kyk ek kontenjan / Ek Kontenjan Yurt Başvuruları |

Kyk Ek Kontenjan

kyk ek kontenjan

KYK ek tercih yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? ( KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları)

KYK ek tercih yurt başvuruları, DGS ek tercih işlemlerinin başlamasının ardından sorgulanmaya başlamıştı. KYK ek tercih yurt başvuruları, yatay geçiş, dikey geçiş, yüksek lisans, doktora, ek kontenjan ve özel yetenek öğrencileri için 5 Ekim'de tamamlandı ve öğrenciler ek tercih yurt başvuru sonuçlarını sorgulamaya başladı. Peki, KYK ek tercih yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK ek tercih yurt sonuçları için tarih araştırmaları başladı. KYK ek tercih yurt başvurularının dün tamamlanmasıyla birlikte, binlerce öğrenci barınma ihtiyaçlarının karşılanması için ek tercih yurt sonuçlarını bekliyor. Peki, KYK ek tercih yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK ek tercih yurt başvuruları 5 Ekim tarihinde tamamlandı. Fakat KYK ek tercih yurt başvuru sonuçları için GSB'den henüz bir açıklama gelmedi.

Tarihler belli olur olmaz haberimizden öğrenebilirsiniz.

EĞ&#x;T&#x;M HABERLER&#x;

e- Devlet KYK ek yurt başvuru sonuçları sorgulama: KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK ek yurt ba&#;vuru sonuçlar&#;n&#;n ne zaman aç&#;klanaca&#;&#; ile ilgili son dakika aç&#;klamalar&#; yak&#;ndan takip ediliyor. Üniversite s&#;nav&#;n&#; kazanan ve üniversitelerin programlar&#;na kay&#;t yapt&#;ran ö&#;renciler KYK yurt ve burs ba&#;vurular&#;na yo&#;un ilgi gösteriyorlar. KYK ek yurt ba&#;vurular&#; 5 Ekim’de sona erdi. &#;imdi gözler sonuç aç&#;klamas&#;na çevrildi.

KYK YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK ek yurt ba&#;vuru sonuçlar&#;n&#;n ne zaman aç&#;klanaca&#;&#; hakk&#;nda henüz bir bilgi verilmedi. Ba&#;vurular 5 Ekim tarihinde sona erdi.
KYK yurt ba&#;vurular&#; 24 A&#;ustos’ta ba&#;layan yurt ba&#;vurular&#;, 28 A&#;ustos saat ’a kadar e-Devlet üzerinden gerçekle&#;tirilmi&#;, sonuçlar ise 7 Eylül’de aç&#;klanm&#;&#;t&#;.
KYK YURT SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

YURDA KES&#;N KAYITTA &#;STENEN BELGELER

  1. Öncelik Belgesi (Önceli&#;i Olanlar &#;çin); Ö&#;rencilerin öncelik durumlar&#;, Bakanl&#;&#;&#;m&#;z taraf&#;ndan ilgili kamu kurum ve kurulu&#;lar&#;ndan do&#;rulanmaktad&#;r. Do&#;rulamas&#; yap&#;lamayan ö&#;rencilerin, sonuç ekran&#;nda belirtilen belgelerden engel raporunu yurtta kalmaya ba&#;lad&#;klar&#; tarihten itibaren en geç bir ay, di&#;er öncelik belgelerini ise yurtta kalmaya ba&#;lad&#;klar&#; tarihten itibaren en geç 7 gün içinde yerle&#;tirildikleri yurt müdürlü&#;üne teslim etmeleri gerekmektedir. Bakanl&#;&#;&#;m&#;z taraf&#;ndan do&#;rulanamayan belgeyi verilen sürede teslim edemeyen ö&#;rencilerin kay&#;tlar&#;, kay&#;tl&#; kald&#;klar&#; günlerin bedeli tahsil edilerek yanl&#;&#; beyandan silinir.
    • &#;ehit e&#;i ve çocuklar&#;, &#;ehidin çocu&#;u yoksa bekar karde&#;leri ile gazi ve gazi çocuklar&#; (Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl&#;&#;&#;ndan al&#;nan Seyahat Kart&#; veya Sosyal Güvenlik Kurumundan ilgili kanun maddelerine göre ayl&#;k ba&#;land&#;&#;&#;n&#; gösterir belge),
    • % 40 ve üzerinde engelli oldu&#;unu beyan eden ö&#;renciler ( Tam te&#;ekküllü hastaneden al&#;nacak rapor),
    • Lise ve dengi ö&#;renimlerini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl&#;&#;&#;na ba&#;l&#; yeti&#;tirme yurtlar&#;nda bar&#;narak tamamlayanlar (Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl&#;&#;&#;ndan al&#;nacak belge)
    • Devlet korumas&#; alt&#;nda olan ö&#;renciler (Devlet korumas&#; alt&#;nda olduklar&#;na dair Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl&#;&#;&#;ndan al&#;nacak belge veya Mahkeme Karar&#;)
    • Lise ve dengi ö&#;renimlerini Darü&#;&#;afaka Lisesinde tamamlayanlar, (Darü&#;&#;afaka Lisesinden al&#;nacak belge)
    • Bakanl&#;k taraf&#;ndan yurtlarda bar&#;nmada öncelikli olacak milli sporcu belgesine sahip sporculara ili&#;kin belirlenen kriterleri ta&#;&#;yanlar (Gençlik ve Spor Bakanl&#;&#;&#;, Spor Genel Müdürlü&#;ünden al&#;nacak belge/yaz&#;)
    •Gönüllü güvenlik korucusu olarak çal&#;&#;an, çal&#;&#;&#;rken vefat eden veya emekliye ayr&#;lanlar&#;n çocuklar&#; (Valilikten al&#;nacak belge)
  2. 4 adet son alt&#; ay içinde çekilmi&#; vesikal&#;k foto&#;raf yurtta kalmaya ba&#;lad&#;klar&#; tarihte,
  3. % 40 ve üzeri engelli ebeveyni olanlar&#;n (Tam te&#;ekküllü hastaneden al&#;nacak rapor). Bakanl&#;k taraf&#;ndan do&#;rulanamad&#;&#;&#; takdirde yurtta kalmaya ba&#;lad&#;klar&#; tarihten itibaren en geç bir ay içerisinde,
  4. 18 ya&#;&#;ndan küçükler için Veli/Vasi &#;zin Belgesi doldurularak yurtta kalmaya ba&#;lad&#;klar&#; tarihte, yerle&#;tirildikleri yurt müdürlü&#;üne teslim etmeleri gerekmektedir.
    Verilen süre içinde ilgili yurt müdürlüklerine kay&#;t yapt&#;rmayan ö&#;renciler, haklar&#;n&#; kaybedeceklerdir.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Ek Kontenjan Yurt Başvuruları

habibe E-kyk

ABONE OL

Ek Kontenjan Yurt Başvuruları

Ek Kontenjan Yurt Başvuruları Ne zaman?

Ek kontenjan ya da özel yetenek sınavı ile bir yükseköğretim kurumuna yerleşen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler,  lisans tamamlama, lisansüstü öğrenciler  için yurt başvuruları başlamış olup, 5 EKİM saat &#;da sona erecektir.

Aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

EtiketlerEk Kontenjan öğrencilerinin Yurt Başvurularıek yerleştirme kyk başvuruek yurt başvurularıgatadan elenen yurt başvurukyk ek kontenjan başvurularıkyk ek yerleştirmekyk ek yerleştirme yurt başvurularıyurt başvurularıyurtkur ek yerleştirme

Merhabalar funduszeue.info İnternet sitesini kurmamdaki amaç adında da anlaşılacağı üzere yurtçuların yeri,Yurtçuların alanı yani sizin yeriniz burada Yurtlarda yaşanan sorunlar ve personel sorunları dile getirilmekte personelin çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla çeşitli uygulamalar hazırlanmakta, personel görevde yükselme sınavına ilişkin testler,denemeler sunulmaktadır.

Bu habere de bakabilirisiniz

Kyk İzin Nasıl Alınır?

Kyk İzin Nasıl Alınır? Kyk yurt izin işlemleri, kyk gencizbiz yurt izni,kyk izin, rapor izinden …

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası