reklam yapan ünlüler / Ünlülere hileli reklam cezası

Reklam Yapan Ünlüler

reklam yapan ünlüler

Ünlülerin yeni işi

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Thodex reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusu

Thodex vurgununda yeni gelişme yaşandı. Reklamlarında oynayan ünlüler hakkında mal varlıklarının incelenmesi istendi.

Yayınlanma: 11:20 - 28 Ağustos 2021 Güncellenme:

Thodex reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusu

108 milyon dolarlık vurgun yaptıktan sonra kayıplara karışan kripto para borsası Thodex’in kurucusu Fatih Faruk Özer ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Yapılan ihbar doğrultusunda Türkiye’deki kız arkadaşıyla görüştüğü ileri sürüldü. Suç duyurusu dilekçesine göre, Özer’in kız arkadaşı Thodex’in reklamlarında oynayan ünlü isimlerden biriydi. Thodex merkez binasının olduğu rezidansta oturuyordu. Şüpheli isimlerden binaya girip çıkan kişinin tespit edilmesi istendi.

GÖRÜŞME KAYITLARI İNCELENECEK

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Thodex'i büyütmek için büyütmek için çekiliş yapmış ve ünlü isimleri reklam yüzü olarak kullanmıştı. Çok sayıda ünlü isim kripto para vurgunun merkezi olan Thodex için objektif karşısına geçmişti.

CNN Türk’ten Ceylan Sever’in haberine göre, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan suç duyurusu dilekçesinde Thodex kripto para borsasının reklamlarında oynayan ünlüler ve ‘bu borsaya paranızı yatırın’ diyen ekonomistin banka hesaplarının incelenmesi istendi.

Şüpheli şahısların Thodex reklamından sonra elde ettikleri mal varlıklarının da tespiti talep edildi. Ayrıca ekonomist Erkan Öz ve aralarında Özge Ulusoy, Ebru Şallı, Burcu Esmersoy gibi isimlerin de bulunduğu 20 ünlü isimle Faruk Fatih Özer’in arasındaki görüşme kayıtlarının incelenmesi istendi.

Thodex mağdurları avukatı Sinan Keskin, “Fatih Faruk Özer'in irtibatlı olduğu, organizasyonda yer alan manken, oyuncu ve kamuoyuna mal olmuş çeşitli kişiler hakkında da bu irtibatın ortaya çıkartılması için savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Aralık 2020'de bir çok sosyal medya platformundan yayınlanan reklam için yapılan bir yorum ise dikkat çekmişti. “Ünlü isimler, Thodex tanıtımı için kırmızı elbiselerle poz verdi. Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı'nın katıldığı çekimlerde favoriniz hangisi oldu?” paylaşımına yorum yapan “heykel kafası” adlı sosyal medya kullanıcısı “Favorim Thodex, bu kadar ismi topladığına göre sağlam vurgun yapacak” yorumunda bulunmuştu.

“3-5 mankene kırmızı elbise giydirdiler ve 400 bin insanı dolandırdılar”İlginizi Çekebilir“3-5 mankene kırmızı elbise giydirdiler ve 400 bin insanı dolandırdılar”Türkiye'nin yeni tosuncuğu: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özerİlginizi ÇekebilirTürkiye'nin yeni tosuncuğu: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer

Burcu EsmersoyCNNCNN TürkDeren TaludolandırıcılıkEbru ŞallıheykelinternetistanbulİYİ PartioyuncuÖzge Ulusoysosyal medyasuç duyurusuThodexTürkiye

Thodex reklamında oynayan ünlüler kimler?

Türkiye’nin en büyük üçüncü kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer, siteyi kapatıp yurt dışına çıktığı iddialarından sonra gündem oldu. Thodex’in verilerine bakıldığında 400 bin üyesinin 391 bininin ise aktif olarak işlem yaptığı tespit edildi. Aylık olarak 8-13 milyar dolar arasında işlem yapıldığı bilinen Thodex’te yatırımcıların kaybının 2 ile 10 milyar dolar arası olduğu iddia ediliyor. Bu gelişmeler yaşanırken diğer tarafta Thodex reklamında oynayan ünlüler de merak edildi. Peki, Thodex reklamında oynayan ünlüler kimler?

Son dönemin en çok konuşulan konularından biri de kripto paralar. Thodex Türkiye’nin ABD’den lisans alan ilk global kripto para şirketi. Yatırımcılarına iki milyon Dogecoin dağıtacağını söyleyen Thodex’in, bu açıklamasıyla ne kadar müşteri çekti bilinmiyor. Thodex, uzun süre para çekilememesi ve hesaplara müdahale edilememesi şikayetleriyle gündemde. Şikayetler üzerine, dün “Son zamanlarda borsamızda yaşanan çekim sorunları nedeniyle 20.04.2021 saat itibari ile planlı bakım çalışması yapılacak ve çalışma yaklaşık 6 saat sürecektir. Bakım çalışmamızın ardından, tüm sorunları gidermiş şekilde yeniden hizmetinizde olacağız” açıklaması yaptı. Öte yandan, mağduriyetini sosyal medyadan dile getiren kitle, Thodex reklamlarında yer alan ünlülere de sitem etmeye başladı.

THODEX REKLAMINDA OYNAYAN ÜNLÜLER KİMLER?

Pınar Deniz, Mine Tugay, Özge Ulusoy, Ebru Şallı, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Demirel ve Deren Talu 

Thodex reklamında oynayan ünlüler kimler
Thodex reklamında oynayan ünlüler kimler
Thodex reklamında oynayan ünlüler kimler
Thodex reklamında oynayan ünlüler kimler

Serenay Sarıkaya'yı da Afra Saraçoğlu'nu da geçti! Ece Seçkin yılın reklam zengini oldu

2012 yılında 'Bu Ne Yaa' adlı parçasıyla müzik dünyasına adım atan Ece Seçkin, kısa sürede Türk pop müziğinin sevilen ismi oldu. Kısa sürede popüler olan genç şarkıcı Seçkin, sosyal medyada da en çok takipçisi olan ünlüler arasına adını yazdırdı. 

Birçok reklam işbirliğinde yer alan Seçkin, son olarak global bir telefon markasının reklam yüzü olmuştu. Seçkin, şimdi de akıllı telefonlar için geliştirilen yeni nesil bir eğlence uygulaması için kamera karşısına geçecek.

ECE SEÇKİN REKLAM ZENGİNİ OLDU 

Sacitaslan.com'da yer alan habere göre; Geçtiğimiz ay merkezi Çin'de bulunan global bir telefon markanın reklam yüzü olan Ece Seçkin, şimdi de yeni geliştirilen akıllı telefon uygulamasının reklam yüzü oldu. 

Seçkin, bu uygulamanın reklamı ile birlikte bu anlaşmalardan elde ettiği kazancı 6 milyon TL'ye çıkardı.

ECE SEÇKİN, NE AFRA'YI TANIDI NE DE SERENAY'I

Star TV'de yayınlanan 'Yalı Çapkını' adlı dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Afra Saraçoğlu, art arda birçok reklam filminde rol almış, aldığı ücretler de çok konuşulmuştu. Saraçoğlu, son olarak ünlü bir giyim markası için kamera karşısına geçmiş, karşılığında ise 4 milyon TL aldığı öğrenilmişti.

Show TV'de yayınlanan 'Aile' dizisiyle uzun bir aranın ardından ekranlara dönen Serenay Sarıkaya ise, yaklaşık 10 yıldır yüzü olduğu bir giyim markası için tekrardan kamera karşısına geçmiş, karşılığında 3 milyon TL almıştı. Öte yandan, güzel oyuncu aynı yıl İtalyan lüks marka devinin mücevher tanıtımında yer almış, bunun karşılığında ise, 2,5 milyon TL almıştı.

Kaynak: sacitaslan.com
Derleyen: turkiyegazetesi.com.tr

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası