bekir develi stand up / STAND UP - BEKİR DEVELİ

Bekir Develi Stand Up

bekir develi stand up

Bekir Develi İnegöl’e Geliyor

Kültür ve sanatı şehrin her yerine yayarak zamanın dolu dolu yaşanmasını sağlayan İnegöl Belediyesi, İnegöl halkının sosyal hayatını renklendiren çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Konserlerden, tiyatro oyunlarına, söyleşilerden seminerlere, sergilerden imza günlerine kadar pek çok alanda farkındalık ortaya koyan etkinlikler ile İnegöl halkını buluşturmayı başaran İnegöl Belediyesi, kültür sanat etkinliklerinde sezonu açıyor.

Sezonun açılışı sevilen tv programcısı Bekir Develi’nin stand-up gösterisi ile başlıyor. Bekir Develi 11 Ekim Çarşamba gecesi saat’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde ilçe halkı ile buluşacak. Yetişkin ve çocuk tiyatrolarından sergiye, konserlerden film ve stand-up gösterilerine kadar İnegöl Belediyesinin kültürün ve sanatın şehrin her noktasında hissedilmesi için ekim ayına özel hazırladığı programlar ile ilçe halkı kültür ve sanata doyacak.

SEZONU AÇIYORUZ
Kültür sanat etkinlikleri hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Hizmet ağımızı şehrin dört bir tarafına yayarak yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmek için çalışmalarımızı sürdürürken, kültür sanat alanında her yaştan vatandaşın katılımlarıyla hayatı renklendirmeye çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile 7’den 77’ye vatandaşlarımızı kültür sanat ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu anlayışla yeni bir heyecanla yılı kültür sanat etkinlikleri sezonumuzu açıyoruz. Özellikle ekim ayında farkındalık ortaya koyan programlar ile ilçe halkımızın karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Her yaş grubuna hitap ettiğimiz birbirinden güzel etkinlik ve aktivitelere tüm İnegöllü hemşerilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

BEKİR DEVELİ İNEGÖLLÜLER İLE BULUŞACAK
Kültür Sanat sezon açılışı ve Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nin ilk programı olma özelliğini taşıyan programımız 11 Ekim Çarşamba saat ’de giriş alanında yapılacak açılış kokteyli ile başlayacağını belirten Aktaş, “Yapılacak protokol konuşmalarının ardından itibariyle başarılı tv programcısı Bekir Develi’nin sahne alacağı stand-up gösterisini ilçe halkımızla birlikte izlemeye geçeceğiz. Sevilen programcı Bekir Develi’yi daha önce Ünlü Mamüller programı ve Erem Şentürk ile birlikte yaptığı öncesiyle sonrasıyla 15 TEMMUZ ‘’Darbe Üstüne Darbe’’ söyleşi programlarıyla İnegöl’de ağırlamıştık. Bekir Develi güncel konular üzerinde durduğu söyleşi programlarında bizleri ilk önce güldürmüş daha sonra da verdiği anlamlı ve bir o kadarda önem arz eden örnek sunumlarıyla bizleri düşündürmüştü.”

Türk Milleti tarafından sevilen ve gerçekten yaptığı programlar ile işinin erbabı olduğunu her zaman kanıtlayan ve kişiliği, engin görüşleri ve mizahi üslubuyla ülke insanının gönlünde taht kuran böylesi önemli bir kişiyi İnegöl’de ağırlamak ve ilçe halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz diyen Aktaş, “Kültür ve sanatın merkezi olan Beşinci Kültür Sanat Merkezinde 11 Ekim Çarşamba gecesi stand-up gösterisi ile sahne alacak Bekir Develi’nin bu özel programına tüm ilçe halkını bekliyoruz” diye konuştu.

EKİM AYI DOP DOLU GEÇECEK
İnegöl Belediyesi kültürün ve sanatın şehrin her noktasında hissedilmesi için ekim ayına özel hazırladığı programlar ile ilçe halkını kültür ve sanata doyuracak. Bu kapsamda 11 Ekim Çarşamba saat ’da Geleneksel Türk El Sanatları Sanatkârı Ahmet Münir Ayva ve öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Ahşabın Renklerle Dansı” Ahşap Kakma Sergisi, kent müzesinde izlenime açılacak. Yine İnegöllü yapımcı Erdoğan Yaprak’ın yapımcılarından biri olduğu “Bordo Bereliler Suriye” sinema filmi 13 Ekim Cuma günü 2 seans halinde gösterimi yapılacak. Filmin her iki seansına da filmin başarılı oyuncuları katılacak. Sinemaseverler filmi oyuncularla birlikte izleyip onlarla tanışma fırsatı da bulacaklar. Ayrıca 14 Ekim Cumartesi “Ayyar Hamza” ile 27 Ekim Cuma akşamı “Vay Sen Misin Ben Olan?“ yetişkin tiyatro oyunları ile ilçe halkının kültür sanat hayatları renklenirken, 25 Ekim Çarşamba akşamı İzgören akademinin sevilen simalarından Ahmet Şerif İzgören’in İnegöllülere yeni ufuklar açacağı “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” semineri ise kaçırılmaması gereken bir program. Bunun yanında 26 Ekim Perşembe THM Gençlik Korosu ve 30 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek TSM Korosu Konserleri ile ilçe halkının kulaklarının pası silinecek. Geleceğimiz olan çocukları da unutmayan İnegöl Belediyesi bu kapsamda 14 Ekim Cumartesi günü “Kaptan Zencefil” ve 21 Ekim Cumartesi günü sahnelenecek “Pinokyo” çocuk tiyatrosu ile çocukların boş zamanlarını dopdolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlayacak.



İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN

inegölhaberinegolinegöl haberleriBekirDeveliİnegöl’eGeliyor

next

Bekir Develi Stuttgart&#;a geliyor

DİTİB Württemberg Eyalet Birliği Başkanı İsmet Harbi, &#;Bekir Develi ile Gönül Dilinden&#; adlı canlı etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Mustafa Karaman
STUTTGART- TRT kanalında yaptığı programlarla büyük beğeni toplayan ve Medya Etik Konseyi tarafından &#;En İyi Kültür Sanat Ödülü&#;ne layık görülen ekranların sevilen ismi, Stand-up sanatçısı, tiyatrocu, yazar, Televizyon ve YouTube programcısı Bekir Develi Stuttgart&#;a geliyor. DİTİB Württemberg Eyalet Birliği tarafından organize edilen ve 5 Şubat Pazar günü Feuerbach DİTİB Merkez Camii karşısında bulunan IW8 Konferans salonunda &#;Bekir Develi ile Gönül Dilinden&#; adlı program ile Württemberglilerle buluşacak. Aslında Almanya&#;da doğan ve bir Avrupalı Türk olan şu an ise hayatını Türkiye&#;de ikamet eden Bielefeldli Bekir Develi, programda söyleşi yaparak gönüllere hitap edecek.

HERKES DAVETLİ
Davet ile ilgili gazetemize bilgi veren DİTİB Württemberg Eyalet Birliği Başkanı İsmet Harbi, “Faaliyetlerimiz çerçevesinde davet ettiğimiz değerli Bekir Develi kardeşlerimizi buradaki vatandaşlarımıza hitap etmek üzere getirmeyi arzu ettik. Bekir Develi hem gönüllere hitap edecek hem de eğitici söyleşiler gerçekleştirecek. Yararlı ve faydalı bir program olacağına inandığım performansıyla herkesi etkiliyecek olan bu etkinliğe tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz“ dedi. Katılımın sadece 12 yaş üzeri olacağına dikkat çeken Başkan İsmet Harbi, “ Birliğimiz adına sanatsal ve kültürel faaliyetlerde de emek veren gayret gösteren her daim bizlere desteğini esirgemeyen başta ZSU olmak üzere Talak Bau sahibi İsmet Talak, Metropole Bäckerei sahibi Halil Selvi, Akın Kasap sahibi Akın Buharalı ve diğer sayamadığımız sponsorlarımıza yönetimimize ve de derneklerimize sonsuz teşekkürler ederiz“ ifadelerine yer vererek biletlerin tüm DİTİB Württemberg Eyalet Birliği&#;ne bağlı derneklerden temin edilebilineceğinin altını çizdi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir