avon cilt beyazlatıcı krem kullananlar / Avon Nutraeffects Nourish Nemlendirici Krem İncelemesi - Galaxyeskizi Moda Dünyası

Avon Cilt Beyazlatıcı Krem Kullananlar

avon cilt beyazlatıcı krem kullananlar

ReklamlarYeni Ümit Moda Akademisi

En iyi cilt beyazlatıcı kremler cildin rengini açan, aydınlatan ve cildi daha sağlıklı hale getiren cilt bakımı ürünleridir. Aynı zamanda bu kremler ciltteki çeşitli türlerdeki sivilce izlerini, akne izlerini, koyu lekeleri ve koyulaşmayı tedavi eder. Bu yazımızda cilt beyazlatıcı krem ne i̇şe yarar, cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır, cilt beyazlatıcı kremler nelerdir, cilt beyazlatıcı krem eczane ürünleri nelerdir ve cilt beyazlatıcı krem bitkisel kremler nelerdir gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

Cilt Beyazlatıcı Krem Ne İşe Yarar?

Cilt Beyazlatıcı Krem Ne İşe Yarar?

Koyu lekeler ve geniş izler içermeyen olağanüstü beyaz cilt herkesin hayalidir. Genetik nedenler, adrenal hastalık, kötü beslenme, güneşe duyulan sevgi ve vitamin eksikliği cilt kararmasının bazı nedenleridir. Bu nedenlerin bir sonucu olarak ciltte koyu alanlar ve izler olabilir.

Günümüzde, mağazada fuar görünümünü onaylayan birkaç cilt beyazlatıcı krem ​​bulunmaktadır. Çok azı cilt hücrelerine zarar verebilecek zararlı maddeler eklenerek düzenlenmiştir. Bu kremin sonucu, ağırlıklı olarak ürün seçimine ve kullanımına bağlıdır. Mağazadan bir beyazlatıcı krem ​​seçmeden önce, en iyi sonuçları elde etmek için cildin yapısını değerlendirmeniz önerilir.

Reklamlar

Hassas cilde sahip kişiler, elementlere ve güneş ışınlarına eğilimli hale getirilir. Kuru cilt kremi, hassas ciltler veya yağlı ciltler için uygun olmayabilir. Bu nedenle, bir krem ​​seçmeden önce krem ​​değerlendirmeleri ve cilt türü gibi belirli yönlere değer verilmesi önerilir.

Üstün cilt beyazlatıcı krem ​​normalde cilt hücrelerini zarardan koruyan bitkisel bileşenler eklenerek düzenlenir. Cildi normal modda hiçbir yan etkisi olmadan yüzeysel tutmaya yardımcı olur. Bu kremin sistematik kullanımı, daha genç ve parlak görünerek cildi korur.

Beyazlatıcı krem ​​sunumu, açık tenli bir cilt elde etmenin zararsız ve etkili yollarından biridir. Cilt beyazlatıcı kremde antioksidanların varlığı, cilt hücrelerini yıkıcı güneş ışınlarından ve izlerden korur. Cildin zarar görmesini önlemek, leke oluşumunu ve düzensiz cilt yapısını önler. Yaş lekesi oluşumunun sonlandırılması, güneş lekelerinin ve hiperpigmentasyonun giderilmesi, kırışıklıklardan ve beslenmeden sorumlu ölü odacıkların sonlandırılması, üstün cilt beyazlatıcı krem kullanmanın diğer faydalarıdır.

İlk planlanmış cilt beyazlatma kremlerinin çoğu, üzüm meyvesi özü, shea yağı, A vitamini ve sarı şebboy gibi bitkisel bileşenlerin birleştirilmesiyle yapılır. Üstün krem, vücutta melanin oluşumunu bastırarak çalışır.

Reklamlar

Değerli doku ve kremler, müşterilere çekici bir krem ​​yaratır. Üstün cilt beyazlatıcı kremler, genel olarak dut özü, limon suyu özü ve meyan kökü özü gibi bileşenleri yöneten doğal tentür hesaplamasıyla yapılır.

Seçkin bitkisel cilt kremlerinde cıva, steroidler ve hidrokinon gibi güvenli olmayan maddeler bulunmayacaktır. Bitkisel özetlerin varlığı cilt lekelerini giderir ve adil bir görünüm oluşturur. Düzenli kremin sistematik kullanımı, yorgun görünen ve kararmış cildi canlandırmaya yardımcı olur ve daha genç görünür. Seçkin cilt beyazlatma kremleri, bazı ilaçların sürekli tüketiminden kaynaklanan gebelik izlerinin ve cilt lekelerinin silinmesine yardımcı olur. Cilt beyazlatıcı kremleri, iyi sonuçlar elde etmek için günde iki kez kullanılabilir.

Cilt Beyazlatıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Cilt Beyazlatıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Cilt aydınlatma veya cilt beyazlatıcı kremler, cildin koyu alanlarını aydınlatmayı veya genel olarak daha soluk bir cilt tonu elde etmeyi amaçlayan kozmetik bir işlemdir. Genellikle doğum lekeleri, yaşlanma lekeleri, güneş lekeleri, hiperpigmentasyon, sivilce izleri, akne izleri ve koyu lekeler (melazma) gibi lekelerin görünümünü iyileştirmek için kullanılır.

Cilt aydınlatma prosedürleri, ciltteki melanin konsantrasyonunu veya üretimini azaltarak çalışır. Melanin cilde rengini veren ve güneşten korunmasına yardımcı olan pigmenttir. Cildi aydınlatmak için kullanılan ana teknikler arasında cilt açıcı kremler ve lazer tedavisi vardır. Cilt rengini açma işlemi denemek büyük bir karardır. Pahalı, zaman alıcı olabilir ama sonuçlar için değerdir.  Devam etmeyi düşünüyorsanız, denemek isteme nedenlerinizden kesinlikle emin olun ve acele etmeyin.

Planlarınızı önce bir dermatolog ile görüşmek iyi bir fikirdir. Cildinizin rengini açma nedenleriniz hakkında sizinle konuşabilirler ve işlemin size uygun olmamasının tıbbi bir nedeni olabilir. Cilt aydınlatma teknikleri ciddi yan etkilere ve komplikasyonlara neden olabilir. Koyu ten rengine sahip kişiler özellikle bu sorunlara yakalanma riski altındadır.

Güçlü cilt beyazlatıcı kremler, bir doktorun reçetesiyle temin edilebilir. Bunlar genellikle hidrokinon, hidrokortizon gibi kortikosteroidler (steroid ilaç) ve reçetesiz satın alabileceğiniz cilt beyazlatıcı kremlerden birini veya her ikisini içerir. Birçok alternatif cilt ağartıcı ürün reçetesiz olarak çevrimiçi olarak veya mağazalardan veya eczanelerden satın alınabilir.

Satın almadan önce herhangi bir ürünün içeriğini kontrol etmeniz gerekir. Bileşenlerde hidrokinon, kortikosteroidler veya cıva listelenmişse veya ürün içerikleri açık değilse bundan kaçının. Doğal içerikler içeren birçok cilt açıcı krem ​​de mevcuttur. Bunlar yasaldır ve zararlı olma olasılığı düşüktür.

Doktorunuz size cilt beyazlatıcı kreminizi nasıl kullanacağınızı söyleyecektir. Genelde, asgari miktarı günde bir veya iki kez sadece koyulaşmış cilt bölgesinde kullanılması tavsiye edilir. Bu kremi gözleriniz, ağzınız ve burnunuz ile temas ettirmekten kaçının. Bu kremi pamuklu çubukla uygulayın veya kremi uygulamadan önce ve sonra ellerinizi iyice yıkayın. Bu kremi uyguladıktan sonra en az birkaç saat tedavi edilen bölgeye dokunmaktan kaçının. Cildinizi güneş ışığının ağırlaştırıcı etkilerinden korumak için güneş kremi kullanın. Çoğu kişinin tedaviye yaklaşık üç veya dört ay devam etmesi gerekecektir. Doktorunuz bu süreden sonra tedaviyi durdurmanızı veya çok nadiren kullanmanızı tavsiye edebilir.

Cilt Beyazlatıcı Krem

Cilt Beyazlatıcı Krem Eczane Ürünleri

Mutlaka sahip olmanız gerektiğine kendinizi inandığınız tüm o süslü, aptalca pahalı cilt bakım ürünlerini biliyor musunuz? Ne yazık ki yetersiz kalıyorlar. Tamam, çok etkileyici&#; Tüm kremsi dokular, çiçek kokuları ve şık ambalajlar (bilirsiniz, bu ürünleri milyonlarca liradan fazla yapan şeyler) gösteriş için güzel, ancak aslında size alternatifinden daha iyi bir cilt vermiyorlar. Eczane cilt bakım ürünleri de aynı işi yapıyor.

Parayı parıltı ve çekicilik için harcamanın kesinlikle yanlış bir tarafı olmasa da, sizin de yapmanıza gerek yok. Ürünlerin basit, uygun fiyatlı ve inanılmaz derecede etkili olduğu eczane cilt bakım ürünlerini kullanabilirsiniz. Aşağıdaki en iyi eczane cilt bakım ürünlerinden birini veya birkaçını deneyin ve kendiniz görün. Nazik yüz temizleme ürünlerinden cildi pürüzsüzleştiren yüz yağlarına kadar, tasarruf planınızı bozmadan hemen satın alabileceğiniz en uygun fiyatlı ürünlerdir.

Pixi Overnight Glow Serum Concentrated Exfoliating Gel

Pixi Overnight Glow Serum

Yüzde 10 glikolik asit ile Pixi&#;nin bu eczane serumu, cildinizi yeniden yüzeye çıkarmak ve A vitamini, C vitamini ve E vitamini ile sağlıklı tutmak için çift görev funduszeue.infoan önce temiz, kuru cilde bu serumu uygulayınve koyu lekelerinizin solmaya başladığını fark edin. Üstelik zamanla kırışıklıklar ve ince çizgiler de pürüzsüz hale gelecektir.

Vichy LiftActiv Vitamin C Brightening Skin Corrector

Vichy LiftActiv Vitamin C Brightening Skin Corrector

Bu eczane serumu, C vitamininin en güçlü ve stabil formlarından biri olan yüzde 15 askorbik asit içerir. Cildi serbest radikal hasarından (yaşlanmanın erken belirtilerine yol açan maddeler) korumak, hiperpigmentasyon ve düzensiz cilt dokusunu iyileştirmek için bu ürünü sabah ve gece kullanın. Bu şekilde cildin görünümünü iyileştirin. 

CeraVe Skin Renewing Night Cream

CeraVe Skin Renewing Night Cream

Niasinamid, hyaluronik asit ve seramidler, cildinizi nemlendirmek, aydınlatmak ve güçlendirmek için bu gece kreminde birlikte çalışır. Yatmadan önce bu kremi temiz cilde uygulayın veya retinolün, serumun veya başka herhangi bir ürünün üzerine uygulayın. 

Cilt Beyazlatıcı Kremler

Pigmenti yeniden keşfetme tedavileriyle karıştırılmaması gereken cilt beyazlatıcı krem ürünleri, cildinizin parlaklığını geri kazanmaya yardımcı olur. Kirlilik ve diğer toksinler gibi çevresel saldırganlar, güneş hasarı ve aşırı stres, tuz ve alkol tüketimi gibi yaşam tarzı faktörleri cildinizin doğal ışıltısını gerçekten etkileyebilir. Elbette tabii ki, bazılarımız genetik olarak cilt renginin bozulmasına ve koyu lekelere diğerlerinden daha yatkındır. Cansız cildin sebebi ne olursa olsun, nihai sonuçlar hep aynıdır: yorgun görünürüz ve daha yaşlı görünürüz. 

Harika cildinizi ve güzel görünümünüzü doğal ihtişamına kavuşturmak için çok şey yapılabilir. Yaşam tarzımızı iyileştirmek bariz bir yoldur ancak etrafımızdaki güneşe ve havaya maruz kalmamızı tamamen ortadan kaldıramayız. Ancak cilt beyazlatıcı krem ürünleri sayesinde cildimizin daha fazla zarar görmesini azaltabilir, düzeltebilir ve önleyebiliriz. Bu tedaviler cildinizin tonunu ve dokusunu canlandırarak cildinizin daha parlak, daha genç görünümlü, tazelenmiş ve pozitif olarak ışıltılı görünmesini sağlar. Işığın hayatınıza geri dönmesine izin vermeye hazır mısınız? Tabi ki öylesiniz! Cilt beyazlatıcı krem ürünleri için en iyi cilt beyazlatıcı kremlere göz atın ve çok lekeli, kararmış, donuk ve cansız bir cilde elveda deyin!

Lancome Absolue Precious Cells White Aura Miracle Serum

Lancome Absolue Precious Cells White Aura Miracle Serum

Cildinizi inkar edilemez bir ışık aurasıyla doldurmak için Lancome Absolue Precious Cells White Aura Miracle Serum’u kullanabilirsiniz. En iyi cilt beyazlatıcı kremlerin içinde bulunan bu ürün cilt hücrelerinizi yeniler ve parlatırken koyu lekelerin görünümünü azaltmak için beyaz gül ve pro-xylane özü kullanır. Bu formül özellikle Asya cildi için tasarlanmıştır ancak diğer cilt tipleri için de kullanılabilir.

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector and Optimiser

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector and Optimiser

Koyu lekeleri çıkarmak için harika olan bu ürün kesin sonuçlar verir. Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector and Optimiser, koyu lekelerin ve cilt renginin solmasını önemli ölçüde azaltacak ve hatta ortadan kaldıracaktır. Antioksidanlar ve Clinique&#;in CL kompleksi sadece cilt dokusunu ve tonunu aydınlatmak ve iyileştirmekle kalmaz aynı zamanda cilde zarar verebilecek ve yaşlandırabilecek serbest radikalleri de önler.

Medik8 White Balance Duo

Normal, karma ve yağlı ciltler için parlatıcı ve yaşlanma karşıtı bu ürün oldukça etkilidir. Bu dinamik ve kararlı ikili, cildi aydınlatmak ve aydınlatmak ve yaşlanma belirtilerini azaltmak için kapsamlı bir tedavi sunar. Bir aydınlatıcı krem ​​gün boyunca makyaj altında kullanılabilir. Diğeri ise gece boyunca zamanın ve çevresel saldırganların zararlarını daha da onarmak için kullanılabilir.

Dermalogica Powerbright Trx Pure Night

Kuru, normal, karma ve yağlı ciltlerde gece kullanımı için idealdir. Dermalogica&#;daki cilt bakımı mucize çalışanlarının sunduğu bu güçlü tek ürünle cildinizin görünümünü bir gecede fark edilir şekilde iyileştirin. Bu cilt aydınlatma tedavisi, cildinizi nemlendirirken ve cildinizin parlaklığını geri kazanmaya yardımcı olurken hiperpigmentasyonu kontrol edecektir. Tüm işi siz uyurken gece boyunca bu krem yapar.

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads

Olgun veya hasar görmüş ciltler için bu ürün önerilir. Comfort Zone’un tamamen ilham veren Sublime Skin Peel Pads ile cildinize ışığı ve hayatı geri kazandırın. Glikolik asit, glukonolakton ve C vitamini, hücreleri yenilemek, cildi pürüzsüzleştirmek ve yüzünüzün her santimini aydınlatmak için birlikte çalışır. Cildiniz olgun, güneşten zarar görmüş veya çevresel tahriş edici maddelerden zarar görmüş olsun, bu tedavi yardımcı olabilir.

Kerstin Florian Correcting Brightening Facial Treatment

İnce çizgi ve kırışıklıkların azaltılması için idealdir. Kerstin Florian&#;ın bu cilt rengini açma bakımı, cilt tonunuzu aydınlatmanın ve dokuyu yumuşatmanın yanı sıra, ince çizgilerin, kırışıklıkların ve koyu lekelerin görünümünü en aza indirmek için Acti-5 Aydınlatıcı Kompleks kullanır. İlk kullanımınızdan sonra daha taze, daha genç ve daha eşit görünen bir cilde sahip olacaksınız. Devamlı kullanımla, mucizelerin asla sona ermediğini göreceksiniz.

Skin Doctors SD White & Bright

Skin Doctors SD White & Bright

Bu ürün ile cildin rengi aydınlatabilirsiniz ve cilt kusurlarının görünümünü azaltırsınız. Bu klinik güçte cilt aydınlatma kompleksini seviyoruz! Cilt lekelerinin görünümünü en aza indirmek için bu listedeki en güçlü ürünlerimizden biri olarak güzelce oturan bu üründeki teknoloji, şaşırtıcı aydınlatma ve yumuşatma sonuçları verecektir.

Skinstitut Even Blend Serum

Bu serum, çil azaltma için mükemmeldir. Birçok insan çillerinizin güzel olduğunu düşünse de, onlardan hoşlanmıyorsanız, önemli olan tek şey budur. Bu etkileyici cilt aydınlatıcı serum, pigmentasyonu eşitler ve çillerinizin görünümünü azaltır. Rahatsız edici ve çekici olmayan iltihapların hiçbiri olmadan reçeteli bir hafifletici gücüne sahip olursunuz. Skinstitut serumu aynı zamanda cildinizin sivilcelerin iyileşmesine yardımcı olur ve pul pul dökülerek daha eşit, aydınlatılmış bir cilt ortaya çıkarır.

Payot Mousse Clarte Cleansing Gel

Cildinizi temizlemek ve aydınlatmak için harikadır. Bütün cilt türleri için idealdir. Geceleri tüm makyajınızı çıkarmak, zamanla cildinizin donukluğunu önlemenin en kolay yollarından biridir. Bu köpüren temizleyici, makyajın her dikişini kaldırarak gözle görülür şekilde tazelenmiş ve canlı bir görünüm ortaya çıkarır. Üstün sonuçlar için tavsiye ettiğimiz gece cilt ağartma kremlerinden biriyle birlikte kullanın.

Alpha-H Skin Renewal Wash

Güneşten zarar görmüş ciltler için mükemmeldir. Bütün cilt türlerinde kullanılabilen bu ürün cildin beyazlamasını sağlar. Yüzünüzün tamamen yeni bir sizi ortaya çıkarmasına izin verin. Bu nazik ancak güçlü temizleyici, cildinizin yenilenme sürecini canlandırmaya yardımcı olur. Bu, özellikle cildiniz zararlı UV ışınlarına uzun süre maruz kaldığında hasar görmüşse yararlıdır. Bu ürün ile cildi yıkayın, kurulayın ve anında yenilenen bir yüze bakmanın keyfini çıkarın. Cilt rengini açıcı krem, serum veya jel ile birlikte kullanıldığında, bu yıkama tam bir cilt aydınlatma rejiminin bir parçasıdır.

Skin Doctors Gamma Hydroxy Forte

Gün boyu aydınlanma için harika bir üründür. Bu cilt beyazlatıcı krem, göründüğü kadar güçlüdür. Süper konsantre krem, retinol ve hidroksi asitlerin kullanımıyla cilt hücrelerinizi yeniden yüzeye çıkarır, ölü ve donuk hücreleri soyar. Ancak bu en iyi kısmı bile değil. Bu krem, serbest bırakma özelliğine sahiptir bu nedenle en canlı cildinizi ortaya çıkarmak için gece gündüz sürekli çalışır.

Lancome Blanc Expert Purifying Foam

Lancome Blanc Expert Purifying Foam

Donuklaşan ölü derinin uzaklaştırılması için idealdir. Cildinizin melaninin koyuluğu sizi üzdüyse, hafifletmek için Lancome’s Expert Purifying Foam’ı kullanın. Bu temizleyici cilt tahrişine neden olmayacak kadar naziktir ancak koyulaşan melanin içeren ölü hücreleri temizleyecek kadar güçlüdür.

Priori Cellular Recovery Serum

Şehir sakinleri için bu serum oldukça idealdir. Şehir hayatının kirlenmesi cildinizin donuklaşmasına ve yorulmasına neden olabilir. Priori Cellular Recovery Serum ile her şeyi canlandırın. Güçlü DNA enzimleri ile E ve C vitamini kullanan bu cilt aydınlatma bakımı, cildi yenileyici besinler ile aşılayarak onarır. Sonuç daha genç, daha canlı ve daha sağlıklı görünen bir cilttir.

Payot Uni Skin Concentrate Perles

Cildin renk değişimini gidermeye yardımcı olur. Payot&#;un bu ilham verici cilt aydınlatma jeli sayesinde kızarıklık, koyu lekeler, lekeler ve donuk cilt geçmişte kaldı. Hyaluronik asitin yaşlanmaya meydan okuyan gücü ve özel olarak formüle edilmiş aydınlatıcı incilerle zenginleştirilmiş cildiniz anında daha esnek, aydınlık ve hatta ton ve dokuda görünecektir.

Cilt Beyazlatıcı Krem Önerileri

Cilt Beyazlatıcı Krem Önerileri

Bildiğiniz gibi melazma, artan melanin üretiminin neden olduğu ve cilt yüzeyinde koyu lekelere neden olan bir cilt rahatsızlığıdır. Bu yama biçimindeki koyu lekeler alın, yanaklar veya burunda gelişebilir ancak boyun ve ön kollarda da görülebilir.

Melazma kremleri, melanin üretimini azaltmak, pigment oluşumunu engellemek, hücre yenilenmesini teşvik etmek veya koyu lekeleri fiziksel olarak çıkarmak gibi çeşitli yollarla cildi aydınlatmayı amaçlar. Topikal tedaviler, minimal yan etkiler ve bu formülasyonlardaki bileşenlerin iyi belgelenmiş geçmiş kayıtları nedeniyle birçok dermatoloğun melazma tedavisi için ilk tercihidir.

Melazma kremleri en çok cildin üst tabakasını etkileyen epidermal tipteki melazma tipinde etkilidir. Bu ürünler cilt hassasiyeti, cilt tipi ve melazma tipine bağlı olarak tek başlarına veya başkalarıyla birlikte kullanılabilir.

Melazma için cilt açıcı kremlerdeki en yaygın topikal bileşenler vardır. Hidrokinon, melazma için ilk basamak tedavidir. Melanin üretiminde rol alan bir enzim olan tirozinaz üretimini engelleyerek çalışır. Bunu yaparak, hidrokinon melanin üretimini engeller ve cilt tonunu eşitleyerek melazma için oldukça etkili bir cilt aydınlatma tedavisi yapar.

Retinoidler, akne tedavisinde etkili bir çözüm olan A vitamini kaynaklı bileşikler koyu lekeler için idealdir. Bununla birlikte, hızlı hücre devir hızları nedeniyle, özellikle hidrokinon ile kombine edildiklerinde melazmayı hafifletmede etkilidirler.

Kojik asit, yüzde 1 ila yüzde 4 konsantrasyonda kullanılan mantarlardan elde edilen bir üründür. Hidrokinona benzer şekilde, bir tirozinaz inhibitörü olarak çalışır. Melanin üretimini engeller, bu da daha iyi bir cilt ve hatta cilt tonu sağlar.

Salisilik asit, en çok akne tedavisinde peeling olarak kullanılan bir BHA asididir. Ancak formülü melazmayı tedavi etmek için de oldukça etkilidir. Cilt üzerinde anti-enflamatuar bir etkiye sahiptir ve diğer bileşenlerle birlikte melazmanın tedavisinde yardımcı olabilir.

Ne tür bir tedavi seçerseniz seçin, melazmanın genellikle iyileşme göstermekte yavaş olduğunu hatırlamak önemlidir. Bununla birlikte, sabırla ve UV koruyucu cilt bakımı rutininin özenli kullanımıyla, tedaviler cilt renginizi eşitlemenize, ten renginizi aydınlatmanıza ve daha sağlıklı görünen bir cilde sahip olmanıza yardımcı olabilir.

Melazma, özellikle kronik olduğu ve tedavi edilemediği için tedavisi zor olan bir cilt rahatsızlığıdır. Melazma için en iyi cilt beyazlatıcı krem ​​söz konusu olduğunda, herkesin melazmasının tedaviye farklı tepki verdiğini hatırlamak önemlidir.

Bir süredir cildinizdeki koyu lekelerle uğraşıyorsanız, melazma için en iyi cilt beyazlatıcı kremin ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bugün melazmanızı iyileştirmek için en iyi ürünleri tartışıyoruz.

Melazmanızı tedavi etmek için seçebileceğiniz sayısız ürün var. İşte yüzdeki melazmayı hafifletmek için beş krem ​​seçeneğimiz…

Olay Natural White Glowing Fairness Cream

Artık sıcak bir yaz gününde cildinizin güvenliğinden emin olarak dışarıda yürüyüşe çıkabilirsiniz. Bu kremin özellikleri sadece cildinizi aydınlatıp pürüzsüzleştirmekle kalmaz aynı zamanda onu güneşin zararlı etkilerinden korur.

Bu kremdeki vitaminler (pro-vitamin B5, B3 vitamini ve E vitamini) koyu lekeleri azaltır, cilt tonunuzu aydınlatır, cilt tonunuzu eşitler ve pürüzsüzleştirir. Bu kremin SPF&#;si 24&#;tür ve PA ++ derecesi almıştır böylece cildiniz güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunacaktır. Bu kremi temizledikten sonra yüzünüze ve boynunuza uygulayın.

Garnier Skin Naturals Light Complete Serum Cream

Garnier Light Complete SPF 19, Japon yuzu limonu ile zenginleştirilmiş kadınlar için bir yüz kremidir. Yuzu limonu, yüksek konsantrasyonda C vitamini içerdiğinden limonun kralı olarak bilinir. SPF 19 PA +++ ile güneş koruması sağlayan bu krem, cildi zararlı UVA ve UVB güneş ışınlarıyla daha fazla koyulaşmaya karşı korur.

Uzun süreli cilt tonunu eşitleyen bu krem, düzenli kullanım sonucu cildi aydınlatır. Doğal içerikler ile zenginleştirilen bu krem, bir haftada cildi nemlendirir ve parlatır. 

Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme

Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme SPF 25 PA +++ formülasyonu sayesinde güneşin sert ışınlarıyla savaşmanıza ve uzun süre bronzluk kalmamasına yardımcı olan uygun bir üründür. Jel ve kremin muhteşem kombinasyonuna sahip, türünün tek örneği bir tabanı vardır. Bu benzersiz taban, hızlı emilimi kolaylaştırarak size parlaklık yayan genç görünümlü esnek bir cilt bırakır. 

Dut, taş kıran çiçeği ve üzüm özleri cildin daha parlak olmasına yardımcı olur, cilt koyulaşmasının zararlı etkilerini ortadan kaldırır ve uygulama sonrası cilt yüzeyine güzel bir doku kazandırır. Süt enzimleri, doğal adalet ajanları görevi görür ve cilt tonunu gözle görülür bir farkla aydınlatır. Artık bu kremi uygularken hem UVA hem de UVB&#;nin zararlı etkileriyle etkili bir şekilde mücadele edebilirsiniz.

Bu krem, cilt tonunu aydınlatır. Eşit olmayan pigmentasyonu azaltır ve cilt tonunu eşitler. Gözle görülür şekilde daha açık ten ortaya çıkarmak için koyu lekeleri azaltır. Cilt tonunuzu aydınlatır ve ona doğal bir ışıltı katar.

Yüzünüzü bir yüz temizleme jeli ile yıkayın ve cildinizi hafifçe kurulayın. Hafif bir masajla jel krem ​​uygulayın.

L’Oreal Paris Skin Perfect Anti-Imperfections + Whitening Cream

Bu krem, L’Oreal markasının yeni cilt mükemmel serisinden bir üründür. Bu krem temizleme köpüğü ile birlikte gündüz kremi içerir. Perlit ile birleştiğinde, yirmili yaşlarınız boyunca yağlılığı, sivilceleri ve lekeleri uzak tutmaya yardımcı olurken size mükemmel bir temiz cilt ışıltısı verir. İnce çizgileri azaltmak ve cilt tonunu aydınlatmak için 20+ yaş için gündüz kremidir. Her ikisi de otuzlu yaşlarda ortaya çıkmaya başlayan ince çizgilerle savaşmak için mükemmel olan ve size daha genç ve ışıltılı bir cilt veren pro kolajen içerir.

Pond&#;s White Beauty Daily Spot-Less Lightening Cream

Bu krem, yağlı olmayan, hafif bir hisle içten dışa etki eder. Genwhite aktif, kaynakta lekeleri ve donukluğu gidermek için derin emer ve koyu halkalarda antioksidan aydınlatma eylemini gerçekleştirir. Cildinizin tonunu eşitler ve cildin ışıltılı olmasını sağlar. UVA ve UVB güneş kremleri içeren günlük leke önleyici kremdir. İnatçı koyu lekeleri yok eder. Zararlı UVA ve zararlı UVB güneş ışınlarını engelleyen SPF15 ile zenginleştirilmiştir. B3 vitamini içeren leke önleyici formül, içerideki koyu lekeleri aydınlatır. Parlak, nemli ve ışıltılı bir cilt verir.

Skin lightening cream by Eva Naturals

Doğal olarak etkili içeriklere sahip güçlü bir formül olarak tanımlanan bu uygun fiyatlı melazma kremi, aradığınız çözüm olabilir. Kojik asit ve E vitamini, hindistan cevizi yağı ve B vitaminine kadar bu koyu cilt lekeleriyle başa çıkmanıza yardımcı olacak tüm bileşenlere sahiptir. Bunların tümü bir araya geldiğinde tüm cilt tipleri için güvenli olan hafif bir formül oluşturur. Yüzdeki melazmayı hafifletmek için en iyi kremlerden biridir aynı zamanda her yerde daha sıkı ve pürüzsüz bir cilt için kolajen üretimini destekler.

Dark spot corrector cream for the face by PurePeaks

PurePeaks, koyu lekeler ve melazma ile baş etmede oldukça başarılı olan bir karışım oluşturmak için doğal malzemeleri bilimle birleştirir. Ana bileşenleri, standart hidrokinon maddesine bir alternatif olan bir melanin inhibitörü olan alfa arbutindir. Niasinamid ile kombine edilen bu formül, yüz için en iyi melazma kremlerinden biri olarak kabul edilir. Ayrıca cildi nemlendirmek için aloe vera ve meyan kökü ve dut özü içerir. Bu krem ​​fiyat olarak orta düzeydedir ve hidrokinona duyarlılığı olan kişiler için ideal bir seçenek olabilir.

SkinMedica Lytera pigment correcting serum

Lytera, melazma dahil yüzdeki koyu lekeleri tedavi etmek için gelişmiş bir formüldür. Retinol ve paraben içermez ve ciltteki renk değişikliğini tedavi etmede etkili antioksidanlara sahip, komedojenik olmayan bir formüldür. Bu ürün, fiyat spektrumunun en üst noktasındadır ancak çok sayıda olumlu yorum almıştır.

Pigmentclar by La Roche-Posay

Hassas ciltler için geliştirilen Pigmentclar by La Roche Posay, koyu lekelerle mücadelede etkili bir formül içerir. Phe-resorsinol, ferulik asit ve mikro eksfoliye edici lipo-hidroksi asit içerir ve bunların tümü cilt renginin bozulmasına karşı savaşmak için çalışır. Bu formül ayrıca cildinizin doğal olarak daha parlak ve parlak görünmesine yardımcı olan bileşenler içerir.

Glytone dark spot corrector

Hidrokinon, kojik asit ve glikolik asit bazlı bu uygun maliyetli formül, melazma için en iyi cilt açıcı kremlerden biridir. Hidrokinon ciltte daha fazla renk değişikliğini önlemeye yardımcı olurken, kojik asit bir eksfoliye edici olarak çalışır. Bu ürünü tüm yüzünüze değil, sadece cildinizdeki koyu lekelere uygulamanız gerektiğini unutmamak önemlidir.

Cilt Beyazlatıcı Krem Avon

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu krem, daha pürüzsüz ve aydınlık bir cilt görünümü için kullanılır. Güneş koruyucu içeren bu krem, cildin daha canlı ve daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur. 

Cilt Beyazlatıcı Krem Arap Kızı Kremi

Bu krem sivilceler, akne izleri, çiller ve koyu lekeleri giderir. Cilt rengini aydınlık hale getiren bu krem, ciltteki kırmızı noktaları giderir. Yüksek kapatıcılığa sahip olan bu krem fondöten gibi kullanılabilir. 

Cilt Beyazlatıcı Arnavut Kremi

Cildi nemlendiren Arnavut Kremi, yüksek güneş korumasıyla güneş lekelerini engeller. Ciltteki renk bozukluklarını giderir ve cilt tonunu eşitler. Ciltteki koyu lekeleri ve izleri giderir. Cildin pürüzsüz ve beyaz olmasını sağlar.

Cilt Beyazlatıcı Krem Bioderma

Bu ürün genel olarak vücuttaki kararmalar ve koyu lekelerin giderilmesi için etkilidir. Dizler, dirsekler, koltuk altı, dirsek, kasık ve bikini bölgesinde oluşan kararmaların giderilmesini sağlar. Cildi aydınlatır ve cilt tonunu eşitler ve cildi nemlendirir. Bu kremi, temizlenmiş bölgelere günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.

Agarta Cilt Beyazlatıcı Krem

Bu cilt beyazlatıcı krem doğal AHA ve glikolik asit içerir. Bu maddeler ciltte peeling etkisi yaratır ve ölü derilerin ciltten arınmasını sağlar. Askorbik asit yani C vitamini bakımından zengin olan bu krem, koyu lekelerin solmasını ve iyileşmesini sağlar. Bu kremin içindeki alpha-arbutin koyu leke önleyici özelliklere sahiptir ve cildi aydınlık ve pürüzsüzlük sağlar. Bu krem doğal içeriklidir. Cilde zararlı olan paraben ve diğer kimyasal maddeleri içermez.

Bu kremi temiz cildinize masaj yaparak uygulamalısınız. Bu kremi uyguladıktan sonra güneşe maruz kalmamanız önemlidir. Bu yüzden bu kremi mutlaka gece vakti uygulamalısınız.

Cilt Beyazlatıcı Bitkisel Kremler

Cilt Beyazlatıcı Bitkisel Kremler

En iyi cilt beyazlatıcı kremler listemizde bitkisel ürünler kullanmak isteyenler için de alternatifler sıraladık. 

P&#;URE PAPAYACARE Papaya Renew Cream 

Bu cilt beyazlatıcı krem genel olarak hassas ciltler i̇çin yara i̇zlerinin, çatlak i̇zlerinin ve kuru ciltlerin görünüşünü azaltır.

PURE Papaya Care cilt bakımı serisi, sert kimyasallarla dolu cilt bakım ürünlerine gerçek bir alternatif bulmak için naturopatlar tarafından formüle edildi. İçeriklerimiz en yüksek kalitededir ve tümü iyileştirici ve nemlendirici faydaları için özel olarak seçilmiştir.

Bu cilt bakım kremi yüzde doğal olarak sertifikalandırılmıştır. Palm yağı içermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Herhangi bir zararlı içerik bu kremde yoktur. Bu krem petrol, ftalat, parafin, hidrojenlenmiş hint yağı, mineral yağ, paraben, propilen ve nano parçacık içermez.  

Bu saf papaya yeni̇leme kremi̇ genel olarak ciltteki yara izlerinin, çatlakların giderilmesini sağlar ve kuru cildin nemlenmesine yardımcı olmak için gotu kola ve papaya ile zenginleştirilen hafif bir kremdir. Gotu kola, sağlıklı, elastik cilt dokusunun gelişimini teşvik etmeye yardımcı olan bir bitkidir.

Araştırmalar, gotu kola bitkisinin sağlıklı kolajen gelişimini teşvik etmeye yardımcı olabileceğini gösteriyor. Sağlıklı elastik cilt dokusunun desteklenmesi, skar oluşumunun en aza indirilmesi açısından önemlidir. Genellikle hamilelik sırasında, vücut ağırlığındaki değişiklikler veya büyüme dönemleri nedeniyle ortaya çıkar. Papaya Renew cildi yumuşatır ve nemlendirir ve cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı olabilir. Bu, çatlakların görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.

Bu kremi, günde iki ila üç kez uygulayın ve dairesel hareketlerle ovalayın. En iyi sonuçlar için, duştan hemen sonra yenileyin. En az üç hafta boyunca kullandıktan sonra biraz ara vermeniz gerekir.

Bielita & Vitex Aloe 97 Radiance Energy Antioxidant Lightening Face Aloe

Bir cilt beyazlatıcı krem olan aloe vera kremi, cilt yapısıyla ilgili özel lamel yapılar içerir, yüksek derecede aktif doğal bileşenlerin derin faydalı ve uzun süreli etkisini sağlar, hücrelerdeki metabolik süreçleri normalleştirir, canlılığı ve cilt tonunu geri kazandırır. Ayrıca ciltteki çiller, hiperpigmentasyon, akne izleri ve diğer düzensizlikler ilk kullanımdan sonra daha az görünür.

Bu aloe vera jeli, özellikle yorgun, tahriş olmuş, soluk ve hassas cilt tiplerine acil yardım sağlar, anında nemlendirir, kuruluğu, gerginliği ve soyulmayı giderir, çeşitli amino asitler, enzimler, vitaminler ile hücreleri derinlemesine besler, mikro elementler, antioksidanlar, nazik ve sağlıklı bir allık gösterir, doğal parlaklık verir.

Aktif kompleksler Dermawhite ve Lumiskin, cilt pigmentasyon sürecinin farklı aşamalarına etki ederek, yaşlılık lekelerini, akne sonrası ve diğer cilt kusurlarını gözle görülür şekilde aydınlatarak görünür beyazlatma etkisi sağlar. Aloe kreminin her uygulamasında cilt daha pürüzsüz ve sağlıklı hale gelir.

Doğal kompleks Pronalen Bio içeren krem, güçlü bir antioksidan etkiye sahiptir, cildi çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden kaynaklanan stresten korur, cildi enerji ve tazelikle doldurur. Kayısı çekirdeği yağı, en kuru ve susuz kalmış cildi bile derinlemesine besler ve onarır. Kolajen ve elastin üretimini harekete geçirir, kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur, cilde ferah ve dinlenmiş bir görünüm kazandırır.

LilyAna Naturals Skincare Gift Set &#; Retinol Cream, Vitamin C Serum, Eye Cream and Face Cream Moisturizer

Bu hediye seti, cildi beslemek için dört adet LilyAna Naturals cilt bakımı tam boyutlu ürünleri içerir. Retinol krem, C vitamini serumu, göz kremi ve yüz kremi bu hediye setinde bulunur.

Retinol Krem, gelişmiş, yaşlanmayı geciktirici bir formüldür. Bu krem genel olarak pullanma, soyulma veya cilt kuruluğu olmaksızın maksimum reçete gücü etkinliği ile günlük kullanım için (gündüz ve gece) tasarlanmıştır. Premium, yüksek etkili losyon ince çizgiler ve kırışıklıklar ile gözle görülür değişiklikler üretecektir. Güneş hasarını, lekeleri, sivilceleri, yara izlerini ve çatlakları yok edin. Düzensiz tonu, cilt dokusunu ve genel görünümü iyileştirin.

C vitamini serumu, yüksek etkili, yaşlanmayı geciktiren formülasyona sahiptir. Bu serum genel olarak geceyle birlikte gözle görülür değişiklikler üretecek ve tonunuzu aydınlatırken, kolajeni güçlendirmeye ve berraklık, doku ve genel görünümü iyileştirmeye yardımcı olacaktır. Yara izlerinin solmasına ve ince çizgilerin azaltılmasına yardımcı olabilir. Ayrıca yüz için harika bir koyu leke düzeltici yapar. Maksimum reçete gücü etkinliğiyle günlük kullanım için harika ancak hassas ciltler için yeterince nazik ve komedojenik değildir. Gündüz ve gece kullanılabilir.

Göz kremi, bu en çok satan yaşlanma karşıtı gençleştirici tedavi, göz çevresindeki hassas cilt için parlatıcı, sıkılaştırıcı, nemlendirici, kaldırıcı ve sıkılaştırıcıdır. Göz Kremi, size eşit bir cilt tonu ve pürüzsüz, ışıltılı bir cilt kazandırarak iyileştirir, onarır ve yatıştırır.

Yüz Kremi ise yaşlanma geciktirici bir üründür. Kırışıklık önleyici yüz nemlendirici, yaşlanmanın ilerlemesini durdurmak için hassas yüz cildini nemlendirir ve yumuşatır. Bu krem size eşit bir cilt tonu ve pürüzsüz, ışıltılı bir cilt vererek iyileştirir, onarır, yatıştırır ve parlatır! Gerçek sonuçlar için gece gündüz kullanmak gerekir.

Procelain Skin Whitening Serum Hydroquinone Kojic Acid Glycolic Acid Vitamin C Licorice Mulberry Extract for Melasma, Hyperpigmentation

Profesyonelce formüle edilmiş bu serum melazma ve hiperpigmentasyon için etkili, gözle görülebilen solma sağlar. Yaşlılık lekeleri, koyu lekeleri, güneş lekelerini, çilleri ve akne i̇zlerini soldurur. 

DERMA E Skin Brightening Cream

Temiz güzellik, vücudumuza ne koyduğumuza ve çevremizi nasıl etkilediğimize dikkat eden bir yaşam tarzının parçasıdır. Giderek daha fazla insan kullandıkları ürünlerdeki içerikleri gerçekten düşünmek ve araştırmak için zaman ayırdıkça, popülaritesi artıyor. Bu krem genel olarak cilt tonunu eşitler, cildin aydınlık ve parlak olmasını sağlar. Cilt beyazlatıcı krem, ciltteki çeşitli türlerde koyu lekeleri giderir. Yüzde vegan, zulüm içermeyen formüller kesinlikle paraben, sodyum lauril sülfatlar, vazelin, mineral yağ, yapay renkler, gluten, soya veya GDO içermez.

ARBUTEE

Avon Care Derma Even Tone Cilt Tonu Beyazlatıcı Vücut Losyonu ml KREM

Avon Care Derma Even Tone Cilt Tonu Beyazlatıcı Vücut Losyonu ml

Kurumsal Fatura

Satıcı : La Mia Boutique

Koleksiyona Ekle

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün La Mia Boutique tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • ÜRÜN KODU : KREM ÖZELLİKLER : Vita-C teknolojisi ile geliştirilmiştir. Cildi anında aydınlattığı, koyu lekelerin görünümünü azalttığı ve renk eşitsizliğini engellediği tüketici çalışmasıyla klinik olarak kanıtlanmıştır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Avon Care Derma Even Tone Cilt Tonu Beyazlatıcı Vücut Losyonu ml

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • ÜRÜN KODU : KREM ÖZELLİKLER : Vita-C teknolojisi ile geliştirilmiştir. Cildi anında aydınlattığı, koyu lekelerin görünümünü azalttığı ve renk eşitsizliğini engellediği tüketici çalışmasıyla klinik olarak kanıtlanmıştır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.