kütahya valiliği kar tatili / Kütahya Valiliği Haberleri - Son Dakika Kütahya Valiliği Haber Başlıkları

Kütahya Valiliği Kar Tatili

kütahya valiliği kar tatili

Son Dakika Kütahya Valiliği Haberleri

  • Haz KSBÜ Tıp Fakültesinden Öğrenci Mezun OlduKSBÜ Tıp Fakültesinden Öğrenci Mezun Oldu

    Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrenci, törenle hekimlik mesleğine adım attı. Törene Vali Ali Çelik ve protokol üyeleri de katıldı. Rektör Ahmet Tekin, öğrencilerin üniversite sınavında ciddi başarılar elde ettiğini ve zorlu bir eğitimden geçtiklerini belirtti. Tören, bayrak ve flama devir teslimin ardından sona erdi.

  • Haz Kütahya Valisi, Şehit Oğlunun Sünnet Düğünü İçin Makam Aracını Tahsis EttiKütahya Valisi, Şehit Oğlunun Sünnet Düğünü İçin Makam Aracını Tahsis Etti

    Kütahya Valisi Ali Çelik, Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın oğlu Gökalp'in sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti. Gökalp'in isteği üzerine araç, balon ve Türk bayrağı ile süslenerek düğün arabası olarak kullanıldı. Gökalp ve annesi Büşra Kahraman, Vali Çelik'e teşekkür etti.

  • Haz Kütahya Valisi, Şehit Uzman Çavuşun Oğlunun Sünnet Düğünü İçin Makam Aracını Tahsis EttiKütahya Valisi, Şehit Uzman Çavuşun Oğlunun Sünnet Düğünü İçin Makam Aracını Tahsis Etti

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü tarafından şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın 8 yaşındaki oğlu Gökalp'in sünnet düğünü için Kütahya Valisi Ali Çelik, makam aracını tahsis etti. Aracın arkasına 'Gökalp' ve 'Baba ben sünnet oluyorum' yazıları yapıştırıldı, Türk bayrağı ve ay-yıldızlı balonlarla süslendi. Gökalp, evinden alınarak davetlilerin araçlarının katılımı ve motosikletli polislerin eskortluğu eşliğinde şehir turu atıp düğünün yapılacağı salona getirildi.

  • Haz Kütahya'da YKS'ye geç kalan öğrencilere polis ekipleri yardım ettiKütahya'da YKS'ye geç kalan öğrencilere polis ekipleri yardım etti

    Kütahya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç kalan öğrencilerin imdadına polis ekipleri yetişti. Kütahya Valiliği'nden yapılan açıklamada, sınava yetişemeyecek olan öğrencilerin Yunus timleri ve trafik ekipleri tarafından sınava yetiştirildiği belirtildi.

  • Haz Aizanoi Antik Kenti, yaz mevsiminde kendine hayran bırakıyorAizanoi Antik Kenti, yaz mevsiminde kendine hayran bırakıyor

    Anadolu'daki en iyi korunmuş Zeus Tapınağı ve dünyanın ilk borsasına ev sahipliği yapan Aizanoi Antik Kenti, yaz mevsiminde de ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Antik kent, tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Elektrikli araçlarla turistlerin rahat ve hızlı bir şekilde gezebileceği antik kentte, tarihi noktaların korunması hedefleniyor. Ayrıca, mobil tanıtım uygulaması, antik tiyatro, Penkalas Çayı rıhtımı, tarihi konakların restorasyonu, Aizanoi Kısa Film Festivali gibi sanatsal ve kültürel faaliyetler de artırılıyor.

  • Haz Emet Kayı köyünün ihtiyaç ve talepleri ele alındıEmet Kayı köyünün ihtiyaç ve talepleri ele alındı

    Kütahya Valisi Ali Çelik'in, Emet ilçesine bağlı Kayı köyünü ziyaretinde köyün ihtiyaç ve talepleri ele alındı.

  • Haz Kütahya Valiliği, Telefon Dolandırıcılığına Karşı UyardıKütahya Valiliği, Telefon Dolandırıcılığına Karşı Uyardı

    Kütahya Valiliği, son günlerde üst düzey yöneticilerin isimleri kullanılarak telefonla ihtiyaç sahiplerine, engellilere ve hastalara yardım etmek amacıyla para talep edildiği dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı. Valilik, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından karşılandığını belirtti ve bu tür isteklere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

  • Haz Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Tavşanlı'da GerçekleştirildiGenç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Tavşanlı'da Gerçekleştirildi

    Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Arası Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması'nın Türkiye finali, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapıldı. Yarışmaya Türkiye'nin dört bir yanından gelen ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

  • Haz Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Tavşanlı'da GerçekleştirildiGenç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Türkiye Finali Tavşanlı'da Gerçekleştirildi

    Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasındaki "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması"nın Türkiye Finali, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirildi. Yarışmada, 17 ilden bölge birincisi 20 hafız öğrenci, Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumak için yarıştı. Derece elde eden hafız öğrenciler ödüllendirildi.

  • Haz Kütahya Valisi Ali Çelik, Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu Toplantısı'nda alınan tedbirleri değerlendirdiKütahya Valisi Ali Çelik, Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu Toplantısı'nda alınan tedbirleri değerlendirdi

    Kütahya Valisi Ali Çelik, Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu Toplantısı'nda orman yangınlarına karşı alınan tedbirleri ve hazırlıkları değerlendirdi. Toplantıya, ilgili kurumların yöneticileri de katıldı. yılında orman yangınları konusunda iyi bir yıl geçirdiklerini belirten Vali Çelik, yılı için de yangınları önlemek için gerekli tedbirlerin alındığını kaydetti. Vali Çelik, orman yangınlarının önlenmesi ve kontrol altına alınması için tüm kurum ve kuruluşlarının koordinasyonunun artırılarak iş birliği içerisinde çalışması gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca, Bayraktar TB2 İHA ve helikopter gibi araçların kullanılacağı, personel, araç ve iş makinesi ile mücadele edileceği, personele eğitim verildiği gibi detaylar da paylaşıldı.

  • Haz Kütahya'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri GerçekleştirildiKütahya'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi

    Kütahya Valiliği koordinasyonunda düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerinde Halk Eğitim Merkezi ve Olgunlaşma Enstitüsü kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserleri sergilendi. Kursiyerlerin başarı belgeleri Vali Ali Çelik ve AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı tarafından verildi.

  • May Kütahya'da Hayır Çarşısı düzenlendi: 1,2 milyon TL gelir elde edildiKütahya'da Hayır Çarşısı düzenlendi: 1,2 milyon TL gelir elde edildi

    Valilik himayesinde düzenlenen Hayır çarşısından 1 milyon bin TL gelir elde edildiğini açıklayan Vali Ali Çelik, deprem bölgesindeki engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlenen etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür etti.

  • May Kütahya'da depremzedeler için 'Hayır Çarşısı' düzenlendiKütahya'da depremzedeler için 'Hayır Çarşısı' düzenlendi

    Kütahya Valiliği himayesinde deprem bölgesindeki engelli vatandaşlara destek amacıyla düzenlenen 'Hayır Çarşısı'na, Birlik Vakfı Kütahya Şubesi Kadınlar Komisyonu üyeleri de stant açarak destek verdi.

  • May Kütahya'nın yöresel lezzetlerini öğrenen öğrenciler kentin gastronomi turizmine katkı sunacakKütahya'nın yöresel lezzetlerini öğrenen öğrenciler kentin gastronomi turizmine katkı sunacak

    Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesindeki çalışmayla genç aşçılara yapımı öğretilen 50 çeşit yöresel lezzetin gelecek nesillere aktarılması ve gastronomi turizmine katkı sunulması hedefleniyor.

  • May Kütahya Engelli Depremzedeler İçin Seferber OlduKütahya Engelli Depremzedeler İçin Seferber Oldu

    Kütahya Valiliği himayesinde düzenlenen 'Hayır çarşısı'na Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi. Engelli vatandaşlara destek amacıyla yapılan etkinliğe kamu kurum ve kuruluşlar ile STK temsilcileri stant açtı. Hayır çarşısı yarın akşama kadar açık kalacak.

  • May Kütahya'da deprem bölgesindeki engellilere destek için 'Hayır Çarşısı' açıldıKütahya'da deprem bölgesindeki engellilere destek için 'Hayır Çarşısı' açıldı

    Kütahya Valiliği himayesinde deprem bölgesindeki engelli vatandaşlara destek amacıyla düzenlenen 'Hayır çarşısı'na Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi. Sera AVM'de düzenlenen etkinliğe kamu kurum ve kuruluşlar ile STK temsilcileri stant açtı. Hayır çarşısının yarın akşam saatlerine kadar açık kalacağı belirtildi.

  • May Kütahya'da Engelli Bireylere Yardım Kermesi DüzenlendiKütahya'da Engelli Bireylere Yardım Kermesi Düzenlendi

    Kütahya Valiliği öncülüğünde 'Aşalım Engelleri Birlikte Kütahya' sloganıyla düzenlenen kermesin tüm geliri deprem bölgesindeki engelli bireylere bağışlanacak.

  • May Kütahya'da engelli depremzedeler yararına kermes düzenlendiKütahya'da engelli depremzedeler yararına kermes düzenlendi

    Kütahya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen engelli depremzedeler yararına kermes düzenlendi.

  • May Hatay'da 3 bin iş yerinden 'ü sahiplerine teslim edildiHatay'da 3 bin iş yerinden 'ü sahiplerine teslim edildi

    Hatay Vali Vekili Oğuzhan Bingöl, Hatay'da esnafların geçici iş yeri taleplerinin çok hızlı bir şekilde karşılandığını belirterek, yapımına başlanan 3 bin iş yerinden 'ünün sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

  • May Hatay'da esnafların geçici iş yeri talepleri hızlı bir şekilde karşılanıyorHatay'da esnafların geçici iş yeri talepleri hızlı bir şekilde karşılanıyor

    Hatay Vali Vekili Oğuzhan Bingöl, Hatay'da esnafların geçici iş yeri taleplerinin çok hızlı bir şekilde karşılandığını belirterek, yapılmaya başlanan 3 bin iş yerinden 'ünün sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

  • May Vali Vekili Bingöl: 'Konteynerlerde klima ihtiyacı giderilecek'Vali Vekili Bingöl: "Konteynerlerde klima ihtiyacı giderilecek"

    Hatay Vali Vekili Oğuzhan Bingöl, Hatay'da farklı bölgede 54 bin konteyner inşasının devam ettiğini, kurulumu tamamlanan 17 bin adet konteynere 65 bin kişinin yerleştiğini kaydederek, "Sıcak havaların başlaması ile birlikte ortaya çıkan klima ihtiyacı çözülmeye başlanmış olup kısa sürede tüm konteynerler da klima ihtiyacı giderilecektir"dedi.

  • May Kütahya'da Engellilik Oranı Yüksek, Devlet Engelli Öğrencilere Destek OluyorKütahya'da Engellilik Oranı Yüksek, Devlet Engelli Öğrencilere Destek Oluyor

    Kütahya Valisi Ali Çelik, engellilik oranının yüksek olduğu ilde devletin engelli öğrencilerin eğitimlerine destek olmak için sunduğu imkanları açıkladı. Programda özel öğrencilerin gösterileri de yer aldı. Ayrıca, engellilerin istihdamı ve kamu hizmetlerine erişimleri konusunda da çalışmalar yapıldığı belirtildi.

  • May Kütahya Valisi Ali Çelik, Belediye Başkan Yardımcılarına Başarı Belgesi Takdim EttiKütahya Valisi Ali Çelik, Belediye Başkan Yardımcılarına Başarı Belgesi Takdim Etti

    Kütahya Valisi Ali Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı Murat Arık ve Ertuğrul Cevahire, şehrin tarihi ve kültürel kimliğinin korunması, kentsel dönüşüm çalışmaları ve metruk binaların yıkımı konularındaki başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi.

  • May Kütahya'da Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında temsili askerlik yapıldıKütahya'da Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında temsili askerlik yapıldı

    Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte engellilerin ellerine asker kınası yakıldı ve protokol üyeleri ile engelliler birlikte yemek yedi. Belediye Başkanı Alim Işık, engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapacaklarını söyledi. Etkinlik, engellilerin müzik eşliğinde eğlenmesiyle sona erdi.

  • May Kütahya'da Yerli Otomobil Toggun T10X TanıtıldıKütahya'da Yerli Otomobil Toggun T10X Tanıtıldı

    Kütahya'da Türkiye'nin yerli otomobili Toggun'un ilk akıllı cihaz modeli T10X'in tanıtımı yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kente gönderilen araç, Vali Ali Çelik tarafından Zafer Meydanı'nda tur atıldıktan sonra Kütahya Valiliği önünde sergilendi. Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık da tanıtıma katıldı ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

  • May Kütahya'da Fetih ve Hıdrellez CoşkusuKütahya'da Fetih ve Hıdrellez Coşkusu

    Kütahya'da Bolluk ve bereketin simgesi baharın habercisi Hıdırellez ile Kütahya'nın fethinin yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediyesi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, Kütahyalılar yoğun katılım gösterdi. Etkinlikte sahne alan Evliya Çelebi Mehteran Takımı ve Kütahya Belediyesi Halk Oyunları ekibi vatandaşlardan büyük alkış aldı.

  • May Kütahya'da Hıdırellez ve fethin yıl dönümü coşkusuKütahya'da Hıdırellez ve fethin yıl dönümü coşkusu

    Kütahya Valiliği ve Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Hıdırellez ve Kütahya'nın fethinin yıl dönümü etkinliği, Kütahyalıların yoğun katılımıyla Hisar Kalesi'nde kutlandı. Etkinlikte sahne alan mehteran takımı ve halk oyunları ekibi büyük alkış aldı.

  • May Kütahya'da Spor Kulüplerine Nakdi Yardım YapıldıKütahya'da Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Yapıldı

    Kütahya'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından spor kulübüne 3 milyon bin TL nakdi yardım yapıldı. İl Özel İdaresi tarafından yapılan 1 milyon TL artı bir destekle spor camiasının sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaların devam edeceği açıklandı. Vali Ali Çelik, spor kulüplerinin temsilcileriyle sohbet ederek talep ve önerileri dinledi.

  • May Kütahya'da Depremzedeler İçin Kampanya: Milyon TL ToplandıKütahya'da Depremzedeler İçin Kampanya: Milyon TL Toplandı

    Kütahya Valisi Ali Çelik, Bir Sofra da Sen Kur kampanyası kapsamında 1 milyon bin TL gelir elde edildiğini açıkladı. Kampanya sayesinde depremzede iftar ve sahur sofralarından istifade etti, ayrıca çocuğa ayakkabı, aileye nakdi yardım ve 33 haneye ev eşyası karşılandı.

  • May Eskişehirspor Taraftarları Kütahya Stadına AlınmayacakEskişehirspor Taraftarları Kütahya Stadına Alınmayacak

    Kütahya İl Spor Güvenlik Kurulu, Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor maçında konuk takımın taraftarlarının stada alınmayacağını duyurdu. Ayrıca, Kütahya Valisi Ali Çelik ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş takıma toplamda bin TL'lik prim sözü verdi.

  • Nis Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: Geçici işçilerin kadroya geçiş işlemleri başlatıldıTarım ve Orman Bakanı Kirişci: Geçici işçilerin kadroya geçiş işlemleri başlatıldı

    Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıkladı. Kirişci, Kütahya'da çeşitli temaslarda bulunarak arıcılara besleme şekeri dağıtımı ve orman köylülerine verilecek desteklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

  • Nis Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: Geçici işçiler kadroya geçiyorTarım ve Orman Bakanı Kirişci: Geçici işçiler kadroya geçiyor

    Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıkladı. Ayrıca, orman köylülerine verilecek desteklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

  • Nis Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: Geçici işçi statüsündeki çalışanlar kadroya geçiyorTarım ve Orman Bakanı Kirişci: Geçici işçi statüsündeki çalışanlar kadroya geçiyor

    Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıkladı. Bakan Kirişci ayrıca, orman köylülerine verilecek desteklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

  • Nis Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdiVali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdi

    Vali Çelik, direksiyonun başına geçip, Aizanoi Antik Kenti'ni gezdirdi Aizanoi Antik Kenti'nin doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini keşfetmeyi kolaylaştıracak elektrikli araçları inceleyen Kütahya Valisi Ali Çelik, direksiyona geçerek beraberindeki heyete antik kenti gezdirdi.

  • Nis Aizanoi Antik Kenti'nin çevresindeki konakların restorasyonu tamamlandıAizanoi Antik Kenti'nin çevresindeki konakların restorasyonu tamamlandı

    Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'nin çevresinde yer alan ve restorasyon çalışmaları tamamlanan konaklar turizme kazandırılacak.

  • Nis Kütahya Valisi Ali Çelik, Hatay'da çalışmaların artırılması için toplantı yaptıKütahya Valisi Ali Çelik, Hatay'da çalışmaların artırılması için toplantı yaptı

    Koordinatör vali olarak görev yapan Ali Çelik, Kütahya'daki kurum ve daire müdürleriyle bir araya gelerek çalışmaların güvenilir, kaliteli ve verimli şekilde yürütülmesi için artırılmasını istedi. Ayrıca, Hatay'da depremin izlerini silmek için Kütahya'nın tüm imkanlarının seferber edildiği belirtildi.

  • Nis Kütahya Valisi Ali Çelik, Hatay'da Depremzedelerle BayramlaştıKütahya Valisi Ali Çelik, Hatay'da Depremzedelerle Bayramlaştı

    Hatay'da depremin ardından koordinatör olarak görevlendirilen Kütahya Valisi Ali Çelik, eşi ve çocuklarıyla birlikte depremzedelerle bayramını geçirdi. Çadır kentleri ve konteyner kentleri ziyaret ederek vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Çelik, sorunların çözümü için gerekenin yapılacağını söyledi.

  • Nis Kütahya Valisi Ali Çelik, Hatay deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak dağıttıKütahya Valisi Ali Çelik, Hatay deprem bölgesindeki çocuklara oyuncak dağıttı

    Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'a görevlendirilen Vali Ali Çelik, 76 gündür deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bugün ise İstanbul Sanayi Odası öncülüğünde temin edilen oyuncakları, misafir edilen bin çocuğa hediye etti ve onlarla top oynadı.

  • Nis Kütahya'nın tescilli 'paşa helvası' bayramda misafirlerin ağızlarını tatlandıracakKütahya'nın tescilli "paşa helvası" bayramda misafirlerin ağızlarını tatlandıracak

    Kütahya'da bayram ikramlarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan coğrafi işaretli susam ve tahinden küp şeklinde yapılan paşa helvası, yıldır damakları tatlandırıyor.

  • Nis CHP Kütahya Milletvekili Kasap: 'Kütahya Valiliği Ak Parti'nin Propaganda Merkezi Değildir'CHP Kütahya Milletvekili Kasap: "Kütahya Valiliği Ak Parti'nin Propaganda Merkezi Değildir"

    Kütahya’da AKP seçim standının Valilik binası önünde kurulmasına tepki gösteren CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, "Kütahya Valiliği AK Parti’nin yayın organı, AK Parti’nin propaganda merkezi değildir. Bunu şiddetle kınıyoruz" dedi.

  • Nis Harlek Termal Otel'e teşekkür plaketiHarlek Termal Otel'e teşekkür plaketi

    Kentin turizmine katkısı sebebiyle Harlek Termal Otel'e teşekkür plaketi takdim edildi.

  • Nis Hatay'a kazandırılan Konya Konteyner Kentin birinci etabının açılışı yapıldıHatay'a kazandırılan Konya Konteyner Kentin birinci etabının açılışı yapıldı

    Hatay'a kazandırılan Konya Konteyner Kentin birinci etabının açılışı yapıldı Başkan Altay: "Her zaman yanınızda ve yakınınızda olacağız" Konya Büyükşehir Belediyesinin;

  • Nis Hatay'a kazandırılan Konya Konteyner Kent'in birinci etabının açılışı yapıldıHatay'a kazandırılan Konya Konteyner Kent'in birinci etabının açılışı yapıldı

    Konya Büyükşehir Belediyesinin; Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ile Karatay, Meram ve Selçuklu belediyeleri ile birlikte Hatay'a kazandırdığı Konya Konteyner Kent'in birinci etabı düzenlenen iftar programıyla açıldı.

  • Nis Vali Ali Çelik: 'Altıntaş Zafer OSB'de arsaların tamamı tahsis edildi'Vali Ali Çelik: "Altıntaş Zafer OSB'de arsaların tamamı tahsis edildi"

    Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilk kez bir araya geldi.

  • Nis Bursalı küçük Lara'nın anısına Hatay'da kurulan oyun çadırları faaliyete geçirildiBursalı küçük Lara'nın anısına Hatay'da kurulan oyun çadırları faaliyete geçirildi

    Bursa'da okulunda geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 6 yaşında hayatını kaybeden Lara Karasu'nun anısına ailesi tarafından Hatay'daki depremzede çocuklar için kurularak oyuncaklarla donatılan iki oyun çadırı kullanıma sunuldu.

  • Mar Vali Yiğitbaşı, deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyorVali Yiğitbaşı, deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor

    Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Hatay'ın Antakya ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretin arından üretim atölyelerinde incelemelerde bulundu.

  • Mar Milli Eğitim Bakanı Özer, Hatay'da kurulumu süren NATO çadır kenti ziyaret ettiMilli Eğitim Bakanı Özer, Hatay'da kurulumu süren NATO çadır kenti ziyaret etti

    Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve NATO işbirliğiyle Antakya Organize Sanayi Bölgesi yakınındaki Ötençay Mahallesi'nde kurulumu devam eden içinde Mehmetçik okullarının da yer alacağı çadır kentte incelemelerde bulundu.

  • Mar Depremzedeler için 'Bir sofra da sen kur' kampanyasıDepremzedeler için 'Bir sofra da sen kur' kampanyası

    Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, AFAD bölgesine destek amaçlı düzenlenen kermese katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlar ile STK temsilcilerine verilen teşekkür belgesi törenine katıldı.

  • Mar Vali Çelik, Bakan Akar ile birlikte prefabrik çarşıda incelemelerde bulunduVali Çelik, Bakan Akar ile birlikte prefabrik çarşıda incelemelerde bulundu

    Hatay'da enkaz kaldırmanın yanı sıra yaşam destek ve hayatın normale dönmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

  • Mar Kermese katkı sağlayanlara teşekkür belgesiKermese katkı sağlayanlara teşekkür belgesi

    Kütahya Valiliği himayesinde afet bölgesine destek amaçlı düzenlenen kermese katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlar ile STK temsilcileri için "Teşekkür Belgesi Takdim Töreni" düzenlendi.

  • Son dakika: K&#;tahya’da okullar tatil mi? 19 Ocak K&#;tahya’da yarın okul var mı yok mu? K&#;tahya Valiliği kar tatili a&#;ıklaması yaptı mı?

    Kütahya’da okulların yarın tatil olup olmadığı merak ediliyor. 19 Ocak tarihinde Kütahya’da okullar tatil mi? Kütahya’da bugün okul var mı? İşte Çarşamba günü okul tatiline yönelik Valilik'ten yapılan açıklama geldi mi?

    Haber devam ediyorHaberin devamı
    Haber devam ediyorHaberin devamı

    Kütahya’da okulların tatil olup olmadığı yönünde bilgiler, gelen son dakika haberleri araştırılıyor. Peki ama Kütahya Valiliği'nden okulların tatil olup olmadığına dair bir açıklama geldi mi?

    Kütahya’da okullar tatil mi?

    Kütahya'nın Domaniç ilçesinde kar nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildi.

    Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçedeki yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebiyle yarın eğitim-öğretim faaliyetlerine bir gün süre ile ara verildiği bildirildi.

    Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası