale gelmektedir. 

İstanbul’daki sıradan gezi rotanıza bir mola verin ve tarihi bir atmosfere sahip bu eşsiz alanı keşfedin.

Beşiktaş'ta gezilecek yerlere yakın, göz alıcı dizaynları ile sizi cezbedecek oteller için Beşiktaş oteller sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Beşiktaş Nerededir?

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Beşiktaş; Boğaz’ın sahil kıyısında yer almaktadır. Anadolu yakasının tarihi semti Üsküdar’ın tam karşısında yer alan ilçe; Beyoğlu, Sarıyer, Şişli ve Kağıthane ile komşudur. 

Tarih, turizm, yeme- içme, gece hayatı, kültür ve sanat ve daha pek çok farklı beklentinizi karşılayabileceğiniz Beşiktaş, şehrin merkezi ilçelerinden biridir ve geniş bir ulaşım seçeneği sunmaktadır. 

Şehrin sahil kıyısında yer alan Beşiktaş, özellikle hafta sonları hem şehrin yerlileri hem de turistler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Dolayısıyla, Beşiktaş’a ulaşım için hangi bağlantıları tercih edeceğiniz önemlidir. 

Boğaz’ın sahil şeridindeki ilçelerden biri olan Beşiktaş’a en kolay ulaşım imkanı sağlayan seçeneklerin başında, vapur yolculuğu gelmektedir. 

Buraya ayrıca; otobüs ve dolmuş ile doğrudan ulaşım sağlayabilir ya da şehrin metro, metrobüs, tramvay gibi toplu ulaşım bağlantılarını kullanmayı da tercih edebilirsiniz.

İstanbul'daki günübirlik aktiviteleriniz için rahat konaklama hizmetleri veren yerler için İstanbul otel sayfasını kontrol edebilirsiniz.


Denizyolu ile Beşiktaş’a Ulaşım

Beşiktaş’a, şehrin diğer kıyısındaki Üsküdar ve Kadıköy ilçelerinden denizyolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Kadıköy’den Beşiktaş’a vapur ile ulaşım, ortalama 20 dakika sürmektedir. Kadıköy-Beşiktaş arası vapur yolculuğu için, İstanbul Şehir Hatları ya da Dentur Avrasya’nın vapur seferlerini tercih edebilirsiniz. 

Kadıköy’den Beşiktaş’a, ile saatleri arasında vapur seferleri düzenlenmektedir. 

Üsküdar’dan Beşiktaş’a vapur ile ulaşım, ortalama dakika sürmektedir. Dentur Avrasya’nın motor seferlerini kullanarak daha kısa bir sürede de ulaşım sağlayabilirsiniz. Üsküdar’dan Beşiktaş’a ile saatleri arasında ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Ayrıca; sabah saatlerinde Bostancı- Beşiktaş arası da vapur seferleri düzenlenmektedir. Ortalama 30 dakikalık bir yolculuk ile, ve saatlerinde Bostancı’dan gerçekleşen vapur seferlerini de tercih edebilirsiniz. 

Denizyolu ile Beşiktaş’a ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmekte ve ücreti ortalama TL’dir. İstanbul Kart’ınız yoksa, ortalama 6 TL ödeyerek tek geçişli bilet satın alabilirsiniz.

Beşiktaş'ta birbirinden farklı mekanlar ile sizi büyüleyecek yerlerde keyifli vakit geçirmek için Beşiktaş'ın gezilecek yerleri yazımıza göz atabilirsiniz.


Karayolu ile Beşiktaş’a Ulaşım

Beşiktaş’a karayolu bağlantılarını kullanarak gitmek için taksi ile ulaşım seçeneğini tercih edebilirsiniz. İstanbul içi taksi açılış ücreti ortalama 4 TL ve km başına tarife TL’dir. 

Beyoğlu- Beşiktaş arası taksi ile ulaşım ortalama 15 dakika sürmektedir ve bu yolculuk için ortalama TL ödemeniz gerekmektedir. 

Eminönü- Beşiktaş arası taksi ile ulaşım ortalama 25 dakika sürmektedir ve bu yolculuk için ortalama 30 TL ödemeniz gerekmektedir. 

Üsküdar- Beşiktaş arası taksi ile ulaşım ortalama 30 dakika sürmektedir ve bu yolculuk için ortalama TL ödemeniz gerekmektedir. 

Kadıköy- Beşiktaş arası taksi ile ulaşım ortalama 40 dakika sürmektedir ve bu yolculuk için ortalama 50 TL ödemeniz gerekmektedir. 

Otobüs ile ulaşım sağlayacaksanız, Kabataş’a giden herhangi bir otobüsü kullanabilir ya da 25T numaralı Taksim İETT hattını kullanabilirsiniz. 

Minibüs ile ulaşım sağlayacaksanız, Beşiktaş- Sarıyer arası hizmet veren minibüsleri kullanabilirsiniz. Minibüs ücreti ortalama TL’dir.

Beşiktaş'ta aileniz ile birlikte güzel bir vakit geçirmek için ekibimizin hazırlamış olduğu Beşiktaş gezi rehberi sayfasını incelemeyi unutmayın.


Beşiktaş’a En Yakın Havalimanı

Konum olarak İstanbul Avrupa yakasında yer alan Beşiktaş’a en yakın havalimanı, İstanbul Havalimanı’dır.

Beşiktaş- İstanbul Havalimanı arası mesafe ortalama 41 km’dir. İki durak arasında yapacağınız bir araç yolculuğu, ortalama 45 dakika sürmektedir. 

Havalimanı Beşiktaş arası ulaşım için havaist ulaşım araçlarını tercih edebilirsiniz. Taksi ile ulaşım sağlayacaksanız, İstanbul Havalimanı- Beşiktaş arası ortalama - TL ödemeniz gerekmektedir.

Beşiktaş dışında il genelinde yapılmakta olan tüm etkinliklere ulaşmak için İstanbul gezi rehberi sayfasına göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.


Tramvay ile Beşiktaş’a Nasıl Gidilir?

Beşiktaş’a ulaşımda tercih edebileceğiniz araçlardan biri de tramvaydır. Kabataş T1 tramvay hattını kullanarak, Karaköy durağında indikten sonra 22 ya da 27SE numaralı İETT otobüs seferlerini kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Tramvay ile ulaşım ücreti ortalama TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir. İstanbul Kart’ınız yoksa, akbil dolum makinelerinden ortalama 6 TL karşılığında tek kullanımlık biletlerden satın alabilirsiniz.

Beşiktaş'ta bir çok özel aktiviteleri ile lüks bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz Beşiktaş 5 yıldızlı oteller listemize uğramayı unutmayın.


Füniküler İle Beşiktaş’a Nasıl Gidilir?

İstanbul’un tarihi bir ulaşım aracı ile Taksim füniküler hattını kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Şişhane- Kabataş arası ulaşım gerçekleştiren füniküler hattını kullanacaksanız, Kabataş durağında indikten sonra, kısa bir yürüyüşün ardından Beşiktaş’a gelebilirsiniz. 

Füniküler hattını kullanabilmeniz için, İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir. Kartınız yoksa, ortalama 6 TL ödeyerek tek geçişli bilet satın alabilirsiniz.

Beşiktaş'ta kendinizi ev sıcaklığında hissedebileceğiniz uygun fiyattaki butik oteller için Beşiktaş butik oteller sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Metrobüs İle Beşiktaş’a Nasıl Gidilir?

Kadıköy ile Beylikdüzü arasında hizmet veren metrobüs hattını kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlamak için, Zincirlikuyu metrobüs durağında inmeniz gerekmektedir. 

Metrobüs’ten indikten sonra, dilerseniz yaya yolunu kullanabilir, dilerseniz de Beşiktaş minibüslerini kullanarak kısa bir yolculuk ile Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Zincirlikuyu- Beşiktaş arası minibüs ile ulaşım ücreti ortalama TL’dir. 


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası