kurşun bağlamak / İĞNE KURŞUN BOLİE BAĞLAMAK İÇİN KEVLAR İP MİSİNA - Avcı Market

Kurşun Bağlamak

kurşun bağlamak

Olta Kurşunu

Kurşun Ağırlıklar

Kurşun ağırlıklar, balık tutarken misinanızın ve olta iğnelerinizin suyun yüzeyinde kalmasını önlüyor. Özellikle hafif çapari türlerinden ve yumuşak dokulu sahte yem çeşitlerinden kullanan balıkçıların mutlaka edinmesi gereken kurşun ağırlık çeşitleri, olta iğnelerinizin suyun derinliklerine kadar batmasını sağlayarak dipte gezen balıkları rahatça avlayabilmenize olanak tanıyor. Farklı olta ve yem türleriyle birlikte kullanılmak üzere çeşitli seçenekler hâlinde üretilen ağırlıklar, dileyen kullanıcılar için set olarak da satılabiliyor. Farklı türlere bir arada yer veren kurşun ağırlık seti çeşitlerinde her türlü hava ve deniz koşulunda faydalanabileceğiniz çok sayıda ürün yer alıyor.

Armut Kurşun Fiyatları Nelerdir?

Armut kurşun ağırlıklar, en yaygın kullanım alanına sahip spor aksesuarları arasında yer alıyor. Klasik ağırlık tipleri arasında yer alan armut kurşunlar, isimlerini armut tipindeki şekillerinden alıyor. Kalın dipleri ve ince uçları sayesinde etkili bir ağırlık etkisi yaratan ve bu sayede suyun dibine kolayca batabilen ürünler, her türlü hava ve su koşulunda kullanılabiliyor. Armut kurşun fiyatları ise son derece ideal olmalarıyla ön plana çıkıyor. Decathlon'un size sunduğu armut tipi kurşun ağırlık çeşitleri, son derece cazip fiyat seçenekleriyle balıkçılık performansınızı kolayca zirveye çıkarabilmenize olanak tanıyor.

Gezer Kurşun Nasıl Bağlanır?

Gezer kurşun çeşitleri, tekli ya da takım olarak satılabiliyor. Gezer kurşun tek iğne çeşitleri, üst bölümlerinde yer alan misina geçirme alanları sayesinde tüm olta tiplerine kolayca satılabiliyor. Gezer kurşun takımı çeşitlerinde klipsli modeller de bulunuyor. Misinanızı klips aracılığıyla sabitleyebileceğiniz ürünler, son derece dayanıklı yapıları sayesinde dalgalı suda bile oltanızdan kurtulmuyor ve suyun deviniminden faydalanarak su altındaki farklı noktalara doğru hareket edebiliyor. Avlanma potansiyelinizi artıran gezen ürünler, ideal fiyatları ile de beğeni kazanıyor. Uygun seçeneklere sahip olan gezer kurşun fiyatları, tüm balıkçıların bütçelerini aşmadan daha çok balık tutabilmesine yardımcı oluyor.

Gezer Kurşun Ne İşe Yarar?

Gezer kurşun çeşitleri, suyun hareketini kendisi için enerji kaynağına dönüştürüyor ve suyun altında geniş bir alanda dairesel hareketler yaparak gezebiliyor. Bu sayede daha fazla noktaya temas eden gezen kurşun ağırlıklar, daha çok balığın ilgisini çekerek daha yüksek sayıda balık avlayabilmenize olanak tanıyor. Gezer modeller, ağırlıklı olarak yosunlu ve dalgalı sularda tercih ediliyor. Olta ucunuzu sarkıttığınız bölgede yosun ya da kum yoğunluğu bulunması durumunda balıklar olta ucunuzu göremeyebiliyor ve bu durum da avlanmanızı olumsuz yönde etkileyebiliyor. Gezer ağırlıklar ise olta ucunuzu daha geniş bir alanda gezdirerek yemlerinizin balıklar tarafından görülebilmesini sağlıyor. Gezer modeller, mavruka kurşun tipinde de üretilebiliyor. Sarı malzemeden yapılan ve nikalaj kaplaması sayesinde parlak bir görünüm sergileyen sahte balık görünümündeki mavruka kurşunlar, balıkların iştahını kabartarak oltanıza takılma ihtimallerini yükseltiyor.

Sıyırtma Kurşun Nasıl Kullanılır?

En çok tercih edilen kurşun ağırlık seçenekleri arasında sıyırtma kurşun modelleri de bulunuyor. Sıyırtma kurşun çeşitleri, avlandığınız suda az balık bulunması durumunda tercih ediliyor. Sardalya, izmarit, istavrit, zargana gibi balık türlerinin avında kullanılan sıyırtma kurşunlar, farklı ağırlıklarda üretiliyor ve hangi ağırlığı tercih ederken avlanacağınız suyun akıntı şiddetini hesaba katmanızda yarar bulunuyor. Suda ne kadar şiddetli bir akıntı varsa, o kadar ağır bir sıyırtma kurşunu kullanmanız tavsiye ediliyor. Sıyırtma özelliğindeki kurşun ağırlık fiyatları da son derece ideal olmaları sayesinde farklı ağırlık seçeneklerini tek seferde satın alabilmenize olanak tanıyor. Eğer siz de birbirinden etkili ağırlık modelleri satın almak istiyorsanız, hemen Decathlon'un size sunduğu seçeneklere göz atabilirsiniz. Birbirinden kaliteli kurşun ağırlık çeşitleriyle balıkçılığın tadını doyasıya çıkarabilir ve kendi sınırlarınızı kolayca aşabilirsiniz.

Takviye Aküyle Çalıştırma

Takviye aküyle çalıştırma prosedürü, düşük voltajlı bataryanın kurşun-asit mi lityum-iyon mu olduğuna bağlı olarak değişir. Aracınızda kullanılan bataryayı öğrenmek için seçeneklerine dokunun. Bu bölümde her iki prosedür de anlatılmıştır.

Aşağıdaki talimatlarda harici düşük voltaj güç kaynağı (ör. taşınabilir takviye akü) kullandığınız varsayılmıştır. Model Y aracınıza, başka bir aracı kullanarak takviye aküyle çalıştırma işlemi uyguluyorsanız aracın üretici talimatlarını inceleyin.

DİKKAT

Model Y başka bir aracı takviye aküyle çalıştırmak için kullanılamaz. Bu durum hasara yol açabilir.

DİKKAT

Model Y aracınızı takviye aküyle çalıştırırken kısa devre yaptırmamaya dikkat edin. Kabloları yanlış takviye kutup başlarına bağlamak, kablo uçlarını birbirine değdirmek gibi hareketler Model Y aracınıza zarar verebilir.

Düşük Voltajlı (Kurşun-Asit) Bataryayı Takviye Aküyle Çalıştırma

Yaklaşık olarak Ekim 'den önce Gigafactory Şanghay'da ve Aralık 'den önce Fremont' fabrikasında üretilen araçlarda Kurşun-Asit düşük voltajlı batarya bulunur.

Model Y aracınızı başka bir aracı kullanarak takviyeye çalıştırıyorsanız diğer aracın üretici talimatlarını inceleyin. Aşağıdaki talimatlarda harici düşük voltaj güç kaynağı (ör. taşınabilir takviye akü) kullandığınız varsayılmıştır.

Aşağıdaki prosedürü gösteren animasyon.
  1. Kaputu açın (bkz. Güç Yokken Kaputu Açma).
  2. Bakım panelini yerinde tutan giydirme klipslerini serbest bırakmak için paneli yukarı kaldırın.
  3. HEPA filtre varsa düşük voltaj bataryaya ulaşmak için HEPA filtre contasını dikkatlice aracın ön kısmına doğru katlayın.

    Not

    düşük voltaj bataryaya erişilecek alan sınırlıdır. Erişim alanını artırmak için arka kaportadan raptiye klipsleri çıkarabilirsiniz.

  4. düşük voltaj güç kaynağının kırmızı pozitif (+) kablosunu, düşük voltaj bataryanın kırmızı pozitif (+) kutbuna bağlayın.

    DİKKAT

    Model Y hasarını önlemek için pozitif kabloyu batarya bağlama braketi gibi diğer metal bileşenlere temas ettirmeyin.

  5. düşük voltaj güç kaynağının siyah negatif (-) kablosunu, düşük voltaj bataryanın siyah negatif (-) kutbuna bağlayın.
  6. Harici güç kaynağını açın (üreticinin talimatlarını inceleyin). Aracı uyandırmak için dokunmatik ekrana dokunun.

    Not

    Dokunmatik ekranı uyandırmak için gerekli gücün sağlanması birkaç dakika sürebilir.

  7. Harici düşük voltaj güç artık gerekli olmadığında siyah negatif (-) kablodan başlayarak iki kabloyu da bataryanın kutuplarından ayırın.
  8. Kabin girişi giydirme panelini önceki konumuna tekrar yerleştirip sabitlenene kadar aşağı doğru itin.
  9. Bakım panelini önceki konumuna tekrar yerleştirip sabitlenene kadar aşağı doğru itin.
  10. Kaputu kapatın.

Düşük Voltajlı (Lityum-İyon) Bataryayı Takviye Aküyle Çalıştırma

Yaklaşık olarak Ekim 'den sonra Gigafactory Şanghay'da ve Aralık 'den sonra Fremont' fabrikasında üretilen araçlarda Lityum-İyon düşük voltajlı batarya bulunur.

  1. Kaputu açın (bkz. Güç Yokken Kaputu Açma).
  2. Bakım panelini yerinde tutan giydirme klipslerini serbest bırakmak için paneli yukarı kaldırın.
  3. HEPA filtre varsa düşük voltaj takviye kutup başına ulaşmak için HEPA filtre contasını dikkatlice aracın ön kısmına doğru katlayın.
    HEPA filtre contasını katlayan eldivenli bir eli gösteren resim.
  4. Pozitif takviye kutup başını ortaya çıkarmak için siyah contayı geriye doğru çekin. Kırmızı kapağı çıkarın ve harici düşük voltajlı güç kaynağının kırmızı pozitif (+) kablosunu kırmızı pozitif (+) takviye kutup başına bağlayın.

    DİKKAT

    Araç hasarını önlemek için pozitif kabloyu diğer metal bileşenlere temas ettirmeyin.

    düşük voltajlı güç kaynağının pozitif kablosunun pozitif kutba bağlanması.
  5. HEPA filtresi cıvatası (aşağıda gösterilen) negatif (-) takviye kutup başı görevi görür. Düşük voltajlı güç kaynağının siyah negatif (-) kablosunu siyah negatif HEPA takviye kutup başına bağlayın.
    düşük voltajlı güç kaynağının negatif kablosunun negatif kutba bağlanması.
  6. Harici güç kaynağını saniye açın (üreticinin talimatlarını inceleyin).

    DİKKAT

    Güç kaynağını 30 saniyeden uzun açık tutarsanız düşük voltajlı batarya kendi kendine eski haline dönmeyebilir ve araç Sürüş vitesine geçmeyebilir. Bataryayı kendi kendine çalıştırmayı bir kez daha denemek için güç kaynağı ve düşük voltajlı bataryanın bağlantısını kesin.

    Not

    Nakliye Modunu etkinleştirmeye çalışıyorsanız (aracı vinçle açık kasa kamyona çekmek için) düşük voltajlı bataryanın kendi kendine onarılması gerekmez. Araç sabitlenene kadar güç kaynağını aralıksız olarak bağlı bırakın.

  7. Sürücü kapısını açın ve iki dakika bekleyin.
  8. Aracın Sürüş vitesine geçebildiğinden emin olun.
  9. Bakım panelini önceki konumuna tekrar yerleştirip sabitlenene kadar aşağı doğru itin.
  10. Kaputu kapatın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası