rakı ajandası 2018 / Rakı Ajandası Tolga Arvas Overteam Yayınları |

Rakı Ajandası 2018

rakı ajandası 2018

Rakı Ajandası Tolga Arvas Overteam Yayınları

  • funduszeue.info ‘dan satın alınan ürünler, teslim tarihinden itibaren (7) gün içerisinde değişim yapabilmektedir.

  • Bir ürünün iade edilebilmesi genel olarak aşağıdaki şartlara bağlıdır:

  • Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satın alabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz.

  • Kullanılmış, ambalajı açılmış, tahrip edilmiş vb. şekildeki ürünler iade edilemez.

  • Görüntülü DVD, Flash Disk görüntülü Eğitim Setleri vb. için; ürün kutusunda yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır. Ürünlerin diğer yerlerinde çizik, hasar, darbe, sıvı teması vs. olmamalıdır.

  • Orijinal ambalaja sahip ürünlerin iadesi, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır.

  • İade edilecek ürünün şirketimiz adına kesilecek bir iade faturası ile iade faturası düzenleme imkanı bulunmayan durumlarda, ürüne ait fatura ve sevk irsaliyesinin aslıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir. İade faturası ya da fatura ve sevk irsaliyesi asıllarının temin edilemediği durumlarda, bundan kaynaklanan KDV vb. mali yükümlülükler iade edilecek bedelden indirilir.

  • Üründe ve ambalajında herhangi bir yazı yazma, açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma vb. durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi durumunda, ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez.

  • İade şartlarına uygun durumlarda yapılan gönderimlerde taşıma masrafı müşteri tarafından ödenecektir.

  • İade edilecek ürünler PTT kargo ile kurumumuzdan aldığınız iade mağaza koduyla gönderilmelidir.

  • Baskısında hata bulunan, eksik, fazla veya yanlış basılmış ürünlerin iadesinde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak funduszeue.info`a aittir.

  • Siparişin yanlış gönderilmesinden kaynaklanan değişimlerde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak funduszeue.info’a aittir.

  • Farklı konseptleriyle 10 alternatif ajandası

    1,1K

    yılı için, yayınevleri birer birer farklı içerikli ajandalarını yayımlamaya başladılar.

    Bizler de yeni yıla girmişken, bu ajandaları listeledik. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için güzel bir yeni yıl hediyesi olacağını düşündüğümüz, 10 adet ajandasını sizlere sunuyoruz.


    1. Metis Ajanda Fili Yuttu Bir Yılan

    Ezilenler her zaman tarihten medet umar.

    Kendilerine yapılan zulmün unutulmayacağına, tarihe adlı adınca geçeceğine, günü geldiğinde hesabının sorulacağına inanmak isterler.

    Çektikleri acılar ancak o zaman bir anlam taşıyacaktır.

    Totaliter rejimler işte bu umudu yıkmaya oynar.

    Politika yapmanın koşullarını ortadan kaldırmak için önce hakikat alanını tarumar ederler.

    Nesnel olguların karşısına utanmazca “alternatif hakikat” diye adlandırdıkları yalanlar çıkarır; kamuoyunu duygular ve inançlarla şekillendirmeyi hedeflerler.

    Kendi meşreplerince yaşamakta ısrar edenlere, değerlerini korumaya çalışanlara yalan dünyanın iyice kaypaklaştığı, değerlerin geçersizleştiği, bugün ak olanın yarın kara olabileceği mesajını verirler.

    Boyun eğmeyen, biat etmeyen, kulağının üstüne yatmayan, yalanı ve talanı görmezden gelmeyen bundan böyle kendini tuhaf suçlamaların odağında bulacaktır.

    Basından umudu kestikçe içine gömüldüğümüz sosyal medya da gözlerimizi miyoplaştırır; sadece kendimize benzerlerle iletişimde kalmamıza, görüşlerimizi destekleyenler dışındaki olgulara kulağımızı kapatmamıza yol açar.

    Bu arada çilek aromalı sakızlar gibi yaygınlaşan o “kime göre neye göre” atarlanması, dayak yiyen bir çocuğun, taciz edilen bir kadının, özgürlüğü iftiralarla elinden alınanın sesini bastırmak için son derece işlevseldir.

    Hakikat arayışından vazgeçmek bir açıdan özgürleştirir bizi: İki dakika fazladan düşünmek, kararlarımızın sorumluluğunu almak gibi sıkıntılardan kurtuluruz. Zulmün ortağı olmak gibi küçük bir bedelle tabii…

    Birincil haber kaynağı olarak interneti kullananların doğru bilgiye ulaşmasını, eleştirel düşünme alışkanlığının korunmasını hedefleyen teyit. org sitesinin önerisiyle çattık bu yıl ajandamızı.

    “Hakikat sonrası” dünyamıza ve genelde hayatımızın döşeği olan yalanlarımıza baktık.

    Biraz şaştık, biraz korktuk, biraz güldük, sonunda “yalanımızı yutmazsanız hapı yutarsınız” diyenlere pabuç bırakmamalı dedik!


    2. Mitoloji Ajandası

    Eski çağlarda insanların yüzü gökyüzüne çevriliydi. Henüz göğe çıkılabilen zamanlar değildi ama karanlık çöktüğünde elini uzatan yıldızlara değeceğini sanırdı. Tohum serpme vakti, suların çekileceği, kuşların döneceği göğün yüzünden okunabiliyordu. Yer ile gök arasında ışık dili konuşuluyordu; kadınlar, kâhinler, bilgeler ve çocuklar bu dile yabancı olana çevirmenlik yapardı. Bu sayede göğün sesi yerde çınlayıp yuvarlanır mitolojik bir hikâyeye dönüşürdü.

    Pinhan Mitoloji Ajandası ’de “Gökyüzü” temasıyla çıkıyor. Ay ve Güneş tutulmalarından, takımyıldızların mitolojik hikâyelerine yeni yılda gözümüz gökyüzünde kulağımız mitoslarda olacak. Merkür’ün kuraklık deviyle mücadelesi, Mars’ın sihirli bir çiçek sayesinde doğumu, Anahita’nın bereketli suları, Sirius’un sıcak nefesi, Asklepios’un Orion’u diriltişi… En eski çağlardan farklı kültürlere insanlar göğe bakınca neler görmüş, gördüğünü neye çevirmiş gün gün izini sürüyoruz. Yıldızlarla ışıyacağımız, karanlığı salt geceden bileceğimiz her canlının özgürce göğe bakacağı bir yıl dileğiyle.

    -İsmail Gezgin-


    3. Rakı Ajandası

    yılın ajandası!

    Rakı Ajandası artık bir gelenek oldu. gün okundu, yazıldı, uğruna sergiler açıldı. Rakı Ajandası için gazete arşivleri, dergileri tarandı. Televizyonlar, şarkılar, kitaplara başvuruldu. Fragmanlardan yüzlerce binlerce kitabın, söyleşinin izi sürüldü. İçine müzik, edebiyat, sinema, tiyatro, bilim, popüler kültür eklendi. yıllık kadim bir kültür, rakı kültürünü yeni bir yıla serpiştirildi. Bu sene Rakı Ajandası’nı Arif Takvimi ve kitaplarıyla tanınan yazar ve araştırmacı Tolga Arvas yönetiminde bir ekip büyük bir keyif ve titizlikle hazırladı.

    Umarız yine yıl boyu elinizden düşmez. Muhabbetiniz bol olsun, şerefe!


    4. Kelebek Ajandası

    “Her güne özel mesajınız ile yeni bir yılın mucizevi yolculuğuna hazır olun…”

    Renkli kuşe kağıda

    Hergüne özel içsel motivasyon mesajlı

    Her aya özel görseller

    Her aya özel bilgilendirme

    Yeniay ve Dolunay zamanları ve ritüelleri

    Dileklerinizi yazabileceğiniz özel sayfalar

    Kelebek Ajandası, ajanda olmanın ötesinde Damla Kelebek Gökgün’ün her güne ve aya özel oluşturduğu mesajlarla spiritüel dokunuşlar yaparak gününüzü aydınlatacak.

    – yılları arasında Beki İkala Erikli ile birlikte çalışan Damla Kelebek Gökgün, halen enerjisel çalışmalar yürüterek birçok kişinin aydınlanmasına yardımcı olmaktadır.

    “Her an bir mucize, farkına varmak dileğiyle…”


    5. Reşat Ekrem Koçu Ajanda

    Reşad Ekrem’in dilinde tarih gerçek hayattan daha canlı, daha güzel, daha büyülü…


    6. Atatürk Vakfı Ajanda

    Atatürk Vakfı’nın hazırladığı ajandası, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına saygı niteliğinde. Ajanda içerisinde Atatürk’ün fotoğrafları ve devrimlerine dair hatırlatmalar, anılar ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihine dair içerikler mevcut.


    7. Beyaz Yakalı Ajanda

    Bu kitabın yazarı sensin!

    Hepimiz, “bilgisayarda yazmaktan el yazısını unuttuk,” diyoruz. Oysa araştırmalar, fikirleri el yazısıyla yazmanın akılda kalıcılığı ve yaratıcılığı artırdığını söylüyor.

    Bu kitap, iş dünyasına yönelik profesyonel gelişim aracı olarak kullanabileceğiniz bir günlük.

    Ve bu kitap, kendinize yazdığınız mektuplar gibi saklamaya ve yıllar sonra açıp okumaya, çocuklarınıza miras bırakmaya değer bir kaynak aynı zamanda…


    8. İyi Yaşam Günlüğü

    yılından beri binlerce insan başardı. İyi Yaşam Günlüğü ile yediklerini yazanlar kendi motivasyonlarını keşfetti ve Dilara Koçak ile daha iyi bir yaşama adım attılar.

    Bu yıl kendiniz için iyi bir şey yapın ve geleceğe yatırım için siz de yediklerinizi yazmaya başlayın.

    İyi Yaşam Günlüğü’yle kendinizi takip edin. Günlük ve haftalık olarak kayıtlarınızı yapıp resmin tamamına baktığınızda vücudunuza ne kadar yatırım yaptığınızı, doğrularınızı ve yanlışlarınızı keşfedeceksiniz.

    Hadi seçimlerinizi tekrar gözden geçirin, bazı küçük aksamalar hepimizin hayatında var, sakın vazgeçmeyin! Kaldığınız yerden devam edin, bir yıl sonunda bambaşka bir insan olabilirsiniz…


    9. Astroloji Ajandası

    Burcu İnci, “Hepimizin kullanım kitapçığı gökyüzünde saklı” felsefesi ile yola çıkan ve AstroLogos markasını kuran bir astrolog… Doğru zamanda doğru bilgiyi verebilmek, kendimize ve yaşadığımız olaylara bir anlam katabilmek için  Astroloji Ajandası’nı hazırlamaya karar verdikten sonra; yılının gökyüzü hareketlerini inceledi, her güne özel yorumlar oluşturdu. güne özel astrolojik bilgilerle desteklenen  Astroloji Ajandası ile sağlıklı, huzurlu, mutlu ve aşk dolu bir yıl geçirmeniz dileği ile…


    Hrant Dink Vakfı Ajanda

    Her yıl olduğu gibi, Türkçe, İngilizce ve Ermenice olarak üç dilde hazırlanan ajandanın bu yılki teması ‘Hafıza’.

    İnsan hafızası hassastır, kolayca tetiklenir. Belli belirsiz bir koku bizi çocukluğumuza götürüverir, kulağımıza çalınan bir ezgi yıllardır görmediğimiz bir dostun yüzünü, bir soyut tablo memleketimizi getirebilir gözlerimizin önüne. Fakat hafıza sadece hatırlamayla ve unutmayla ilgili değildir; benliğin, kimliğin, dolayısıyla gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçasıdır. Geleceğimizle ilgili büyük kararlarımızda da, günlük, küçük seçimlerimizde de belirleyici rol oynar.

    İrlandalı şair ve oyun yazarı Oscar Wilde’ın “hepimizin yanında taşıdığı günce” olarak tanımladığı hafıza, tatlı ya da buruk, her türlü nostaljinin hammaddesidir elbette, ama kaygı ve korku gibi duygulara da kaynaklık edebilir. Kimi zaman unutmaktan, kimi zaman hatırlamaktan korkarız; hafızamızı yitirmekten de, geçmişte bırakmak istediğimiz bir hikâyeyi unutamamaktan da kaygı duyabiliriz.

    Hafızanın kolektif olanı, en çok, suçlar üzerine kurulmuş iktidarları kaygılandırır, korkutur. Çünkü “hafıza-i beşer nisyan ile maluldür”, bireyler unutur, ama toplumlar kolay kolay unutmaz. Muktedirin geçmişi yeniden yazma konusundaki telaşı da bundandır; gizlemeye çalıştığı suçlar ne kadar büyükse, toplumun hafızasını yeniden şekillendirmeye dönük çabası da o kadar yoğundur. Ulus devletlerin resmî tarih oluşturma konusundaki gayretkeşliği boşuna değildir; geçmişin hakikatleri kolektif hafızaya sinmiştir, silmekle çıkmaz, olsa olsa derinlere bastırılabilir.

    Hafıza, hem toplum, hem de birey için, bir mücadele alanıdır. Bu konudaki çalışmalarıyla tanınan Aleida Assmann, hatırlamanın unutmaya karşı bir direniş teşkil ettiğine, bilinçli bir çaba ve sistem gerektirdiğine, unutmanın ise fark edilmeyen, sessiz bir süreç olduğuna dikkat çeker. Unutmamak için, yaşadıklarımızı, planlarımızı, hatta duygularımızı kayıt altına almaya çalışırız. Yakın geçmişe kadar, bu işi sandıklar, anı defterleri, ajandalar, not defterleri, fotoğraf albümleriyle yapıyorduk; sonra disketler, CD’ler, hafıza kartları, devasa kapasiteleriyle sabit diskler ve nihayet, o soyut ve anlaşılması güç depolama bulutları geldi.

    Hatırlayan birey, hatırlama pratiği ve hatırayı taşıyan nesneyle birlikte, hafızaya yüklenen anlam da değişiyor. Artık, internet en güvenilir saklama havzası olarak düşünüyor, kaydetme ve hatırlama yetimizi, giderek daha yaygın bir şekilde, teknolojinin ‘güvenli ve sınırsız’ mecralarına teslim ediyoruz.

    Ajandada, Türkiye’nin resmî tatillerinin yanı sıra Müslüman, Alevi, Ermeni, Rum, Süryani, Kürt ve Ezidi bayramları ve özel günleri de yer alıyor.

    Rakı Ajandası Ciltli

    yılın ajandası! Rakı Ajandası artık bir gelenek oldu. gün okundu, yazıldı, uğruna mehr
    Produktinformationen "Rakı Ajandası Ciltli"
    yılın ajandası! Rakı Ajandası artık bir gelenek oldu. gün okundu, yazıldı, uğruna sergiler açıldı. Rakı Ajandası için gazete ars¸ivleri, dergileri tarandı. Televizyonlar, s¸arkılar, kitaplara başvuruldu. Fragmanlardan yüzlerce binlerce kitabın, söyleşinin izi sürüldü. I?c¸ine mu¨zik, edebiyat, sinema, tiyatro, bilim, popu¨ler ku¨ltu¨r eklendi. yıllık kadim bir kültür, rakı kültürünü yeni bir yıla serpiştirildi. Bu sene Rakı Ajandası’nı Arif Takvimi ve kitaplarıyla tanınan yazar ve araştırmacı Tolga Arvas yönetiminde bir ekip büyük bir keyif ve titizlikle hazırladı. Umarız yine yıl boyu elinizden düşmez. Muhabbetiniz bol olsun, şerefe!
    Weiterführende Links zu "Rakı Ajandası Ciltli"
    Bewertungen lesen, schreiben und diskutieren mehr
    Kundenbewertungen für "Rakı Ajandası Ciltli"
    Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.
    Diese Website verwendet Cookies, um Ihnen die bestmögliche Funktionalität bieten zu können. Mit Cookies werden Informationen über Ihren Besuch gesammelt und vorübergehend gespeichert. Sie können Ihre Zustimmung zur Nutzung dieser Cookies jederzeit in Ihren Broswereinstellungen widerrufen. Mehr Informationen

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası